Mendil

Mendil

Son dakika mendil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mendil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mendil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mendil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mendil gelişmeleri de dahil olmak üzere 670 mendil haberi bulunmuştur. Tüm mendil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var > kaç lot verir, Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak? Halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar olacak Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu?
Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var > kaç lot verir, Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak? Halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar olacak Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? Lila Kağıt'ın halka arz olup olmadığı ve katılım endeksine uygunluğu ve kaç lot vereceğine yönelik detaylar sorgulanıyor.  Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar TL olacak. İşte Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot verir? Lila Kağıt halka arz tarihi ve fiyatı > Lila Kağıt halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Sorularının yanıtı…
27.04.2024 Ekonomi
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
Islak mendilde plastik tehlikesi: Pet şişedekinden daha riskli, sakın böyle kullanmayın!
Islak mendilde plastik tehlikesi: Pet şişedekinden daha riskli, sakın böyle kullanmayın! Hayatı kolaylaştıran ıslak mendiller, hijyenik de olsa bazı riskler içeriyor olabilir. Tahriş edici özelliğini de içeridği mikroplastikten alıyor. Gelin ıslak mendildeki tehlikeye birlikte bakalım.
15.02.2024 Yaşam
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir?
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir? Meddah, tek başına oynanan tiyatro demektir. Meddahlar hikaye anlatıcısıdır ve tek başlarına halka hikaye anlatırlar. 
31.01.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses'ten Mehmet Ali Erbil'e sürpriz!
İbrahim Tatlıses'ten Mehmet Ali Erbil'e sürpriz! İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz akşam Ankara Günay Restaurant'ta müzikseverlerle bir araya geldi. 2.5 saat sahnede kalan usta sanatçı, unutulmaz şarkıları ile sevenlerinden alkış aldı.
4.12.2023 Magazin
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar Eskişehir Valiliği, çocuklar ve engelli bireylerden kağıt mendil, yara bandı, çiçek, su ve benzeri ürünlerin satın alınmasının, dilencilik yapan kişilere, dilendirilen çocuk veya engellilere para verilmesinin yasaklandığını açıkladı.
12.10.2023 Yaşam
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı Van'ın Başkale ilçesinde bir araya gelen aşiret temsilcileri, bundan sonra düğünlerde zarf usulüne geçerken, taziyeleri ise 3 günden 2 güne düşürdü.
30.08.2023 Yaşam
Fenerbahçe'nin başında çıkacağı son maçı açıkladı: Jorge Jesus için taraftarlar beyaz mendil hazırladı
Fenerbahçe'nin başında çıkacağı son maçı açıkladı: Jorge Jesus için taraftarlar beyaz mendil hazırladı Süper Lig'in 33.haftasında Giresunspor'la 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybeden Fenerbahçe'de Jorge Jesus ve futbolculara duyulan öfke her geçen gün artıyor. Saha içi müdahalelerinde yetersiz kaldığı iddia edilen Portekizli teknik adamın kulüp binası çağrılması Sarı Lacivertli cephede merak uyandırırken, Başkan Ali Koç'un Jesus'u sert bir dille uyardığı haberleri oldukça dikkat çekti.
9.05.2023 Fenerbahçe
Zerin Kılınç’ın sır ölümünde yeni gelişme! Savcıdan çarpıcı tespit
Zerin Kılınç’ın sır ölümünde yeni gelişme! Savcıdan çarpıcı tespit Eskişehir’de oturduğu evin penceresinden düşerek yaşamını yitiren Zerin Kılınç’ın (36) baş şüpheli olan sevgilisi Yılmaz Sazak, kadının kendini attığını öne sürmüştü. Ancak savcı iddianamesinde Sazak’ın iddialarını birer birer çürüttü.
12.04.2023 Yaşam
Aleyna Tilki: En kalbimden yanınızdayım
Aleyna Tilki: En kalbimden yanınızdayım Kahramanmaraş'ta merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası enkaz altında kalanları sosyal medya hesaplarından paylaşarak yardım çağrısında bulunan şarkıcı Aleyna Tilki, depremzede çocukları ziyaret etmiş ve oyuncak bağışı toplamak için kolları sıvamıştı. Geçtiğimiz günlerde tekrar Hatay'a giden Aleyna Tilki, bir takipçisinin mesajına verdiği cevapla dikkat çekti.
6.03.2023 Magazin
Çocuk odalarında depreme karşı nelere dikkat edilmeli?
Çocuk odalarında depreme karşı nelere dikkat edilmeli? Hepimizi yürekten sarsan büyük deprem felaketi, evlerde alınması gereken önlemleri de bir kez daha gündeme getirdi. Deprem gibi afetlerde binalar kadar evlerdeki mobilyalar da yaralanmalarda ve can kayıplarında rol oynayabiliyor.
3.03.2023 Ekonomi
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor Önceden hazırlanmış bir deprem çantası depremde hayat kurtarabiliyor. Yaşanacak deprem durumunda hayat kurtarabilecek bir deprem çantası, ortalama 940 TL maliyetle oluşturulabiliyor. 2020 yılında bir çanta ortalama 500 liraya hazırlanıyordu.
20.02.2023 Gündem
Aleyna Tilki ve Sefo Hatay'da! Çocuklarla bir araya geldiler
Aleyna Tilki ve Sefo Hatay'da! Çocuklarla bir araya geldiler Genç popçu Aleyna Tilki ve ünlü rap’çi Sefo, Hatay’da depremzede çocuklarla bir araya geldi. Ünlü isimlerin çocuklarla oynadığı oyunlar sosyal medyaya yansıdı.
19.02.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim?
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Kanal D'de Cumartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölüm konukları belli oldu. Her hafta farklı bir konseptle izleyicinin karşısına çıkan eğlence programında bu hafta Erdal Erzincan, Belkıs Akkale ve Sevcan Orhan konuk olacak.
3.02.2023 Televizyon
Pelin Akil trafikte şoke eden anlar yaşadı!
Pelin Akil trafikte şoke eden anlar yaşadı! Ünlü oyuncu Pelin Akil, Beşiktaş'ta aracındayken mendil satan bir çocuğun cama vurarak kendisine ettiği küfürleri takipçileriyle paylaştı. Akil, "İstanbul nasıl bu hale geldi?" diyerek sitem etti.
30.01.2023 Magazin
Pelin Akil trafikte şoke eden anlar yaşadı!
Pelin Akil trafikte şoke eden anlar yaşadı! Ünlü oyuncu Pelin Akil, Beşiktaş'ta aracındayken mendil satan bir çocuğun cama vurarak kendisine ettiği küfürleri takipçileriyle paylaştı. Akil, "İstanbul nasıl bu hale geldi?" diyerek sitem etti.
30.01.2023 Magazin
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
Burhan Çaçan öldü mü, neden öldü? Burhan Çaçan kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hastalığı neydi?
Burhan Çaçan öldü mü, neden öldü? Burhan Çaçan kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hastalığı neydi? Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan hayatını kaybetti. Peki, Burhan Çaçan öldü mü, neden, hastalığı neydi? Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan kimdir, kaç yaşında, nereli?
12.01.2023 Magazin
Burhan Çaçan hayatını kaybetti
Burhan Çaçan hayatını kaybetti Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan (62), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
12.01.2023 Magazin
Kış aylarında sık görülen zatürre ölüme sebep olabiliyor!
Kış aylarında sık görülen zatürre ölüme sebep olabiliyor! Kış aylarında hastalıkların artmasıyla beraber soğuk algınlığı şeklinde başlayan pnömoni (zatürre) vakaları da arttı. Akciğer dokusundaki hava keseciklerinin iltihaplı sıvı ile dolması sonucu oluşan zatürrenin ölüme sebep olabileceği belirtilirken, merak edilenleri Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Nurşen Avkan anlattı.
30.12.2022 Sağlık
Dilencilerin üzerinden çıkan para herkesi şok etti
Dilencilerin üzerinden çıkan para herkesi şok etti Tekirdağ'da polis ekipleri kırmızı ışık ve kavşaklarda küçük çocuklarla dilencilik yapan şahıslara yönelik uygulama yaptı. Uygulamada dilencilerin üzerinden 5 bin 732 lira çıktı.
25.12.2022 Yaşam
Üç virüs birleşti, yeni pandemi korkusu başladı! Çocuklarda ölü sayısı artıyor
Üç virüs birleşti, yeni pandemi korkusu başladı! Çocuklarda ölü sayısı artıyor Koronavirüs pandemisi ve maymun çiçeği kabusu sonrası korkutan salgın haberleri gelmeye devam ediyor. Üç virüs birleşti, İngiltere’de yeni bir kabus daha baş gösterdi. Ülkede Strep A enfeskiyonu vakaları artarken, bir ilkokul öğrencisinin hastalığa yenik düşmesi ile ölü sayısı 8'e yükseldi. Yetkililerden art arda uyarılar gelirken, son dönemde solunum yollarında 'üçlü virüs' olarak bir arada görülen bir salgın da patladı. Uzmanlar insan vücudunu sarsan bu virüsle ilgili ‘ölümcül’ açıklaması yaptı.
6.12.2022 Dünya
Göztepe-Altay derbisi yarıda kaldı! Taraftar futbolcuya saldırdı...
Göztepe-Altay derbisi yarıda kaldı! Taraftar futbolcuya saldırdı... Spor Toto 1. Lig’de Göztepe ile Altay arasında Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan İzmir derbisinde şoke eden bir olay yaşandı. Maçın 19. dakikasında yaşanan gerginlik sonrası sahaya ambulans girmesini fırsat bilen bir taraftar, saha ortasında futbolcuya korner bayrağı ile saldırdı.
27.11.2022 TFF 1.Lig
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler!
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler! Deprem, Türkiye’nin gerçeği olarak karşımızda duruyor. Türkiye’de yaşanan depremler her seferinde hazır olmanın önemini bir kez daha hatırlatırken uzmanlar yaşanan depremlerin bir uyarı olduğunu belirtiyor. Depreme için evde güvenlik ile ilgili bir takım önlemler almak ve hayat kurtaran bilgileri öğrenerek hazırlıklı olmak için pek çok sebep var. Bunların başında da deprem çantası hazırlamak geliyor. Peki, Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler!
23.11.2022 Gündem
Temizlik ürünleri ile ilgili indirim açıklaması! Dikkat çeken '6 ay' çağrısı
Temizlik ürünleri ile ilgili indirim açıklaması! Dikkat çeken '6 ay' çağrısı Temizlik başta olmak üzere temel ihtiyaç ürünlerinde geçtiğimiz Nisan ayında KDV’nin yüzde 18’den yüzde 8’e indirilmesi tüketicilere nefes aldırdı. Market markalı ürünlere talebin ciddi oranda arttığını hatırlatan uzmanlar ciroların arttığını belirterek önemli uyarılarda bulundular.
22.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mendil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mendil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.