Meteorolojiden Uyarı

Meteorolojiden Uyarı

Son dakika Meteorolojiden uyarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meteorolojiden uyarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meteorolojiden uyarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meteorolojiden Uyarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meteorolojiden uyarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 272 meteorolojiden uyarı haberi bulunmuştur. Tüm meteorolojiden uyarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji'den kritik uyarı: Sel, yıldırım, dolu yağışı, fırtına, ulaşımda aksama...
Meteoroloji'den kritik uyarı: Sel, yıldırım, dolu yağışı, fırtına, ulaşımda aksama... Meteorolojiden Doğu Karadeniz Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Ani sel, su baskını, yıldırım, özellikle iç kesimlerde yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
20.09.2022 Gündem
Meteoroloji'den son hava durumu tahmini geldi! Bir çok yerde yağış
Meteoroloji'den son hava durumu tahmini geldi! Bir çok yerde yağış Meteoroloji tarafından haftalık hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Öte yandan hafta boyunca birçok yerde sağanak yağış da etkisini gösterecek.
28.08.2022 Yaşam
Meteoroloji'den art arda uyarılar, şiddetli geliyor! Marmara'nın doğusunda sel riski
Meteoroloji'den art arda uyarılar, şiddetli geliyor! Marmara'nın doğusunda sel riski Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Karabük çevrelerinde yer yer kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji, İstanbul'da da yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu. Prof. Dr. Orhan Şen ise İstanbul’da yağışın akşam saatleri ile etkili olabileceğini belirtirken, ‘’Çarşamba günü de Doğu Karadeniz’de bir yağış gözüküyor. Bu önemli bir yağış takip ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı. Ayrıca AFAD ve Meteoroloji'nin uyarıları sonrası Kocaeli'de yağış hayatı olumsuz etkiledi.
20.06.2022 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı! Sabah 10.00'a kadar sürecek
Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı! Sabah 10.00'a kadar sürecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB)'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da bu gece yarısı itibarıyla il genelinde yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri yaşanması bekleniyor. AKOM, ani baskınlar şeklinde düşecek yağışa karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.
20.06.2022 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı! Kuvvetli yağış bekleniyor
Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı! Kuvvetli yağış bekleniyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçeleri ile Trakya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Yağışın, 9 Haziran Perşembe öğle saatlerinden itibaren etkili olmasının beklendiği belirtildi.
8.06.2022 Gündem
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! İki ilde etkili olacak!
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! İki ilde etkili olacak! Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre; hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Öte yandan iki il için kuvvetli sağanak yağış uyarısı da geldi.
9.05.2022 Gündem
Meteoroloji'den o ilimiz için uyarı! Yarın başlıyor!
Meteoroloji'den o ilimiz için uyarı! Yarın başlıyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Burdur’da 5 Nisan Salı günü için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı.
4.04.2022 Gündem
Meteoroloji'den flaş açıklama! Kuvvetli yağış bekleniyor!
Meteoroloji'den flaş açıklama! Kuvvetli yağış bekleniyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Yağışın bu akşam saatlerinden itibaren etkili olmasının beklendiği belirtildi.
7.02.2022 Gündem
Meteoroloji'den kritik kar yağışı uyarısı! Balkanlardan geliyor...
Meteoroloji'den kritik kar yağışı uyarısı! Balkanlardan geliyor... Meteoroloji Genel Müdürlüğü kritik kar yağışı uyarısında bulundu. Yapılan son tahminlerine göre Çarşamba gününden itibaren Trakya Bölgesinde kar yağışı etkili olması bekleniyor. Türkiye'nin büyük bölümü yeni haftaya parçalı bulutlu bir havayla başlayacak, Ankara dahil birçok il için kar yağışı uyarısı yapıldı. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise yoğun kar uyarısı için ‘şimdiden önleminizi alın’ şeklinde uyarıda bulundu. Peki hafta içi hava nasıl olacak? İşte yeni hava tahmini detayları...
31.01.2022 Gündem
Meteoroloji uzmanından İstanbul için kar yağışı uyarısı!
Meteoroloji uzmanından İstanbul için kar yağışı uyarısı! Meteoroloji'den Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki Erzincan, Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl için kuvvetli kar yağışı uyarısında bulunuldu. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de İstanbul'da kar yağışı beklendiğini duyurdu.
17.01.2022 Gündem
Meteoroloji’den son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor, tamamen değişiyor
Meteoroloji’den son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor, tamamen değişiyor Son dakika haberi... Meteoroloji uyardı, çok kuvvetli geliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yağış, pus, sis, buzlanma, don ve kuvvetli rüzgâr... İller tek tek açıklandı, sert fırtına nedeniyle çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksama uyarıları geldi. MGM’nin son raporuna göre; yağışların Antalya’da kuvvetli olması, gece itibarıyla ise yer yer pus, sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. İstanbul’da havaların yağmurlu olacağı belirtildi. İşte son tahminlere göre bugün hava durumu...
31.12.2021 Gündem
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık...
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık... Türkiye'nin ciğerleri yanıyor. Kahreden haberler Muğla'dan peş peşe geldi. Bodrum ilçesinde Gökpınar, Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı mahallerinde yanan çam ağaçlarının yola devrilmesi ve kaya parçalarını sürüklemesi nedeniyle zaman zaman ulaşım sağlanamıyor. Manavgat ve Gündoğmuş dışındaki yerlerde yangın kontrol altına alındı. Milas ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras "Artık ne yapacağımızı şaşırdık. Bizim şu anda yapabileceğimiz tek şey meskun mahalleri korumak." dedi ve Çökertme Mahallesi'ndeki yangına dikkat çekti. İşte Bodrum, Manavgat, Marmaris ve Milas'ta devam eden yangınlarda son durum...
2.08.2021 Gündem
Meteoroloji'den kritik uyarı: Araçlarınızı kapalı yerlere alın!
Meteoroloji'den kritik uyarı: Araçlarınızı kapalı yerlere alın! Meteoroloji'den perşembe günü için kritik uyarı geldi. Perşembe günü lodosun etkisiyle hava sıcaklığı 4 derece kadar düşeceğini söyleyen Meteoroloji uzmanı Dr. Güven Özdemir, “Perşembe günü itibariyle tedbirli olmak lazım. Çatılardan düşecek parçalarla yaralanmalar olabilir. Aynı zamanda perşembe günü vatandaşlar araçlarını kapalı yerlere almaya özen göstermeli" dedi.
6.04.2021 Gündem
Meteorolojiden uyarı! Bu illerde yaşayan...
Meteorolojiden uyarı! Bu illerde yaşayan... Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyı kesimi ile Afyonkarahisar, Adana, Osmaniye, Hatay ve Gümüşhane çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
4.06.2020 Gündem
Batı Karadeniz Bölgesi ve Ankara için kar uyarısı
Batı Karadeniz Bölgesi ve Ankara için kar uyarısı Batı Karadeniz Bölgesi ve Ankara için kar uyarısında bulunuldu.
18.03.2020 Gündem
Meteorolojiden yağış ve zirai don uyarısı
Meteorolojiden yağış ve zirai don uyarısı Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Erzurum, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Muş çevrelerinde kuvvetli sağanak, rakımı yüksek yerlerde kar bekleniyor.
18.03.2020 Gündem
Meteoroloji uyardı! Bu akşam saatlerine dikkat
Meteoroloji uyardı! Bu akşam saatlerine dikkat Meteoroloji'den gelen bir son dakika haberine göre, yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinden sonra Erzurum ve Muş çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinin dik yamaçları ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunuyor.
28.02.2020 Gündem
Meteoroloji'den deprem sonrası uyarı!
Meteoroloji'den deprem sonrası uyarı! Son dakika haberine göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası, vatandaşları bu gece aşırı soğuk ve don riskine karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.
24.01.2020 Gündem
Meteoroloji'den kritik uyarı! Yağmur ve kar geliyor
Meteoroloji'den kritik uyarı! Yağmur ve kar geliyor Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun batısı ile Antalya, Karaman, Samsun, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Rize, Erzurum, Kars, Iğdır, Ağrı ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Güneydoğu Anadolu ve kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç ve doğu bölgelerde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Mersin'in doğu ilçeleri ile Adana ve Hatay'ın kıyı kesimlerindeki yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m) olacağı tahmin ediliyor.
3.01.2020 Gündem
Meteoroloji saat verdi: O illerde yaşayanlar dikkat!
Meteoroloji saat verdi: O illerde yaşayanlar dikkat! Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun genelinin parçalı ve az bulutlu, Ege ve Marmara Bölgesi'nin zamanla parçalı ve çok bulutlu geçeceği, bu akşam saatlerinden itibaren Edirne, Çanakkale ve İzmir ile Balıkesir, Aydın ve Muğla'nın batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İlk saatlerde Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.
10.11.2019 Gündem
Meteoroloji'den şiddetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den şiddetli yağış uyarısı Kıyı Ege, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Antalya çevreleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinde yarın sağanak bekleniyor.
3.11.2019 Gündem
Meteoroloji'den kritik uyarı! Şiddetli geliyor
Meteoroloji'den kritik uyarı! Şiddetli geliyor İstanbul'da sis ve pus sabah saatlerinde etkisini gösterirken ilerleyen saatlerde yoğunlaşarak deniz ve hava ulaşımında aksamalara neden oldu. Meteoroloji ise yaptığı açıklamada, cuma günü yurt genelinde yağış bekliyor. İşte detaylar...
30.10.2019 Gündem
Meteoroloji'den uyarı: Sağanak yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji'den uyarı: Sağanak yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son bilgilere göre bazı illerimizde sıcaklık mevsim normallerinde seyrederken, bir çok ilde de sağanak yağış uyarısı veriliyor. Peki bugün tüm illerimizde hava durumu nasıl olacak? İşte il il 4 ekim hava durumu raporu...
4.10.2019 Gündem
Bir uyarı daha! Bu illerde yaşayanlar dikkat
Bir uyarı daha! Bu illerde yaşayanlar dikkat Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Adana, Mersin, Osmaniye, Ankara, Karaman, Kırıkkale, Çankırı ve Artvin çevreleri ile Antalya'nın doğu ve Hatay'ın kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta Karadeniz kıyıları, Kırıkkale, Karabük, Çorum ve Giresun çevreleri ile Ankara'nın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli, Kastamonu'nun kıyı kesimleri ile Sinop çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.
18.08.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meteorolojiden Uyarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meteorolojiden uyarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.