Merzifon

Merzifon

Son dakika merzifon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan merzifon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını merzifon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merzifon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merzifon gelişmeleri de dahil olmak üzere 442 merzifon haberi bulunmuştur. Tüm merzifon haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Amasya yerel seçim sonuçları:  Amasya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Amasya belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Amasya yerel seçim sonuçları: Amasya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Amasya belediye başkan adayları Amasya yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Amasya iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Amasya Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Amasya aday listesi
31.03.2024 Gündem
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir?
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? Bedelli askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı MSB Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile 2024 yılı Şubat ayında silahaltına alınacak olan yükümlülerin celp dönemleri ile birlik yerleri belirlendi. Bedelli askerlik yerleri sorgulama işlemini e-Devlet üzerinden gerçekleştiren asker adaylarından bazılarına Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanlığı çıktı. Peki, Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? 
25.01.2024 Gündem
Amasya Nerede, Hangi Bölgede? Amasya İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Amasya Nerede, Hangi Bölgede? Amasya İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Özellikle yaz mevsimi geldiğinde ya da insanlar yıllık izinlerini kullanmak için tatile gitmek istediklerinde Türkiye'de gezip görebilecekleri şehirler hakkında araştırmalar yapmaktadır. Amasya da gezip görülebilecek güzel illerimiz arasında yer almaktadır. Amasya'ya giden kişiler genellikle yaşadıkları yere memnun bir biçimde dönmektedirler.
18.01.2024 Eğitim
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası
Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası Pegasus 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde bilet alanlar 4 Aralık 2023-4 Nisan 2024 tarihlerinde seyahat edebilecekler. Pegasus indirimli bilet fiyatlarını açıkladı.
22.11.2023 Ekonomi
Amasya'da korkunç otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Amasya'da korkunç otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı Amasya'nın Merzifon ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 33 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelere sevk edildi.
30.09.2023 Yaşam
Amasya'da kan donduran cinayet! Taşla öldürüp, cesedi koyduğu otomobili ateşe verdi
Amasya'da kan donduran cinayet! Taşla öldürüp, cesedi koyduğu otomobili ateşe verdi Amasya’nın Merzifon ilçesinde Yılmaz Uyanık’ı (37) başına taşla vurarak öldürüp, cesedini otomobiliyle ateşe veren Ahmet Mutlu (39), tutuklanarak cezaevine gönderildi.
21.09.2023 Yaşam
Otomobil bariyerlere çarptı: 1 çocuk öldü, 2'si çocuk, 4 kişi yaralandı
Otomobil bariyerlere çarptı: 1 çocuk öldü, 2'si çocuk, 4 kişi yaralandı Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde çelik bariyerlere çarpan otomobildeki Zeynep Nur Gülsu (10) hayatını kaybetti. 2'si çocuk, 4 kişi de yaralandı.
5.08.2023 Gündem
Amasya'da kazadan sonra alev alan otomobildeki 3 kişi yanarak öldü, 1 yaralı
Amasya'da kazadan sonra alev alan otomobildeki 3 kişi yanarak öldü, 1 yaralı Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde seyir halindeyken arıza nedeniyle aniden duran otomobile arkasından gelen bir başka otomobil çarptı. Kazada alev alıp yanan park halindeki otomobilde bulunan sürücü Zafer Oktay (45) ile araçta bulunan eşi Elif Oktay (43) ve annesi Sultan Oktay (90) yanarak can verdi, diğer araç sürücüsü de yaralandı.
25.06.2023 Yaşam
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Amasya canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Amasya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy dağılımı (Amasya hangi parti kazandı)
Amasya canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Amasya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy dağılımı (Amasya hangi parti kazandı) Amasya'da hangi parti kazandı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçim sonuçlarına göre Amasya seçim sonuçları 2023 gazetavatan.com seçim sayfasında anlık olarak yer alacak. Amasya partilen oy oranları ve açılan sandık sayısı bilgilerinin yanısıra Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı oy sayıları da yer alacak. 07:00'da başlayacak oy vermek işlemi 17:00'da bitecek. YSK yasaklarının kalkacağı saat olan 21:00'dan sonra son dakika seçim haberleri ve anlık veriler yayınlanmaya başlayacak. Amasya ilçe seçim sonuçlarına göre Amasya'da hangi parti kazandı? 14 Mayıs seçimlerinde Amasya Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu?
14.05.2023 Gündem
Buğra Gülsoy'a 'boşanma' sorusu!
Buğra Gülsoy'a 'boşanma' sorusu! Başarılı projelerde rol alan oyuncu ve yazar Buğra Gülsoy, önceki gün 6. Merzifon Kitap Fuarı'na katıldı. Yaklaşık bir saat sevenleriyle söyleyişi yapıp soruları cevaplayan Gülsoy, sonrasında ‘Luna’ adlı kitabının imza törenine geçti.
8.05.2023 Magazin
Aksaray ve Amasya ile ilgili kritik karar!
Aksaray ve Amasya ile ilgili kritik karar! Aksaray ve Amasya'da bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
24.02.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: 2023 'Türkiye Yüzyılı'nın işaret fişeği olacak
Bakan Karaismailoğlu: 2023 'Türkiye Yüzyılı'nın işaret fişeği olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "2023 yılı, 'Türkiye Yüzyılı'nın işaret fişeği olacaktır. Türkiye'nin dört bir köşesinde hizmet ve eser fırtınası estirmeye devam ediyoruz. Dünyayı, Türkiye'ye bağlıyoruz" dedi.
19.01.2023 Ekonomi
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro turnesinden dönüş yolunda TIR’a arkadan çarpan minibüste, üç kişi hayatını kaybetmişti. Minibüste yaralılar arasında bulunan oyuncu Ceyhun Fersoy, önceki gün galada görüntülendi. Tarifsiz acısını paylaşan oyuncu, "İçimizin acısı hiç bir zaman dinmeyecek" açıklamasında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Sergen Deveci son halini paylaştı! 'Bugün beni ilk kez güneşe çıkardılar'
Sergen Deveci son halini paylaştı! 'Bugün beni ilk kez güneşe çıkardılar' Amasya'da tiyatrocuların geçirdiği trafik kazasında tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu yaşamını yitirmişti. Kazada ağır yaralanan ve tedavi görmeye devam eden Sergen Deveci, son halini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
8.01.2023 Magazin
Amasya TOKİ kura çekilişi CANLI YAYIN İZLE ve TOKİ Amasya kura sonuçları sorgulama ekranı! 1+1, 2+1, 3+1 TOKİ Amasya kura sonuçları isim listesi!
Amasya TOKİ kura çekilişi CANLI YAYIN İZLE ve TOKİ Amasya kura sonuçları sorgulama ekranı! 1+1, 2+1, 3+1 TOKİ Amasya kura sonuçları isim listesi! Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' için kura çekilişi bugün Amasya ilinde devam ediyor. TOKİ kura çekilişleri canlı yayında gerçekleştiriliyor. İşte Amasya TOKİ kura çekilişi CANLI YAYIN İZLE ve TOKİ Amasya kura sonuçları sorgulama ekranı…
13.12.2022 Ekonomi
Sergen Deveci'den duygusal paylaşım: Burası cehennem Tolga!
Sergen Deveci'den duygusal paylaşım: Burası cehennem Tolga! Amasya’da, turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüsün TIR'a çarpması nedeniyle yaşanan kazada ağır yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul'daki özel bir hastaneye getirilen tiyatrocu Sergen Deveci'nin tedavisi devam ediyor. Zor günleri atlatmaya çalışan ünlü oyuncu kazada hayatını kaybeden arkadaşı Tolga Güleryüz'ü andı. Ünlü isim duygusal bir paylaşımda bulundu.
12.12.2022 Magazin
Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'den Tolga Güleryüz paylaşımları!
Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'den Tolga Güleryüz paylaşımları! 'Baş Belası' tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden ekibi taşıyan minibüs, Merzifon'a bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden TIR'a arkadan çarpmıştı. Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı. Kazadan yaralı olarak kurtulan Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten, kaybettikleri arkadaşları Tolga Güleryüz için duygulandıran paylaşımlar yaptı.
10.12.2022 Magazin
Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran paylaşım: 2'nci doğum günüm 20 Kasım 2022
Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran paylaşım: 2'nci doğum günüm 20 Kasım 2022 'Baş Belası' tiyatro oyununda oyuncuları taşıyan minibüs Merzifon'a bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden TIR'a arkadan çarpmıştı. Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı. Kazadan kurtulan isimlerden Ceyhun Fersoy, Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Son durumu hakkında bilgi veren Fersoy, kaza ile ilgili gelen sorulara verdiği yanıtlarla görenleri duygulandırdı.
7.12.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu eski eşi Melis İşiten'i paylaştı!
Uraz Kaygılaroğlu eski eşi Melis İşiten'i paylaştı! 'Baş Belası' tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden ekibi taşıyan minibüs, Merzifon'a bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden TIR'a arkadan çarpmıştı. Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetmiş, Melis İşiten de dahil olmak üzere 8 kişi yaralanmıştı. Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi ve kızı Ada'nın annesi Melis İşiten'le objektif karşısında poz verdi.
27.11.2022 Magazin
Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'in sağlık durumu ile ilgili açıklama: Her gün daha iyi olacağız
Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'in sağlık durumu ile ilgili açıklama: Her gün daha iyi olacağız Amasya’da geçirdikleri trafik kazasında yaralanan oyuncular Sergen Deveci, Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy, sosyal medya üzerinden sağlık durumları hakkında paylaşım yaptı. Ameliyat sonrası açıklama yapan Deveci, “Şu süreçte arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece” diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
25.11.2022 Magazin
Sergen Deveci'nin doktoru açıkladı! Ameliyat edilecek
Sergen Deveci'nin doktoru açıkladı! Ameliyat edilecek Amasya’da, turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüsün TIR’a çarpması nedeniyle yaşanan kazada ağır yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul’daki özel bir hastaneye getirilen tiyatrocu Sergen Deveci’nin boyun ve omurgasındaki kırıklar nedeniyle ameliyat edileceği öğrenildi. Deveci’nin, ameliyatın istenilen sonucu vermesi halinde, bir hafta içinde taburcu olabileceği belirtildi.
22.11.2022 Magazin
Kazada ölen tiyatrocu Özgür Karataş, Samsun’da toprağa verildi!
Kazada ölen tiyatrocu Özgür Karataş, Samsun’da toprağa verildi! Amasya'da tiyatro turnesinden dönüş yolunda TIR’a arkadan çarpan minibüste meslektaşları Tolga Güleryüz (33) ve Burak Topçu (42) ile birlikte hayatını kaybeden tiyatrocu Özgür Karataş (32), Samsun’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Düşevi Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Cem Kaynar, "Tutanaklarda, servis sürücüsünü birkaç defa yavaş gitmesiyle alakalı uyarmışlar. Zaten kazanın oluş şeklinden de sürücünün çok süratli olduğu anlaşılıyor ama neticede bizi sonuç ilgilendiriyor ve çok üzgünüz" dedi.
22.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merzifon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merzifon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.