Aranan El Kaideci Yalova’da ortaya çıktı!
Aranan El Kaideci Yalova’da ortaya çıktı! Sahte pasaportla Türkiye’ye giren El Kaide’nin Libya’daki lideri Azzouz, CIA, MIT ve Emniyet’in ortak operasyonuyla Yalova’da yakalandı. Azzouz, Libya’da ABD Büyükelçisi’nin öldürülmesi olayına karıştığı gerekçesiyle ABD’ye götürüldü.
29.09.2021 Gündem
Saldırı hazırlığındaki iki terörist yakalandı! Jandarma kıyafeti giymişler
Saldırı hazırlığındaki iki terörist yakalandı! Jandarma kıyafeti giymişler İstanbul’da düzenlenen DEAŞ operasyonunda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Tacikistan uyruklu Fazıljon A. (37) ve Kırgızistan kökenli Zulfııa S.’nin (41) barındıkları evde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı İstihbarat ve terörle mücadele ekiplerince İstanbul’da düzenlenen operasyonda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Orta Asya kökenli oldukları belirtilen hücre üyelerinin barındıkları evde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği ortak operasyonla, edindikleri bilgileri İsrail istihbarat servisi MOSSAD’a satan 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden birinin televizyonlarda sabah programlarına katılan ve eski bir kamu personeli olan Hamza Turhan Ayberk olduğu tespit edildi. Peki, Hamza Turhan Ayberk kimdir?
5.03.2024 Gündem
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu Fatih Camii içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıkarken yaralıların sağlık durumu hakkında son bilgi de paylaşıldı.
9.01.2024 Gündem
Saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı teröristler yakalandı
Saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı teröristler yakalandı MİT ve Emniyetin ortak operasyonuyla Türkiye'deki sinagog ve kiliselerle Irak Büyükelçiliğine saldırı hazırlığındaki 3'ü terör örgütü DEAŞ'ın sözde sorumlusu 32 şüpheli yakalandı
29.12.2023 Gündem
Uyuşturucu baronu MİT ve emniyetin ortak çalışmasıyla yakalandı
Uyuşturucu baronu MİT ve emniyetin ortak çalışmasıyla yakalandı Mersin'de MİT ve emniyetin yaptığı ortak operasyonla, 'G-42' koduyla aranan uluslararası uyuşturucu baronu 'Zafer Ramadan' isimli şüpheli yakalandı.
22.12.2023 Gündem
17 yaşındaki kızını düğünden kaçırmıştı! Kızı için satılık ilanı vermiş
17 yaşındaki kızını düğünden kaçırmıştı! Kızı için satılık ilanı vermiş Balıkesir'de, ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyıldıktan sonra yaptıkları, 3 gün 3 gece süren düğünün son gününde karakolluk olan O.K. (17) ve D.K. (17) birbirlerinden 'şiddet' ve 'yağma' suçlamasıyla şikayetçi olurken, gelinin babası Y.D.'nin, 2019'da sosyal medya hesabında paylaştığı kızının fotoğrafının üzerine, 'Bu kız satılıktır' yazdığı ortaya çıktı. Damat tarafından 250 bin lira başlık parası alan babanın, daha önce de kızını, dini nikahla evlendirmek istediği kişileri dolandırmaya çalıştığı iddia edildi. Suçlamaları reddeden Y.D., kızının fotoğrafını şaka amaçlı paylaştığını söyledi.
31.10.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar! Silahların Türkiye'ye nasıl sokulduğu ortaya çıktı
İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar! Silahların Türkiye'ye nasıl sokulduğu ortaya çıktı 1 Ekim'de İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıktı. Teröristlerden birinin kimliği Hasan Oğuz olarak belirlendi. Kimliği belirlenemeyen ikinci teröristin ise yabancı uyruklu olduğu sanılıyor. Teröristlerin kullandığı roketatar ve patlayıcının Suriye üzerinden yasadışı yollardan Türkiye’ye sokulduğu anlaşıldı.
3.10.2023 Gündem
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay ​Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde yaşanan bombalı eyleme ilişin yeni detaylar ortaya çıkıyor.
2.10.2023 Gündem
Bursa'da kan donduran olay! Ev arkadaşını 3 kurşunla öldürdü, kafasını kesip buzdolabında sakladı...
Bursa'da kan donduran olay! Ev arkadaşını 3 kurşunla öldürdü, kafasını kesip buzdolabında sakladı... Dehşete düşüren olay Bursa'da gerçekleşti. Eczacı kalfası Serdar Ergun (47) ile ev arkadaşı Murat Kutlu'yu (39) tabancayla, Kutlu'nun köpeğini ise bıçak ve baltayla öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Ahmet Burak Demir (40) hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, Demir'in Kutlu'yu evinde 3 kurşunla öldürüp, başını vücudundan bıçakla ayırarak buzdolabına koyduğu, balkondaki köpeğini de bıçak ve balta darbeleriyle öldürdüğü belirtildi. Serdar Ergun'u da borcunu ödemek için çağırdığı otomobilinde öldürdüğü belirtilen Demir, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile öldürdüğü köpek için 1200 TL para cezası istemiyle yargılanacak.
19.09.2023 Gündem
Narkotik köpeği 'Termal' gizlenmiş uyuşturucuyu hemen buldu
Narkotik köpeği 'Termal' gizlenmiş uyuşturucuyu hemen buldu Kars’ta jandarmanın düzenlediği operasyonda narkotik köpeği 'Termal' ile yapılan aramada valizde ve yatağın içine gizlenmiş 2 kilo 69 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi, tutuklandı.
11.09.2023 Yaşam
Bakan Yerlikaya duyurdu! 14 zehir taciri yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu! 14 zehir taciri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Kocaeli, Adana ve Bingöl'de düzenlenen narkotik operasyonlarında 14 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
7.09.2023 Gündem
Kağıthane'de operasyon: Şehit polis Hakan Telli'nin katilleri yakalandı
Kağıthane'de operasyon: Şehit polis Hakan Telli'nin katilleri yakalandı İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul Kağıthane'de zehir tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit olan polis memur Hakan Telli'nin katillerinin yakalandığını duyurdu.
28.08.2023 Gündem
Elindeki tüfekle marketi soyan maskeli hırsız kaçarken kendini vurdu!
Elindeki tüfekle marketi soyan maskeli hırsız kaçarken kendini vurdu! Akılalmaz olay İzmir'de gerçekleşti. Bornova ilçesinde bir zincir marketin şubesini soyan 2 şüpheliden 1’i, kaçarken elindeki tüfeğin ateş alması sonucu yaralandı. Şüpheliler, polisin takibiyle yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden yaralı hastaneye kaldırılırken, soygun marketin güvenlik kameralarına yansıdı.
27.08.2023 Gündem
Berzeg olayında banka hesapları detayı! 20 kişinin ifadesi alındı, yeni detaylar ortaya çıktı
Berzeg olayında banka hesapları detayı! 20 kişinin ifadesi alındı, yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina' ile 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmalarında 72 gün geride kaldı. Çalışmalardan şu ana kadar bir sonuç çıkmazken, Berzeg’in daha önce de İstanbul ve Armutlu’daki evinin önünde kısa süreli 2 kez kaybolup, bulunduğu öğrenildi. Berzeg'in, Gönen ve İstanbul'daki evlerinde savcılık kararıyla arama yapılıp bilgisayarları incelenirken, şüpheli olarak 20 kişinin de ifadesi alındı.
27.08.2023 Yaşam
Dolandırıcıyı MİT yakalattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini yapay zeka ile taklit edip kandırmaya çalıştı
Dolandırıcıyı MİT yakalattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini yapay zeka ile taklit edip kandırmaya çalıştı MİT tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini yapay zeka ile taklit ederek iş insanlarını ve üst düzey kamu yöneticilerini dolandırmaya çalışan kişi yakalandı.
17.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Son 60 günde 219 kişi tutuklandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: Son 60 günde 219 kişi tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 60 günde Emniyet Genel Müdürlüğü'nce siber suçlara yönelik yapılan 168 operasyonda 219 kişinin tutuklandığını açıkladı.
4.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörden arananlar listesinde gri kategoride yer alan "Redur Siser" kod adlı Güven Özcan isimli teröristin silahıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Yerlikaya, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. 10 kahramanımızın şehit edildiği 4 farklı eyleme katıldığı tespit edilen gri kategorideki 1 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede teröristlerle temas sağlandı ve operasyon devam ediyor" ifadelerini kullandı.
28.07.2023 Gündem
İstanbul'da kaçak akaryakıt vurgunu! 240 bin 460 litre ele geçirildi
İstanbul'da kaçak akaryakıt vurgunu! 240 bin 460 litre ele geçirildi İstanbul’da kaçak akaryakıt operasyonu gerçekleştirildi. Rekor miktarda kaçak akaryakıt ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı. Kaçak akaryakıtların tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu ifade edildi.
5.07.2023 Gündem
MOSSAD casuslarına 'MİT' darbesi! Hayalet hücre çökertildi
MOSSAD casuslarına 'MİT' darbesi! Hayalet hücre çökertildi Milli İstihbarat Teşkilatı, İsrail, Rus ve İran istihbaratına bağlı Türkiye'de faaliyet gösteren casuslara yönelik gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarından sonra kamuoyunda ses getirecek yeni bir operasyona daha imza attı.
3.07.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: İnterpol'ün kırmızı bültenle aradığı 2 kişi yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: İnterpol'ün kırmızı bültenle aradığı 2 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'İstanbul İl Emniyet Müdürlüğümüzce, Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde MASAK’la işbirliği içerisinde gerçekleştirilen operasyonda; 2'si İnterpol Kırmızı Bültenle Aranan olmak üzere toplam 34 şahıs hakkında işlem yapıldı.' açıklamasında bulundu.
26.06.2023 Gündem
31 ilde mafya tipi suç örgütlerine 'Kukla' operasyonu: 353 gözaltı
31 ilde mafya tipi suç örgütlerine 'Kukla' operasyonu: 353 gözaltı İçişleri Bakanlığı, 15 mafya tipi organize suç örgütü ile örgütlere silah temini sağlayan 31 suç grubuna yönelik 31 ilde gerçekleştirilen 'Kukla' operasyonunda, 353 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
20.06.2023 Gündem
Mahkemeden emsal karar! Trafikte telefonla konuşma cezasına 'delil yok' iptali
Mahkemeden emsal karar! Trafikte telefonla konuşma cezasına 'delil yok' iptali Gaziantep'te, avukat İmam Akgün Çuhadaroğlu, otomobiliyle trafikte ilerlerken telefonla konuştuğu gerekçesiyle fahri trafik müfettişinin bildirmesi üzerine kesilen idari para cezasına, herhangi bir görüntü veya fotoğraf bulunmadığı için itiraz etti. Mahkeme heyeti de somut delile dayanmadığı gerekçesiyle cezanın iptaline karar verdi.
22.05.2023 Gündem
Devlet yüzde 70 hibe veriyor, kilo fiyatı 400 lira! Tamamen organik
Devlet yüzde 70 hibe veriyor, kilo fiyatı 400 lira! Tamamen organik Kırıkkale'de KOP destekli projeden faydalanan arıcılar, bin 744 rakımlı Dinek Dağı'ndaki zengin bitki örtüsüne sahip vadide organik bal üretiyor. Normal balın kilogramı 200 liradan satılırken, organik balın fiyatı ise 400 lira olarak belirlendi.
17.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri