Gazete Vatan Logo

Resmi Gazete'de çıktı! Hemen işine son verilecek

Sözleşmeli personellerle ilgili yeni düzenlemeye geçildi. Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle terör eylemlerine destek verenin, propaganda yapanın hemen sözleşmesi feshedilecek

Resmi Gazete'de çıktı! Hemen işine son verilecek

Terör örgütleriyle eylem birliği yaptığı, bu örgütlere yardım ettiği ve bunların propagandasını yaptığı belirlenen kamu kurum ve kuruluşlarında görevli sözleşmeli personelin sözleşmeleri feshedilecek.

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Bakanlar Kurulu Kararı, Resmi gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, terör örgütleriyle eylem birliği içinde olduğu, bu örgütlere yardım ettiği, kamu imkan ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullandığı ya da kullandırdığı, söz konusu örgütlerin propagandasını yaptığı tespit edilen kamuda görevli sözleşmeli personelin sözleşmeleri feshedilecek.

Yeni düzenleme kapsamında yurt dışında çalıştırılacak yabancı uyruklu personele tatil ve benzeri nitelikte diğer ikramiye ödemeleri de yapılabilecek.

MART AYINDA 29 BİN PERSONEL

KPSS'iz memur alımı ile ilgili olarak öncelikli olarak herkesin hayalini kurduğu memur olmak için KPSS'ye giren adayların şansı daha yüksek olduğunu belirtmek gerekiyor. Ancak aşağıda belirtmiş olduğumuz kurumlar bu alımları yılda belli seferlerde yapmakta ve az kontenjan oluşturmaktadır. En büyük personel alımını Milli Savunma Bakanlığı Uzman Erbaş ve Sözleşmeli Personel statüsünde 24 Bin askeri personelle yapacak.

Haberin Devamı

Sınavsız memur alımı yapan kurumlar şu şekildedir;

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği memurlukları, Bakan Yardımcısı memur kadroları, Başbakan Baş müşaviri memur kadroları, Başbakan ve Başbakanlık Müşaviri memur kadroları, Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri kadroları, Savunma Sanayii Müsteşarlığına ait Müsteşar, Müsteşar Yardımcısı, Hukuk Müşaviri, Daire Başkanı ve Müşavir Avukat memur kadroları, Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Başkanlığına ait Başkan, Başkan Yardımcısı, Hukuk Müşaviri, Daire Başkanı, Uzman, Uzman Yardımcısı, Müşavir Avukat ve Şube Müdürü(Uzman) memur kadroları, Özelleştirme İdaresi Başkanlığında Başkan, Başkan Yardımcısı, Başkanlık Müşaviri, Daire Başkanı, Proje Grup Başkanı ve Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği memur kadroları,

Haberin Devamı

24 BİN SÖZLEŞMELİ ASKERİ PERSONEL ALACAK

Milli Savunma Bakanlığı Uzman Erbaş ve Sözleşmeli Personel statüsünde 24 Bin askeri personel alımı yapacak.

EGM SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK( KPSS MİN 50 PUAN)

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Bilgisayar Mühendisi ve Elektrik - Elektronik Mühendisi alacak! Söz konusu alımlar için ayrılan kontenjan toplamda 15 olarak açıklandı. Başvuru şartlarına ve tüm detaylara göz atmak için lütfen

BDDK 100 PERSONEL ALIYOR

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankalar Yeminli Murakup Yardımcılığı, Bankacılık Uzman Yardımcılığı ve BDDK Yardımcılığı giriş sınavı için başvurular 10 Mart 2017 tarihine kadar BDDK resmi sitesinden yapılacak. Toplamda 100 personel alımı yapılacağı açıklandı. Konuya ilişkin bilgilendirmeyi BDDK resmi sitesinden takip edebilirsiniz.

JANDARMA SÖZLEŞMELİ ASKERİ PERSONEL ALIMI

Jandarma Genel Komutanlığı'da sözleşmeli personel alacak. Başvurular Jandarma.tsk.tr adresi üzerinden 17 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek. Başvuru şartları ve detayları Jandarma Genel Komutanlığı resmi sitesinden takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

ŞEKER FABRİKALARI 250 PERSONEL ALACAK

Türkiye Şeker Fabrikaları 250 Sözleşmeli Mühendis alacak. Başvurular bugün başladı. İŞKUR resmi internet sitesinden ve il müdürlüklerinden konuya dair bilgilendirmeyi elde edebilirsiniz.

KTÜ SÖZLEŞMELİ HEMŞİRE VE SAĞLIK TEKNİKERİ ALACAK

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Hemşire ve Sağlık Teknikeri alacak! alımlar için başvurular Üniversite'nin personel dairesine şahsen yapılıyor. Başvurular için son tarih 7 Mart 2017 olarak açıklandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI 3980 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Sağlık Bakanlığı ve THKK 3980 Sözleşmeli SağlıkPersoneli Alacak! Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için tercih süreci 2 Mart 2017 tarihinde başlamıştı. Adaylar tercih işlemlerini osym.gov.tr adresi üzerinden 15 TL'lik tercih ücretini ödeyerek gerçekleştirebilecek.