Memur Ödül

Memur Ödül

Son dakika memur ödül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memur ödül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memur ödül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Ödül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur ödül gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 memur ödül haberi bulunmuştur. Tüm memur ödül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hesaplara 4842 TL yatırılacak! En yüksek ödeme, yüzde 200...
Hesaplara 4842 TL yatırılacak! En yüksek ödeme, yüzde 200... Hesaplara 4 bin 842 lira yatırılacak. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Kuruşu kuruşuna hesaplandı ve belli oldu. Memurlara verilecek ödül tutarının ne kadar olacağı merak ediliyordu. Devlet memurlarına maaşlarının yüzde 200'üne kadar ödül verilebiliyor. Bu rakam da 4 bin 842 liraya karşılık geliyor. Ancak bu rakam en yüksek ödenecek ücreti temsil ediyor. 4 bin 842 liranın üzerinde ödeme yapılamıyor, altında ödeme ise yapılabilir.
20.09.2021 Ekonomi
Zam geldi! Artık 3.416 TL olarak ödenecek
Zam geldi! Artık 3.416 TL olarak ödenecek Zam geldi. Ödeme miktarı değişti. Artık 3 bin 416 lira ödeniyor. 700 bin kamu işçisine yapılan zam sonrası memurların gözü memur maaşlarına yapılacak zamma çevrildi. Maaşlara gelen zamlar aynı zamanda diğer ödeme kalemlerinin de yükselmesini sağlıyor. Memurları çok yakından ilgilendiren bir ödeme kaleminde de bu yıl artış oldu. Memura verilecek ödül tutarı 3.416 TL'ye yükseltildi.
12.08.2021 Ekonomi
Zam geldi! 3.416,14 TL oldu, temmuzdan itibaren...
Zam geldi! 3.416,14 TL oldu, temmuzdan itibaren... Temmuz ayının gelmesi ile birçok kişinin maaşına zam yapıldı. Enflasyon oranın açıklanması ile zam miktarları da netleşti. Herkes maaşının ne kadar artacağını merak ediyor. Tek tek maaş artışları açıklandı. Maaşlara yapılan zam ile birlikte pek çok ücret de zam geldi. Memurları çok yakından ilgilendiren bir ödeme kaleminde de artış oldu. Temmuzdan itibaren memura verilecek ödül tutarı 3.416,14 TL oldu.
11.07.2021 Ekonomi
Maaşın 24 katı para ödülü verilecek! Binlerce kişiyi ilgilendiriyor…
Maaşın 24 katı para ödülü verilecek! Binlerce kişiyi ilgilendiriyor… Binlerce memuru ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Maaşlarının 24 katına kadar ödül verilecek. Jandarma Genel Komutanlığı personelinden ülkenin güvenlik ve esenliği, devletin çıkarları ve kişilerin can, ırz ve mallarını korumada yüksek hizmetleri görülenler, fiilen aldığı aylık tutarının 2 katından 5 katına kadar, olağanüstü durumlarda yaşamını ortaya koyarak, büyük yararlılıklar gösterenler ise 6 katından 24 katına kadar parayla ödüllendirilecek.
16.03.2021 Çalışma Hayatı
Memurlara ödül! Resmen açıklandı...
Memurlara ödül! Resmen açıklandı... Milyonlarca memuru ilgilendiren yeni düzenlemeler yapılacak.Kamuda pozisyonların iş tanımları yapılacak, çalışanların yetkinlikleri belirlenecek. Hedef ve yetkinlik bazlı performans değerlendirme sistemi oluşturularak başarılı personelin ödüllendirilmesini sağlayacak.
1.10.2019 Ekonomi
Yeni yıl müjdeleri geliyor! 81 milyonun yüzü gülecek
Yeni yıl müjdeleri geliyor! 81 milyonun yüzü gülecek Cumhurbaşkanlığı’ndan vatandaşlara yeni yıl müjdeleri geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayı ile 7’den 70’e tüm kesimlerin günlük hayatına, cüzdanına yansıyacak, refah düzeyini artıracak reform paketi, 2019’da yaşama geçiyor.
29.10.2018 Ekonomi
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından alınan kararları açıkladı. Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi veren Erdoğan, "Vergi, gümrük, SGK, belediye, il özel idareleri gibi kamu alacaklarını düzenleyecek bir kanun teklifi hazırlıyoruz. Borçların cezalarını kaldırıyoruz, düzenleme ile borçları taksitle ödeme imkanı getiriyoruz. Artık üniversite okuyan gençlerimiz ne kadar kredi aldıysa o kadar geri ödeyecekler. Endeks borçlarının da taksitle ödemesi kolaylığını getiriyoruz. Kamu alacaklarını yapılandıran teklifi hazırlıyoruz. 31 aralık 2022 tarihinden önce kamuya olan ve 2 bin TL'yi geçmeyen vergi borçlarından vazgeçiyoruz." dedi.
23.01.2023 Gündem
Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri kapsıyor! Maaşlara zam geliyor, kabul edildi!
Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri kapsıyor! Maaşlara zam geliyor, kabul edildi! Emekli, memur milyonları kapsıyor. Müjdeli haber geldi. Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri ile ilgili son dakika gelişmesi. Oran belli oldu. Milyonlarca kişinin maaşında büyük artış yaşanacak. AK Parti tarafından 3600 ek gösterge ve öğrenci affını da içeren 57 maddelik yasa teklifini TBMM’de kabul edildi. 3600 ek gösterge düzenlemesi 5 milyon 300 bin memur ve emeklisini kapsayacak. 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrasında emekli ikramiyelerinde 50 bin liraya varan artış görülecek. Emekli aylığı da belli bir oranda yükselecek. Peki kimin maaşı ne kadar artacak? İşte son dakika haberinin detayları...
22.09.2022 Emekli
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'deki toplantıda, Rusya-Ukrayna Savaşı ve 'tahıl koridoru' görüşüldü. Ekonomideki gelişmeler ile terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Gaziantep ve Mardin'de meydan gelen kazalarda hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Kazalar tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Soruşturmalar neticesinde, failler hakkındaki işlemler yapılacaktır." dedi. "Vatandaşlarımızı TL mevduatına dönmeye davet ediyorum" diyen Erdoğan, "Enflasyon için tedbirler alıyoruz" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Süper güçlerden Türkiye'ye ortak yatırım teklifi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Süper güçlerden Türkiye'ye ortak yatırım teklifi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gebze Bilişim Vadisi'ndeki ödül töreninde konuştu. Erdoğan, "Ekonomik büyümesini istikrarlı olarak sürdüren sayılı ülkeler arasındayız. Geçtiğimiz yıl kaydettiğimiz yüzde 11 büyümeyle G-20 ülkeleri içinde ilk sıraya yerleştik." dedi. Erdoğan, süper güç ülkelerin SİHA konusunda Türkiye'ye ortak yatırım teklifi yaptıklarını söyledi.
6.08.2022 Siyaset
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak...
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak... Emekli milyonlarca vatandaşa yeni zam müjdesi. Milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankaların emeklilere sunduğu promosyon ücretlerine zam geldi. Haziran ayında açıklanan enflasyon verilerinden sonra asgari ücret, emekli maaşları ve ardından da memur maaşlarında artışa gidildi. Emeklilere derin bir nefes aldıran bu zammın ardından promosyon tutarları da bazı bankalarda 5 bin lira seviyesinin üzerine çıktı. Yeni emekli olanlar da promosyon fırsatından yararlanıyor. Çoğunluk bankanın maaş aktarımı için verdiği süre 31 Temmuz’da doluyor. Yani, 31 Temmuz tarihine kadar emekli maaşınızı bir başka bankaya aktarıp, promosyon imkanından yararlanabilirsiniz. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli maaşları başka bankaya nasıl taşınıyor? Bankadan alınan promosyon oranı nasıl yükselir? İşte emekli promosyonu ile ilgili milyonlarca emekliyi ilgilendiren detaylar...
22.07.2022 Emekli
3600 ek gösterge ve öğrenci affı ile ilgili son dakika gelişmesi!
3600 ek gösterge ve öğrenci affı ile ilgili son dakika gelişmesi! Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri ile ilgili son dakika kararı! Kritik gelişme sonrası milyonlarca kişinin maaşında büyük artış yaşanacak. AK Parti tarafından 3600 ek gösterge ve öğrenci affını da içeren 57 maddelik yasa teklifini TBMM’de kabul edildi. 3600 ek gösterge düzenlemesi 5 milyon 300 bin memur ve emeklisini kapsayacak. Peki kimin maaşı ne kadar artacak? 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrasında emekli ikramiyelerinde 50 bin liraya varan artış görülecek. İşe 3600 ek gösterge ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri...
30.06.2022 Memur
Memur maaşlarında, emekli aylık ve ikramiyelerinde büyük artış! Lise mezunları için 4.238 lira fark göründü, 5 milyonu aşkın kişiyi kapsıyor...
Memur maaşlarında, emekli aylık ve ikramiyelerinde büyük artış! Lise mezunları için 4.238 lira fark göründü, 5 milyonu aşkın kişiyi kapsıyor... Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri ile ilgili son dakika kararı! Harekete geçildi. Milyonlarca kişinin maalında büyük artış olacak. AK Parti, 3600 ek gösterge ve öğrenci affını da içeren 57 maddelik yasa teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na sundu. 3600 ek gösterge düzenlemesi 5 milyon 300 bin memur ve emeklisini kapsayacak. Peki kimin maaşı ne kadar artacak? 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrasında emekli ikramiyelerinde 50 bin liraya varan artış görülecek. Lise ve altı memurların emekli ikramiyelerinde yaklaşık 4.238 lira fark oluşacak.
29.06.2022 Memur
Memur maaşlarında, emekli aylıklarında ve ek ödemelerde büyük artış! Tablo netleşti, 4.238 TL fark..
Memur maaşlarında, emekli aylıklarında ve ek ödemelerde büyük artış! Tablo netleşti, 4.238 TL fark.. Memur ve emekli maaşları ile ilgili son dakika gelişmesi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Büyük fark ortaya çıktı. Milyonlarca kişinin maaş ve ikramiyeleri ile birlikte aldıkları ek ödemelerde artacak. 3600 ek gösterge düzenlemesi 5 milyon 300 bin memur ve emeklisini kapsayacak. 3600 ek gösterge tablosu belli oldu. Maaş farkları ortaya çıktı. Maaş ve ikramiyelerin yanı sıra birçok kalemde de artış olacak. Aile, doğum, ölüm, giyecek-yiyecek, konut kredisi yardımı, toplu sözleşme ikramiyesi, sosyal denge tazminatı, memura ödül tutarları da artacak
28.06.2022 Kobi
Sözleşmeli personel ile ilgili emsal karar!
Sözleşmeli personel ile ilgili emsal karar! Sözleşmeli personele ödül verilemesi ile ilgili emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Türk-Eğitim Sen tarafından yapılan açıklamada, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 122.maddesine göre ödül alması gereken sözleşmeli personele ödül verilmedi. İlgili kişi açtığı davada haklı bulundu. Sözleşmeli personele ödül verilmemesinin hukuka aykırı olduğuna karar verildi.
22.06.2022 Çalışan Hakları
Memur maaşlarında, emekli aylık ve ikramiyelerinde büyük artış! En düşüğü 6.861 TL...
Memur maaşlarında, emekli aylık ve ikramiyelerinde büyük artış! En düşüğü 6.861 TL... Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni maaşlar belli oldu. tek tek açıklandı. En düşüğü 6.861 TL olacak. Milyonları ilgilendiren kritik düzenlemenin önümüzdeki hafta Meclis'e sunulması bekleniyor. 5 milyon 300 bin avukat, öğretmen, polis, memur ve emeklisini kapsayacak olan 3600 ek göstergeyle ilgili düzeleme yasalaşırsa, maaş ve ikramiyelerde artış olacak. Düzenleme ile maaşlarda en az 1.234 TL fark olacak. Emekli ikramiyelerindeki en düşük artış miktarı ise 44.500 TL olacak. 3600 ek gösterge ile sadece maaş ve ikramiyeler artmayacak. Ayın zamanda memurlara ödenen ek ödemelerin ve nakit ödül miktarının da artmasını sağlayacak. Ölüm yardımı ve kıdem tazminatı da 3600 ek gösterge sonrası yükselecek. Düzenleme sonrası kimin maaşının ne kada artacağı da belli oldu. İşte ek gösterge düzenlemesi ile ilgili yeni gelişmelerin detayları...
19.06.2022 Memur
Asgari ücrete son dakika ikinci zam açıklaması! AK Partili Kurtulmuş duyurdu
Asgari ücrete son dakika ikinci zam açıklaması! AK Partili Kurtulmuş duyurdu Asgari ücret zammı ve EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Milyonlarca çalışan asgari ücrette yapılacak ikinci artışı bekliyor. Temmuz ayının yaklaşmasıyla birlikte çalışanlar 'Asgari ücrete zam gelecek mi?' sorusunu araştırıyor. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş canlı yayında ekonomiye dair önemli açıklamalarda bulundu. EYT'de çalışmaların devam ettiğini belirten Kurtulmuş, asgari ücrete zam gelip gelmeyeceği ile ilgili soruya da yanıt verdi.
15.06.2022 Çalışan Hakları
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! En düşük zam miktarı 2.259 TL olacak, işte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! En düşük zam miktarı 2.259 TL olacak, işte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam geliyor. Yeni maaşlar belli oluyor. Zam oranı netlik kazanıyor. En düşüğü 2.259 TL olacak. Milyonlarca memur ve emeklinin gözü 3600 ek gösterge düzenlemesi ile temmuz zamlarında. 3600 ek gösterge düzenlemesi tamamlandı. Düzenleme ile ilgili detaylar açıklandı. Ancak ek gösterge düzenlemesi ile ilgili yeni talepler ve açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ek gösterge düzenlemesi ile maaşlarda en az 1.234 TL fark olacak. Emekli ikramiyelerindeki en düşük artış miktarı ise 44.500 TL olacak. Kapsamı genişletilen 3600 ek gösterge ile sadece maaş ve ikramiyeler artmayacak. Ayın zamanda memurlara ödenen ek ödemelerin ve nakit ödül miktarının da artmasını sağlayacak. Ölüm yardımı ve kıdem tazminatı da 3600 ek gösterge sonrası yükselecek. Öte yandan temmuz zammı ile ilgili de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, memur - emekli temmuz zammı dönemini işaret ederek, enflasyon farkı ve ücretlerde yeni düzenlemelerle tüm kesimlerin rahatlayacağını açıkladı. Bilgin, emeklilere sadece enflasyon farkı değil, sosyal korumalarını destekleyecek bir çalışma yürüttüklerini belirtti. Kamu çalışanlarının da alım gücünü yükseltmek için toplu sözleşmede yer alan enflasyon farkının üzerinde bir sosyal refah düzenlemesi bekleniyor. İşte 3600 ek gösterge düzenlemesi ve temmuz zammı ile ilgili son dakika gelişmelerinin dikkat çekici ayrıntıları...
15.06.2022 Memur
3600 ek gösterge ile ilgili son dakika açıklaması! Tablo değişti, 9.428 TL olacak
3600 ek gösterge ile ilgili son dakika açıklaması! Tablo değişti, 9.428 TL olacak 3600 ek göstergede son dakika! Ek gösterge ve sözleşmeli personelin kadroya alınmasına dair önemli bir açıklama geldi. Ek gösterge düzenlemesi ile ilgili yeni gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Düzenleme ile maaşlarda en az 1.234 TL fark olacak. Emekli ikramiyelerindeki en düşük artış miktarı ise 44.500 TL olacak. 3600 ek gösterge düzenlemesi ile ilgili bugün Memur-Sen'den dikkat çekici bir açıklama geldi. Ek gösterge düzenlemesinin1992'den bu güne çalışanı-emekliyi ilgilendiren en kapsayıcı düzenleme olduğuna vurgu yapılarak özleşmelilere kadro verilmesi hususunda gerekli adımların atılması gerektiğine dikkat çekildi. Kapsamı genişletilen 3600 ek gösterge ile sadece maaş ve ikramiyeler artmayacak. Ayın zamanda memurlara ödenen ek ödemelerin ve nakit ödül miktarının da artmasını sağlayacak. Ölüm yardımı ve kıdem tazminatı da 3600 ek gösterge sonrası yükselecek. Düzenleme sonrası kimin maaşının ne kada artacağı da belli oldu. İşte ek gösterge düzenlemesi ile ilgili yeni gelişmelerin detayları...
14.06.2022 Memur
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Formül netleşti, yeni maaşlar belli oldu, en az 1.234 TL fark...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Formül netleşti, yeni maaşlar belli oldu, en az 1.234 TL fark... Memur maaşları ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca kişinin maaşı değişiyor. Yeni maaşlarda büyük artış ! Zam dışındaki artış ile maaşlarda en az 1.234 TL fark olacak. Emekli ikramiyelerindeki en düşük artış miktarı ise 44.500 TL olacak. Tek tek açıklandı. Yeni maaşlar kuruşu kurşuna hesaplandı. 3600 ek gösterge düzenlemesi ile ilgili gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Memurların göstergelerinde 600 puanlık artış kararı verildi. Memur maaşları ile emekli aylık ve ikramiyelerinde artış sağlayan düzenleme ayrıca memurlara ödenen ek ödemelerin ve nakit ödül miktarının da artmasını sağlayacak. Ölüm yardımı ve kıdem tazminatı da 3600 ek gösterge sonrası yükselecek. Ek gösterge düzenlemesinin netleşmesinin ardından memur ve emekliler temmuz zammını beklemye başladı. Zam oranları 4 Temmuz günü netlik kazanacak. Hükümet 'Vatandaşlar enflasyona ezdirilmeyecek' parolasıyla hareket ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ücretliler dahil herkesin gelirini artıracak düzenlemeler yapıldığını duyurdu. Bununla birlikte emekli ve memur zammı ile beraber ek artışlar da gündeme geldi. İşte 3600 ek gösterge düzenlemesi ve temmuz zammı ile ilgili milyonların merak ettiği son dakika gelişmelerinin detayları...
13.06.2022 Memur
Memur maaşlarında, emekli aylık ve ikramiyelerinde büyük artış!  4.238 TL fark, işte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar...
Memur maaşlarında, emekli aylık ve ikramiyelerinde büyük artış! 4.238 TL fark, işte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar... Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlar bekliyordu. Tablo netleşti. Tek tek hesaplandı. Büyük fark ortaya çıktı. 4.238 TL artacak. 3600 ek gösterge düzenlemesi ile ilgili gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Memurların göstergelerinde 600 puanlık artış kararı verildi. 5.3 milyon kamu görevlisini ilgilendiren düzenlemeyle memurların aldığı emekli ikramiyesindeki fark 4.238 TL olacak. Öte yandan 3600 ek gösterge memurlara ödenen ek ödemelerin ve nakit ödül miktarının da artmasını sağlayacak. Ölüm yardımı ve kıdem tazminatı da 3600 ek gösterge sonrası yükselecek. 3600 ek gösterge düzenlemesinin netleşmesinin ardından memur ve emeklilerin düzenlemeye dair yeni beklentileri de oluştu. Şube müdürleri yeni çözüm beklerken polis ve sağlık çalışanları da üniversite şartının esnetilmesini istiyor. İşte 3600 ek gösterge düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmleri ve taleplerinin ayrıntıları...
12.06.2022 Memur
Kamuda yeni dönem! Yüz binler bekliyordu ve belli oldu...
Kamuda yeni dönem! Yüz binler bekliyordu ve belli oldu... 3600 ek göstergenin ardından hükümet harekete geçti. Kamuda yeni dönem başlıyor. Kamuda çalışan 530 bin sözleşmeli personelin statü değişikliği ile ilgili çalışma başlıyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin "ilk dosyamız sözleşmeliler" derken taslakta mali ve sosyal hakların yer alması bekleniyor. Sözleşmelilerin ücret, tayin, görevde yükselme, mazerete dayalı yer değiştirme gibi sorunları çözüme kavuşturulacak.Ağırlıklı olarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde olan sözleşmeli personel özellikle eş durumundan yer değiştirme hakları istiyor. Kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelerde 40'a yakın statüde bulunan sözleşmeli sistemi de sadeleşmiş olacak.
11.06.2022 Memur
4/a, 4/b,4/c çalışanları ile işinden ayrılanları kapsıyor! SGK duyurdu, maaş bağlanıyor
4/a, 4/b,4/c çalışanları ile işinden ayrılanları kapsıyor! SGK duyurdu, maaş bağlanıyor SGK resmen duyurdu. SSK'lı, Bağ-Kur'lu ve kamu çalışanlarını kapsıyor. Ayrıca işinden ayrılmış olan vatandaşlar da yararlanabiliyor. Başvuru yapılması gerekiyor. Detaylar açıklandı. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından maaş bağlanıyor. Çalışanların emekli olabilmeleri için bazı şartları taşıyor olması gerekiyor. Prim günü, hizmet süresi ve yaş emeklilik için belirleyici oluyor. Ancak bazı durumlarda çalışan bu şartları yerine getirebilecek kadar çalışma hayatına devam edemeyebiliyor. Bu durumda eğer kişinin sağlık sorunları bulunuyorsa malulen emeklilik söz konusu olabiliyor. Peki kimler malulen emekli olabiliyor? İşte malulen emeklilik ile ilgili detaylar...
10.06.2022 Çalışma Hayatı
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Ek ödemeler, ölüm yardımı, ödül miktarı ve kıdem tazminatı da artacak, 2.377,99 TL...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Ek ödemeler, ölüm yardımı, ödül miktarı ve kıdem tazminatı da artacak, 2.377,99 TL... Memur maaşları ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca kişinin maaşı değişecek. Sadece maaşlar değil birçok ek ödemede de artış olacak. Tarih belli oldu, tablo netleşti. Yeni maaşlar ortaya çıktı. 3600 ek gösterge düzenlemesi tamamlandı. Memurların göstergelerinde 600 puanlık artış kararı verildi. 5.3 milyon kamu görevlisini ilgilendiren düzenlemeyle, 30 yıllık memurun emekli maaşı 1.234 ila 1.391 TL, emekli ikramiyesi ise 44.500 ila 50.150 TL arasında artacak. Tüm meslek gruplarndaki artış hesaplandı. Öte yandan 3600 ek gösterge memurlara ödenen ek ödemelerin ve nakit ödül miktarının da artmasını sağlayacak. Ölüm yardımı ve kıdem tazminatı da 3600 ek gösterge sonrası yükselecek. Kalem kalem hesaplandı. İşte 3600 ek gösterge düzenlemesinin hayata geçirilmesinin ardından kıdem tazminatından ölüm yardımına ek ödemeden ödül miktarına artacak tüm ücretler...
10.06.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Memur Ödül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur ödül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.