Emlak Piyasası

Emlak Piyasası

Son dakika Emlak piyasası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emlak piyasası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emlak piyasası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emlak Piyasası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emlak piyasası gelişmeleri de dahil olmak üzere 305 emlak piyasası haberi bulunmuştur. Tüm emlak piyasası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan "Enflasyonun insanımızın hayatında açtığı sıkıntıları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş düşüyor: Emlak piyasası da yakında dengeye kavuşacak. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." açıklamasında bulundu.
24.08.2023 Gündem
Eskişehir’de kiralık ev bulmak zorlaştı! Emlakçılar birbirini arıyor, fiyatlar 3-4 kat arttı
Eskişehir’de kiralık ev bulmak zorlaştı! Emlakçılar birbirini arıyor, fiyatlar 3-4 kat arttı Eskişehir’in geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla göç alması emlak sektöründe kiralık daire bulmayı zorlaştırırken, kira fiyatlarının 2 yıl öncesine göre 3 ila 4 kat arttığı belirtiliyor.
20.06.2023 Ekonomi
Depremden sonra yazlık yerlerde kiralık ve satılık ev fiyatları yükseldi
Depremden sonra yazlık yerlerde kiralık ve satılık ev fiyatları yükseldi Depremlerinin ardından yazlık yerlere gelen depremzedelerin kiralık ve satılık evlere ilgi gösterdiğini belirten gayrimenkul uzmanı Şule Alp, bu durumun emlak piyasasını yükselttiğini dile getirdi.
15.03.2023 Ekonomi
Konut kredileri düşecek mi? Konut kredilerinde indirim olacak mı?
Konut kredileri düşecek mi? Konut kredilerinde indirim olacak mı? Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının ortak çalışması çerçevesinde “Yeni Evim” kampanyası başlatılıyor. Orta gelir düzeyindeki vatandaşlar için başlatılan kampanyada ilk etapta birkaç ay içinde 100 bin ailenin ev sahibi olması hedefleniyor. 16 Ocak itibariyle kurulacak internet sitesinde kampanyaya dair tüm detaylar paylaşılacak. Söz konusu gelişmenin ardından konut kredileri konusu gündeme geldi. Vatandaşlar orta gelirliye konut kampanyasının devreye sokulmasıyla “konut kredileri düşecek mi, kont kredilerinde indirim olacak mı?” sorularına yanıt arıyor.
4.01.2023 Ekonomi
Kiralık ve satılık ev fiyatları ile ilgili yeni gelişme! 300 bin TL düştü
Kiralık ve satılık ev fiyatları ile ilgili yeni gelişme! 300 bin TL düştü Sosyal konut projesiyle birlikte kiralık daire fiyatlarındaki artış durdu. Talep ise devam ediyor. Emlakçılar, kiralık ev fiyatlarının projeyle birlikte sabit kaldığını söyleyerek, satılık dairelerde de gerileme yaşandığını kaydetti. İşte detaylar...
10.11.2022 Ekonomi
Kira fiyatları düşer mi? Kiraya yüzde 25 artış limiti uygulanıyor mu?
Kira fiyatları düşer mi? Kiraya yüzde 25 artış limiti uygulanıyor mu? Koronavirüs, enflasyonun etkisi derken emlak fiyatları aldı başını gitti. Başını sokacak bir ev bulmaya çalışan vatandaşlar artan konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Peki ,kira fiyatları düşer mi?
1.08.2022 Ekonomi
Kiralara yüksek zam yapan ev sahipleri kara kara düşünüyor! Kimse ödemiyor
Kiralara yüksek zam yapan ev sahipleri kara kara düşünüyor! Kimse ödemiyor Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren flaş detay. Özellikle geçen yıldan itibaren başlayan konut kiralarındaki artış ev sahiplerinin başına bela oldu. Yüksek bedelle fahiş zam yapan ev sahipleri kiraları alamıyor. Değerinin üzerinde fiyatla kiralanan konut ve dükkanlar periyodik olarak getiri sağlayamayabilir.
19.07.2022 Ekonomi
Kira fiyatlarına zam! Ev sahiplerinden yeni oyunu fiyatları arttırdı
Kira fiyatlarına zam! Ev sahiplerinden yeni oyunu fiyatları arttırdı Kiracı milyonları ilgilendiriyor. Kira fiyatlarına zam. Ev sahiplerinin yeni oyunu ortaya çıktı. Emlakçı Semra Yıldız, ev sahiplerinin 2 Temmuz’dan sonra; zam sınırına takılmamak için ilanları çektiklerini belirterek “Şimdi kiraya verecek ev azaldı. Talep olunca ev de olmayınca mevcut kiralık ev ilanlarının fiyatları yükseldi” dedi. Öte yandan bazı ev sahiplerinin 2 Temmuz sonrası kontrat yaptığı ve bir aylık ücreti elden alarak zam sınırını aştıkları da iddia edildi.
25.06.2022 Ekonomi
Fed Başkanı Powell: Yüksek enflasyon kalıcı olmayacak
Fed Başkanı Powell: Yüksek enflasyon kalıcı olmayacak ABD Merkez Bankası Fed Başkanı Jerome Powell, enflasyondaki mevcut yükselişin yeni bir yüksek enflasyon rejimine dönüşmeyeceğini söyledi.
29.09.2021 Dünya
Fiyatlar el yakıyor, 900 TL'ye kiralık! Tek oda, penceresi yok
Fiyatlar el yakıyor, 900 TL'ye kiralık! Tek oda, penceresi yok Kiralardaki fahiş artış gündemdeki yerini koruyor. Yüksek kiralar nedeni ile özellikle üniversite öğrencileri büyük mağduriyet yaşıyor. Tek odalı kiralık evler 1.500 liradan başlıyor. Güneş gören ve oturulabilir daireler için ise 2.500 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.
16.09.2021 Ekonomi
Zam geldi! Yüzde 40 arttı, 1.000 lira fark var
Zam geldi! Yüzde 40 arttı, 1.000 lira fark var Fiyatlara zam yapıldı. Yüzde 40 artış sonrası 500 liradan 1.500 liraya yükseldi. Vatandaşlar şikayetçi. Kiralara yapılan artış nedeni ile özellikle üniversite öğrencileri ev bulmakta zorlanıyor. Anadolu Üniversitesi'nin yanı sıra Eskişehir Osmangazi ve Eskişehir Teknik üniversitelerinin de bulunduğu, yaklaşık 70 bin öğrencinin örgün eğitim gördüğü Eskişehir'de, yüz yüze eğitim kararıyla birlikte kiralık ev fiyatları yükseldi. Henüz yerleştirme sonuçları açıklanmamışken, özellikle üniversitelere yakın mahallelerde kira fiyatlarında yüzde 40 artış olduğunu belirten Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, “500-600 liraya verdiğimiz evler şu anda 1500 liraya kadar yükseldi” dedi.
26.08.2021 Ekonomi
Emlakçılıkta yeni dönem! 5 yıl geçerli...
Emlakçılıkta yeni dönem! 5 yıl geçerli... Bir dönem sonra eriyor. Artık isteyen herkes emlakçılık yapamayacak. Evini satmak ya da kiralamak isteyenler bunu kendisi yapamayacak. Emlakçılara yetki belgesi zorunluluğu getiriliyor. Bu belgeyi almayan emlak alım satımı yapamayacak. Bakan Pekcan yaptığı açıklamada "Yetki belgesi almadan emlakçılık yapılamayacak, belgesi olmayan işletmeler ilan sitelerine üye olamayacak." diye konuştu.
14.10.2020 Ekonomi
Çanakkale Köprüsü yükseliyor, Lapseki'ye talep artıyor
Çanakkale Köprüsü yükseliyor, Lapseki'ye talep artıyor Çanakkale Boğazı'na inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yaklaşık 1 ay önce batırılan, Avrupa ve Asya yakası kule kesonları üzerinde ayaklar yükselmeye başladı. Çanakkale Köprüsü inşaatıyla bölgenin kaderinin değişime uğradığını belirten Lapseki Belediye Başkanı AK Parti'li Eyüp Yılmaz, köprü ayaklarının görülmeye başlanmasının da yatırımcıların bölgeye talebini artırdığını söyledi.
25.06.2019 Ekonomi
'Brexit, İngiltere - Türkiye ilişkilerini olumsuz etkilemez'
'Brexit, İngiltere - Türkiye ilişkilerini olumsuz etkilemez' Uzun yıllardır İngiltere'de faaliyet gösteren mali müşavir Münir Tatar, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden çıkışı (Brexit) sonrası İngiltere - Türkiye ilişkilerini değerlendirerek, Türk yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu.
4.04.2019 Dünya
Emlak piyasasına yönelik düzenlemeler yapılacak
Emlak piyasasına yönelik düzenlemeler yapılacak Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ikinci el emlak piyasasına yönelik düzenlemeler yapacaklarını söyledi. Tüfenkci, “Böylece ne alıcı ne de satıcı mağdur olacak” dedi
15.02.2018 Ekonomi
Londra’da ev bakacaklar
Londra’da ev bakacaklar Londra merkezli OXO Investments, Berkeley Group ile Bodrum'da davet verdi.
6.08.2017 Magazin
İstanbul'da ev kiralayacaklara müjde
İstanbul'da ev kiralayacaklara müjde İstanbul'da kira fiyatları yüzde 25 oranında geriledi. Kira fiyatlarında bir süre zam da beklenmiyor
21.03.2017 Ekonomi
'Emlak piyasası çok yükselecek'
'Emlak piyasası çok yükselecek' İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine bazı bankaların konut kredisi faiz oranlarını düşürmeye başlamasının, durağan olan emlak piyasasında çok ciddi hareketlenmeye yol açmasını beklediklerini söyledi.
10.08.2016 Ekonomi
En iyi alternatif İstanbul!
En iyi alternatif İstanbul! Londra, Brexit sonrası gözden düştü. Arap emlak yatırımcıları, ülkedeki varlıklarını hızla satıyor. 23 Haziran’dan bu yana işlemlerini durduran emlak fonu sayısı 7’ye ulaştı. Türk müteahhitlere göre Londra’nın en büyük alternatifi İstanbul.
8.07.2016 Ekonomi
Kentsel dönüşüm hakkında merak ettikleriniz
Kentsel dönüşüm hakkında merak ettikleriniz Kentsel dönüşüm kavramının tam olarak ne olduğu, hangi durumlarda dönüşüme gidildiği konusunda kafa karışıklığı ve bilgi eksikliği bulunmaktadır.
9.05.2016 Arşiv
Prestij Evleri 2'de 289 bin liraya daire
Prestij Evleri 2'de 289 bin liraya daire İZBAN'a yürüme mesafesindeki Prestij Evleri projesinde yaşam başlıyor
2.03.2016 Arşiv
İzmir'de emlak sektörüne otoyol desteği
İzmir'de emlak sektörüne otoyol desteği İnşaat sektörü temsilcileri projenin tamamlanmasının ardından İzmir'deki emlak piyasasının canlanacağı görüşünde.
8.02.2016 Arşiv
2016'da emlak fiyatları yükselecek
2016'da emlak fiyatları yükselecek Knight Frank'in raporuna göre Türkiye konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülke.
2.12.2015 Arşiv
Emlak almak isteyen Türkler Yunanistan'a akın ediyor
Emlak almak isteyen Türkler Yunanistan'a akın ediyor Yunanistan'da ev fiyatları yüzde 40 düştü. Özellikle Türkler cazip fiyatlara büyük ilgi gösteriyor.
9.07.2015 Ekonomi
Şile'de fiyatlar 5 katına çıktı
Şile'de fiyatlar 5 katına çıktı Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Şile'de arsa fiyatlarının 5 katına çıktığını ifade etti.
6.07.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Emlak Piyasası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emlak piyasası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.