Petrol Ofisi

Petrol Ofisi

Son dakika petrol ofisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan petrol ofisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını petrol ofisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Petrol Ofisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan petrol ofisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 664 petrol ofisi haberi bulunmuştur. Tüm petrol ofisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti Kadınlar Futbol Ligi'nde Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü derbide Fenerbahçe'yi 4-2 yendi. Beşiktaş'ın 3 golünü daha önce Fenerbahçe forması giyen Nikoda Fishley attı.
30.03.2024 Fenerbahçe
İş Bankası ve Petrol Ofisi Grubu’ndan "Bilim Kuşağı Atölyeleri"
İş Bankası ve Petrol Ofisi Grubu’ndan "Bilim Kuşağı Atölyeleri" 6 Şubat deprem felaketinden etkilenen bölge başta olmak üzere ülkemizde çocukların erken yaşta bilim ve bilimsel düşünce ile tanışmasına katkıda bulunmak amacıyla Türkiye İş Bankası ve Petrol Ofisi Grubu tarafından “Bilim Kuşağı Atölyeleri” projesi hayata geçirildi. Bilimi seven, keşfeden, merak eden, sorgulayan nesiller yetiştirilmesine destek olmayı amaçlayan proje ile 3 yılda 8-13 yaş arası 750 bin çocuğa ulaşılması planlanıyor.
1.02.2024 Ekonomi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Fenerbahçe resmen açıkladı: Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı
Fenerbahçe resmen açıkladı: Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı Fenerbahçe'nin genç yıldızı, Azerbaycan Milli Takımı'na davet edilmişti. Sarı-lacivertli kulüp, oyuncunun tercihini Türkiye'den yana kullandığını duyurdu.
23.11.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde tartışma yaratan gol! Fenerbahçe'den büyük tepki
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde tartışma yaratan gol! Fenerbahçe'den büyük tepki Kadın Futbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi, sahasında oynadığı derbide Beşiktaş JK United Payment'ı 3-2 mağlup ederken karşılaşmanın son anlarında gelen gol tartışma yarattı. Maçın ardından Fenerbahçe cephesinden de hakem kararlarına tepki gösterildi.
21.11.2023 Şampiy10
Petrol Ofisi BP Türkiye’yi satın alıyor! Petrol ofisi kimin 2023, Petrol Ofisi’nin sahibi kimdir? Petrol ofisi hisse senedi fiyatları nedir?
Petrol Ofisi BP Türkiye’yi satın alıyor! Petrol ofisi kimin 2023, Petrol Ofisi’nin sahibi kimdir? Petrol ofisi hisse senedi fiyatları nedir? Petrol Ofisi Grubu bp’nin Türkiye’deki akaryakıt operasyonlarını satın alıyor. Petrol Ofisi Grubu’nun ana hissedarı Vitol’ün Yönetim Kurulu Üyesi Chris Bake konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Türkiye enerji sektörünün milli gururu Petrol Ofisi Grubu’nun daha da güçlenmesini sağlayacak bu adımı atmaktan ötürü son derece mutluyuz. Genç ve dinamik nüfusu ve büyüme potansiyeliyle Türkiye’nin geleceğine olan güvenimiz tam. Petrol Ofisi Grubu CEO’su Mehmet Abbasoğlu, “Pazardaki gücümüzü daha da pekiştirecek bu heyecan verici buluşmayı ve yeni ekip arkadaşlarımızın aramıza katılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde konuştu.
16.11.2023 Finans
Petrol Ofisi ve Tchibo iş birliği genişliyor
Petrol Ofisi ve Tchibo iş birliği genişliyor Tchibo anlaşmalı istasyon sayısı 500’e ulaşan Petrol Ofisi Grubu, firma ile imzaladığı distribütörlük anlaşması ile iş birliğini genişletme kararı aldı.
16.06.2023 Ekonomi
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu belli oldu! Fenerbahçe - Fomget maçında 6 gol
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu belli oldu! Fenerbahçe - Fomget maçında 6 gol Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Finalinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget ile Fenerbahçe’nin karşılaştığı mücadelenin normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlandı. Uzatma dakikalarında skoru 4-2’ye getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget şampiyon oldu.
2.06.2023 Süper Lig
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda Alışveriş platformu Hepsiburada’nın sadakat programı Hepsiburada Premium, 1 milyon üyeye ulaştı. Programa dahil olan kullanıcılar bu sürede toplam 1,2 milyar TL fayda elde etti.
4.05.2023 Ekonomi
2050’de karbon net sıfır taahhüdü
2050’de karbon net sıfır taahhüdü Petrol Ofisi Grubu, 2030 yılına kadar emisyonlarını yüzde 42 azaltmayı ve 2050 yılında karbon net sıfır olmayı taahhüt etti.
3.05.2023 Ekonomi
Sürdürülebilirlik faaliyetlerindeki son gelişmeler
Sürdürülebilirlik faaliyetlerindeki son gelişmeler Yaşanabilir bir dünya açısından, ‘sürdürülebilirlik faaliyetleri’ şirketler için her geçen gün daha büyük önem kazanıyor.
4.04.2023 Gündem
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
İş birliğinin birinci yılına özel kutlama
İş birliğinin birinci yılına özel kutlama Petrol Ofisi ile Chevron Brands International arasında Texaco markalı madeni yağların Türkiye’de üretim, satış ve pazarlamasını öngören iş birliğinde bir yıl geride kaldı. İş birliğinin birinci yılı özel bir buluşma ile kutlandı.
13.12.2022 Ekonomi
Türkiye'nin yeni vurucu gücü! Tamamen yerli ve milli
Türkiye'nin yeni vurucu gücü! Tamamen yerli ve milli Türkiye başardı. Düşmana korku salacak. TÜBİTAK SAGE tarafından geliştirilen yerli ve milli güdüm kiti HGK-82’nin (Hassas Güdüm Kiti) en yüksek yerlilik oranı ile envantere girdiği açıklandı.
18.11.2022 Ekonomi
Türkiye Ürdün maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Türkiye Ürdün kadınlar maçı ne zaman?
Türkiye Ürdün maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Türkiye Ürdün kadınlar maçı ne zaman? Türkiye - Ürdün maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kadın A Milli Futbol Takımımız Ürdün ile mücadeleye hazırlanıyor. Türkiye- Ürdün hazırlık maçının ne zaman olduğu, hangi kanalda ve kaç saatte olacağı merak ediyor.
15.11.2022 Şampiy10
Kadın Futbol Süper Ligi'ndeki derbi nefesleri kesti! Fenerbahçe Petrol Ofisi - Galatasaray Petrol Ofisi: 2-3
Kadın Futbol Süper Ligi'ndeki derbi nefesleri kesti! Fenerbahçe Petrol Ofisi - Galatasaray Petrol Ofisi: 2-3 Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu 2'nci maçında Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nı deplasmanda 2-1 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup ederek 2'de 2 yaptı.
22.10.2022 Galatasaray
Fenerbahçe Galatasaray Kadın Futbol maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig FB GS derbisi izlemek şifreli mi, canlı yayın bilgisi ne?
Fenerbahçe Galatasaray Kadın Futbol maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig FB GS derbisi izlemek şifreli mi, canlı yayın bilgisi ne? Fenerbahçe Galatasaray Kadın Futbol Süper Lig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularına yanıt aranmaya başlandı. 2022-2023 sezonu 16 Ekim'de başladı. Kadın Futbol Süper Ligi'nde bu hafta Fenerbahçe Galatasaray derbisi heyecanı yaşanırken spor severler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini sorguluyor. İşte Fenerbahçe Galatasaray Kadın Futbol maçı hakkında merak edilenler…
22.10.2022 Şampiy10
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in acı günü
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in acı günü Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in annesi Kezban Özbek hayatını kaybetti. Sarı kırmızılı kulüpte bugün düzenlenmesi beklenen imza töreni ertelendi.
18.08.2022 Galatasaray
Petrol Ofisi hangi yıl kuruldu? Petrol Ofisi ne zaman kuruldu?
Petrol Ofisi hangi yıl kuruldu? Petrol Ofisi ne zaman kuruldu? Kamu ve özel sektör kuruluşları ile nihai tüketicilerin gereksinimi için petrol ve petrol ürünleri satın almak, ithal etmek ve ülkenin çeşitli yerlerinde stoklar oluşturup pazarlamasını yapmak amacıyla kurulan Petrol Ofisi kuruluş yılı merak ediliyor. Peki, Petrol Ofisi hangi yıl kuruldu? Petrol Ofisi ne zaman kuruldu? Petrol Ofisi simgesi ne anlama geliyor? Petrol Ofisi kuruluş tarihi!
3.05.2022 Ekonomi
Cem Bölükbaşı kimdir, yaşı ve boyu kaç? 2022 Formula 2'de yarışacak!
Cem Bölükbaşı kimdir, yaşı ve boyu kaç? 2022 Formula 2'de yarışacak! Cem Bölükbaşı, 2022'de Formula 1'in bir alt destek serisi olan Formula 2'de Charouz Racing ile yarışacak. Cem Bölükbaşı ayrıca, Formula 2'de yarışan ilk Türk yarışçı olacak. Peki, Cem Bölükbaşı kimdir? 2022 Formula 2'de yarışacak Cem Bölükbaşı kaç yaşında?
12.01.2022 Gündem
Madeni yağı Türkiye'de üretecek!
Madeni yağı Türkiye'de üretecek! Petrol Ofisi, Petrol Ofisi ile Chevron Brands International (Chevron) arasında imzalanan anlaşma kapsamında Texaco madeni yağ ürünlerinin üretimine başladığını duyurdu.
24.12.2021 Otomobil
Akaryakıt fiyatları 16 Ekim! Opet, Total, Petrol Ofisi, Shell, BP akaryakıt/benzin fiyatları ne kadar oldu? Güncel zamlı akaryakıt fiyatlar…
Akaryakıt fiyatları 16 Ekim! Opet, Total, Petrol Ofisi, Shell, BP akaryakıt/benzin fiyatları ne kadar oldu? Güncel zamlı akaryakıt fiyatlar… Opet, Total, Petrol Ofisi, Shell, BP benzin fiyatları ne kadar? sorgulaması benzin ve motorinde yaşanan zam sonrası gündem oldu. Araç sahipleri benzin ve motorinde yaşanan zammın pompaya nasıl yansıdığını merak ediliyor. Peki, Akaryakıt fiyatları ne olacak?İşte Güncel zamlı benzin ve akaryakıt fiyatları…
16.10.2021 Gündem
Liste açıklandı, zirve değişti! İşte Türkiye'nin en büyüğü
Liste açıklandı, zirve değişti! İşte Türkiye'nin en büyüğü Fortune Türkiye’nin son araştırmasına göre, ilk 500 şirket sıralamasında zirve değişti. Bazı şirketler gerilerken, bazı şirketler pandemiye rağmen yükselişini sürdürdü. İşte araştırmanın sonuçları...
2.07.2021 Ekonomi
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu İK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021 Gündem
1 milyar dolarlık 2.el araç satacak!
1 milyar dolarlık 2.el araç satacak! Vitol Grup bünyesinde Petrol Ofisi’nin kardeş şirketi olarak kurulan VavaCars, Türkiye’de 2. el araç sektöründe 2. Yaşına girdi.
28.03.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Petrol Ofisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki petrol ofisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.