Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu Fatih Camii içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıkarken yaralıların sağlık durumu hakkında son bilgi de paylaşıldı.
9.01.2024 Gündem
Kış uykusuna yatamayan ayılar, indikleri köyde 50 arı kovanını parçaladı
Kış uykusuna yatamayan ayılar, indikleri köyde 50 arı kovanını parçaladı Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde kış uykusuna yatamayan ayılar, indikleri köyde 50 arı kovanını parçaladı. Arıları da telef eden ayılarla büyük problem yaşadıklarını belirten vatandaş, “Ayı, köyümüzü her gün ziyaret ediyor, komşu gibi olduk” dedi.
25.12.2023 Gündem
Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis Türkiye'ye geliyor
Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis Türkiye'ye geliyor Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis, 5 Eylül'de Türkiye'ye gelecek. Yunan bakan ziyareti kapsamında Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşecek.
27.08.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Milli elektrikli trenimizden sonra milli hızlı trenimizi de yapıyoruz
Bakan Uraloğlu: Milli elektrikli trenimizden sonra milli hızlı trenimizi de yapıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TÜRASAŞ’ı ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milli Hızlı Tren ile ilgili son gelişmeleri paylaşan Uraloğlu, “Milli Elektrikli Trenimizden sonra Milli Hızlı Trenimizi de yapıyoruz. İşletme hızı 225 km olan Milli Hızlı Trenimizde tasarım çalışmalarımızı yüzde 90 oranında tamamladık. İlk prototip montajına 2024 yılı başında başlamayı planlıyoruz. 8 araçlı tren setine sahip olacak bu milli hızlı trenimizi de 2025 yılında yolcu taşımacılığına kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.
22.07.2023 Ekonomi
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı...
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı... 3 yıl süren İspanya İç Savaşı sırasında Valensiya cephesinde savaşırken başından vurulan ancak mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başaran adam, ardından gizemli bir semptom geliştirdi. Gizemi bir türlü çözülemeyen bu adama Hasta M adı verildi.
17.05.2023 Dünya
Bakan Varank mutfak’ta! Yeni şefler bu mutfaktan çıkacak
Bakan Varank mutfak’ta! Yeni şefler bu mutfaktan çıkacak Aday tanıtım toplantısında "Artık en sevdiğim pide, Cantık’tır" diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa’nın ünlü lezzetini üretiminin her aşamasında test etti. Önlüğü takarak cantık hamurunu açan Bakan Varank, kürekle cantıkları fırına gönderdi. Daha sonra da pişen cantık pidelerini ünlü şef Ömür Akkor’a ikram etti.
4.05.2023 Gündem
Türkiye Ulusal Risk Kalkanı 'Bilim Kurulu’ üçüncü kez toplanıyor! Bakan Kurum: Her türlü afete karşı tedbirler için çalışıyoruz
Türkiye Ulusal Risk Kalkanı 'Bilim Kurulu’ üçüncü kez toplanıyor! Bakan Kurum: Her türlü afete karşı tedbirler için çalışıyoruz Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Toplantısı’nın üçüncüsü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımlarıyla 7 Nisan Cuma günü saat 15.00’de İstanbul Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleştirilecek. Türkiye’nin direncini afetlere karşı artırma hedefiyle 360 derecelik bütüncül bir yöntemle kurgulanan Modelle ilgili uygulamaya konacak kararlar da toplantının sonunda açıklanacak. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Kurum, mesajında, “Yükselen Anadolu’muz için tüm dünyaya örnek olabilecek bir çalışmayla Ulusal Risk Kalkanı Modeli çatısında bilim insanlarımızla her türlü afete karşı tedbirler için çalışıyoruz. Kurul üyelerimiz deprem bölgesinde saha incelemesi yaptı. Yarın yapacağımız toplantıyla izlenimlerini, yapacaklarımızı konuşacağız” dedi.
6.04.2023 Ekonomi
Babasının rahatsız edici ve uygunsuz fotoğrafları sonu oldu...
Babasının rahatsız edici ve uygunsuz fotoğrafları sonu oldu... ABD'nin Colorado eyaletinde yaşanan olay ülke gündemine oturdu. Eşinden ayrılan Mark Allen Redwine velayetini almaya çalıştığı oğlu ile son görüşmesinde yaşananlar dehşete düşürdü. Herşey babanın uygunsuz ve rahatsız edici fotoğraflarını oğlunun görmesiyle başladı...
15.12.2022 Dünya
Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili kritik açıklama: TSK sınırın 160 km içerisinde
Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili kritik açıklama: TSK sınırın 160 km içerisinde Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyine hava harekatı başlattı. CNN Türk yanına katılan uzmanlar kritik operayona ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
20.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olması süreciyle ilgili konuşan Erdoğan, "Her şeyden önce PKK/YPG ile FETÖ'ye destek verilmeyeceği, bunun kırmızı çizgimiz olduğunu kendilerine orada ısrarla anlattık. Kesinlikle Türkiye'den bu konuda taviz beklenmesinler" dedi. Tahıl anlaşmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Fiyatlardaki düşüş devam edecek. En az gelişmiş ülkelerin üzerindeki baskı azalacak. Ortaya çıkacak kıtlıklar peşinen engellenecek." dedi. Enflasyonla ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Şubat-Mart ayı itibariyle düşüşü görürüz." dedi.
25.07.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan MİT ziyareti
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan MİT ziyareti TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan'ın daveti üzerine, MİT'in yeni binasını ziyaret etti.
2.02.2022 Siyaset
Faiz, dolar ve stokçularla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması
Faiz, dolar ve stokçularla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Meclis kürsüsündeki skandal hareketiyle ilgili sert tepki gösterdi. "Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde böyle bir olay yaşandı mı? Bundan sonra da yaşanmaz herhalde. Bu, tam bir ibret vesikası.' ifadelerini kullanan Erdoğan stokçularla mücadele ile ilgili olarak, 'Hem ellerindekine el koyacağız hem de cezai müeyyideleri yüksek tutacağız. Stokçuluk bizim dinimizde de haramdır.' dedi.
8.12.2021 Siyaset
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) personel alımı 2021! MİT başvuru şartları!
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) personel alımı 2021! MİT başvuru şartları! Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), resmi internet sayfasından personel alımı yapılacağını dair 'Peşindeyiz ve Seni iyi Tanıyoruz' isimli bir video ve yazı paylaştı. Peki, Mit personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Milli İstihbarat Teşkilatı personel alımı şartları ne? İşte Mit personel alımı 2021 başvurusu detayları...
19.01.2021 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kabine Toplantısı 'ndaki konulara değinerek "Bölgeye askeri tahkimat ve sevkiyatımız devam edecek" ifadelerine yer verdi.
18.02.2020 Gündem
TÜBİTAK'a sürpriz ziyaret! Akar, Varank ve Fidan...
TÜBİTAK'a sürpriz ziyaret! Akar, Varank ve Fidan... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Mit Başkanı Hakan Fidan, TÜBİTAK Gebze yerleşkesini ziyaret etti. Sürpriz ziyarette, milli mobil lazer savunma sistemi ARMOL da test edildi.
10.02.2020 Bilim ve Teknoloji
İdlib'de hain saldırı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki
İdlib'de hain saldırı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'ya hareketi öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan İdlib'de 4 askerin şehit olması ile ilgili, " karşılığını verdik, vermeye devam edeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, "Saat 06.15 itibarıyla 46 rejim hedefine 122 fırtına, 100 havan mühimmatıyla atış yapılmıştır." diye konuştu.
3.02.2020 Siyaset
İdlib'de çatışma! Şehitlerimiz var
İdlib'de çatışma! Şehitlerimiz var Milli Savunma Bakanlığı,İdlib'de rejim güçlerinin saldırısı sonrası çıkan çatışmada 5 asker ile bir sivil şehit olurken 7 askerimizin de yaralandı.Saldırı sonrası uçaklar havalandı, obüsler ise belirlenen hedefleri vurdu. Sınırda hareketlilik yaşandı. Milli Savunma Bakanı Akar ile komutanlar sınıra gitti. 6 şehitten 5'inin kimliği belli oldu. Şehitlerin, Uzman Çavuş Onur Şükrü Özler, Uzman Çavuş Uğur Kurt, Uzman Çavuş Serkan Deprem,Uzman Çavuş Halil Demir, Uzman Onbaşı Gökhan Orhan olduğu açıklandı.
3.02.2020 Gündem
40 bin kişi MİT’e ‘yardım’ teklif etti
40 bin kişi MİT’e ‘yardım’ teklif etti Cumhurbaşkanlığı Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı’nın (MİT) internet sitesini 2019 yılında 1 milyonu aşkın kişi ziyaret etti. Yardımcı olma başvurularının büyük çoğunluğunun “FETÖ” ile ilgili olduğu kaydedildi.
23.01.2020 Gündem
MİT'in yeni karargahı açılıyor
MİT'in yeni karargahı açılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yılın ikinci haftasının başında Zırhlı Birlikler’in eski arazisindeki alana yapılan ve “kale binası” olarak tanımlanan MİT’in yeni karargâh binasını açacak. 5 bin dönümlük bir alan üzerine inşa edilen ve etrafında başka herhangi bir yapı bulunmayan, etrafı yaklaşık 3 metre boyunda beton duvarlar ve dikenli tellerle çevrili, dinlemelere, yetkisiz girişlere ve sızmalara karşı özel olarak tasarlanmış yeni karargâh binasının açılışının 6 Ocak Pazartesi günü yapılması planlanıyor.
28.12.2019 Gündem
ABD ile Kuzey Kore arasındaki gerginlik hat safhaya ulaştı!
ABD ile Kuzey Kore arasındaki gerginlik hat safhaya ulaştı! Dünyanın soluğunu tutarak takip ettiği Kuzey Kore-ABD geriliminde Pyongyang rest çekti, Trump'ı 'sabırsız' ve 'yaşlı adam' olarak tanımlayan Kim'in sağ kolu "Daha fazla kaybedemeyiz" dedi.
9.12.2019 Dünya
MİT yakaladı! Cezaları belli oldu
MİT yakaladı! Cezaları belli oldu Terör Örgütü'nün yurt dışı yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Kosova istihbaratıyla yürüttüğü çalışmalar sonucu yakalanarak Türkiye'ye getirilen Osman Karakaya ve Cihan Özkan'ın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, iki sanığı "Silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan ayrı ayrı 7 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırdı. Sanıklara "Uluslararası casusluk" suçlamasından ise beraat verildi.
6.11.2019 Gündem
MİT'e 2018'de ihbar yağdı!
MİT'e 2018'de ihbar yağdı! MİT'in internet sitesi üzerinden 2018'de FETÖ/PDY, PKK ve DEAŞ ile ilgili gelen ve işleme alınan 6 bin ihbar operasyona dönüştürüldü. Teşkilatın web sitesini ziyaret edenlerin sayısı 2018'de 1 milyonu aşarken, sitenin en çok ziyaret edilen bölümlerinden biri de Mart 2018'de erişime açılan "MİT e-müze" oldu. Kuruma, "Kamuya alımda güvenlik tahkikatı sonucum nasıl çıktı?", "MiT'in çalışma koşulları nasıl?", "Beni MİT'e alır mısınız?", "Hakkımda bir soruşturma yürütüyor musunuz?" gibi soruların da yer aldığı 3 bin 262 bilgi edinme başvurusu yapıldı
26.02.2019 Gündem
Evlilik yıl dönümünde büyük armağan oldu
Evlilik yıl dönümünde büyük armağan oldu Zeytin Dalı şehidi Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı’nı (25), şehit eden PKK/YPG’li teröristlerin yakalanarak Hatay’a getirilmesi ailesinin acısını bir nebze de olsa dindirdi
15.09.2018 Gündem
YPG’nin çekilme takvimi başladı
YPG’nin çekilme takvimi başladı Türk istihbaratı Menbiç'teki terör unsurlarını adım adım gözlemeye başladı. Terör örgütü YPG’nin Menbiç’ten çıkarılması için Türkiye ve ABD arasında varılan mutabakata bağlı olarak belirlenen takvim çerçevesinde çekilme süreci dünden itibaren işlemeye başladı. YPG’nin 30-90 günlük bir zaman diliminde silahlarını teslim ederek Menbiç’i terk etmesi bekleniyor...
5.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri