Mobil Haberler

Mobil Haberler

Son dakika mobil haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mobil haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mobil haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mobil Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mobil haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 290 mobil haberler haberi bulunmuştur. Tüm mobil haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkcell liderleri Anadolu''da buluşturuyor.
Turkcell liderleri Anadolu''da buluşturuyor. Panelde iş dünyasının geleceği masaya yatırıldı.
6.06.2013 Bilim ve Teknoloji
Apple AirDrop''u İOS''a ekleyecek
Apple AirDrop''u İOS''a ekleyecek OS X''te kullanılan AirDrop İOS''a gelecek
4.06.2013 Bilim ve Teknoloji
HTC One''a Android 4.2.2 güncellemesi
HTC One''a Android 4.2.2 güncellemesi Artık HTC One''da Android 4.2.2''ye geçti
3.06.2013 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S4 Mega çıkacak mı?
Galaxy S4 Mega çıkacak mı? Samsung''un Galaxy S4 için Mega modeli sunacağı iddia edildi.
31.05.2013 Bilim ve Teknoloji
İşte Note 3''ün kamera özellikleri
İşte Note 3''ün kamera özellikleri Galaxy Note 3 gelişmiş kamera özelliklerine sahip olacak.
30.05.2013 Bilim ve Teknoloji
CHP'li başkanlar Anıtkabir'e yürüyecek
CHP'li başkanlar Anıtkabir'e yürüyecek CHP İl Başkanları 9 Eylül'de Anıtkabir'e yürüyecek PaylaşHaberi Paylaş Benim Sayfam Delicious Facebook Google MySpace Twitter E-posta A...
5.09.2009 Siyaset
Şapkasız güneşe çıkmayın
Şapkasız güneşe çıkmayın güneşli havaya çıkarken mutlaka beyaz şemsiye yada şapka kullanılması gerekiyor
19.08.2009 Arşiv
Adana Ticaret Odası Mobil Uygulama hayata geçirildi! Zaman kaybı önlenecek
Adana Ticaret Odası Mobil Uygulama hayata geçirildi! Zaman kaybı önlenecek Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ‘’ Üyelerimizin işlemlerini kolaylaştıracak ATO Mobil uygulamamız devreye alındı. Türkiye’de ilk defa, mobil uygulama üzerinden üyelerimiz Odamızca düzenlenen belgeleri e-belge olarak alabilecekler. Bu müjdeyi Üyelerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık üyelerimizin tamamı, birçok işlemini mobil uygulama üzerinden yapabilecek, hem zaman kaybının önüne geçilecek, hem de uygulama sayesinde işlemlerini hızla cep telefonları ile yerine getirebilecektir" dedi.
6.05.2024 Adana
Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, Ziraat Bankası 2000 TL hediye para doğru mu?
Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, Ziraat Bankası 2000 TL hediye para doğru mu? Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu? Haber sitesi adı altında spam haber yapan sitelerin yalan haberleri nedeniyle vatandaşlar Ziraat Bankası'nın 2000 TL hediye verip vermediğini sorgulamaya başladı.
8.11.2023 Ekonomi
Altyapıda milli baz İstasyonu ULAK dönemi! Bakan Uraloğlu son verileri açıkladı
Altyapıda milli baz İstasyonu ULAK dönemi! Bakan Uraloğlu son verileri açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kırsal bölgelerde haberleşme altyapısını yaygınlaştırmak için çalışmaların yoğunlaştırıldığını belirterek, “Evrensel hizmet projeleri ile kırsal bölgelerde yer alan 2 bin 575 yerleşim yerine 4,5G mobil haberleşme hizmeti sağladık. Buralarda kullandığımız mobil baz istasyonlarının yüzde 40'ı yerli ve milli baz istasyonumuz ULAK” dedi. Bakan Uraloğlu ayrıca, Antalya ve Trabzon Havalimanlarının da Kurban Bayramı’nda tüm zamanların rekorlarını kırdığını açıkladı.
2.07.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar'dan TCG Anadolu açıklaması: Görünce gurur duydum
Selçuk Bayraktar'dan TCG Anadolu açıklaması: Görünce gurur duydum Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu bugün Deniz Kuvvetleri Komutanlığına teslim ediliyor. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Teslim töreni öncesi TCG Anadolu gemisini gezdiğini ve Türk mühendisliği açısından gurur duyduğunu belirten Bayraktar, 'Dünyada ilk defa SİHA kısa pistli gemiye konuşlanmış olacak.' dedi.
10.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Hane Başı Destek Ödemesi' açıklaması: Hesaplara yatırılmıştır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Hane Başı Destek Ödemesi' açıklaması: Hesaplara yatırılmıştır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay AFAD Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Fuat Oktay "Evim Yuvan Olsun kampanyası kapsamında kaydedilen 15 binin üzerinde konuta şu ana kadar 6 bin 946 kişi yerleştirildi. 10 bin lira tutarındaki Hane Başı Destek Ödemesi, 1 milyon 376 bin 947 depremzede ailemizin hesaplarına yatırılmıştır. " ifadelerini kullandı.
14.03.2023 Gündem
Hatay'da şebeke suyu kullanılamıyor, temiz su ihtiyacı var
Hatay'da şebeke suyu kullanılamıyor, temiz su ihtiyacı var Depremin yıktığı kentlerden Hatay'da acil su ihtiyacı var, şebeke suyu içilemeyecek durumda. Hatay Büyükşehir Belediyesi şebeke suyundaki inceleme tamamlanana kadar, şebeke suyunun kullanılmaması uyarısında bulundu.
4.03.2023 Gündem
Fanatik’ten sporseverlere Süpertüyo
Fanatik’ten sporseverlere Süpertüyo Türk spor basınının lideri Fanatik, mobil uygulamasını yenilenen özellikleriyle güçlendirdi. Gündem yaratan haberler ve sunduğu kişiselleştirilmiş deneyim ile sporseverlerin ilgisini çeken Fanatik uygulaması şimdi de Süpertüyo’da kullanılan yapay zekâ teknolojisi ile analizler yapıyor, iddia severler için maçları simüle ediyor, uzmanlardan tüyolar paylaşıyor, canlı maç tüyoları veriyor ve yüksek oranlı tahminler sunuyor.
4.02.2023 Futbol
Bartın'dan maden faciası! Acı haber geldi 28 maden işçimiz hayatını kaybetti
Bartın'dan maden faciası! Acı haber geldi 28 maden işçimiz hayatını kaybetti Bartın'da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında patlama meydana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca patlama nedeniyle can kayıplarının sasyısının 28'e yükseldiğini açıkladı. Patlama sonrası bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez sabah 06.00'da kameralar karşısına geçerek son durumu açıkladı.
15.10.2022 Gündem
16 milyarlık vurgunla gündem olmuşlardı! Samsunlu kardeşler arabaya bakmadan 300 bin lira vermiş
16 milyarlık vurgunla gündem olmuşlardı! Samsunlu kardeşler arabaya bakmadan 300 bin lira vermiş Samsun'da polisin şüphe üzerine yaptığı aramada araçlarında ruhsatsız silah çıkan ve mobil bankacılık uygulamasının yazılımsal hatasından faydalanıp, 70'e yakın işlemle 16 milyar TL'yi hesaplarına geçirdiği ortaya çıkan Recep (26) ve Emre Gezek (27) kardeşlerin, internetten görüp beğendikleri otomobil için telefonla anlaştıkları galerici Fatih Alto'nun hesabına 300 bin TL gönderdikleri belirlendi. Parayı bankaya geri iade eden galerici Alto, "Arabaya gelip bakmadan hesaba 300 bin TL gönderdiler” dedi.
29.03.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Türkiye'den flaş hamle! Resmen harekete geçildi, artık yerli üretim yapılacak
Türkiye'den flaş hamle! Resmen harekete geçildi, artık yerli üretim yapılacak Türkiye için sevindiren gelişme. Flaş hamle geldi. Türk S/İHA’larının kritik bir parçası daha yerli olarak üretildi. Ankara bu ürünle hem ambargo kıskacından, hem de yurt dışına satılacak S/İHA’lar için başka ülkelerden alınan onay sürecinden kurtuldu.
30.11.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Faturanın yarısını devlet...
Elektrik ve doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Faturanın yarısını devlet... Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili önemli açıklamalar art arda geldi. Tüm dünyada etkisini sürdüren enerji krizi faturalara yansıyor. Havaların soğumaya başlaması ile vatandaşlar doğal gaz ödemelerini düşünmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada enerji fiyatlarındaki maliyet artışının büyük kısmının vatandaşa yansıtılmadığını duyurdu. Erdoğan'ın açıklamasını ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez faturalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
4.11.2021 Ekonomi
Atatürk Kültür Merkezi 13 yıl sonra 'perde' diyor! Dünyanın gözü İstanbul'da
Atatürk Kültür Merkezi 13 yıl sonra 'perde' diyor! Dünyanın gözü İstanbul'da Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98’inci yıl dönümünde dünyanın gözü İstanbul’da olacak. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim İstanbul, kültür ve sanatın muhteşem buluşmasına şahitlik edecek. 13 yıldır kapalı olan Atatürk Kültür Merkezi (AKM), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle bugün “perde” diyecek. AKM’nin, aralarında opera, tiyatro konserlerin de bulunduğu açılış etkinlikleri yıl boyu sürecek.
29.10.2021 Gündem
Telefonda KDV indirimi yüzde kaç? Cep telefonunda KDV indirimi var mı?
Telefonda KDV indirimi yüzde kaç? Cep telefonunda KDV indirimi var mı? Cep telefonlarının yenilenmiş ürün olarak satılmasına yönelik altyapı ve mevzuatın tamamlanarak uygulamaya başlamasının ardından, bu ürünlerin satışına yönelik KDV indirimi geldi. Peki, Telefonda KDV indirimi yüzde kaç? Cep telefonunda KDV indirimi var mı?
30.09.2021 Gündem
ÖTV indiriminde fırsatçılık iddiası! Bakan Muş duyurdu
ÖTV indiriminde fırsatçılık iddiası! Bakan Muş duyurdu ÖTV indirimi ile ilgili flaş gelişme! Sıfır araba almak isteyenleri ilgilendiriyor. İzmir'de Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimi sonrası bayilerde araç kalmadığını öne süren satıcıların, yüzlerce otomobili boş arazilerde stokladığı ileri sürüldü. Yaklaşık 600'e yakın aracı park halinde görenler fırsatçılık yapıldığını öne sürerken, iddiaların odağındaki firma yetkilisi ise, 'stokçuluk' yapmadıklarını ve arazideki araçları kiraladıklarını savundu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, söz konusu araçların kiralanmak üzere bekletildiği bilgisinin verildiğini belirterek, "Söz konusu işlemin muvazaalı ya da usulsüz olup olmadığı detaylı olarak incelenmektedir." ifadesini kullandı.
21.09.2021 Ekonomi
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Bakan Bakdemirli canlı yayında duyurdu
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Bakan Bakdemirli canlı yayında duyurdu Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Marmaris'te yangınlarla ilgili son durumu açıkladı.
8.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Milas, Marmaris, Manavgat, Isparta, Uşak, İzmir, Denizli, Adana ve Bodrum'da son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Milas, Marmaris, Manavgat, Isparta, Uşak, İzmir, Denizli, Adana ve Bodrum'da son durum... Orman yangınlarıyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Bir haftadır devam eden yangınlar ciğerlerimizi yaktı. Alevlerin termik santrallere gelmemesi için mücadele veriliyor. Çökertme Mahallesi'nde halk tahliye edildi. Türkevleri Mahallesi'nde 3 bağ evi, kullanılamaz hale geldi. Antalya'nın Manavgat, Akseki, Gündoğmuş, Muğla'nın Marmaris, Köyceğiz, Milas, Kavaklıdere ve Bodrum ilçelerindeki yangınlar devam ediyor. Son dakika haberine göre Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz'da başlayan orman yangınlarıyla ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında ilçe merkezindeki yangını çıkaran C.Y. (16) tutuklandı. İşte dakika dakika yangınlarda son durum....
3.08.2021 Gündem
Akbank sorunu çözüldü mü, Akbank ATM’den para çekiliyor mu? Akbank mobil erişim ve kredi kartı kullanımı sorunu ne zaman düzelecek?
Akbank sorunu çözüldü mü, Akbank ATM’den para çekiliyor mu? Akbank mobil erişim ve kredi kartı kullanımı sorunu ne zaman düzelecek? Akbank çöktü mü, ne zaman açılıyor? soruları 6 Temmuz 2021 tarihinde oluşan sorun sonrası en çok sorulan sorular arasına girdi. Akbank'ta sistem çökünce, müşteriler herhangi bir işlem yapamadı ve sosyal medyada siber saldırı olduğu iddiaları gündeme geldi. 7 Temmuz sabah Akbank mobil ve internet üzerinden işlem yapacaklar Akbank'ta sorun çözüldü mü, Akbank mobil ne zaman açılır, sorularını da sormaya başladı. Bankadan açıklama geldi. İşte Akbank mobil ve internet bankacılığı sorunu ile ilgili son durum...
7.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mobil Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mobil haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.