Merdan Yanardağ

Merdan Yanardağ

Son dakika Merdan Yanardağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merdan Yanardağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merdan Yanardağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merdan Yanardağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merdan yanardağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 merdan yanardağ haberi bulunmuştur. Tüm merdan yanardağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merdan Yanardağ hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten 8 yıl 2 ay hapis cezası istendi
Merdan Yanardağ hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten 8 yıl 2 ay hapis cezası istendi Bir gazetede yayımlanan yazı dizisi nedeniyle "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yargılanan gazeteci Merdan Yanardağ hakkında savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Yanardağ'ın 8 yıl 2 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.
18.07.2023 Gündem
Merdan Yanardağ için istenen ceza belli oldu
Merdan Yanardağ için istenen ceza belli oldu Televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle tutuklanan Merdan Yanardağ hakkındaki soruşturma tamamlandı. Yanardağ hakkında "Terör örgütü propagandası yapma" ve "Suçu ve suçluyu övme" suçlarından 10 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
11.07.2023 Gündem
RTÜK'ten, Tele 1'e 'Merdan Yanardağ' cezası
RTÜK'ten, Tele 1'e 'Merdan Yanardağ' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca (RTÜK), gazeteci Merdan Yanardağ'ın canlı yayındaki sözleri nedeniyle Tele 1 kanalına en üst sınırdan idari para ve 7 gün yayın durdurma cezası verildi. 
6.07.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İsveç'teki Kur'anı Kerim provokasyonuna tepki: Her yönüyle kuşku vericidir
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İsveç'teki Kur'anı Kerim provokasyonuna tepki: Her yönüyle kuşku vericidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsveç'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili, "Türkiye'nin iadesini talep ettiği PKK'lı ve FETÖ'cü hainler henüz teslim edilmemiştir. Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına izin verilmesi de bir başka skandal olarak karşımızdadır. Türk milleti İsveç'in şu hal ve görünümüyle NATO'ya girişine sıcak ve sempatik bakmamaktadır" dedi.
4.07.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Merdan Yanardağ' tepkisi
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Merdan Yanardağ' tepkisi MHP lideri Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti. Bahçeli ziyaretin ardından yaptığı açıklamada terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan'ı övdüğü için tutuklanan gazeteci Merdan Yanardağ'ın serbest bırakılmasını isteyen Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.
28.06.2023 Gündem
Gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı
Gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı Televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı
27.06.2023 Gündem
Merdan Yanardağ gözaltına alındı
Merdan Yanardağ gözaltına alındı Televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Merdan Yanardağ gözaltına alındı. 
26.06.2023 Gündem
Gazeteci Enver Aysever ve Merdan Yanardağ'a soruşturma
Gazeteci Enver Aysever ve Merdan Yanardağ'a soruşturma Deprem sonrası yaptıkları yayınlarda sarf ettikleri sözler nedeniyle gazeteci Enver Aysever ve Merdan Yanardağ hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" suçundan resen soruşturma başlatıldı.
7.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in özel davetiyle Şanhay İşbirliği Teşkilatı 22. Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan zirvede Rusya, Çin, Hindistan, Azerbaycan, Hindistan, Özbekistan devlet başkanlarıyla görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanhay İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nin ardından ABD'ye gitti. Erdoğan, Özbekistan ziyareti sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’nin Şanhay İşbirliği Örgütü’ne üyeliği hakkındaki soruya Erdoğan 'Tabii, hedef o' cevabını verdi. Sosyal Konut Projesi'yle ilgili de seçim sonrasını işaret eden Erdoğan; 'Allah nasip ederse seçimden sonra yeni bir etabı inşallah başlatacağız' dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluş yıl dönümünde söylediği sözler hakkında Erdoğan, 'Bu adamın istikameti filan yok. Bu, pusulayı şaşırmış ve terbiyeden uzak. Tarihini hakaretle ifade etmeye çalışan bir insan, bir defa bu milletin bir evladı olamaz' ifadelerini kullandı.
17.09.2022 Siyaset
RTÜK'ten Tele 1'e 'Sedef Kabaş' cezası
RTÜK'ten Tele 1'e 'Sedef Kabaş' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması kapsamında tutuklanan Sedef Kabaş'ın sözleri nedeniyle Tele 1'e 5 kez program durdurma ve üst sınırdan idari para cezası yaptırımı uyguladı. Aynı ihlalin tekrarları halinde kanalın lisansı iptal edilebilecek.
24.01.2022 Gündem
RTÜK'ten FOX TV'ye 'Elkızı' cezası
RTÜK'ten FOX TV'ye 'Elkızı' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Tele 1, Halk TV ve Kudüs TV'ye müeyyide uygulandı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Tele 1, Halk TV ve Kudüs TV'ye müeyyide uygulandı.
27.10.2021 Gündem
RTÜK'ten o televizyon kanallarına ceza!
RTÜK'ten o televizyon kanallarına ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 6112 sayılı yasada geçen yayın ilkelerini ihlal eden televizyonlara yaptırım uyguladı.
11.08.2021 Gündem
Muharrem İnce: Halk TV, TELE 1 ve KRT beni ekrana çıkarmıyor
Muharrem İnce: Halk TV, TELE 1 ve KRT beni ekrana çıkarmıyor Memleket Hareketi'ni başlatan eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, Ahmet Hakan'ın CNNTürk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına katıldı.
12.11.2020 Gündem
RTÜK'ten Tele 1 ve Halk TV'ye 5 gün yayın durdurma cezası
RTÜK'ten Tele 1 ve Halk TV'ye 5 gün yayın durdurma cezası Üst Kurul, Tele 1'de yayınlanan "18 Dakika" programında, sunucunun Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid'e yönelik ifadeleri nedeniyle idari para cezası uygulayacak.
1.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Ergenekon davasında flaş gelişme
Ergenekon davasında flaş gelişme Yargıtay Ergenekon sanıklarının yurt dışına çıkma yasağını kaldırdı. Başbuğ, Tolon, Eruygur dahil 85 sanığın yurt dışı yasağı kalktı.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon’da tahliye yağmuru!
Ergenekon’da tahliye yağmuru! Anayasa Mahkemesi’nin Başbuğ kararının ardından tahliye yağmuru başladı...
29.09.2021 Gündem
İşte tahliye çıkan sanıklar
İşte tahliye çıkan sanıklar - Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan (Cezası ağırlaştırılmış müebbet) - Emekli Albay Levent Göktaş (Cezası 20 yıl 9 ay)- Yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Peker (Cezası 10 yıl)- Avukat Kemal Kerinçsiz (Cezası müebbet hapis)- Danıştay saldırganı Alparslan Arslan (Cezası 2 ağırlaştırılmış müebbet ve 90 yıl) - Eski Özel Harekatçı İbrahim Şahin (Cezası 49 yıl 4 ay)- Emekli Albay Dursun Çiçek (Cezası 16 yıl) - Orgeneral Hasan Iğsız (Cezası 10 yıl)- Emekli Tuğgeneral Alaattin Sevim (Cezası 10 yıl)- Emekli Orgeneral Şener Eruygur (Cezası 10 yıl)- Teğmen Mehmet Ali Çelebi (Cezası 16...
29.09.2021 Gündem
Ergenekon'da art arda tahliyeler!
Ergenekon'da art arda tahliyeler! "Ergenekon" davasında mahkeme, Doğu Perinçek'in tahliyesine karar verdi. Böylece gün içerisindeki tahliye sayısı 19'a yükseldi. Veli Küçük'ün de aralarında olduğu 7 sanığın tahliye talebi ise reddedildi. Tahliye edilen emekli Albay Levent Göktaş, Kemal Kerinçsiz, Sedat Peker, İbrahim Şahin, Doğu Perinçek, Hasan Iğsız ve Yalçın Küçük cezaevinden çıktı.
29.09.2021 Gündem
30 sanıktan tahliye dilekçesi!
30 sanıktan tahliye dilekçesi! Anayasa Mahkemesi'nin eski Genelkurmay Başkanı emekli İlker Başbuğ hakkında verdiği ihlal kararı ve Özel Yetkili Mahkemeleri kaldıran yasa değişikliğinin ardından Ergenekon Davası'nda tutuklu bulunan 30 sanık tahliye talebinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
Tekin: Hocam yalnız değilsiniz
Tekin: Hocam yalnız değilsiniz CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Gezi Parkı olayları sırasında camide içki içilmediğini söylediği için tayin edildiği ileri sürülen Fuat Yıldırım'a seslendi...
29.09.2021 Gündem
Gazeteci Yanardağ tutuklandı
Gazeteci Yanardağ tutuklandı Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeden çıkartıldı
29.09.2021 Gündem
Genel yayın yönetmeni gözaltına alındı!
Genel yayın yönetmeni gözaltına alındı! Yanardağ, ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü
13.09.2013 Arşiv
‘Ergenekon’da ceza fırtınası!
‘Ergenekon’da ceza fırtınası! 5 yıldır süren 66’sı tutuklu, 275 sanıklı Ergenekon davasında dün karar açıklandı.
29.09.2021 Gündem
Kemal Alemdaroğlu ve Yanardağ’a tutuklama
Kemal Alemdaroğlu ve Yanardağ’a tutuklama İstanbul Üniversitesi’nin eski rektörü Kemal Alemdaroğlu günün kötü sürprizini yaşayan isimlerden biriydi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Merdan Yanardağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merdan yanardağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.