Meteoroloji Samsun

Meteoroloji Samsun

Son dakika meteoroloji samsun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meteoroloji samsun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meteoroloji samsun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meteoroloji Samsun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meteoroloji samsun gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.908 meteoroloji samsun haberi bulunmuştur. Tüm meteoroloji samsun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzmanından sıcak havalar için korkutan uyarı: İçtiğimiz sulara dikkat!
Uzmanından sıcak havalar için korkutan uyarı: İçtiğimiz sulara dikkat! Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Sepetçigil, özellikle çocukların araç içerisinde bırakılmaması gerektiğini belirterek, sıcaklık havalara karşı şapka takıp, beyaz renkli ince kıyafetlerin giyilmesi gerektiğini söyledi.
27.07.2023 Sağlık
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Yeni dalga geliyor, fena vuracak! İstanbul dahil birçok ilde...
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Yeni dalga geliyor, fena vuracak! İstanbul dahil birçok ilde... Meteoroloji'den son dakika açıklaması. Bu hafta da devam edecek. İstanbul dahil birçok ilde etkisi devam edecek. Sağanak yağış ve sis uyarıları peş peşe geldi. Yarın hava nasıl olacak? Kar ve yağmur yağacak mı? İşte MGM'nin son dakika açıklaması ve il il hava durumu...
14.11.2021 Gündem
Meteoroloji'den bir uyarı daha: Dikkatli olun
Meteoroloji'den bir uyarı daha: Dikkatli olun Meteoroloji'den Ordu için şiddetli yağış uyarısında bulunuldu
9.08.2018 Gündem
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı Sıcaklıklar artarken Meteoroloji merakla beklenen raporunu açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre bugün Güneydoğu Anadolu ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklıkların hafta sonu İstanbul'da 2-3 derece, Ege ve Akdeniz'de ise 4-5 derece artacağını açıkladı. Bugün Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege'de ise kuvvetli rüzgar bekleniyor.
12.04.2024 Gündem
Karadeniz’de fırtına uyarısı! Saatteki hızı 75 km’yi bulacak
Karadeniz’de fırtına uyarısı! Saatteki hızı 75 km’yi bulacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta Karadeniz’de saatteki hızı 75 kilometreyi bulması beklenen fırtına öncesinde uyarıda bulundu.
25.12.2023 Gündem
Kar, yağmur, fırtına! Türkiye'yi etkisi altına aldı, hava buz kesecek, lapa lapa kar yağacak, sakın dışarı çıkmayın
Kar, yağmur, fırtına! Türkiye'yi etkisi altına aldı, hava buz kesecek, lapa lapa kar yağacak, sakın dışarı çıkmayın Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün beklenen kuvvetli fırtına ve sağanak nedeniyle 66 kente uyarıda bulundu. Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün hava sıcaklıkları batı bölgelerde 2 ila 10 derece düşecek. Yağışların Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Samsun çevrelerinde kuvvetli, Antalya'nın doğusunda yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen beklenen fırtına nedeniyle vatandaşları dışarı çıkmamaları konusunda uyardı. Uyarıların ardından İstanbul dahil birçok kentte sağanak yağış ve kar etkili oluyor. İzmir'de cadde ve sokaklar göle dönerken, Anadolu'da çok sayıda kentin yüksek kesimleri kar yağışıyla beyaza büründü. İşte 18 Kasım hava durumu raporu...
18.11.2023 Gündem
Meteoroloji açıkladı! 39 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji açıkladı! 39 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı Ülke genelinde yarın beklenen kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 39 il için "turuncu" ve "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.
17.11.2023 Gündem
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. MGM kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyarıda bulunurken hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...
3.11.2023 Yaşam
12 Ekim okullar tatil mi, yarın okullar var mı? Kar yağışı nedeniyle 12 Ekim tatil mi?
12 Ekim okullar tatil mi, yarın okullar var mı? Kar yağışı nedeniyle 12 Ekim tatil mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu tahmin raporuna göre birçok ilde sağanak yağışların beklenmesi, öğrencilerde tatil beklentisi oluşturdu. Geçtiğimiz haftalarda Samsun'da meydana gelen sel felaketi sonrasında okulların tatil edilmesi, öğrencilerin tatil beklentisini arttırdı. Veliler ve öğrenciler arama motorlarına yöneldi ve 12 Ekim okullar tatil mi? Kar yağışı nedeniyle 12 Ekim tatil mi? sorularına yanıt aramaya başladı.
11.10.2023 Eğitim
Meteoroloji'den son dakika yağmur uyarısı! 14 ili kuvvetli vuracak
Meteoroloji'den son dakika yağmur uyarısı! 14 ili kuvvetli vuracak Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 14 il için sarı kodlu uyarı kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. İşte detaylar...
8.10.2023 Gündem
Meteoroloji son dakika uyardı! 17 ile kuvvetli yağış geliyor
Meteoroloji son dakika uyardı! 17 ile kuvvetli yağış geliyor Hava durumu ile ilgili son dakika gelişmesi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 17 il için sarı ve turuncu kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı; Sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. İşte detaylar...
2.10.2023 Gündem
Meteoroloji'den 11 il için sarı ve turuncu kodu uyarı! Orhan Şen sel riskinin olduğu bölgeleri açıkladı
Meteoroloji'den 11 il için sarı ve turuncu kodu uyarı! Orhan Şen sel riskinin olduğu bölgeleri açıkladı Son dakika haberi Meteoroloji'den geldi. 11 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verilirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölge bölge hava tahmin raporunu açıkladı. Sağanak yağışın devam ettiği Samsun'da sel riskine karşı eğitime bir gün ara verildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, yaptığı açıklamada "Öğleden sonra Rize, Artvin ve Trabzon doğusu risk altında. Gündüz saatinde ise Samsun, Ordu, Trabzon'da yağışlar devam ediyor. Bu bölgelerde risk var. Aniden gelecek sel buralarda. Yağmur başlasın, sonra bakarım, demek hatalı görüş." ifadelerini kullandı.
2.10.2023 Gündem
Türk mühendislerden yerli meteoroloji balonu atağı
Türk mühendislerden yerli meteoroloji balonu atağı Türk mühendisler tarafından yerli olarak üretilmeye başlayan Radyosondeler (Meteoroloji Balonu), Meteoroloji Genel Müdürlüğüne hizmet verecek.
15.09.2023 Gündem
Ünlü ekonomist Korhan Berzeg 90 gündür kayıp! Metafizikle uğraşan 5 kişi Gönen’de nokta verdi...
Ünlü ekonomist Korhan Berzeg 90 gündür kayıp! Metafizikle uğraşan 5 kişi Gönen’de nokta verdi... Dünya Bankası'ndan emekli olduktan sonra tatil için geldiği Balıkesir'de kaybolan ünlü ekonomist Korhan Berzeg'den 90 gündür haber alınamıyor. Umutların tükendiği anlarda 74 gün sonra Tina'nın geri dönmesiyle tekrar hız verilen arama çalışmalarında, Tina'nın bulunduğu günün öncesi ve sonrasında, köyden geçen 30 aracın plakasını belirleyen güvenlik görevlileri sorguladıkları sürücülerden sonuç alamadı. Köyün içme suyunu karşılayan 2 depo ile sulamada kullanılan 1 depoyu boşaltan ekipler, Berzeg'e ait herhangi bir ize rastlamadı.
14.09.2023 Gündem
Meteoroloji'den yağmur alarmı verildi! İstanbul dahil 10 ili vuracak, işte son hava durumu raporu
Meteoroloji'den yağmur alarmı verildi! İstanbul dahil 10 ili vuracak, işte son hava durumu raporu Meteoroloji'den son dakika yağmur alarmı verildi. Balkanlardan gelen yağışlı hava dalgası İstanbul dahil 10 ili etkisi altına alacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun kuzey ve batı, Batı Karadeniz'in iç, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ve Samsun'un aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
5.09.2023 Yaşam
Ankara için çok kuvvetli yağış uyarısı! AFAD SMS ile bildirdi
Ankara için çok kuvvetli yağış uyarısı! AFAD SMS ile bildirdi Ankara'da akşam saatlerine kadar il genelinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, beklenen kuvvetli yağış nedeniyle Ankaralıların cep telefonlarına uyarı mesajı gönderdi.
3.09.2023 Gündem
Kuvvetli yağış geliyor! Meteoroloji'den çok sayıda il için uyarı yapıldı, işte 5 günlük hava durumu raporu
Kuvvetli yağış geliyor! Meteoroloji'den çok sayıda il için uyarı yapıldı, işte 5 günlük hava durumu raporu Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ülkemizin kuzeydoğusu ile İç Ege ve Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
24.08.2023 Yaşam
Eyyamı Bahur sıcakları kaç gün sürer, ne zaman bitecek? Eyyamı Bahur sıcaklıkları ne demek, kaç derece oluyor?
Eyyamı Bahur sıcakları kaç gün sürer, ne zaman bitecek? Eyyamı Bahur sıcaklıkları ne demek, kaç derece oluyor? Meteoroloji tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre Türkiye’de hafta başından itibaren hava sıcaklıkları artacak. Çarşamba gününden itibaren ise yurdun genelinde çöl sıcakları, cehennem sıcakları ve Afrika sıcakları olarak da adlandırılan "eyyam-ı bahur"un etkisine girecek. Meteorolojinin yaptığı açıklama sonrası Eyyamı Bahur sıcakları kaç gün sürer, ne zaman bitecek? Eyyamı Bahur sıcaklıkları ne demek, kaç derece oluyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
31.07.2023 Gündem
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı Samsun Valisi Zülkif Dağlı, rüzgarlı hava ile rip akıntısına dikkati çekip, kentteki 7 bölgede denize girilmesinin yasaklandığını duyurdu.
17.07.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Sel bölgesinde hasarları hızla gidereceğiz
Bakan Özhaseki: Sel bölgesinde hasarları hızla gidereceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Karadeniz bölgesindeki sel felaketine ilişkin, "Yaraları saracağımızdan, hasarları hızla gidereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
10.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meteoroloji Samsun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meteoroloji samsun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.