Metin Turan

Metin Turan

Son dakika Metin Turan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metin Turan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metin Turan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Turan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin turan gelişmeleri de dahil olmak üzere 563 metin turan haberi bulunmuştur. Tüm metin turan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarımsal verim düştü 'acil' uyarısı geldi! 'Çözüm bulmanız lazım'
Tarımsal verim düştü 'acil' uyarısı geldi! 'Çözüm bulmanız lazım' Türkiye’nin gelecekte kuraklık sorunuyla karşı karşıya kalabileceğine işaret eden Prof. Dr. Turan, "Girdileriniz aynı, maliyetleriniz aynı ama tarımsal veriminiz yüzde 30 düşüyorsa, burada çözüm bulmanız lazım. Tarımsal üretimde üretici açısından da veriler acil, önlem alınmalı" dedi.
18.05.2023 Yaşam
Kent tarımı her geçen gün büyüyor! 150 milyon kişiye iş kapısı olacak
Kent tarımı her geçen gün büyüyor! 150 milyon kişiye iş kapısı olacak Kendine yetebilen kentler için kentsel tarımın önemine dikkat çeken Prof. Dr. Metin Turan, dünyada 85 milyon insanın kent tarımıyla ilgilendiğini söyledi. Turan, “Kentsel tarım sağlıklı, sürdürülebilir, ekolojik olarak hazırlanmış olan ürünlerin şehir merkezlerinde üretilmesini kapsar. Belediyelerin bu konuda aktif rol alması gerektiğini düşünüyorum. Bu iş basit bir iş değil. Bunu entegre düşünmediğiniz zaman fayda yerine zarar yaratmış olursunuz” dedi.
9.02.2022 Gündem
Organik diye alınan ürünlerde kanser riski!
Organik diye alınan ürünlerde kanser riski! Kimyasal gübre ve pestisitlerin insan sağlığına verdiği zararlar organik tarıma da ilgiyi artırdı. Prof. Dr. Metin Turan vatandaşları, herhangi bir köyden organik diye alınan ürünlere dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyardı.
5.08.2021 Sağlık
Yöntem yanlış ise sağlığı zararı var
Yöntem yanlış ise sağlığı zararı var Bitki çayları ve baharatların doğru yöntemlerle hasat edilmemesi halinde doğada 6 bine yakın çeşidi bulunan zehirli otların, insanların sofralarına kadar gelebileceği uyarısında bulunan Genetik Mühendisi Prof. Dr. Metin Turan, “Zehirli otların bünyesinde ‘alkaloit’ dediğimiz insanlar için tehlikeli toksinler bulunuyor. İnsan sağlığını tehdit ediyorlar, kanserden tutunda da karaciğer hasarı, böbrek yetmezliği, kalp damar hastalıklarına kadar birçok hastalığa neden oluyorlar” dedi.
5.10.2020 Sağlık
Ünlü şef rahatsızlanınca yerine oğlu geçti
Ünlü şef rahatsızlanınca yerine oğlu geçti Geçtiğimiz hafta Ankara Devlet Opera ve Balesi’nde sıradışı bir olay yaşandı. Fındıkkıran balesinde orkestrayı yöneten Şef Bujor Hoinic, gösterime dakikalar kala rahatsızlandı. İmdada oğlu Artun Hoinic yetişti.
27.01.2018 Arşiv
Arap derneği 100 çifti evlendiriyor!
Arap derneği 100 çifti evlendiriyor! Arap Derneği, Suriyeliler başta olmak üzere Mısır, Filistin, Yemen ve Tunuslu 100 çifti evlendirecek.
28.09.2017 Dünya
Yanan uçağın pilotu o anları anlattı
Yanan uçağın pilotu o anları anlattı Atatürk Havalimanı'nda yanan jetin pilotu Muzaffer Kütük, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.
29.09.2021 Gündem
Özel jet Atatürk Havalimanı'nda düştü! İlk görüntüler...
Özel jet Atatürk Havalimanı'nda düştü! İlk görüntüler... TC-KON tescilli özel jet Atatürk Havalimanında özel jetin acil iniş yaptığı sırada pistten çıktığı ve daha sonra alev aldığı bildirildi. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü yetlkilileri Atatürk Havalimanındaki jet kazasında pilot dahil 4 yaralı olduğunu bildirdiler. Bakanlık, Atatürk Havalimanının ulaşıma açıldığını belirtti.
29.09.2021 Gündem
Yok olma tehlikesi ile karşı karşıya!
Yok olma tehlikesi ile karşı karşıya! Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’un açıkladığı “2018’de tohumlar sertifikalı olacak” kararı aralarında Pembe Domates ve Deli Bezelye’nin de olduğu yerel türleri doğrudan ilgilendiriyor
26.12.2016 Ekonomi
Bünyamin için CHP'lilere çağrı
Bünyamin için CHP'lilere çağrı Arınç, Suriye'de kaçırılan Milliyet fotomuhabiri Bünyamin Aygün için CHP'li vekillere çağrıda bulunarak, "Refik Bey, Ahmet Bey, Hüseyin Bey unutmayın! Bünyamin de orada. Gidin bu arkadaşımızın kurtarılması için elinizden geleni yapın" dedi.
29.09.2021 Gündem
'Beni kimse tutamaz'
'Beni kimse tutamaz' Metin Tuan'dan şaşırtan tweet
29.09.2021 Gündem
Metin Turan'dan ilk fotoğraf!
Metin Turan'dan ilk fotoğraf! TÜRKİYE’nin Kahire Büyükelçiliği, Twitter hesabından Mısır’da uzun süredir tutuklu bulunduktan sonra serbest bırakılan gazeteci Metin Turan’ın ilk fotoğrafını paylaştı...
29.09.2021 Gündem
İşte tahliye sonrası ilk fotoğraf
İşte tahliye sonrası ilk fotoğraf Mısır'da Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin ordu tarafından devrilmesi sırasındaki olayları takip ederken gözaltına alınarak tutuklanan TRT muhabiri Metin Turan tahliye edildi...
9.12.2013 Yaşam
TRT muhabiri serbest!
TRT muhabiri serbest! Kahire Ceza Mahkemesi, TRT muhabiri Turan’ın da aralarında bulunduğu 84 kişiyi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı...
29.09.2021 Gündem
Serbest bırakılıyor!
Serbest bırakılıyor! Ahmet Davutoğlu açıkladı
29.09.2021 Gündem
Mısır’da gözaltındaki üçüncü Türk!
29.09.2021 Gündem
Kurban Bayramı tatili açıklaması!   14 Ekim...
Kurban Bayramı tatili açıklaması! 14 Ekim... Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yaptı
29.09.2021 Gündem
'AKP'yi şikayet etmedik!'
'AKP'yi şikayet etmedik!' "Bizim temmenimiz..."
29.09.2021 Gündem
TRT Kahire bürosuna polis baskını!
TRT Kahire bürosuna polis baskını! Mısır polisinin arama yaptığı bildirildi
10.09.2013 Dünya
CHP heyeti Mısır’a gitti!
CHP heyeti Mısır’a gitti! İktidarın büyük tepki gösterdiği ziyaret başladı
29.09.2021 Gündem
'ABD yapacak gibi...'
'ABD yapacak gibi...' Bülent Arınç açıklamalarda bulundu
29.09.2021 Gündem
TRT'den açıklama!
TRT'den açıklama! Cumhuriyet'in yüz akı olan kurumun, bir vasiyet, tweet ve Yalçın Bayer yazısı...
29.09.2021 Gündem
Mısır'da Türk gazetecilerin bürosu basıldı!
Mısır'da Türk gazetecilerin bürosu basıldı! Mısır’daki darbe yönetimi İhlas Haber Ajansı’nın Kahire bürosundaki ekipmanlara el koyarak Büro Şefi Tahir Osman Hamde’yi gözaltına aldı...
29.09.2021 Gündem
Mısır'dan bir iyi bir kötü haber!
Mısır'dan bir iyi bir kötü haber! Türk gazeteci hakkında flaş gelişme
29.09.2021 Gündem
AA muhabirine polis oyunu!
AA muhabirine polis oyunu! ‘Seni baltacılardan koruyacağız’ diye dışarı çıkartılıp gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metin Turan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin turan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.