Mevlana İdris Zengin son yolculuğuna uğurlandı
Mevlana İdris Zengin son yolculuğuna uğurlandı Kahramanmaraş'ta kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Türk edebiyatının önemli isimlerinden Mevlana İdris Zengin, son yolculuğuna uğurlandı.
8.06.2022 Gündem
Mevlana İdris Zengin kimdir? Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’in biyografisi!
Mevlana İdris Zengin kimdir? Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’in biyografisi! Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’den acı haber! Mevlana İdris Zengin, 56 yaşında Kahramanmaraş'ta vefat etti. Yaşadığı kalp rahatsızlığının ardından ameliyat geçiren ve ardından bir süredir yoğun bakımda tedavi altında olan Zengin'in vefatını kardeşi yazar Salih Zengin, sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Mevlana İdris Zengin kimdir, kaç yaşındaydı? Mevlana İdris Zengin nereli? İşte Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’in biyografisi!
7.06.2022 Kültür Sanat
TBMM Başkanı Şentop'tan şair İdris Zengin için taziye mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan şair İdris Zengin için taziye mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, şair İdris Zengin için taziye mesajı yayımladı.
7.06.2022 Siyaset
Sakarya'da okuma seferberliği
Sakarya'da okuma seferberliği 43 bin öğrenciye ulaşıldı, köy okullarına da 100 bin kitap gönderilecek
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Göç artık tersine dönmüş durumda
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Göç artık tersine dönmüş durumda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Cemiyeti Ödül Töreni’nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Eskiden yurt dışına giden bilim ve araştırma insanlarımızın göçü, artık tersine dönmüş durumdadır.' dedi.
22.12.2019 Siyaset