Metrobüs Kaza

Metrobüs Kaza

Son dakika Metrobüs kaza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metrobüs kaza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metrobüs kaza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metrobüs Kaza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metrobüs kaza gelişmeleri de dahil olmak üzere 288 metrobüs kaza haberi bulunmuştur. Tüm metrobüs kaza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küçükçekmece'de metrobüs kazası! Yaralılar var...
Küçükçekmece'de metrobüs kazası! Yaralılar var... Küçükçekmece Cennet Mahallesi metrobüs durağında iki metrobüs kaza yaptı. Seferleri bir süre aksatan kazada 25 kişi hafif şekilde yaralandı.
5.07.2021 Gündem
Metrobüs kaza yaptı: Yaralılar var
Metrobüs kaza yaptı: Yaralılar var Esenyurt'ta seyir halindeki metrobüs önce önündeki metrobüse, ardından durak içerisinde bulunan direğe çarptı. Büyük paniğe eden olan olayda 6 kişi yaralandı.
8.10.2019 Gündem
Metrobüs kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var
Metrobüs kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var Üsküdar Burhaniye durağında iki metrobüs kaza yaptı. Kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi hafif yaralandı.
24.07.2019 Gündem
Metrobüs kaza yaptı seferler durdu
Metrobüs kaza yaptı seferler durdu Okmeydanı'nda bir metrobüs kaza yaptı. Kaza nedeniyle seferler durdu.
16.10.2018 Haber
Metrobüs kaza yaptı; Seferler durdu
Metrobüs kaza yaptı; Seferler durdu Halıcıoğlu mevkisinde bir metrobüsün arıza yapması nedeniyle seferler aksadı.
16.10.2018 Gündem
Metrobüs bariyere çarptı: 5 yaralı
Metrobüs bariyere çarptı: 5 yaralı Metrobüs Kadıköy yönünde kaza yaptı, 5 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Metrobüs kaza yaptı
Metrobüs kaza yaptı İstanbul Küçükçekmece istasyonu yakınında metrobüs kaza yaptı...
29.09.2021 Gündem
Metrobüs kaza yaptı, yaralı yolcunun çantası çalındı
Metrobüs kaza yaptı, yaralı yolcunun çantası çalındı Söğütlüçeşme seferini yapan bir metrobüs Boğaziçi Köprüsü üzerinde önünde seyreden otomobile arkadan çarptı.
20.10.2015 Yaşam
Metrobüs yolunda kaza!
Metrobüs yolunda kaza! Edirnekapı-Bayrampaşa hattı arasındaki kaza sebebiyle metrobüs seferleri aksadı
11.03.2015 Yaşam
Boğaziçi Köprüsü'nde 'metrobüs' kaza yaptı trafik felç oldu
Boğaziçi Köprüsü'nde 'metrobüs' kaza yaptı trafik felç oldu İstanbul'da bir metrobüs arızalandı, bir metrobüs kaza yaptı. Köprü trafiği felç oldu.
1.10.2014 Arşiv
Köprüde faciadan dönüldü!  Metrobüsler...
Köprüde faciadan dönüldü! Metrobüsler... Boğaziçi Köprüsü'nün Avrupa'dan Asya'ya geçiş yönünde iki metrobüs çarpıştı.
29.09.2021 Gündem
Metrobüs kaza yaptı! Seferler...
Metrobüs kaza yaptı! Seferler... Şişli Perpa durağından çıkarken perona çarpan metrobüs, lastikleri patlayınca kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada 2 yolcu yaralanırken, metrobüsün de camları kırıldı.
29.09.2021 Gündem
Metrobüs kaza yaptı! Trafik felç
Metrobüs kaza yaptı! Trafik felç Avcılar-Zincirlikuyu seferini yapan metrobüs, Bayrampaşa Maltepe durağına yaklaşık 200 metre kala lastiği patlayınca önce elektrik direğine sonra bariyere çarptı...
29.09.2021 Gündem
Metrobüs kaldırılıyor mu?
Metrobüs kaldırılıyor mu? Topbaş, metrobüsün geçici bir çare olduğunu vurguladı
29.09.2021 Gündem
Metrobüs, durakta yolcu alan metrobüse çarptı: 4 yaralı
Metrobüs, durakta yolcu alan metrobüse çarptı: 4 yaralı Avcılar’da, durakta yolcu alan metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüs çarptı. Kazada, 4 yolcu hafif yaralandı.
8.03.2024 Gündem
Seksenler dizisinin Zafer’i oyuncu Efe Deprem 'den acı haber!
Seksenler dizisinin Zafer’i oyuncu Efe Deprem 'den acı haber! Seksenler dizisinde 'Zafer' karakterini canlandıran tiyatro oyuncusu Efe Deprem Kağıthane D-100 Karayolu’nda motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybetti.
6.03.2024 Magazin
İstanbul’a bir metro hattı daha geliyor! Detayları Bakan  Uraloğlu açıkladı
İstanbul’a bir metro hattı daha geliyor! Detayları Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, “Projemizi çok kısa bir zaman içerisinde hizmete açarak İstanbul’a yeni bir metro hattı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.
4.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Beylikdüzü'nde metrobüs şoförüne metrobüs çarptı
Beylikdüzü'nde metrobüs şoförüne metrobüs çarptı Beylikdüzü'nde seyir halindeyken arızalanan metrobüsü kontrol etmek için araçtan inen şoförü Eyüp Maytalman'a, karşı yönden gelen metrobüs çarptı. Kazada yaralanan Maytalman, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
9.02.2024 Gündem
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
Metrobüs kazası kameralara yansıdı
Metrobüs kazası kameralara yansıdı Küçükçekmece Beşyol'da iki metrobüs çarpıştı. Olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. (DHA)
1.10.2023 Haber
Küçükçekmece'de iki metrobüs çarpıştı!
Küçükçekmece'de iki metrobüs çarpıştı! Küçükçekmece'de iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan olmadı.
1.10.2023 Gündem
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: İstanbul'un yerel yönetimi yatırım konusunda çok yavaş ve eksik
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: İstanbul'un yerel yönetimi yatırım konusunda çok yavaş ve eksik  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nda incelemelerde bulundu.  Uraloğlu, "Maalesef İstanbul'dan yerel yönetimin proje üretimi ve yatırım konusunda çok yavaş ve eksik kaldığını görüyoruz. Hepimiz sorumluluk alanımızda elimizi taşın altına koymalıyız. Hamaset dolu günübirlik tartışmalara ayıracak vaktimiz yok" dedi.
17.06.2023 Gündem
Korkunç olay! Kafası metrobüs tekerinin altına sıkıştı, feci şekilde can verdi
Korkunç olay! Kafası metrobüs tekerinin altına sıkıştı, feci şekilde can verdi Küçükçekmece Sefaköy Metrobüs Durağı'nda bir yolcu, durağa yanaşan metrobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Durak ile metrobüs arasında sıkışan kişi, itfaiye ekiplerinin çalışması ile çıkarıldı. 
16.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Metrobüs Kaza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metrobüs kaza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.