Miller

Miller

Son dakika miller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan miller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını miller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Miller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan miller gelişmeleri de dahil olmak üzere 915 miller haberi bulunmuştur. Tüm miller haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamas ateşkes teklifini kabul etti
Hamas ateşkes teklifini kabul etti Hamas’a ait resmi Telegram hesabından yapılan açıklamada, Mısır ve Katar’ın sunduğu ateşkes anlaşması önerisinin kabul edildiği belirtildi. İsrail tarafından ise ateşkes anlaşması henüz resmi olarak onaylanmadı.
6.05.2024 Dünya
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Ortadoğu'da tansiyonu zirveye çıkaran hamle gece saatlerinde geldi. Suriye ve Irak'ta patlamalar meydana geldi. Kısa süre sonra İran önceden belirlenen hedeflere füze saldırısı düzenlediğini dünyaya duyurdu. Devlet kontrolündeki İRNA saldırıda Mossad'ın karargahının yok edildiğini duyurdu. Füze saldırıları sonrası ABD'den ilk açıklama geldi.
16.01.2024 Dünya
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
ABD: Gazze, Filistin toprağıdır ve öyle kalacaktır
ABD: Gazze, Filistin toprağıdır ve öyle kalacaktır ABD Dışişleri Bakanlığı, dün yaptığı açıklamada iki İsrailli Bakanın ‘Filistinlilerin Gazze’den göç etmesini’ savunan son açıklamalarını reddederek, Gazze’nin Filistin toprağı olduğunu belirtti.
3.01.2024 Dünya
Türk şirketi Afrika’da 3 milyar dolar hacme ulaştı
Türk şirketi Afrika’da 3 milyar dolar hacme ulaştı Türk şirketi Miller Holding, Afrika kıtasında 3 milyar dolarlık taahhüt hacmine ulaştığını duyurdu. Orta ve Batı Afrika’da yer alan 17 ülkede faaliyet gösteren şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Mildon, “Bize ‘Afrika’da iş yapmak zor’ diyorlar. Yeterince efor gösteren, kararlı şirketler için hiçbir pazar zor değil. Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde büyüdük, şimdi farklı ülkelerde de etkiliyiz. Kıtada Çinlilerden, Avrupalılardan farkımız kazan-kazan prensibimiz. Afrikalılar Türklerle iş yapmayı seviyor” dedi.
17.10.2023 Ekonomi
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de!
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de! EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Yeni format, takım kadroları, iddaa oranları, haftanın programı ve bilinmesi gerekenler…
5.10.2023 İddaa
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi...
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi... Türk ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Senatör Bob Menendez, evinde bulunan deste deste banknotları acil durum için tuttuğunu, kendi tasarrufu olduğunu söyledi. Küba göçmeni olan Menendez, Komünist dönemden kalma bir alışkanlık olarak durumu açıklamaya çalışsa da Komünistler gelmeden ailesinin ülkeden göç ettiği anlaşıldı.
27.09.2023 Dünya
'Yalan Rüzgarı' ile adını tüm dünyaya duyurmuştu! Billy Miller hayatını kaybetti
'Yalan Rüzgarı' ile adını tüm dünyaya duyurmuştu! Billy Miller hayatını kaybetti Türkiye'de bir dönem 'Yalan Rüzgarı' adıyla yayınlanan 'Young and the Restless' dizisinin üç Emmy ödüllü oyuncusu Billy Miller, 43 yaşında hayata veda etti.
18.09.2023 Magazin
ABD'nin skandal Kıbrıs kararına Türkiye'den sert tepki
ABD'nin skandal Kıbrıs kararına Türkiye'den sert tepki ABD, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne yönelik silah ambargosunu 2024 yılı için kaldırdı. Alınan skandal karar sonrası Dışişleri Bakanlığı'ndan yazılı bir açıklama geldi.
19.08.2023 Gündem
Aşırı su içen kadının sonu korkunç oldu! ‘Ne kadar içerse içsin susuzluğu geçmiyordu'
Aşırı su içen kadının sonu korkunç oldu! ‘Ne kadar içerse içsin susuzluğu geçmiyordu' Aile tatilinin son gününde rahatsızlanan 35 yaşındaki ABD'li kadın ne kadar su içerse içsin susuzluğunun geçmediğini belirterek litrelerce su içti. Tatil dönüşü evinde bayılan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Doktorlar ölüm sebebinin ' su zehirlenmesi' olduğunu açıkladı.
4.08.2023 Dünya
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri ABD’de hırsızlığa gittiği evde 75 yaşındaki bir kadını döverek vahşi şekilde katleden James Barber, yaklaşık 20 yıldır idam edilmek için gün sayıyor. Barber’ın idamı ile ilgili akıllarda soru işaretleri oluşurken yaşlı kurbanın torunlarından gelen ‘intikam’ açıklamaları herkesi şoke etti.
21.07.2023 Dünya
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Türkiye’nin AB üyelik isteği, İsveç’in NATO’ya üye olmasına engel teşkil etmemeli
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Türkiye’nin AB üyelik isteği, İsveç’in NATO’ya üye olmasına engel teşkil etmemeli ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, “Türkiye’nin AB üyelik isteği İsveç’in NATO’YA üye olmasına engel teşkil etmemeli” diye konuştu.
10.07.2023 Gündem
ABD'de Türkevi'ne saldıran zanlı yakalandı
ABD'de Türkevi'ne saldıran zanlı yakalandı New York'taki Türkevi’ne düzenlenen saldırının zanlısı ABD polisinin operasyonu sonucu yakalandı. Öte yandan İhbar telefonları, ABD New York'taki 33 katlı binaya levye ile saldıran kişinin kim olduğunu ortaya çıkardı. Giresun'dan Meksika'ya giden ve oradan kaçak olarak ABD'ye giriş yapan saldırganın, bir süre Long Island'daki bir akaryakıt istasyonunda çalıştığı belirtiliyor.
26.05.2023 Gündem
Türkevi saldırganının kimliği belli oldu: Giresun'dan ABD'ye kaçak yolculuk
Türkevi saldırganının kimliği belli oldu: Giresun'dan ABD'ye kaçak yolculuk İhbar telefonları, ABD New York'taki 33 katlı binaya levye ile saldıran kişinin kim olduğunu ortaya çıkardı. Giresun'dan Meksika'ya giden ve oradan kaçak olarak ABD'ye giriş yapan saldırganın, bir süre Long Island'daki bir akaryakıt istasyonunda çalıştığı belirtiliyor.
25.05.2023 Dünya
Türkevi'ne yapılan saldırıda büyük skandal ortaya çıktı! ABD'liler inkar etmedi...
Türkevi'ne yapılan saldırıda büyük skandal ortaya çıktı! ABD'liler inkar etmedi... New York Türkevi'ne yapılan saldırının ardından büyük bir skandal ortaya çıktı. Elindeki demir levyeyle başkonsolosluğa da ev sahipliği yapan binaya saldıran şahıs, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Saldırganın kimliği merak edilirken, New York polisinin karıştığı skandal pes dedirtti. New York Polis Departmanı (NYPD), Türkevi'ne levyeyle saldıran şahsın görüntülerini paylaşarak olayla ilgisi bilgisi bulunanların ihbar hattını araması çağrısında bulundu.
23.05.2023 Dünya
ABD Dışişleri Bakanlığı Türkevi’ne yönelik saldırıyı kınadı
ABD Dışişleri Bakanlığı Türkevi’ne yönelik saldırıyı kınadı ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, Türkiye’nin New York Başkonsolosluğunun da bulunduğu Türkevi’ne yönelik levyeli saldırıyı kınayarak, saldırının soruşturulduğunu açıkladı.
22.05.2023 Dünya
Miller ve Rıdvan Yılmaz'dan Ali Koç'a transfer kıyağı
Miller ve Rıdvan Yılmaz'dan Ali Koç'a transfer kıyağı Fenerbahçe'ye transferi öncesi Sarı Lacivertli kulübü araştıran Ryan Kent, Rıdvan Yılmaz ve Miller'ın kapısını çaldı.
7.05.2023 Fenerbahçe
Düğünleri felaketle sonlandı! Yeni evli çifte kabusu yaşattı, gelin hayatını kaybetti
Düğünleri felaketle sonlandı! Yeni evli çifte kabusu yaşattı, gelin hayatını kaybetti Samantha Miller ve Aric Hutchinson çiftinin düğünü felaketle sonlandı. Gelin hayatını kaybederken, damat da ağır yaralandı. Korkunç olay ABD'nin en çok konuşulan konularından biri oldu.
2.05.2023 Dünya
Beşiktaş Emlakjet - Gaziantep Basketbol: 107-74
Beşiktaş Emlakjet - Gaziantep Basketbol: 107-74 Beşiktaş Emlakjet, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 22'nci haftasında Gaziantep Basketbol'u evinde 107-74 mağlup etti.
25.03.2023 TBL
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş Bir dönemin en azılı seri katiliydi. Kadınları ilan vererek kandırıp ağına düşürüyordu. Vahşi şekilde kurbanlarını öldüren acımasız katil, tecavüz edip ülkenin ıssız noktalarına bırakıyordu. O katille ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Dünya
1971 yılında bulundu, torbanın içindeki vahşet! Yıllar sonra kadının gizemi çözüldü
1971 yılında bulundu, torbanın içindeki vahşet! Yıllar sonra kadının gizemi çözüldü 1971 yılında bir grup avcı, istiflenmiş şekilde torba buldu. İçine baktıklarında ise korkunç manzarayla karşılaştılar. Çünkü torbanın içinde bir kadının cesedi vardı. Uzun süre araştırma yapıldı ama kadın ile ilgili hiçbir bilgi bulunamadı. 2023 yılının ocak ayında ise yeni bir gelişme yaşandı. 52 yılın sonucunda gizem çözüldü.
31.01.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz
Bakan Çavuşoğlu: 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Son günlerde, Yunan basınında özellikle Girit'in çevresinde kara sularının 12 mile çıkarılacağına dair haberler var. Bizim bu konudaki tutumumuz net. Değil 12, Ege'de 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz. Meclis'imizin bu konuda 1995'de aldığı karar nettir ve halen geçerlidir" dedi.
29.12.2022 Dünya
Gazprom Başkanı Miller: Türkiye'de, doğal gaz dağıtım merkezi projesinin pratik uygulamasına başladık
Gazprom Başkanı Miller: Türkiye'de, doğal gaz dağıtım merkezi projesinin pratik uygulamasına başladık Gazprom Başkanı Aleksey Miller, Türkiye'de kurulması planlanan doğal gaz dağıtım projesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu karar, iki ülke liderleri düzeyinde alındı ve biz bu projenin pratik uygulamasına başladık" dedi.
28.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Miller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki miller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.