Mezuniyet Töreni

Mezuniyet Töreni

Son dakika mezuniyet töreni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mezuniyet töreni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mezuniyet töreni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mezuniyet Töreni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mezuniyet töreni gelişmeleri de dahil olmak üzere 251 mezuniyet töreni haberi bulunmuştur. Tüm mezuniyet töreni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri mezuniyet töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terör örgütüne katılım tarihin en düşük seviyelerine indi." diyerek "Teröristler ya nedamet duyup Türk adaletine teslim olacak ya da devletimizin demir yumruğuyla yüzleşeceklerdir. Bunun dışında önlerinde başka yol yoktur." açıklamasını yaptı.
22.08.2023 Gündem
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 2 gün önce Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerleri hatırlatarak, "Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı, bırakılmıyor. Kahraman silah arkadaşları intikamını aldı, almaya devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
11.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Örgüte katılım durma noktasına geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Örgüte katılım durma noktasına geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni’nde açıklamalarda bulundu. "Üstünden değil 7 yıl, 70 yıl da geçse 15 Temmuz'u unutmayacağımızı tüm dünyaya ilan ettik" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnsanlık böyle bir ihanet böyle bir alçaklık görmemiştir. Hal böyleyken, 15 Temmuz'a kontrollü darbe diyenleri milletimizin vicdanına havale ediyorum" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca bölücü terör örgütüne katılımın durma noktasına geldiğini belirterek, "Örgütü sadece sınırlarımız içerisinde değil, Irak ve Suriye sahasında da başını kaldıramaz hale getirdik" şeklinde konuştu.
26.07.2023 Gündem
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var" diye konuştu.
12.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç açıklaması Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç açıklaması Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10. Dönem Müşterek Komuta ve Kurmay Eğitimi, 5. Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi ve 12. Dönem Karargah Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsveç'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili "Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz. Türkiye terörle arasına mesafe koymayanlara nasıl onay verebilir? Madrid'de ülkemize verilen sözlere riayet edilmesini istiyoruz." dedi.
7.07.2023 Gündem
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Kuzey'in mezuniyet töreninde bir araya geldi!
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Kuzey'in mezuniyet töreninde bir araya geldi! Ünlü model Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2015'te 7 yıllık evliliklerini bitirmişti. Kuzey ve Uzay adlı iki oğulları bulunan eski eşler, büyük oğulları Kuzey'in mezuniyet töreni için bir araya geldi. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından yayınladı.
17.06.2023 Magazin
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık
İsveç bir ilki gerçekleştiriyor! PKK'lı teröristin Türkiye'ye iadesine yeşil ışık NATO'ya üye olmak isteyen İsveç'te yeni terörle mücadele yasasının 1 Haziran'da yürürlüğe girmesiyle, Yüksek Mahkeme 35 yaşındaki PKK'lı teröristin iadesine yeşil ışık yaktı. Gelecek ayki NATO Zirvesi öncesinde Türkiye'nin onayını bekleyen Stockholm yönetimi, iade için son sözü söyleyecek.
7.06.2023 Dünya
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik...
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik... ABD'de yaşayan Billy Milligan'ın hikayesi duyanları şoke etti. Yaşadığı çocukluk travmalarından bir türlü kurtulamayan Billy, farklı bir yöntem buldu. Doktorların 11 yıl tedavi ettiği Milligan’ın hikayesi tüm dünyaya damga vurdu. Bir bedende 24 kişiliği bulunan Milligan, işlediği suçlarla ve anlattıklarıyla filmlerden kitaplara konu olurken dinleyenleri şoke etti.
7.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da birinci manşet: Türk liderin yeni şahinleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da birinci manşet: Türk liderin yeni şahinleri Yeni kabine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ilk defa toplandı. 4 saat 20 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'da gündemin bir numaralı maddesi oldu. Komşu basını Erdoğan'ın yeni şahinlerini tanıttı.
7.06.2023 Gündem
ABD'de silahlı saldırı şoku! Mezuniyet töreni kana bulandı...
ABD'de silahlı saldırı şoku! Mezuniyet töreni kana bulandı... ABD'de bir lisenin mezuniyet törenine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir öğrenci ve babası yaşamını yitirdi. Richmond'daki lisede yaralanan çok sayıda kişi ise hastanelere taşındı.
7.06.2023 Dünya
Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Yeni sahte doktor böyle yakalandı
Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Yeni sahte doktor böyle yakalandı Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve diğer doktorların şüphelenip, şikayette bulunmasıyla gözaltına alındıktan sonra sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz, 25 Ekim günü tutuklanmıştı. Öte yandan Mersin'de bir hastanede yeni bir sahte doktor olayı yaşandı. İşte tüm detaylar...
14.12.2022 Yaşam
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı Her şey sevgilisinin ona çiçek göndermesi ile ortaya çıktı. Türkiye’nin günlerdir konuştuğu olayda skandalların ardı arkası kesilmiyor. İfadesinde tüm gerçekleri anlatan sahte doktorun sadece sağlık sektöründe değil, özel hayatında da bir yalan makinesi olduğu belirlendi. Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni ortaya çıkan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi detayı olayı başka bir boyuta taşıdı.
6.12.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'uyuşturucu' tepkisi: O tür kaynaklardan ülkeyi büyütmek gibi bir derdimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'uyuşturucu' tepkisi: O tür kaynaklardan ülkeyi büyütmek gibi bir derdimiz yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi 6. Dönem Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine sert tepki göstererek, "Böyle bir teşkilata nasıl olur da 'Türkiye cari açığını uyuşturucu satmak suretiyle kapatıyor' dersiniz, bu ne insafsızlıktır, bu ne vicdansızlıktır. O tür kaynaklardan ülkeyi büyütmek gibi bir derdimiz yok" ifadelerini kullandı.
1.11.2022 Siyaset
Bakan Soylu: “Cumhuriyet'in 100'üncü yılı, inanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı, Van tertemiz olacak”
Bakan Soylu: “Cumhuriyet'in 100'üncü yılı, inanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı, Van tertemiz olacak” İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Cumhuriyet'in 100'üncü yılı, inanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı, Van tertemiz olacak” dedi.
23.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Komşularımıza sırtımızı dönemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Komşularımıza sırtımızı dönemeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'nde açıklamalar bulundu. Erdoğan, "Türkiye stratejik önemi yüksek coğrafi konuma sahiptir. Geniş bir bölgede yaşanan her olay bizi etkilemektedir. Afganistan'da devam eden iç karışıklıkların, Yemen'de çatışmaların, Suriye'de zulüm ve saldırıların, Balkanlarda alevlenen gerilimlerin, komşuların yanı sıra geniş alandaki krizlerin yansımalarını hisseden ülke Türkiye'dir. Birileri ne derse desin, ülkemizin buralara sırtını dönme lüksü yoktur. Kapıları kapatıp banane diyemeyiz. Bize ne Kudüs'ten bize Ne Irak'tan, Yemen'den Suriye'den diyemeyiz. Hele batılılar gibi 'banane' hiç diyemeyiz. Biz büyük bir devletiz. Zorluklara aldanmadan gereğini yerine getirmek, vicdani görevimizdir. Bölgenin halkları birbirlerinin kardeşi, akrabalarıdır." dedi.
22.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş kur, faiz ve enflasyon mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş kur, faiz ve enflasyon mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da İbn Haldun Üniversitesi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kur, faiz, enflasyon şeytan üçgeninde sıkıştırıldığımız ekonomik istikrar mücadelemizi de inşallah zaferle neticelendireceğiz" dedi.
24.07.2022 Siyaset
Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten'den aile pozu! 'Yeniden birlikteler mi?'
Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten'den aile pozu! 'Yeniden birlikteler mi?' Temmuz 2019'da boşanma kararı alıp 5 yıllık evliliklerini bitiren Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten çifti kızları Ada ile birlikte fotoğraf paylaştı. Takipçileri paylaşımın altına binlerce yorum yaptı.
11.07.2022 Magazin
Bakan Ersoy'dan flaş burs açıklaması!
Bakan Ersoy'dan flaş burs açıklaması! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Türkiye burslarına bu yıl 171 farklı ülkeden 165 bin 691 başvuru yapıldı” dedi.
5.07.2022 Eğitim
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Ege'deki haklarımızdan taviz vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Ege'deki haklarımızdan taviz vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Harp Enstitüleri 8'inci Dönem Müşterek Komuta Kurmay Eğitimi, 4'üncü Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi, 10'uncu Dönem Karargah Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni'ne katıldı. Erdoğan, "Ege'deki haklarımızdan taviz vermeden sınırlarımızı koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yunanistan 1 asır önce yaşananlardan ders almalıdır." dedi.
1.07.2022 Siyaset
Rasim Özdenören kimdir, nereli, kaç yaşında? Rasim Özdenören’in edebi kişiliği, sözleri, kitapları ve eserleri!
Rasim Özdenören kimdir, nereli, kaç yaşında? Rasim Özdenören’in edebi kişiliği, sözleri, kitapları ve eserleri! İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet töreninde Merve Nur Uçar'ın yaptığı konuşma sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. Merve Nur Uçar’ın okul birincisi olarak çıktığı kürsüde Rasim Özdenören'in “Ya bu deveyi güdecek, ya bu diyarda kalacağız, çünkü diyarda bizim devede bizim” sözlerine yer vermesi sonrası Rasim Özdenören hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Rasim Özdenören kimdir? Çapa’da 1. Olan Merve Nur Uçar'ın sözlerini kullandığı Rasim Özdenören’in edebi kişiliği, sözleri, kitapları ve eserleri…
22.06.2022 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'İslam' açıklaması: Çalışmaya devam etmeliyiz!
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'İslam' açıklaması: Çalışmaya devam etmeliyiz! ‘Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Mezuniyet Töreni’ne katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “İslam dini bütün insanlık için gönderildi. Bizler bütün insanlıktan sorumluyuz. Yeryüzünde iyilik egemen oluncaya kadar çalışmaya devam etmeliyiz” dedi.
20.06.2022 Gündem
Ata Koleji 2021-2022 mezunlarını verdi
Ata Koleji 2021-2022 mezunlarını verdi 1958 yılında kurulan ve 64 yıldır başarılı nesiller yetiştiren köklü eğitim yuvası Ata Koleji, 2021-2022 mezunlarını verdi.
13.06.2022 Eğitim
1963'te hukuk fakültesine başladı 59 yıl sonra mezun oldu!
1963'te hukuk fakültesine başladı 59 yıl sonra mezun oldu! Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni 1963 yılında kazandıktan sonra 2'nci sınıfta okulunu bırakan Erol Kahraman (77), 2013 yılında çıkarılan aftan yararlanıp kaydını aldırdığı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Mezuniyet töreninde gençlere seslenen 4 çocuk, 1 torun sahibi Kahraman, 1963 yılında başlayan ve nerdeyse bir ömür süren üniversite lisans öğrenim sürecinin tamamlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
18.05.2022 Yaşam
Üniversiteden fakülte birincisine pardon açıklaması! 'Yanlışlıkla oldu'
Üniversiteden fakülte birincisine pardon açıklaması! 'Yanlışlıkla oldu' Mimarlık Fakültesi’ni yüksek onur öğrencisi olarak bitiren Yasin Yüksel’e mezuniyet töreninde fakülte birinciliği unvanı verildi. Ancak 8 ay sonra üniversite yönetimi öğrenciyi arayarak “Yanlışlık oldu” dedi.
9.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mezuniyet Töreni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mezuniyet töreni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.