3600

3600

Son dakika 3600 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3600 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3600 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3600

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3600 gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.342 3600 haberi bulunmuştur. Tüm 3600 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa ElitaÅŸ CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! ErdoÄŸan ve Özel 29 Ekim'de görüÅŸebilir
Mustafa ElitaÅŸ CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! ErdoÄŸan ve Özel 29 Ekim'de görüÅŸebilirAK Parti Genel BaÅŸkan Vekili Mustafa ElitaÅŸ, CNN TÃœRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. ElitaÅŸ, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ile Özgür Özel'in 29 Ekim'de Külliye'de düzenlenecek resepsiyonda görüşebileceklerini söyledi.
22.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli Eğitim Akademisi kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli Eğitim Akademisi kurulacakCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Ataşehir'deki Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi'nde düzenlenen Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtım Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğitim, öğretim konusunu günübirlik siyasi tartışmaların çekişme alanından uzak tutalım, yıpratmayalım istiyoruz" dedi.
7.06.2024Gündem
EYT'yi kaçırdım diye üzülmeyin! Erken emeklilik için yeni formül: 3600 prim günü...
EYT'yi kaçırdım diye üzülmeyin! Erken emeklilik için yeni formül: 3600 prim günü...Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Birçok kiÅŸi bu detayı bilmiyor. EYT yasasıyla birlikte 2 milyondan fazla sigortalı yaÅŸ ÅŸartı olmadan emekli oldu. EYT'yi kaçıranlar için ise erken emekli olmanın yolları var. Ä°ÅŸte birçok çalışanın bilmediÄŸi 7 formül...
Uzman çavuÅŸlara kadro verilecek mi, uzman çavuÅŸlar kadroya geçiyor mu? Torba yasada uzman çavuÅŸlara kadro var mı?
Uzman çavuÅŸlara kadro verilecek mi, uzman çavuÅŸlar kadroya geçiyor mu? Torba yasada uzman çavuÅŸlara kadro var mı?Yeni torba yasa içeriÄŸi ve maddeleri ile ilgili aramalar artarken uzaman çavuÅŸlar kendilerine kadro verilip verilmediÄŸini sorguluyor. Seçim öncesi öne çıkan baÅŸlıklardan olan 3600 ek gösterge, taÅŸerona kadro, BaÄŸkur prim gün sayısı, 9. Yargı Paketi için beklentiler devam ederken, Adalet Bakanlığı tarafından yeni yargı paketi çalışmaları devam ediyor. Peki, Uzman çavuÅŸlara kadro verilecek mi, torba yasada uzman çavuÅŸlara kadro var mı? Uzman çavuÅŸlar kadroya geçiyor mu?
25.05.2024Gündem
Taşerona kadro verilecek mi? 90 bin taşerona kadro var mı?
TaÅŸerona kadro verilecek mi? 90 bin taÅŸerona kadro var mı?3600 ek gösterge, ev hanımlarına prim desteÄŸi, SSK ve BaÄŸkur prim eÅŸitlemesi gibi önemli düzenlemeler dışında taÅŸerona kadro da Meclis’in açılmasıyla yeniden gündeme geldi. KÄ°T ve belediyelerde halen 90 bin civarında taÅŸeron işçi, kadroya alınmayı bekliyor.Â
Memura 3600 ek gösterge ve erken emeklilik fırsatı! Ekonomide yeni reformlar yolda
Memura 3600 ek gösterge ve erken emeklilik fırsatı! Ekonomide yeni reformlar yoldaMemur ve emekli olmak istenler ile ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Türkiye'nin önünde 4 yıldan fazla seçimsiz bir dönem var. Orta Vadeli Program devam ederken bu dönemde ekonomide çok önemli reformlar da gündeme gelecek. Bunun yanında milyonları ilgilendiren konularda çalışma hayatı ile ilgili de deÄŸiÅŸiklikler yapılacak. Birinci derecedeki tüm memurlara 3600 ek gösterge verilmesine yönelik düzenleme ile ilgili hazırlıklar da sürüyor. Bu kapsamda memurlar 1. Dereceye geldiklerinde otomatik olarak 3600 ek göstergeye kavuÅŸmuÅŸ olacak. 2024 yılını emekliler yılı ilan eden hükümet bu konuda çok önemli adımları da atmaya hazırlanıyor. Bu yıl emeklileri destekleyecek, gelirlerini artıracak adımlar atılacak. Ä°ÅŸte milyonlarca vatandaşın merak ettiÄŸi detaylar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız. Devletimizin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça, artan kaynağı emeklilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere milletimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız" dedi.
16.03.2024Gündem
1. derece memura 3600 ek gösterge ne zaman verilecek, torba yasada var mı? 1. dereceye düÅŸen tüm memurlara 3600 ek gösterge verilecek mi, 1. dereceye 3600 ne oldu?
1. derece memura 3600 ek gösterge ne zaman verilecek, torba yasada var mı? 1. dereceye düÅŸen tüm memurlara 3600 ek gösterge verilecek mi, 1. dereceye 3600 ne oldu?1. dereceye düşen memura 3600 ek gösterge ne zaman verilecek, 1. dereceye 3600 ek gösterge torba yasada var mı? 3600 ek gösterge ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan birinci dereceye yükselen memurlar için 3600 ek gösterge düzenlemesini hayata geçireceklerini bildirmiÅŸti. Gözler torba yasaya çevrilmiÅŸken, 1. dereceye 3600 ne oldu sorusunun yanıtı araÅŸtırılıyor.
Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı?
Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı?Emekli astsubaylar, 2001 yılında astsubaylara Kanun Hükmünde Kararname ile verilen ancak, kararnamenin süresi dolduÄŸu için artık ödenmeyen, bugün yaklaşık 8 bin lira karşılığı olan 10 bin ek göstergenin yansıtılması bekleniyor. Emekli astsubaylar arama motorlarına yönelerek Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı? Sorularının yanıtını araÅŸtırıyor.
49-55 yaÅŸ arasına erken emeklilik ÅŸansı sunan yol: Ä°mzalar atıldı, EYT'li olmayana tablo yeniden çizildi! 2000-2012 SGK'lılar...
49-55 yaÅŸ arasına erken emeklilik ÅŸansı sunan yol: Ä°mzalar atıldı, EYT'li olmayana tablo yeniden çizildi! 2000-2012 SGK'lılar...Neredeye hayatı boyunca çalışmış milyonlarca çalışan, emekli olup dinlenme fırsatı kovalıyor. Ancak emeklilik için gereken yaÅŸ ve prim günü ÅŸartı herkes için aynı netlikte olmuyor. Bazıları için erken emeklilik mümkünken diÄŸerleri bunun mücadelesini veriyor. 3600 ve 5400 prim günüyle emeklilik ÅŸansı sunan yolları araÅŸtırdık.
Emeklilik için 3600 gün yetiyor! Sigortalılara büyük reform: 3 ÅŸart var! Kısmi emeklilikte ister 10 yıl çalışın ister borçlanın
Emeklilik için 3600 gün yetiyor! Sigortalılara büyük reform: 3 ÅŸart var! Kısmi emeklilikte ister 10 yıl çalışın ister borçlanın10 yıl çalışarak 3600 gün emeklilik formülü.. Torba yasa tartışmaları sürerken bir yandan da 3600 gün emeklilik konusu da gündemde yerini aldı. Çalışanlar için büyük önemi var. Tabloyla birlikte 3600 gün çalışarak ya da borçlanarak emeklilik imkanını açıklıyoruz.
Bakan Işıkhan'la kritik görüÅŸme! 3600 ek gösterge açıklaması
Bakan Işıkhan'la kritik görüÅŸme! 3600 ek gösterge açıklamasıMemur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel BaÅŸkanı Ali Yalçın, "Kamu görevlileri ve emeklilerinin hayata geçmesini beklediÄŸi birinci dereceye 3600 ek gösterge çalışmasının bir an önce baÅŸlaması ve çalışmanın ivedi olarak TBMM'ye sunulmasını bekliyoruz" dedi.
13.02.2024Ekonomi
MaaÅŸ kararı! 4A / 4B / 4C kapsamında çalışanlar için geçerli, e-Devlet'te yeni dönem baÅŸladı
MaaÅŸ kararı! 4A / 4B / 4C kapsamında çalışanlar için geçerli, e-Devlet'te yeni dönem baÅŸladıÇalışma hayatına baÅŸlayan herkes bir süre çalıştıktan sonra ne zaman emekli olacağını araÅŸtırmaya baÅŸlıyor. Emeklilik tarihi yaklaÅŸanlar ise emekli maaşının ne kadar olacağını merak ediyor ve emekli aylığını yükseltmenin yollarını arıyor. 3600 prim gününü dolduran herkes e-Devlet üzerinden yapacağı sorgulamayla mevcut prim gün sayısı ve bugünün ÅŸartlarına göre alacağı emekli maaşını görebiliyor. Peki emekli maaşını yükseltmek mümkün mü? Ä°ÅŸte daha yüksek emekli aylığı alınabilmesi için yapılması gerekenler...
3600 ek gösterge torba yasada var mı 2024? Yeni torba yasada neler var 2024, 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak?
3600 ek gösterge torba yasada var mı 2024? Yeni torba yasada neler var 2024, 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak?3600 ek gösterge ne zaman çıkacak, 3600 ek gösterge torba yasada var mı? 2. torba yasada 3600 ek gösterge yürürlüğe girecek mi? Torba Yasada 3600 ek göstergenin olup olmadığı ÅŸubat ayıyla birlikte yeniden gündem oldu. Meclis'ten geçerek yürürlüğe girmesi beklenen torba yasa maddeleri sorgulanırken 3600 ek gösterge torba yasada var mı, 2. Torba yasada neler var? sorularının yanıtı merak ediliyor. Düzenleme, yasalaşırsa memurların unvan, görev, sorumluluk ve hizmet sürelerine göre maaÅŸları deÄŸiÅŸecek.
10.02.2024Ekonomi
Emekli maaşı kararı: 4A / 4B /  4C farkı yok, e-Devlet'e yüklendi, hemen hesaplamak mümkün
Emekli maaşı kararı: 4A / 4B / 4C farkı yok, e-Devlet'e yüklendi, hemen hesaplamak mümkünÇalışma hayatına baÅŸlayan herkes bir süre çalıştıktan sonra ne zaman emekli olacağını araÅŸtırmaya baÅŸlıyor. Emeklilik tarihi yaklaÅŸanlar ise emekli maaşının ne kadar olacağını merak ediyor ve emekli aylığını yükseltmenin yollarını arıyor. 3600 prim gününü dolduran herkes e-Devlet üzerinden yapacağı sorgulamayla mevcut prim gün sayısı ve bugünün ÅŸartlarına göre alacağı emekli maaşını görebiliyor. Peki emekli maaşını yükseltmek mümkün mü? Ä°ÅŸte daha yüksek emekli aylığı alınabilmesi için yapılması gerekenler...
Çalışan herkesi ilgilendiriyor! Kademeli emeklilikte yeni geliÅŸme, yasa deÄŸiÅŸiyor
Çalışan herkesi ilgilendiriyor! Kademeli emeklilikte yeni geliÅŸme, yasa deÄŸiÅŸiyorÇalışan herkesi yakından ilgilendiriyor. Torba yasa maddeleri gündemdeki yerini koruyor. Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona gelindi. Bu çerçevede 3600 ek gösterge, kademeli emeklilik, taÅŸeron işçilere kadro gibi düzenlemelerin torba yasada yer alması bekleniyor. Ä°ÅŸte torba yasayla deÄŸiÅŸecekler...
Işık Yılı Nedir, Ne Birimidir? Işık Yılı Nasıl Hesaplanır?
Işık Yılı Nedir, Ne Birimidir? Işık Yılı Nasıl Hesaplanır?Işık yılı, Gökbilim alanını ilgilendiren bir kavramdır ve mesafe ölçümüdür. Yıl çaÄŸrışımı olarak algılansa dahi Işık yılı, bilinen sene sayısını deÄŸil, mesafe uzaklığını tanımlamaktadır. YaÅŸanılan yere baÄŸlı olarak geliÅŸtirilen ışık yılı kavramı dünya ve Gökcisimleri arasındaki mesafeyi ölçümleme ifadesidir.Â
30.01.2024Gündem
3600 ek gösterge ne zaman verilecek 2024? 3600 ek gösterge 1. derece tüm memurlara verilecek mi, torba yasada 3600 ek gösterge var mı?
3600 ek gösterge ne zaman verilecek 2024? 3600 ek gösterge 1. derece tüm memurlara verilecek mi, torba yasada 3600 ek gösterge var mı?6 milyona yakın kamu çalışanının heyecanla beklediÄŸi 3600 ek gösterge 2024 Meclis görüşmelerinin baÅŸlamasıyla yeniden gündeme geldi. Memurların maaÅŸlarının, emekli aylıklarının ve emekli ikramiyelerinin belirlenmesinde rol oynayan ek gösterge için vatandaÅŸlar gözlerini Meclis'e çevirdi. 2022 yılında yürürlüğe giren öğretmen, hemÅŸire, din görevlisi ve polis memurları dahil olmak üzere tüm kamu görevlerinin ek göstergeleri yeniden belirlenmiÅŸti. Peki, torba yasada ek gösterge var mı, 3600 ek gösterge ne zaman verilecek, 3600 ek gösterge 1. derece tüm memurlara verilecek mi? Ä°ÅŸte ek göstergede son durum…
Ä°stanbulkart tam, öÄŸrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı...
Ä°stanbulkart tam, öÄŸrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı...Ä°stanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. 8 Ocak 2024 Ä°BB ve UKOME toplantısından çıkan zam kararıyla birlikte Ä°stanbulkart tam, Ä°stanbulkart öğrenci fiyatı deÄŸiÅŸti. Taksi ve servis ücretleri de yüzde 28 zamlandı. Taksilerde indi bindi ne kadar oldu? Son dakika gelen habere göre Ä°stanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. Okul servis ücretleri de en kısa mesafe 1665 lira oldu. Peki Ä°stanbulkart tam, öğrenci fiyatı ne kadar oldu?
9.01.2024Ekonomi
'Sahibinden' çıtır hasarlı! 20 saat boyunca eriÅŸim saÄŸlanamadı
'Sahibinden' çıtır hasarlı! 20 saat boyunca eriÅŸim saÄŸlanamadıGayrimenkul, taşıt ve elektronik cihaz gibi onlarca kategoride ilanın yayınlandığı ve alım-satım iÅŸlemlerinin yapıldığı online platform ‘sahibinden. com’un internet sitesi ve mobil uygulamasına dün yaklaşık 20 saat eriÅŸim saÄŸlanamadı.
4.01.2024Gündem
Erken emekli olmak isteyenler dikkat! 3600 prim günü ile emeklilikte kritik detay belli oldu
Erken emekli olmak isteyenler dikkat! 3600 prim günü ile emeklilikte kritik detay belli olduÇalışma hayatındaki pek çok kiÅŸi erken emekli olmanın yollarını arıyor. 3600 gün ile emekli olmak mümkün. Ancak erken emekliliÄŸin bazı koÅŸulları buluyor. Peki kimler 3600 gün ile emekli olabiliyor? Ä°ÅŸte detaylar...
6. Sınıf Açılar: Açılar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
6. Sınıf Açılar: Açılar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!Ä°ki ışın ortak bir noktada birleÅŸtiÄŸinde bir açı oluÅŸur. Buradaki ortak noktaya düğüm veya köşe adı verilir ve iki ışına da açının kolları denir. Açı ' ∠ ' sembolüyle temsil edilir. Açı kelimesi Latince Angulus kelimesinden gelmektedir. Açı genellikle bir iletki kullanılarak derece cinsinden ölçülür. 30°, 45°, 60°, 90°, 180° dereceleri burada farklı açıları gösterir. Açı türleri açıların derece cinsinden deÄŸerlerine dayanmaktadır.
26.12.2023EÄŸitim
Emekli memur maaÅŸlarına yüzde 50 zam! 3600 ek gösterge müjdesi, maaÅŸ hesabı deÄŸiÅŸti
Emekli memur maaÅŸlarına yüzde 50 zam! 3600 ek gösterge müjdesi, maaÅŸ hesabı deÄŸiÅŸtiEmekli ve memura müjdeli haber geldi. MaaÅŸlara zam geliyor. Bakan Vedat Işıkhan, memur maaÅŸlarının ocakta yüzde 50 civarında artacağını söyledi. Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiyenin yatırılacağını belirten Işıkhan, asgari ücrette ortak bir rakamın belirleneceÄŸini söyledi. Ä°ÅŸte detaylar...
23.12.2023Emekli
80 maddelik torba yasada neler var (içeriÄŸi), 2. torba yasanın maddeleri nelerdir? Torba yasanın içinde neler var 2023? Ä°ÅŸte torba yasa maddeleri …
80 maddelik torba yasada neler var (içeriÄŸi), 2. torba yasanın maddeleri nelerdir? Torba yasanın içinde neler var 2023? Ä°ÅŸte torba yasa maddeleri …80 maddelik yeni torbada neler var? 80 maddelik torba yasa teklifi Meclis'e sunuldu. AK Parti'nin hazırladığı 80 maddelik yeni torba kanun teklifi Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte birçok yeni düzenleme getiriliyor. torba yasada bankalar ve finans kuruluÅŸlarının enflasyon muhasebesi kapsamı dışında tutulması, KKM'nin süresinin uzatılması, deprem bölgesinde fahiÅŸ fiyatla satış yapanlara katlamalı ceza gibi birçok önemli madde bulunuyor. Peki, 80 maddelik torba yasada ? Kademeli emeklilik, 3600 ek gösterge, infaz düzenlemesi, taÅŸerona kadro, ehliyet affı var mı? Ä°ÅŸte 80 maddelik torba yasadaki maddeler…
25.11.2023Gündem
Gülistan Doku soruÅŸturmasında dikkat çeken detaylar! Åžok eden kamera açıklaması
Gülistan Doku soruÅŸturmasında dikkat çeken detaylar! Åžok eden kamera açıklamasıTunceli'de, 5 Ocak 2020'den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesinin avukatı Ali Çimen, "Gülistan'ın akıbetinin anlaşılacağına iliÅŸkin noktalarda ya kamera kayıtlarının bozuk olduÄŸu, ya o an için orayı görmediÄŸi ya da kayıtlı olmadığı, ses kayıtlarının bozuk olduÄŸu söyleniyor. Hep bir aksilikle karşılaÅŸmışız. Gülistan'ın baÅŸ şüphelinin evine 1 gün önce girdiÄŸine dair güvelik kameraları var ve kayıtta. Bu dosyada var ama 1 gün sonra baÅŸ şüphelinin hareketlerini tespit etmemize yarayacak o kameralar o gün orayı görmüyor. Tutanakların birbirine çeliÅŸmesinden kaynaklı, Gülistan'ın akıbetinden bir ÅŸey anlayamadık" ifadelerini kullandı.
25.11.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

3600 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3600 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.