Gazete Vatan Logo

Black Mirror yeni sezon ne zaman başlıyor? Black Mirror 6. sezonu nerede yayınlanacak?

Black Mirror serisi yeni sezonuyla geri dönüyor. Drama, macera, hiciv ve bilim kurgu türlerinin karışımı ve rahatsız edici bölümleriyle büyük bir hayran kitlesine sahip Black Mirror 6. Sezonuyla geri dönüyor. Distopik ve her bölümün birbirinden bağımsız hikayesiyle dikkat çeken Black Mirror serisi merakla bekleniyor. Peki, Black Mirror yeni sezon ne zaman başlıyor? Black Mirror 6. sezonu nerede yayınlanacak? Black Mirror 6. Sezon tarihi…

Black Mirror yeni sezon ne zaman başlıyor? Black Mirror 6. sezonu nerede yayınlanacak?

Distopik hikayeleriyle büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Black Mirror serisi geri dönüyor. Son bölümü 3 yıl önce yayınlanan Black Mirror uzun bir aradan sonra 6. sezonuyla izleyecilerin karşısında olacak. Rahatsız edici hiciv ve bilim kurgu karışımı dizinin bölümleri birbirinden bağımsız bölümlerden oluşuyor. Peki, Black Mirror yeni sezon ne zaman başlıyor? Black Mirror 6. sezonu nerede yayınlanacak?  Black Mirror 6. Sezon tarihi…

BLACK MİRROR 6. SEZONU NEREDE YAYINLANACAK?

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Black Mirror dizisi izleyiciyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. 5. sezonunun yayınlanmasının üzerinden üç sene geçen dizinin, yeni hikayeleriyle dijital platformda sunulması bekleniyor.

BLACK MİRROR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Drama, macera, hiciv ve bilim kurgu türlerinin karışımı Black Mirror dizisi geri dönüyor. İngiliz senarist Charlie Brooker’ın distopik hikayelerini temel alan Black Mirror, üç sene önce yayınlanan 5. sezonunun ardından yeniden izleyiciyle buluşuyor. 6. sezonuyla geri dönmeye hazırlanan dizinin, bir önceki sezondan daha fazla bölüme sahip olacağı açıklandı.

Haberin Devamı

HER BÖLÜM FİLM GİBİ OLACAK

Yeni sezonda her bölümün, kendi başına bir film gibi güçlü bir hikayeye ve çekime sahip olacağı belirtildi. Serinin yaratıcısı Charlie Brooker, iki sene önce Black Mirror’ın geleceğiyle ilgili şüpheleri olduğunu dile getirmişti. “Şu anda kimsenin toplumların mahvolduğu hikayeleri izlemeye dayanabileceğini sanmıyorum” diyerek pandemi döneminde dizinin dönmeyeceğini belirtmişti.