Misli Tv

Misli Tv

Son dakika Misli TV haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Misli TV ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Misli TV haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Misli Tv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan misli tv gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 misli tv haberi bulunmuştur. Tüm misli tv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray maçında kornerlerden kazandı… 90+4’te kullanılan 2 köşe vuruşu kuponu getirdi!
Galatasaray maçında kornerlerden kazandı… 90+4’te kullanılan 2 köşe vuruşu kuponu getirdi! Misli üyeleri dopdolu hafta içi bülteninde de kazanmaya devam ediyor. Süper Lig dün oynanan 4 karşılaşmayla milli aradan sonra geri döndü. Bir Misli üyesi, tek maç olarak Galatasaray – Hatayspor karşılaşmasına korner bahsi oynadı. “5.57” oranıyla maçta “12 ve daha fazla korner olur” seçeneğine oynadı. Üye, tek maçlık kuponunu Misli Arena’da paylaştı.
3.04.2024 İddaa
Yılmaz Vural'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Uzaydan gelse gidilir'
Yılmaz Vural'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Uzaydan gelse gidilir' Türk futbolunun en renkli simalarından biri olan teknik direktör Yılmaz Vural, Misli TV’ye özel açıklamalarda bulundu.
13.01.2023 TFF 1.Lig
Devlerin transfer listesindeki Efe Sarıkaya ilk röportajını Misli TV’ye verdi
Devlerin transfer listesindeki Efe Sarıkaya ilk röportajını Misli TV’ye verdi TFF 1. Lig temsilcilerinden Altay’ın 17 yaşındaki sol stoperi Efe Sarıkaya, profesyonel futbol kariyerindeki ilk röportajını Misli TV’ye verdi.
11.01.2023 TFF 1.Lig
Barış Memiş Misli TV’ye açıkladı: Şenol Güneş göreve geldi ve git dedi
Barış Memiş Misli TV’ye açıkladı: Şenol Güneş göreve geldi ve git dedi TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 19 haftada ortaya koyduğu performansla şu anda 11. sırada yer alan Sarıyerspor, devre arası hazırlık çalışmalarını Antalya’da sürdürüyor. İstanbul ekibinin deneyimli sol kanat oyuncusu Barış Memiş, Misli TV’nin konuğu olup sorularını yanıtladı.
9.01.2023 Futbol
Hüseyin Eroğlu'ndan Misli TV'ye önemli açıklamalar: 11 yıllık hasreti bitireceğiz
Hüseyin Eroğlu'ndan Misli TV'ye önemli açıklamalar: 11 yıllık hasreti bitireceğiz TFF 1. Lig’e verilen devre arasında çalışmalarını Antalya’da gerçekleştiren Samsunspor’un deneyimli teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Misli TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.
7.01.2023 TFF 1.Lig
Ebrima Colley, Misli TV'ye açıkladı: İdolüm diyebileceğim isim Kaka...
Ebrima Colley, Misli TV'ye açıkladı: İdolüm diyebileceğim isim Kaka... Fatih Karagümrük, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da değerlendirdi. Karagümrük’ün Atalanta’dan kiraladığı 22 yaşındaki başarılı kanat oyuncusu Ebrima Colley, Misli TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
Onurcan Piri'den Misli TV'ye özel açıklamalar: İdollerim Rüştü Reçber ve Oliver Kahn
Onurcan Piri'den Misli TV'ye özel açıklamalar: İdollerim Rüştü Reçber ve Oliver Kahn Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da geçiren Giresunspor’un deneyimli kaptanı Onurcan Piri, Misli TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
17.12.2022 Giresun Spor
Simon Falette: Fenerbahçe'de oynamak ayrıcalık...
Simon Falette: Fenerbahçe'de oynamak ayrıcalık... Dünya Kupası’nda Süper Lig’e verilen arayı Antalya’da yaptığı kamp çalışmaları ile geçiren Hatayspor’un deneyimli stoperi Simon Falette, Misli TV’nin sorularını yanıtladı.
14.12.2022 Hatay Spor
Gökhan İnler, Misli TV'ye açıkladı: Türkiye forması giymek için elimden geleni yaptım...
Gökhan İnler, Misli TV'ye açıkladı: Türkiye forması giymek için elimden geleni yaptım... Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da geçiren Adana Demirspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Gökhan İnler, Misli TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
12.12.2022 İddaa
Max Gradel'den Misli TV'ye özel açıklamalar
Max Gradel'den Misli TV'ye özel açıklamalar Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da geçiren Sivasspor'un deneyimli orta saha oyuncusu Max Gradel, Misli TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
9.12.2022 İddaa
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol! İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat… İşte 28 Kasım Pazar, günün canlı yayınları
28.11.2021 İddaa
Mehmet Sepil: Göztepe'yi devretmeye hazırım
Mehmet Sepil: Göztepe'yi devretmeye hazırım Göztepe Başkanı Mehmer Sepil, şartların iyi bir şekilde oluşması halinde kulübü devretmeye hazır olduğunu söyledi.
31.07.2020 Göztepe
Ali Koç: "3-4 transfer yapmak istiyoruz..."
Ali Koç: "3-4 transfer yapmak istiyoruz..." Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, FB TV'de yayımlanan "Camiaya Sesleniş" adlı programda kulübün gündemine dair açıklamalarda bulundu.
16.01.2019 Fenerbahçe
10 maddede toplumsal uzlaşı
10 maddede toplumsal uzlaşı Davutoğlu, seçime günler kala 8 Haziran’dan sonra hayata geçirmek istedikleri 10 maddelik hükümet paketini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
'Ne oldu bize?'
'Ne oldu bize?' Ünlü yazar ve müzisyen Zülfü Livaneli canlı yayında isyan etti...
14.05.2013 Televizyon
'Ne oldu bize böyle!'
'Ne oldu bize böyle!' Yazar, gazeteci ve ses sanatçısı Zülfü Livaneli'nin Reyhanlı sitemi...
13.05.2013 Televizyon
Kendi kaleminden Birand'ın hayatı
Kendi kaleminden Birand'ın hayatı Usta gazeteci Mehmet Ali Birand, hayatını böyle anlatmıştı...
29.09.2021 Gündem
Kendi kaleminden yaşam öyküsü!
Kendi kaleminden yaşam öyküsü! Kendi kaleminden Mehmet Ali Birand'ın zorlu yaşam öyküsü Birand bu akşam hayatını kaybetti. Birand 71 yıllık hayatında neler yaşamadı ki? İşte kendi ağzından yaşam öyküsü..
29.09.2021 Gündem
'Hakan Şükür'ü ben istedim!'
'Hakan Şükür'ü ben istedim!' Maraton programını sunan Şansal Büyüka, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün TV'de yorumculuk yapması hakkında konuştu...
9.01.2012 Futbol
3G'nin en hızlısı belli oldu
3G'nin en hızlısı belli oldu Türkiye'de 4 şehri kapsayan testte ortalama olarak en hızlı veri indiren operatör
26.02.2010 Bilim ve Teknoloji
Cep’te 3G devrimi başlıyor
Cep’te 3G devrimi başlıyor Cep telefonlarında görüntülü konuşma fırsatı sunan 3G teknolojisi 30 Temmuz’da başlıyor
28.07.2009 Bilim ve Teknoloji
Senin önünü kesen kesmiş
Senin önünü kesen kesmiş Yılmaz Morgül Ve Adnan Şenses'in canlı yayındaki kavgasında sözler sertleşti
17.07.2009 Magazin
Gökçek'ten 'Doğan medyası' özrü
Gökçek'ten 'Doğan medyası' özrü Ankara Büyükşehir adayı Gökçek, Doğan Grubu hususunda bir nokta için özür diledi
27.02.2009 Siyaset
'Cehennem'den başka alternatifin yok'
'Cehennem'den başka alternatifin yok' Hıncal Uluç'un NTV'de yayınlanan 90 Dakika adlı programda yaptığı eleştirilere Şansal Büyüka'dan sert cevap
20.02.2008 Futbol
Borç yüzünden kavga çıktı
Borç yüzünden kavga çıktı Canaydın: "Göreve geldiğimizde 57 milyon değil, 109 milyon dolarlık borç olduğunu gördük." Cansun: "Başkan herhalde hesapları karıştırıyor. Kongrede gereken açıklamayı yapacağım."
25.02.2004 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Misli Tv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki misli tv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.