Gazete Vatan Logo
Magazin Senin önünü kesen kesmiş

Senin önünü kesen kesmiş

Yılmaz Morgül Ve Adnan Şenses'in canlı yayındaki kavgasında sözler sertleşti

Star TV'de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Türk Sanat Müziği solisti Yılmaz Morgül'ün, zaman zaman yaptığı konuşmalarda kimi meslektaşlarının önünü kestiği şeklindeki sözleri gündeme geldi.

YILMAZ MORGÜL KAÇ YAŞINDA
Yayına telefonla bağlanan Adnan Şenses, Yılmaz Morgül'ün konuşmasına fırsat vermeden sert eleştirilerde bulundu. Morgül'e her sene bir kriz geldiğini ve gündeme gelmek için kendilerinin isimlerini kullandığını ifade eden Şenses, Yılmaz Morgül'ün itiraz etmeye çalışması üzerine “İlk önce susmasını öğren, dinle” diyerek kızdı ve “Yılmaz Morgül, kaç yaşında?” diye sordu.

SENİN ÖNÜNÜ KESEN KESMİŞ
Söze giren Yılmaz Morgül, “Yani demek istiyor ki onlarla aynı yılları ben paylaşmadım. Aynı gazino ortamlarında, aynı camiada bulunmadım” diye konuştu. Şenses, 31 yaşına girdiğini söyleyen Morgül'e “Girdiği yaş da çok genç bir yaş. Onun yaşının iki misli meslek hayatımız var. Otur çocuğum oturduğun yerde. Adam gibi konuş. Senin önünü kesen kimse yok! Senin önüne, arkana da kimsenin ihtiyacı yok. Senin önünü kesen kesmiş, bu konuda bize saldırma” diyerek sert çıktı.

ÖNCE BİSMİLLAH DE..
Morgül'ün Ahmet Özhan ile ilgili eleştirilerine de sert çıkan Adnan Şenses, “Bir kere Ahmet Özhan'ı diline alman için önce 'Bismillah' de, Adnan Şenses'i diline almak için 'Bismillah' de! Sen ne bir Ahmet Özhan olabildin, ne bir Adnan Şenses olabildin, ne bir İbrahim Tatlıses olabildin…” diye konuştu.

OTUR OTURDUĞUN YERDE!
Yılmaz Morgül'ün yaptığı işle değil de sürekli olarak gündeme başka insanları eleştirerek geldiğini ifade eden Adnan Şenses “Biz senin musiki kültürlerini unuttuk” diyerek Türk musikisinde Ahmet Özhan'ın ya da kendisinin yerinin dolmayacağını ama köşebaşında bekleyen çok Yılmaz Morgül'ler olduğunu söyledi. “Otur oturduğun yerde. Senin önünü kesecekler kimse git de onlar kessin. Kendini bu kadar küçük düşürme” diyerek telefonu kapatmak istedi.

ZIRT PIRT ÇIKIYOR
Ancak Sema Eren'in araya girerek Yılmaz Morgül'e söz vermek istemesi üzerine Adnan Şenses, sesini yükselterek “Hanımefendi, Ahmet'in dediği gibi ben de Yılmaz Morgül'le 5 defa karşılaşmışım. Onu tanısam ne olacak, tanımasam ne olacak!.. Zırt pırt, zırt pırt çıkıyor.. Bir şeyler yapmaya çalış” diyerek Morgül'le konuşmak istemedi.

Haberin Devamı