Mirror

Mirror

Son dakika Mirror haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mirror ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mirror haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mirror

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mirror gelişmeleri de dahil olmak üzere 910 mirror haberi bulunmuştur. Tüm mirror haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak!
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak! İngiltere'de 12 yaşındayken ilk cinayetini işleyen 'Şeytanın kızı' lakaplı Sharon Carr, 30 yıl sonra serbest kalmak için gün sayıyor. İşlediği korkunç cinayetleri gülerek anlatan Carr, serbest kalma haberleriyle gündeme gelmesinin ardından ülke gündemine bomba gibi düştü.
3.08.2023 Dünya
Ante Rebic'ten sonra Chamberlain de Beşiktaş'ta
Ante Rebic'ten sonra Chamberlain de Beşiktaş'ta Ante Rebic'i İstanbul'a getiren Beşiktaş, İngiliz yıldız Alex Oxlade-Chamberlain'i renklerine bağladı.
31.07.2023 Beşiktaş
2017'de 38 milyon euro'ya transfer olmuştu Beşiktaş'a geliyor
2017'de 38 milyon euro'ya transfer olmuştu Beşiktaş'a geliyor Beşiktaş, Liverpool ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki orta saha Alex Oxlade-Chamberlain'le görüşmelere başladı.
25.07.2023 Beşiktaş
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People'ın yayıncısı Mirror Group Newspapers'a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.
6.06.2023 Dünya
Menajeri Mirror'a konuştu: Atsu 11 katlı bir binanın dokuzuncu katındaydı
Menajeri Mirror'a konuştu: Atsu 11 katlı bir binanın dokuzuncu katındaydı Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen depremde Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu enkaz altında kalmış, sonrasında ise tecrübeli futbolcunun kurtarıldığı duyurulmuştu. Tecrübeli futbolcunun menajeri, deprem öncesinde yaşananları anlattı.
8.02.2023 Hatay Spor
Büyük felaket dünyanın birinci gündemi! İngiliz gazetesi yardım kampanyası başlattı
Büyük felaket dünyanın birinci gündemi! İngiliz gazetesi yardım kampanyası başlattı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Türkiye’deki felaket tüm dünyanın gündemine oturdu. Dünya medyası depremin son yılların en büyük doğal afeti olduğuna dikkat çekti. Bazı yayın organları ise depremzedeler için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.
7.02.2023 Dünya
Herkes bunu konuşuyor! Pes etmedi, tam 190 kilo verdi, işte yeni hareketi
Herkes bunu konuşuyor! Pes etmedi, tam 190 kilo verdi, işte yeni hareketi 5 yıl boyunca sıkı bir diyet ve spor programı uygulayan 44 yaşındaki kadın tam 190 kilo verdi. Değişimi sosyal medyada viral olan kadın sıradaki hamlesini gözyaşları ile duyurdu.
11.01.2023 Dünya
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak...
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak... Suudi Arabistan’dan çılgın proje. 120 kilometrelik ‘yatay gökdelen’ yapılması planlanıyor. 500 metre yüksekliğindeki iki paralel binadan oluşan proje 1 trilyon dolara mal olacak ve binalarda 5 milyon kişi yaşayabilecek.
25.07.2022 Dünya
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu...
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu... Tarihi zirve için Tahran'a giden Rusya Devlet Başkanı Putin'in uçağından indiği anlara ait görüntüler sağlık durumu ile yeni spekülasyonlara neden olmuş, İngiliz basını bu görüntüyü 'Putin, İran'a indikten sonra kırmızı halıda topallıyor' başlığı ile okurlarına duyurmuştu. ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Willam Burns, Putin'in sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
21.07.2022 Dünya
Dünyanın gözü tarihi zirvedeydi! Putin'in görüntüsü sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu...
Dünyanın gözü tarihi zirvedeydi! Putin'in görüntüsü sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu... İran'daki tarihi zirve için Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Reisi ile bir araya geldi. Putin'in İran'a indiği anlara ait görüntüler dünyanın gündemine oturdu. İngiliz basını Putin'in topallayarak yürüdüğünü iddia ederken o anlar sosyal medyanın da bir numaralı gündemi haline geldi.
20.07.2022 Dünya
Moskova'nın aylardır sır gibi sakladığı bilgi deşifre oldu! Rusya'ya büyük darbe...
Moskova'nın aylardır sır gibi sakladığı bilgi deşifre oldu! Rusya'ya büyük darbe... Rusya ile Ukrayna arasında 24 Şubat'ta başlayan savaş tüm şiddetiyle devam ederken Moskova'nın sır gibi sakladığı bilgi deşifre oldu. İşte Rusya'nın aylardır güncelleme yapmadığı savaş kayıpları...
18.07.2022 Dünya
Ukrayna istihbarat şefi dünyaya duyurdu: İşte Putin'in kalan ömrü...
Ukrayna istihbarat şefi dünyaya duyurdu: İşte Putin'in kalan ömrü... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken Putin'in sağlık durumuna ilişkin Kiev'den flaş bir açıklama geldi. Kremlin Sözcüsü Peskov ise Putin'in gece yarısında Kremlin'e gittiği anlar ile ilgili ilk defa konuştu.
27.06.2022 Dünya
Putin'in sağlık durumuyla ilgili sessizlik bozuldu! Kremlin'den açıklama...
Putin'in sağlık durumuyla ilgili sessizlik bozuldu! Kremlin'den açıklama... Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken Kremlin Sözcüsü Peskov'dan Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık durumu ile iligli beklenen açıklama geldi.
22.06.2022 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan 'U dönüşü'! Zelenski'nin tepkisi sosyal medyada viral oldu...
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan 'U dönüşü'! Zelenski'nin tepkisi sosyal medyada viral oldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarında saldırıları devam ederken Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İtalya Başbakanı Mario Draghi ve Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis, başkent Kiev'i ziyaret etti. tarihi ziyarete ise Zelenski ile Macron'un bu kareleri damga vurdu. Daha önce yaptığı açıklamalar ile Ukrayna'yı kızdıran Macron'dan ise geri adım geldi.
17.06.2022 Dünya
Rus ajanı açıkladı! Putin doktorsuz gezemiyor, ciddi şekilde kötüleşti...
Rus ajanı açıkladı! Putin doktorsuz gezemiyor, ciddi şekilde kötüleşti... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, Putin hakkında ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklendi. Durumunun ağır olduğu belirtilirken, yerine geçecek isimler şimdiden hazırlık yapmaya başladı. Adı açıklanmayan bir Rus ajan, doktorların Putin'e biçtiği ömrü İngiliz basınına açıkladı.
29.05.2022 Dünya
Ülkenin en tehlikeli tecavüzcü ve seri katilinin isteği 'pes' dedirtti! 46 yıl sonra hapisten çıkarılınca...
Ülkenin en tehlikeli tecavüzcü ve seri katilinin isteği 'pes' dedirtti! 46 yıl sonra hapisten çıkarılınca... Ülkenin gördüğü en tehlikeli tecavüzcü ve katillerden biri olan 75 yaşındaki John Shaw 46 yıl sonra ilk kez bir günlüğüne halkın içine karıştı. Katilin dışarı çıkar çıkmaz ilk yapmak istediği şeyi duyanlar ise şaşkına döndü.
24.05.2022 Dünya
İngiltere bu skandalla çalkalanıyor! Başbakan Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı...
İngiltere bu skandalla çalkalanıyor! Başbakan Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı... İngiltere'de parti skandalı. İngiliz televizyon kanalı ITV tarafından yayınlanan dört fotoğrafta Johnson, Downing Street'teki başbakanlık ofisinde düzenlenen bir etkinlikte kadeh kaldırırken görüntülendi.
24.05.2022 Dünya
Black Mirror yeni sezon ne zaman başlıyor? Black Mirror 6. sezonu nerede yayınlanacak?
Black Mirror yeni sezon ne zaman başlıyor? Black Mirror 6. sezonu nerede yayınlanacak? Black Mirror serisi yeni sezonuyla geri dönüyor. Drama, macera, hiciv ve bilim kurgu türlerinin karışımı ve rahatsız edici bölümleriyle büyük bir hayran kitlesine sahip Black Mirror 6. Sezonuyla geri dönüyor. Distopik ve her bölümün birbirinden bağımsız hikayesiyle dikkat çeken Black Mirror serisi merakla bekleniyor. Peki, Black Mirror yeni sezon ne zaman başlıyor? Black Mirror 6. sezonu nerede yayınlanacak? Black Mirror 6. Sezon tarihi…
17.05.2022 Kültür Sanat
Ukrayna savaşında Rusya'dan korkunç hata! Askerler yanarak can verdi...
Ukrayna savaşında Rusya'dan korkunç hata! Askerler yanarak can verdi... Rusya-Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle sürerken Rus birliklerinin 'dost ateşi'nde kendi askerlerini hedef aldığı iddia edildi. Alev silahının kullanıldığı saldırı sonrası Rus askerleri yanarak can verirken, Ukrayna ordusu 'yardımlarından' dolayı Rusya'ya teşekkür mektubu yazdı.
11.05.2022 Dünya
Baba Vanga'nın Putin ile ilgili kehaneti ortaya çıktı! Şok eden detaylar...
Baba Vanga'nın Putin ile ilgili kehaneti ortaya çıktı! Şok eden detaylar... Küçük yaşta görme yetisini kaybettiği günden beri kehanetleriyle efsane olan Baba Vanga'nın Rusya ile ilgili öngörüleri gerçek oluyor. Baba Vanga'nın Putin ile ilgili bulunduğu kehanet dünyayı şok etti. Baba Vanga Rusya için dünyanın efendisi olacak kehanetinde bulunmuş. İngiliz gazetesi Daily Mirror ise, Bulgar Kahin Baba Vanga'nın Rusya Devlet Başkanı Putin ile ilgili kehanetini sayfasına taşıdı. İşte Baba Vanga'nın kehanetleriyle ilgili şok eden detaylar...
27.03.2022 Dünya
Tam pes etmek üzereyken Türkiye'ye geldi bambaşka biri oldu! Rebecca Wilkinson hayatı Antalya'da değişti...
Tam pes etmek üzereyken Türkiye'ye geldi bambaşka biri oldu! Rebecca Wilkinson hayatı Antalya'da değişti... 30 yaşındaki bir çocuk annesi Rebecca Wilkinson'ın hayatı Türkiye'ye geldikten sonra tamamen değişti. En kilolu zamanında 183 kiloya ulaşan genç kadın, gittiği bir falcının kendisine söyledikleri karşısında dehşete düştü. Eylül 2020'de Antalya'ya aldığı uçak biletiyle hayatını kökünden değiştiren 30 yaşındaki Rebecca şimdi çok mutlu...
12.01.2022 Dünya
Arsenal'de ikinci 'Mesut Özil' krizi
Arsenal'de ikinci 'Mesut Özil' krizi Arsenal'de dün yıldız futbolcu Pierre Aubameyang'ın kadro dışı bırakılması Premier Lig ekibinde 'İkinci Mesut Özil' krizini yarattı.
15.12.2021 İngiltere
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor Kovid-19 salgını başta blokzincir ve NFT'ler olmak üzere neredeyse tüm çevrim içi hizmetlere yönelik talebi artırırken, teknolojiden para kazanmanın yeni yollarını arayan büyük şirketler "metaverse" ile "fiziksel dünyayı" ele geçirmeye hazırlanıyor.
29.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Aşı ile hastalarını öldürdü! Seri katil hemşirenin sözleri şok etti...
Aşı ile hastalarını öldürdü! Seri katil hemşirenin sözleri şok etti... ABD Hallsville'de yaşayan 37 yaşındaki hemşire, dört hastayı kasten hava enjekte ederek öldürmekle suçlanıyor. William Davis isimli hemşire idam cezasına çarptırılması gündemde.
20.10.2021 Dünya
Kredi kartı kullanan milyonları kapsıyor! Hemen kaldırın
Kredi kartı kullanan milyonları kapsıyor! Hemen kaldırın Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor. İngiltere'de yapılan bir araştırmada Apple Pay ve Visa'yı kapsayan bir güvenlik açığı keşfedildi. Araştırmaya imza atan uzmanlar 'kredi kartlarınızı hemen kaldırın' uyarısında bulunurken, bu iddiaya Visa'dan yanıt gecikmedi.
30.09.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mirror ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mirror haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.