Memur Kadroları

Memur Kadroları

Son dakika MEMUR KADROLARI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MEMUR KADROLARI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MEMUR KADROLARI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Kadroları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur kadroları gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 memur kadroları haberi bulunmuştur. Tüm memur kadroları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları!
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları! Konya Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Mühendis, memur ve tekniker kadrolarında personel alımı yapılacak. Başvurular 19 – 23 Aralık tarihlerinde şahsen yapılacak. Başvuru şartları ve sınav tarihi belli oldu. Peki, Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Konya Büyükşehir Belediyesi personel alımı şartları!
16.11.2022 Personel Alımı
Adana Büyükşehir Belediyesi memur alacak! İşte başvuru şartları!
Adana Büyükşehir Belediyesi memur alacak! İşte başvuru şartları! Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, 80 memur alınacak. İtfaiye Eri, Fizikçi ve Memur kadroları için başvurular 22 Temmuz tarihine kadar yapılabilecek. Peki, Adana Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuruları nasıl yapılır? Adana Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
10.06.2022 Personel Alımı
Memur olmak isteyene güzel haber! Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı
Memur olmak isteyene güzel haber! Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı Memur olmak isteyen binlerce kişiye güzel haber geldi. Yeni memur kadroları açıldı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile bazı bakanlık ve kurumlara 2 bin 223 kadro ihdası gerçekleştirildi.
2.06.2022 Memur
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 100 memur alacak! İşte İBB memur alımı başvuru şartları!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 100 memur alacak! İşte İBB memur alımı başvuru şartları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! KPSS’den en az 70 puanla memur alınacak! Başvuru şartları belli oldu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İBB’ye istatistikçi, kütüphaneci, mimar, mühandis, peyzaj mimarı, şehir plancısı, yekniker, teknisyen, sağlık teknikeri, veteriner hekim, ve veteriner sağlık teknisyeni alıacak. Peki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İBB memur alımı başvuru şartları ne? İşte İBB personel alımı ilanı!
29.05.2022 Personel Alımı
Memur olmak isteyenler için yeni ilanlar açıldı! İşte memur ve sözleşmeli personel kadroları...
Memur olmak isteyenler için yeni ilanlar açıldı! İşte memur ve sözleşmeli personel kadroları... Memur ve sözleşmeli personel olmak isteyen herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni ilanlar açıldı ve İŞKUR üzerinden duyuruldu. İtfaiyeden zabıtaya, mühendisten hizmetliye, psikologdan veterinere kadar birçok alanda yeni ilan açıldı. Memur olmak isteyenler yeni açılan kadrolara başvuru yaparak atamalarını gerçekleştirebiliyor. Devlet hem kadrolu hem de sözleşmeli personel için her ay düzenli olarak yeni kadrolarını İŞKUR üzerinden duyuruyor. İşe başlayan memurlar ise en düşük 6429 lira maaş alıyor. İşte memur ve sözleşmeli personel kadroları ve alacakları maaşlar...
17.01.2022 Memur
3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek göstege alacak memur kadroları hangileri, kimleri kapsıyor?
3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek göstege alacak memur kadroları hangileri, kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7. Memur-Sen Büyük Türkiye buluşmasında 3600 ek gösterge meselesini yıl sonuna kadar çözüme kavuşturmayı planladıklarını söylemişti. MHP lideri Devlet Bahçeli de partisinin grup toplantısında 3600 ek gösterge ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 3600 ek göstergenin Meclis'te görüşülerek sorunun ortadan kaldırılacağını söyledi. Peki, 3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek göstege alacak memur kadroları hangileri, kimleri kapsıyor? 3600 ek gösterge ne zaman verilecek? 3600 ek gösterge çalışan memur maaşını etkiler mi? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili merak edilenler...
16.11.2021 Memur
Memuriyete geçen uzman çavuşlar ek göstergeden yararlanabilecek mi? İşte Cumhurbaşkanlığı görüşü!
Memuriyete geçen uzman çavuşlar ek göstergeden yararlanabilecek mi? İşte Cumhurbaşkanlığı görüşü! Memuriyete geçen uzman çavuşlar hakkında Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü görüş bildirdi. Cumhurbaşkanlığı, uzman erbaşların kendi istekleriyle görevlerinden ayrıldıktan sonra başka kamu kurumlarına geçiş yapmaları halinde ek gösterge düzenlemesinden yararlanmalarının mümkün olmadığına yönelik görüş bildirdi.
2.10.2021 Memur
Memur alımı 2021! Çankaya Belediyesi 27 memur alacak!
Memur alımı 2021! Çankaya Belediyesi 27 memur alacak! 2021 memur alımı ilanı yayınlandı. Çankaya Belediyesi resmen duyurdu. Boş kadrolara KPSS'den en az 70 puanla açıktan atama yoluyla memur alınacak. Çankaya Belediyesi, veri hazırlama kontrol işletmeni, veznedar, tahsildar, evlendirme memuru, çocuk eğitimcisi, ve hizmetli alıyor. Çankaya Belediyesi memur alımı başvurusu 22 Nisan'da sona erecek. Peki, Çankaya Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Çankaya Belediyesi memur alımı şartları ne? Memur alımı 2021 ilanı ve başvuruya ilişkin tüm bilgiler...
19.03.2021 Personel Alımı
Bahçelievler Belediyesi memur alımı ilanı yayınlandı! 76 memur alınacak!
Bahçelievler Belediyesi memur alımı ilanı yayınlandı! 76 memur alınacak! Bahçelievler Belediyesi memur alımı ilanı yayınlandı. Bahçelievler Belediyesi'ne 76 memur alınacak. Bahçelievler Belediyesi memur alımına ilişkin şartlar belli oldu. Başvurular 8 Mart - 12 Mart 2021 tarihleri arasında alınacak. Peki, Bahçelievler Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Bahçelievler Belediyesi memur alımı başvuru şartları ne? İşte memur alımı 2021 başvuru detayları...
26.01.2021 Personel Alımı
Van Büyükşehir Belediyesi KPSS en az 60 puanla 112 memur alıyor!
Van Büyükşehir Belediyesi KPSS en az 60 puanla 112 memur alıyor! Van Büyükşehir Belediyesi 112 memur ve zabıta memuru alıyor. Van Büyükşehir Belediyesi memur alımı ilanı Resmi Gazete'de yayınlandı. Başvurular 8 Mart'ta başlayacak. Peki, Van Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Van Büyükşehir Belediyesi personel alımı şartları!
23.01.2021 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı kamu kurumlarına kadro ihdası ve atamalara ilişkin yazı gönderdi!
Cumhurbaşkanlığı kamu kurumlarına kadro ihdası ve atamalara ilişkin yazı gönderdi! Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı tüm kurumların kadro ve pozisyon işlemleri için Strateji ve Bütçe Başkanlığı modüllerine verileri girmelerini istedi.
21.12.2020 Çalışma Hayatı
EKPSS atama puanları 2020 açıklandı mı? EKPSS’de kaç puanla atanılır, 60, 70, 75, 80 puan alanlar memur olarak nereye yerleşebilir?
EKPSS atama puanları 2020 açıklandı mı? EKPSS’de kaç puanla atanılır, 60, 70, 75, 80 puan alanlar memur olarak nereye yerleşebilir? EKPSS sonuçları erişime açılınca, puanlar ÖSYM sonuç ekranı üzerinden görüntülendi. Aldıkları puanla tercih yapacak engelli memur adayları, nerelere atanacaklarını araştırmaya başladı. EKPSS puanıyla atanıp atanmayacağını merak eden öğrenciler kaç puanla atanılır, EKPSS’de 60, 65, 70, 75, 80 puanla nereye atama yapılır, sorularına yanıt arıyor.
18.12.2020 Eğitim
Fatih Belediyesi 50 memur alımı yapacak! Fatih Belediyesi memur alımı şartları ve başvuru tarihi…
Fatih Belediyesi 50 memur alımı yapacak! Fatih Belediyesi memur alımı şartları ve başvuru tarihi… Fatih Belediyesi memur alımı yapacak. İstanbul'da bulunan Fatih Belediyesi 50 memur alım ilanı yayımlandı. 50 memur alım ilanında başvuru tarihi ve başvuru şartları da aktarıldı.
26.07.2020 Personel Alımı
Belediyelerde görev yapanlar dikkat! Kadro ataması...
Belediyelerde görev yapanlar dikkat! Kadro ataması... Belediyede lise mezunu olarak tahsildar kadrosunda görev yapmakta olanlar ile sınavsız şef unvanlı kadroya atanması mümkün mü?
22.07.2020 Gündem
Belediye memur alımı 2020: İstanbul Fatih Belediyesi 50 memur alımı yapacak! (Fatih belediyesi memur alımı 2020 başvuru)
Belediye memur alımı 2020: İstanbul Fatih Belediyesi 50 memur alımı yapacak! (Fatih belediyesi memur alımı 2020 başvuru) Fatih Belediyesi memur alımı yapacak. İstanbul'da bulunan Fatih Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda 50 memur alımı yapılacağı bildirildi. 50 memur alım ilanında başvuru şartları ve tarihi de aktarıldı. Belediye memur alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır?
18.07.2020 Personel Alımı
Memurlarla ilgili maaş ve kadro düzenlemesi! Meclis'te kabul edildi 2 yıl şartı...
Memurlarla ilgili maaş ve kadro düzenlemesi! Meclis'te kabul edildi 2 yıl şartı... Binlerce memuru ilgilendiren düzenleme Meclis'te kabul edildi. Kabul edilen kanuna göre görevden alınan veya görevleri sona eren üst kademe kamu yöneticisi kadro, pozisyon ve görevlerinde bulunanlar, Cumhurbaşkanlığına bağlı kurum ve kuruluşlarda müşavir veya danışman kadro ya da pozisyonlarına yahut bakanlık müşaviri kadrolarına atanabilecek. Kamu görevlileri arasından ek göstergesi 6400 ve daha yüksek tespit edilen üst kademe kamu yöneticisi kadro, pozisyon ve görevlerine atananlardan kesintisiz olarak en az 2 yıl fiilen görev yapanlar, görevden alınmaları veya görev sürelerinin sona ermesi halinde 2 yıl süreyle daha önceki görevine ait ödemelerden yararlanacak.
18.06.2020 Memur
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Artık değişti
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Artık değişti Milyonlarca memuru ilgilendiren değişiklik gerçekleşti. Üst kademe kamu yöneticisi kadro, pozisyon ve görevlerine atananlardan görevden alınanlar veya görevleri sona erenler, Cumhurbaşkanlığına bağlı ilgili, ilişkili kurum ve kuruluşlarda müşavir veya danışman kadro veya pozisyonlarına ya da bakanlıkların merkez teşkilatında bakanlık müşaviri kadrolarına atanabilecek.
11.06.2020 Memur
Kamuda yeni dönem! Bütün memurları ilgilendiriyor, her şey değişiyor...
Kamuda yeni dönem! Bütün memurları ilgilendiriyor, her şey değişiyor... Hükümet, açıkladığı Yeni Ekonomi Programı çerçevesinde kamu maliyesinde gelir performansının yükseltilmesi için teşvik ve destek sistemini sadeleştirecek, performans esaslı bütçelemeyi hayata geçirecek. Program süresince, vergi alacaklarına ilişkin yapılandırmaya gidilmeyecek.Kamuda kadro ve pozisyonların iş tanımları yapılacak, çalışanların yetkinlikleri belirlenecek, norm kadro çalışmaları gerçekleştirilecek, iş tanımı ve yetkinlikler dikkate alınarak norm fazlası personelin yeniden yerleştirilmesi yapılacak. "Kamu Taşıt Filo Yönetim Sistemi" kurulacak
3.10.2019 Çalışma Hayatı
MEB, görevde yükselme sözlü sınav sonuçlarını açıkladı
MEB, görevde yükselme sözlü sınav sonuçlarını açıkladı Milli Eğitim Bakanlığı, görevde yükselmede sözlü sınav sonuçlarını açıkladı
8.03.2019 Eğitim
SGK, görevde yükselme sınavı yapacak
SGK, görevde yükselme sınavı yapacak Sosyal Güvenlik Kurumu boş bulunan memur kadroları için görevde yükselme sınavı yapacak.Yazılı sınav 20 Nisan 2019 tarihinde saat 10.30'da Ankara'da gerçekleşecek.
21.01.2019 Ekonomi
Yürürlüğe girdi: Memur alımlarında yeni dönem!
Yürürlüğe girdi: Memur alımlarında yeni dönem! İl özel idareleri, belediyeler ve bunlara bağlı kuruluşlar ile mahalli idare birlikleri ve döner sermayeli kuruluşlara memur personel alımında yeni düzenleme yapıldı
14.11.2017 Ekonomi
Resmi Gazete'de çıktı! Hemen işine son verilecek
Resmi Gazete'de çıktı! Hemen işine son verilecek Sözleşmeli personellerle ilgili yeni düzenlemeye geçildi. Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle terör eylemlerine destek verenin, propaganda yapanın hemen sözleşmesi feshedilecek
29.09.2021 Gündem
KPSS Ortaöğretim Tercihleri
KPSS Ortaöğretim Tercihleri 2017 yılında, KPSS 2017/1 ve KPSS 2017/2 sınavları düzenlenecek ve kamu kurum ve kuruluşlarına on binlerce memur alımı yapılacak. Peki KPSS’ye girecek ortaöğretim mezunları için tercih koşulları ve atanılacak kadrolarda durumlar ne?
29.09.2021 Gündem
TSK'da ‘istisnai sivil’ devri başlıyor
TSK'da ‘istisnai sivil’ devri başlıyor Türk Silahlı Kuvvetleri’nde başlatılacak olan “sivil istisnai memur”uygulaması farklı bir “amir-memur” ilişkisini gündeme getirecek.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Memur Kadroları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur kadroları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.