Ev Fiyatı

Ev Fiyatı

Son dakika ev fiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ev fiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ev fiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ev Fiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ev fiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.144 ev fiyatı haberi bulunmuştur. Tüm ev fiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konut fiyatlarının en çok arttığı iller açıklandı! İşte ilk sıradaki şehir
Konut fiyatlarının en çok arttığı iller açıklandı! İşte ilk sıradaki şehir Ev ve konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler açıklandı. Konut fiyat endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 82,8, reel olarak ise yüzde 12,4 oranında arttı. 3 büyük ilde konut fiyatlarının son bir yılda en çok arttığı il ise Ankara oldu.
17.01.2024 Ekonomi
Kira ve ev fiyatlarıyla ilgili çarpıcı açıklama! Büyük düşüş geliyor
Kira ve ev fiyatlarıyla ilgili çarpıcı açıklama! Büyük düşüş geliyor Kira ve ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Ticaret Bakanı Ömer Bolat “Emlakta da satış fiyatlarında köpük büyük ölçüde kalktı." dedi. Fiyatlarda büyük düşüş gerçekleşti. Peki emlak piyasasında son durum ne? Konut satışındaki yeni uygulama nasıl olacak? Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı merak edilen soruları cevapladı.
7.10.2023 Ekonomi
Ev ilanlarıyla ilgili dikkat çeken detay! Yeni dönem
Ev ilanlarıyla ilgili dikkat çeken detay! Yeni dönem Satılık ev ilanlarına yeni bir kriter daha eklendi. Eski kiracıların ödedikleri rakamın düşük olması ve tahliye zorluğu nedeniyle yeni ev alanlar artık kiracılı mülkleri seçmiyor. Geçmişte ev ilanlarında ‘kiracısı hazır’ denilirken artık ‘kiracısız ev’ tanımı öne çıkıyor. Emlakçılar kiracısı olan evlerde satışın zor olduğunu, kimi zaman mülk sahiplerinin indirim yaptığını belirtiyor.
28.03.2023 Ekonomi
Nazan Öncel'den şaşırtan itiraf: 7 senedir kendime hiçbir şey almıyorum
Nazan Öncel'den şaşırtan itiraf: 7 senedir kendime hiçbir şey almıyorum Nazan Öncel, sosyal medya hesabından samimi açıklamalarda bulundu. Öncel yaptığı paylaşımda 7 senedir kendisine hiçbir şey almadığını söyleyen ünlü sanatçı Nazan Öncel, "Hafifledikçe rahatladım" dedi. Öncel, "Sırada evi 2+1’e indirmek var" açıklamasıyla dikkat çekti.
5.02.2023 Magazin
Ev fiyatlarını arttırıyor! Ev alacak milyonlarca vatandaşa kritik uyarı
Ev fiyatlarını arttırıyor! Ev alacak milyonlarca vatandaşa kritik uyarı Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ev fiyatlarını arttırıyor. Çimento, demir, enerji fiyatlarındaki yükseliş ve arsa yetersizliği gibi sorunlarla boğuşan konut sektöründe şimdi de personel kıtlığı yaşanıyor. Nitelikli personelin çoğunun Türk müteahhitlerin yurtdışındaki işlerinde çalışmaya gittiğini belirten sektör yetkilileri, eleman kıtlığının personel maliyetini artırdığını bunun da konut fiyatlarına yansıdığını söylüyor. İşte ev fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
8.12.2022 Ekonomi
Konut ve ev fiyatları uçuşa geçti metrekare fiyatı 50 bin liraya yaklaştı!
Konut ve ev fiyatları uçuşa geçti metrekare fiyatı 50 bin liraya yaklaştı! Konut ve ev fiyatları güncellendi. Yılın ilk altı ayına ilişkin yapılan araştırmaya göre fiyatlar ortalama yüzde 134 artarken, değeri en fazla artan ilçe Beşiktaş il ise Muğla oldu. İşte konutta yatırımcısının yüzünü güldüren il ve ilçeler..
27.07.2022 Ekonomi
Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Devlet el atıyor! 81 ilde harekete geçildi
Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Devlet el atıyor! 81 ilde harekete geçildi Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ev fiyatlarında yaşanan yüksek artış ile ilgili hükümet harekete geçti. 81 ilde ev fiyatlarıyla ilgili önemli adımlar atılıyor. Hükümetin sağladığı kolaylıkları fırsat bilen ve ikinci el konut fiyatlarını fahiş artışlarla sabote eden isimlerle ilgili çalışmalar hız kazandı. 81 ilde harekete geçilirken bu tür indirimlerde sözleşme günü tapuda satıştan cayan ev sahipleriyle ilgili de adımlar atılıyor. Tespitler yapılırken bu şekilde ev sattığı sabit olan isimler için de vergi incelemesi söz konusu. İşte 0.99 ve 0.89'luk konut kredisi indirimi sonrası konut ilanları ile satılık olan ev fiyatlarında oynama yapan fırsatçılarla ilgili son dakika gelişmeleri...
17.05.2022 Ekonomi
İllerdeki kira ve konut fiyatları uçuşa geçti! Fiayatlarda o şehir İstanbul'u yakaladı...
İllerdeki kira ve konut fiyatları uçuşa geçti! Fiayatlarda o şehir İstanbul'u yakaladı... Kira fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı. Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı doğrudan ilgilendiriyor. Uzun süredir kiralardaki fahiş artış vatandaşların ödeme güçlüğü çekmesine neden oluyor. Özellikle büyük şehirlerdeki kira bedelleri asgari ücretle yarışır hale geldi. Mülk sahipleri ise yasal kira artış oranlarını yetersiz bularak ya kiracılarından belirlenen oranların üzerinde kira artışı talep ediyor ya da çeşitli gerekçelerle kiracısını çıkarıp konutunu daha yüksek ücretlerle kiraya vermek istiyor. Kiralık ev arayan kişi sayısı artarken kiralık ev sayısının doğru orantılı olarak artmaması kiralara yapılan fahiş zammın en büyük nedeni. Arz talep arasındaki dengesizliğe, fırsatçı ev sahiplerinin talepleri de eklenince kiralık ev fiyatları katladı. Birçok kiracı şehir merkezine uzak noktalarda ev arayışına girdi. Sadece kiralık ev fiyatları değil satılık konut fiyatları da uçuşa geçti. Pandemide uzaktan çalışma modeline geçiş ilgiyi büyük şehirlerden sahil kentlerine kaydırdı. Tüketicinin talebi sahil kentlerine kayınca hem kiralık ev hem de satılık konut fiyatları bu kentlerde de hızla yükseldi. Sahillerde ev fiyatları İstanbul'la yarışır hale geldi. İstanbul'da ortalama m2 satış fiyatı 12 bin iken, Muğla'da 18 bini geçti. Peki en yüksek kira artışı hangi illerde görüldü? Satılık konut fiyatlarının en fazla arttığı iller hangileri? İşte ev sahibi ve kiracı herkesi çok yakından ilgilendiren konunun detayları…
10.05.2022 Ekonomi
Ev alacaklara kötü haber! Fiyatlar ikiye katlandı! 81 ilde...
Ev alacaklara kötü haber! Fiyatlar ikiye katlandı! 81 ilde... Ev almak isteyen milyonlara kötü haber geldi. Satılık konut metrakare fiyatlarına zam geldi. Geçen yılın Şubat ayına göre Türkiye genelinde ortalama satılık konut ilan metrekare cari fiyatı yüzde 119,3 artarak 7 bin 965 TL oldu. Satılık konut ilan metrekare cari fiyatları aynı dönemde İstanbul’da yüzde 137,9, Ankara’da yüzde 105,5 ve İzmir’de yüzde 104,5 artış gösterdi. Ortalama satılık konut metrekare fiyatları İstanbul’da 11 binde 578 TL, Ankara’da 5bin 137 TL, İzmir’de ise 8bin 947 TL oldu.
12.03.2022 Ekonomi
Ev alacaklara kötü haber! Ev fiyatları yüzde 50,5 yükseldi
Ev alacaklara kötü haber! Ev fiyatları yüzde 50,5 yükseldi Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Konut fiyat endeksi, kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 50,5, reel olarak ise yüzde 19,7 oranında arttı.
18.01.2022 Ekonomi
Ev fiyatlarının dünyada en çok arttığı şehirler açıklandı! En değerli 10 şehirden 3’ü Türkiye’de...
Ev fiyatlarının dünyada en çok arttığı şehirler açıklandı! En değerli 10 şehirden 3’ü Türkiye’de... Ev ve emlak fiyatlarının son bir yılda en çok arttığı şehirler belli oldu. İngiltere'de bir emlak şirketi tarafından yapılan araştırma sonucunda son bir yılda konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler açıklandı. Listede Türkiye'den 3 şehir bulunuyor.
6.12.2021 Ekonomi
Fiyatlara yüzde 100 zam! Artış devam ediyor, 2 yıldan önce düşmeyecek
Fiyatlara yüzde 100 zam! Artış devam ediyor, 2 yıldan önce düşmeyecek Fiyat artışlarının önüne geçilemiyor. Birçok kişinin mağduriyet yaşamasına neden oldu. Zam oranları yüzde 100'ün üzerine çıktı. 2 yıldan önce de fiyatlarda düşüş beklenmiyor. Kiralık ev arayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Konut sıkıntısı devam ediyor. Talep artarken, konut stokunun yetersiz olması fahiş fiyatlara yol açtı. Kiralık evlerde fiyatlar ücretli olarak çalışanların ödeme gücünün üzerine çıkarken pek çok kişi konut kredisi ile ev sahibi olmanın yollarını arıyor. Kamu bankaları tarafından konut kredilerinde faiz indirimine gidilmesi, kiracıları umutlandırdı. Kiracılar için kredi ile ev almak mümkün olacak mı? Kiralık evlerdeki fiyat artışı satılık konutlara da yansıdı. İşte konut sektörü ile ilgili uzmanlardan önemli açıklamalar...
27.10.2021 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 59 arttı! 4 bin 870 lira... Yeni zamlar geliyor
Fiyatlar yüzde 59 arttı! 4 bin 870 lira... Yeni zamlar geliyor Fiyatlarda büyük artış yaşanıyor. Vatandaşlar şikayetçi. Özellikle büyük şehirlerde yüzde 59'a varan artışlar söz konusu. Artışın sürmesi öngörülüyor. Yeni zamlar kapıda. Fiyatlar her geçen gün artıyor, ev sahibi olmak giderek zorlaşıyor. Son 1 yıldaki fiyat artışını ortaya çıktı. İşte ev fiyatlarındaki artışla ilgili detaylar...
22.08.2021 Ekonomi
Ev fiyatları yüzde 50 arttı! Kiralar ise...
Ev fiyatları yüzde 50 arttı! Kiralar ise... Ev almak isteyen milyonları yakından ilgilendiriyor. Ev fiyatlarında yüzde 50'den fazla artış yaşandı. Talep her zamankinden fazla oldu. Bu da ev fiyatlarına yansıdı. Geçen yıl ev alan kişiler kazanç elde ederken ev sahibi olmak isteyenler de 'ev almak için doğru zaman mı?' sorusuna yanıt arıyor. Koronavirüs salgını nedeni ile insanların yaşam şekli değişirken yeni ihtiyaçlar da ortaya çıktı. Pandeminin etkisiyle yazlık evlere talep artınca fiyatlar da yükseldi. Yazlık evlere talep artınca kiralar da tavan yaptı. İzmir'in Çeşme ilçesinde ortak havuzlu bir sitede, 3 ay süren sezonluk kira bedeli 350 bin liradan başlayıp 750 bin liraya kadar çıktı.
23.03.2021 Ekonomi
Yazlık evin kapısı 2 bin liradan açılıyor
Yazlık evin kapısı 2 bin liradan açılıyor Konumu, denize yakınlığı ve sezon süresi gibi kriterlerin fiyat belirlediği yazlık konut piyasasında metrekare fiyatları 2 bin liradan başlıyor. En çok rağbet gösterilen Bodrum’da son 4 yılda fiyatlar yüzde 103 arttı. Son yılların gözdesi Alaçatı’da ise sezonluk yazlığın kapısı 25 bin liradan açılıyor.
12.06.2018 Ekonomi
Türküm diye  ev fiyatı arttı
Türküm diye ev fiyatı arttı Alişan’ın Fransa’dan ev alma hayali suya düştü.
5.12.2017 Magazin
Satın alamayanlara ucuz kiralık konut
Satın alamayanlara ucuz kiralık konut ‘Devlet baba’ fakirlerin ev sahibi olmaya hazırlanıyor. Ev fiyatı yüksek kentlerde dar gelirliye uzun vadeli taksitle satılan sosyal konutların ‘kiralık’ olanları da üretilecek.
1.11.2016 Ekonomi
Türkiye dünya dördüncüsü
Türkiye dünya dördüncüsü Emlak fiyatlarındaki artışta Türkiye dünyada dördüncü sıraya yükseldi.
30.07.2015 Arşiv
Zamda dünya ikincisiyiz
Zamda dünya ikincisiyiz Arsa balonu sebebiyle Türkiye’de konut fiyatları son 1 yılda yüzde 14 arttı.
31.12.2014 Arşiv
İngiltere'de konut fiyatı artıyor!
İngiltere'de konut fiyatı artıyor! İngiltere'de konut fiyatları, temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0,1 artış gösterdi.
1.08.2014 Ekonomi
SGK'dan evlere baskın!
SGK'dan evlere baskın! SGK, 700 bin kadını yakın takibe aldı
29.09.2021 Gündem
‘Eskisini getir, yenisini götür’
‘Eskisini getir, yenisini götür’ 4 günde 1.000 kişi ‘Eski evimi al, yenisini ver’ dedi
2.11.2012 Arşiv
Abe çüşşş!
Abe çüşşş! Sulukule'de kentsel dönüşümden önce evini satan Romanlar primi görünce pişman oldu
9.10.2011 Ekonomi
Ön satışlar başladı
Ön satışlar başladı Rixos Executive Apartments’ın ikinci etabı satışa çıkarıldı Arap yatırımcılar kat kapattı
22.06.2011 Arşiv
Diyarbakır ‘Diyaraltın’ oldu
Diyarbakır ‘Diyaraltın’ oldu Diyarbakır’da tarla fiyatlarının 5 yılda 50 kat, 1 yılda ise 10 kat artış gösterdiği belirlendi
2.03.2011 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Ev Fiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ev fiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.