Metrekare Fiyatı

Metrekare Fiyatı

Son dakika metrekare fiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metrekare fiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metrekare fiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metrekare Fiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metrekare fiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.196 metrekare fiyatı haberi bulunmuştur. Tüm metrekare fiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER)'in Ziraat GYO'nun katkılarıyla hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 4. Çeyrek Raporu’na göre, 2023 yılı dördüncü çeyrek konut satışları bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yaklaşık yüzde 23,9 oranında gerileme kaydederek son sekiz yılın en düşük seviyesine indi.
22.03.2024 Ekonomi
Ev fiyatlarını arttırıyor! Ev alacak milyonlarca vatandaşa kritik uyarı
Ev fiyatlarını arttırıyor! Ev alacak milyonlarca vatandaşa kritik uyarı Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ev fiyatlarını arttırıyor. Çimento, demir, enerji fiyatlarındaki yükseliş ve arsa yetersizliği gibi sorunlarla boğuşan konut sektöründe şimdi de personel kıtlığı yaşanıyor. Nitelikli personelin çoğunun Türk müteahhitlerin yurtdışındaki işlerinde çalışmaya gittiğini belirten sektör yetkilileri, eleman kıtlığının personel maliyetini artırdığını bunun da konut fiyatlarına yansıdığını söylüyor. İşte ev fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
8.12.2022 Ekonomi
Fahiş kira zamlarının ardından ‘memur’ kefil şartı!
Fahiş kira zamlarının ardından ‘memur’ kefil şartı! Kiralardaki fahiş artış, kiralık ev arayanların bütçesine uygun ev bulmasını zorlaştırırken bir yandan da ev sahiplerinin artan istekleri kiracıları zorluyor. Bir yıllık peşin kira talep eden de var, kefil isteyen de. Ev sahipleri düzenli kira alamama endişesi ile bu yollara başvururken, kiralık ev arayanlar bitmek bilmeyen şartlardan dertli. Kira sözleşmesine kefil istenmesinde yasal bir engel olmadığını belirten uzmanlar, küçük detayların büyük mağduriyetler yaratacağı konusunda uyarıda bulunuyor.
4.12.2022 Ekonomi
Ev fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zam geldi, ilçe ilçe fiyatlar belli oldu
Ev fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zam geldi, ilçe ilçe fiyatlar belli oldu Ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi aktarıldı. Ev fiyatlarına zam geldi. Artan inşaat maliyeti ve taleple birlikte konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. İstanbul’un 12 ilçesinde yapılan araştırmaya göre yeni konut fiyatlarının en uygun olduğu yer Esenyurt. Bölgede standart bir binada metrekare fiyatı 12 bin liradan, sitelerde 30 bin liradan başlıyor. Beşiktaş, Şişli, Kadıköy’de yeni konut projelerinde 1 metrekarenin fiyatı 200 bin lirayı aşıyor. Ankara’da sıfır konutta 3 bin 900 liradan başlayan metrekare fiyatı 50 bin lirayı bulurken, İzmir’de ilçesine göre 6 bin 500 lira ile 85 bin lira arasında değişiyor.
11.09.2022 Ekonomi
Arsaya talep resmen patladı! Fiyatlar yüzde 83 arttı
Arsaya talep resmen patladı! Fiyatlar yüzde 83 arttı Konut fiyatlarındaki fahiş artış, özellikle ev almak için yeteri kadar birikimi bulunmayan vatandaşların farklı yatırım araçlarına yönelmesine yol açtı. Arsa fiyatlarının konut fiyatlarına göre daha ulaşılabilir olması talebin arsaya kaymasına neden oldu. Arsa fiyatları ise yoğun talebe paralel olarak artış gösterdi, son bir yılda yüzde 83 arttı. Arsa fiyatları en fazla sahil şeridindeki kentlerde arttı. Fiyatların en yüksek olduğu iller ise İstanbul, İzmir, Antalya, Rize ve Muğla oldu.
21.08.2022 Ekonomi
Konut fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zamların ardından değişti, BDDK’nın kredi hamlesi sonrası...
Konut fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zamların ardından değişti, BDDK’nın kredi hamlesi sonrası... Konut fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Mayıs ayından bu yanan ilk kez oldu. Vatandaşlar yüzde 200’lere dayanan konut fiyatlarındaki artışın ne zaman geri çekileceğini merak ederken çok kritik veriler ortaya çıktı. Mayıs ayında zirve yapan konut fiyat artış hızının düşüşe geçtiğini belirten gayrimenkul sektörü temsilcileri BDDK’nın kredi hamlesi ile alıcı sayısının azaldığını, yatırımlık konutu olanları ise gelir vergisi korkusu sardığını söyledi. İstanbul’da şu an 17 bin lira olan metrekare fiyatlarının ise yıl sonunda 22 bin liraya çıkabileceği öngörülüyor. İşte son dakika haberinin detayları...
4.08.2022 Ekonomi
Konut ve ev fiyatları uçuşa geçti metrekare fiyatı 50 bin liraya yaklaştı!
Konut ve ev fiyatları uçuşa geçti metrekare fiyatı 50 bin liraya yaklaştı! Konut ve ev fiyatları güncellendi. Yılın ilk altı ayına ilişkin yapılan araştırmaya göre fiyatlar ortalama yüzde 134 artarken, değeri en fazla artan ilçe Beşiktaş il ise Muğla oldu. İşte konutta yatırımcısının yüzünü güldüren il ve ilçeler..
27.07.2022 Ekonomi
Ev almayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! 81 ilde başlıyor, sosyal konut...
Ev almayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! 81 ilde başlıyor, sosyal konut... Ev almayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! 81 ilde başlıyor, konut seferberliği resmen başlıyor. Bakan Kurum, “İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibariyle, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız. Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesini 81 ilimizde başlatacağız” dedi.
27.07.2022 Ekonomi
En düşüğü 1.000 TL! Talep resmen fırladı, İstanbul, Ankara, İzmir...
En düşüğü 1.000 TL! Talep resmen fırladı, İstanbul, Ankara, İzmir... Fiyatlar belli oldu. Aylık en düşük ödeme miktarı 1.000 TL. Bu ücret illere göre değişiyor. İstanbul’da özel yurtlarda yıllık fiyatlar 18 bin liradan başlıyor, 135 bin liraya kadar çıkıyor. Ankara’da 16 bin ila 96 bin, İzmir’de ise 17 bin ila 88 bin arasında değişiyor. Fiyatların en uygun olduğu şehirlerde ise aylık ödeme 1000 lira civarında.
26.06.2022 Ekonomi
Konut kredisiyle ilgili son dakika kararı! Fiyatlara yansıyor, resmen değişti! İşte yeni oranlar...
Konut kredisiyle ilgili son dakika kararı! Fiyatlara yansıyor, resmen değişti! İşte yeni oranlar... Ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Konut kredileriyle ilgili yeni kararlar alındı. Kredilerde flaş değişiklik. Konut Kredisi çekecek olanlara yönelik yenilikler ortaya çıktı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, konut kredilerinde enerji verimliliğini ön plana çıkardı. Buna göre sıfır konutlarda (1. El olarak da geçiyor) enerji sınıfı A olan bir evin değeri 2 milyon ve altındaysa yüzde 90’ına kadar Kredi çıkıyor. Başka bir deyişle evin fiyatı 2 milyon liraysa 1.8 milyon liraya kadar kredi çıkıyor. Öte yandan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), finansal istikrarın güçlendirilmesine ve kaynakların daha verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik olarak koordineli makro ihtiyati adımlar atılmasına karar verdi. Bu adımlar kapsamında TL cinsinden ticari kredi kullanımı ile ilgili yeni koşullar belirlendi. İşte kredilerle ilgili son dakika tüm detaylar...
25.06.2022 Ekonomi
Krediler ile ilgili son dakika kararları! Resmen değişti, artık...
Krediler ile ilgili son dakika kararları! Resmen değişti, artık... Kredilerle ilgili son dakika gelişmesi. Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kredilerle ilgili flaş değişlik. Konut Kredisi çekecek olanlara yönelik yenilikler ortaya çıktı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, konut kredilerinde enerji verimliliğini ön plana çıkardı. Buna göre sıfır konutlarda (1. El olarak da geçiyor) enerji sınıfı A olan bir evin değeri 2 milyon ve altındaysa yüzde 90’ına kadar Kredi çıkıyor. Başka bir deyişle evin fiyatı 2 milyon liraysa 1.8 milyon liraya kadar kredi çıkıyor. Öte yandan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), finansal istikrarın güçlendirilmesine ve kaynakların daha verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik olarak koordineli makro ihtiyati adımlar atılmasına karar verdi. Bu adımlar kapsamında TL cinsinden ticari kredi kullanımı ile ilgili yeni koşullar belirlendi. İşte kredilerle ilgili son dakika tüm detaylar...
25.06.2022 Ekonomi
Ev alacak ve ev kredisi çekecekleri ilgilendiren gelişme! Şartlar değişti, yüzde 90...
Ev alacak ve ev kredisi çekecekleri ilgilendiren gelişme! Şartlar değişti, yüzde 90... Ev sahibi almayı düşünen milyonları ilgilendiren gelişme! Ev kredisi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yeni yönetmelik ortaya çıktı, tamamen değişti. Şartlar belli oldu, limitler de güncellendi. Yeni dönem başladı, artık bazı konutlarda yüzde 90’a kadar kredi imkanı sağlanıyor. BDDK konut kredilerine yönelik düzenlemeye gitti. Buna göre kredilerde binaların enerji verimliliği de etkili olacak. Peki 2 milyonluk ev A sınıfıysa ne kadar kredi çıkacak? Aylık taksiti ne olacak? İşte BDDK’nın konut kredisi ile ilgili yeni kriterleri...
24.06.2022 Ekonomi
Ev ve araba alacaklara güzel haber! Balon sönecek, fiyatlar düşecek, tarih verildi
Ev ve araba alacaklara güzel haber! Balon sönecek, fiyatlar düşecek, tarih verildi Ev ve araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar düşecek. Tarih belli oldu.Uzun süredir hem satılık ev fiyatları hem de kiralık ev fiyatları yükseliş trendindeydi. Arzın talebi karşılamaması nedeniyle fiyatlar adeta katlandı. Aynı şekilde sıfır arabada da pandemi, çip krizi ve Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşanan tedarik sorunu fiyatların yükselmesine yol açtı. İkinci el araç fiyatları da sıfır araba fiyatlarına paralel şekilde yükseldi. Ancak hem ev hem de araba fiyatları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Ev ve araba alamak isteyenlerin acele etmemesi bayram sonrasını beklemesi tavsiye edildi.
22.06.2022 Ekonomi
Evi olan ve ev almayı planlayan herkesi ilgilendiriyor! ikiye katlandı,
Evi olan ve ev almayı planlayan herkesi ilgilendiriyor! ikiye katlandı, Evi olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ödeme miktarı iki katına çıkarıldı. 100 metrekare için 300 bin TL ödeme yapılacak. Limitler yükseltilirken vatandaşlara iki seçenek sunulacak. DASK’ın tarihinde bir ilk yaşanıyor. Yeni düzenleme ile metrekare başına sağlanan teminat rakamı iki katına çıkıyor. Böylece 100 metrekare bir ev için teminat 150 binden 300 bine çıkmış olacak.
22.06.2022 Ekonomi
Ege’ye konut akını başlıyor! Firmalar harekete geçti
Ege’ye konut akını başlıyor! Firmalar harekete geçti Değişen konut talebi ve uzaktan çalışma, büyükşehirlerde yaşayan vatandaşları tersine göçe yönlendirdi. Talebi gören gayrimenkul firmaları da harekete geçti. Onlarca firma Bodrum, Çeşme ve Urla’da yeni yatırım için kolları sıvadı. Milyarlık yatırımlarla binlerce konut yolda...
22.05.2022 Ekonomi
Tapu ile ilgili flaş detay! Ev alacak milyonları ilgilendiriyor, ipotek, haciz ve...
Tapu ile ilgili flaş detay! Ev alacak milyonları ilgilendiriyor, ipotek, haciz ve... Tapu ile ilgili son dakika gelişmesi! Ev alıp satacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Tek tek açıklandı. Ev almadan önce yapılması gerekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan konut kredisi müjdesinin ardından vatandaşlar ev arayışına girdi. Uzun süredir artan fiyatlarla gündemde olan konut sektörünün devreye alınan paketlerle hareketlenmesi bekleniyor. Peki ev alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Tapu üzerinde ipotek ve haciz olup olmadığı nasıl öğrenilebiliyor? İşte ev alma planı yapanlar için yol haritası...
10.05.2022 Ekonomi
Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Yüzde 123 arttı! Flaş depozito detayı
Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Yüzde 123 arttı! Flaş depozito detayı Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! Flaş detaylar tek tek anlatıldı. Eski kiracına yasal oranın üzerinde zam yapamayan ev sahipleri, artan fiyatları da fırsata çevirip evleri satmaya başladı. Avukat Kiraz, tahliye edilen taşınmazda eski malikin aldığı depozito bedelini yeni malikin ödemesi gerektiğini söyledi. Kiraz, “Satış durumunda taşınmazdaki tüm haklar ve sorumluluklar yeni malike geçecektir. Eğer kiracı depozito nedeniyle kayba uğramış ise (Dolar değil de TL verilmiş ve para ciddi kayba uğramış ise) depozitoya ek olarak bu faiz kaybı da ödenmek zorundadır. Bir önemli husus da depozito hiçbir şekilde kiraya sayılamaz. Taşınmazda meydana gelen zarar ziyan yan giderler ödenmemiş ise kullanılacaktır. Depozito yine boya ve badana için de sayılamaz. Yargıtay’a göre boya ve badana taşınmazın kötü ve hor kullanımı değildir ve bu nedenle kiracı yaptırmak zorunda değildir” dedi.
1.05.2022 Ekonomi
Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL oldu!
Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL oldu! Karaca Adası satış fiyatıyla gündemde! Muğla'da bulunan ve otel yapılmak için satın alınan Karaca Adası güncellenen fiyatıyla dudak uçuklattı. Mavi tur rotasında bulunan ada kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL oldu. Peki, Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı ne? İşte detaylar…
27.04.2022 Yaşam
Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL'ye yükseltildi!
Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL'ye yükseltildi! Muğla'nın Marmaris ilçesi Gökova Körfezi'nde, 316 bin metrekare büyüklüğündeki özel tapulu Karaca Adası'nın satış fiyatı güncellenerek 145 milyon TL'den 360 milyon TL'ye yükseltildi.
27.04.2022 Ekonomi
Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Böylesi ilk kez oluyor! Kredi ve faiz oranlarının...
Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Böylesi ilk kez oluyor! Kredi ve faiz oranlarının... Satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar astronomik seviyelere çıktı, ev almak imkansız hale geldi. Son bir yılda fiyatlar arttı ancak özellikle 4 aydır yaşanan fiyat değişimleri dikkat çekiyor. Türkiye’de ortalama konut fiyatında dört ayda iki katına çıkan artışlar yaşandı. Kur artışından kaynaklı artan maliyetler, pandemi süreci, Rusya-Ukrayna savaşının da etkisiyle ülke genelinde metrekare fiyatları 8 bin TL'yi, İstanbul'da ise 13 bin TL'yi geçti. Hızla artan maliyetler satılık konut fiyatlarına doğrudan yansıyor. Rekor fiyat artışları kiraları da etkiliyor. Adeta bir kısır döngü içine girildi. Vatandaşlar konut fiyatları düşecek mi yoksa yükselmeye devam mı edecek sorularını araştırıyor. Acilen faiz oranlarının düşürülmesi ve mortgage kredisinin devreye girmesi gerektiği belirtiliyor. İşte konut fiyatları ile ilgili yapılan son açıklamalar ve gelişmeler...
25.04.2022 Ekonomi
Ev almak isteyenlere kötü haber! Yeni zam dalgası! Görülmemiş gelişme
Ev almak isteyenlere kötü haber! Yeni zam dalgası! Görülmemiş gelişme Ev almak isteyen milyonlarca vatandaşa kötü haber! Yeni zam dalgası. Böylesi tarihte görülmedi. Buna göre 2021 yaz aylarından kasım ayına kadar Türkiye genelinde konut satış fiyatı ortalaması büyükşehirlerin ve sahil şehirlerinin etkisiyle 450 bin lira bandında bulunuyor. Ancak aralık ayında hızlı bir artış görülüyor. Buna göre ülke genelinde ortalama konut satış fiyatı bir anda 680 bin liraya çıkıyor. Mart ayında ise yeni bir dalga geliyor. Buna göre martta Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 998 bin lira ile yeni bir tarihi seviye gösteriyor.
22.04.2022 Ekonomi
Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar uçtu! İstanbul, Ankara, İzmir...
Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar uçtu! İstanbul, Ankara, İzmir... Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Son dönemlerde yükselen ev fiyatları herkesi yakından ilgilendiriyor. İnşaat sektörü temsilcileri, artan maliyetler nedeniyle fiyatların yükseldiğini ifade ederken, tüketiciler konuta ulaşmakta zorlanıyor. Biz de İstanbul, İzmir ve Ankara’da sıfır konut fiyatlarını araştırdık. İstanbul’da yeni binadaki bir evde metrekare fiyatı 8 bin liradan başlıyor, 200 bin lirayı aşabiliyor. Ankara’da 3 bin ile 40 bin TL, İzmir’de ise 5 bin TL ile 65 bin TL arasında değişiyor.
10.04.2022 Ekonomi
Ev sahipleri ile ev alacakları ilgilendiren gelişme! Merkez Bankası duyurdu, yüzde 77,4...
Ev sahipleri ile ev alacakları ilgilendiren gelişme! Merkez Bankası duyurdu, yüzde 77,4... Ev sahiplerini ve ev alacak milyonları ilgilendiren gelişme! Enflasyondaki ve kurdaki artış sonrası ev fiyatlarında yükseliş yaşanıyor. Merkez Bankası ise son verileri resmen açıkladı, yüzde 77,4 arttı. Türkiye genelinde satılık konut ortalama metrekare fiyatları da bir yılda yüzde 120 arttı ve 7.965 TL oldu. İstanbul, Ankara ve İzmir’de de ev fiyatları artış oranları belli oldu. Konut fiyat endeksi, Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 77,4, reel olarak ise yüzde 21,2 oranında arttı.
16.03.2022 Ekonomi
Ev alacakları ilgilendiriyor! Büyük zam geldi! 1 metrekare 2 asgari ücret
Ev alacakları ilgilendiriyor! Büyük zam geldi! 1 metrekare 2 asgari ücret Ev almak isteyen milyonlara kötü haber geldi. Ev fiyatlarında büyük artış gerçekleşti. Türkiye genelinde satılık konut ortalama metrekare fiyatı, bir yılda yüzde 120 arttı ve 7.965 TL oldu. Bu rakam, neredeyse iki aylık asgari ücrete yaklaştı.
13.03.2022 Ekonomi
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Değişiyor, ev fiyatları düşecek, ikili sistem geliyor
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Değişiyor, ev fiyatları düşecek, ikili sistem geliyor Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! Gayrimenkul sektörü ile ilgili son dakika gelişmesi! Sistem değişiyor. Konut fiyatları düşecek. Konutta KDV sisteminde hem tüketiciyi hem de sektörü rahatlatacak yeni bir model devreye giriyor. 150 metrekareyi aşan konutlarda ikili KDV sistemi geliyor. Mevcut uygulamada konutta KDV sistemi 150 metrekareye kadar yüzde 1-8 oranı uygulanıyor. 150 metrekarenin üzerindeki konutlarda yüzde 18'lik KDV söz konusu. Bir konut 149 metrekare olduğunda yüzde 1-8 KDV ödenirken 151 metrekare olduğunda bu oran yüzde 18'e çıkıyor. Yeni sisteme göre, 150 metrekareye kadar yüzde 1-8, üzerindeki 5 metrekare için de yüzde 18 KDV söz konusu olacak. Örneğin 1 milyon liralık 150 metrekarelik daire 80 bin lira KDV ödenirken, 155 metrekarede ise 180 bin lira KDV ödeniyor. Yeni sistemle 5 metrekarelik bölüm yüzde 18'den vergilendirilecek. Metrekare fiyatı 6 bin 451 TL olduğu için 5 metrekarenin değeri olan 32 bin 255 lira için yüzde 18'den 5 bin 805 lira KDV çıkacak. Bu durumda ödenecek tutar 83 bin 217 lira olacak. Öte yandan konut satışlarında KDV sadece yeni konutlardan alınıyor. Bu nedenle konutta KDV indirimi ikinci el ev satışlarını içermiyor,
16.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Metrekare Fiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metrekare fiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.