Melis Sütşurup

Melis Sütşurup

Son dakika Melis Sütşurup haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Melis Sütşurup ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Melis Sütşurup haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melis Sütşurup

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melis sütşurup gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 melis sütşurup haberi bulunmuştur. Tüm melis sütşurup haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TL'lik yeni oyuncağı!
Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TL'lik yeni oyuncağı! İtalya'nın başkenti Roma'da iki sene önce sosyetik güzel Melis Sütşurup ile dünyaevine giren Mustafa Sandal, önceki gece eşiyle birlikte Bebek'te görüntülendi. İkilinin 23 milyon TL değerindeki yeni araçları dikkat çekti.
14.01.2024 Magazin
Mustafa Sandal'dan kayınpederine büyük jest!
Mustafa Sandal'dan kayınpederine büyük jest! Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, Haziran 2022'de İtalya'nın başkenti Roma'da evlenmişti. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Mustafa Sandal yeni şarkısını kliplendirdi. Klibindeki detay hayranlarının gözünden kaçmadı.
2.08.2023 Magazin
Mustafa Sandal’ın cayrokopter kazasında yaralanan eşi Melis Sandal'dan haber var!
Mustafa Sandal’ın cayrokopter kazasında yaralanan eşi Melis Sandal'dan haber var! Muğla'da motor arızası nedeniyle tarlaya zorunlu iniş yapan cayrokopterin ağaçlara çarpması sonucu yaralanan sanatçı Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sandal ile Sinan Yılmaz hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.
16.06.2023 Magazin
Cayrokopter nedir? Helikopter de değil uçak da: Cayrokopter nasıl çalışır ve ne için kullanılır, tarihi nedir?
Cayrokopter nedir? Helikopter de değil uçak da: Cayrokopter nasıl çalışır ve ne için kullanılır, tarihi nedir? Muğla’da motor arızası nedeniyle tarlaya zorunlu iniş yapan cayrokopterin ağaçlara çarpması sonucu yaralanan sanatçı Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sütşurup Sandal (34) ile Pilot Sinan Yılmaz (47) hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Söz konusu olay sonrası vatandaşlar cayrokopterin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Cayrokopter nedir?
16.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Mustafa Sandal'dan milyon dolarlık imza!
Mustafa Sandal'dan milyon dolarlık imza! Türk popunun ünlü ismi Mustafa Sandal, markaların aranan yüzü olmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı reklamdan alacağı ücretle dudak uçuklattı.
10.04.2023 Magazin
Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sütşurup'tan olay paylaşım! 'Emina Jahovic'e gönderme mi?'
Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sütşurup'tan olay paylaşım! 'Emina Jahovic'e gönderme mi?' Melis Sütşurup Sandal Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'e göndermeli paylaşımda mı bulundu? 2018'de Emina Jahovic'ten boşanan şarkıcı Mustafa Sandal, haziran ayında ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Sandal, Melis Sütşurup ile İtalya'nın başkenti Roma'da evlenmişti. Şimdilerde mutlu bir evlilik sürdüren çiftten Melis Sandal Instagram'dan yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. İşte o paylaşım...
2.04.2023 Magazin
Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'un otomobilinin fiyatı dudak uçuklattı!
Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'un otomobilinin fiyatı dudak uçuklattı! Geçtiğimiz haziran ayında nikah masasına oturan Melis Sütşurup ile Mustafa Sandal, önceki akşam Arnavutköy'de baş başa yemekteydi. Uzun süredir ortalarda görünmeyen çift, mekan çıkışı sportif tarzlarıyla dikkat çekti.
28.03.2023 Magazin
Mustafa Sandal'ın 'Aya Benzer' dansı itirafı herkesi şoke etti!
Mustafa Sandal'ın 'Aya Benzer' dansı itirafı herkesi şoke etti! Mustafa Sandal, ‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’un son bölümüne konuk oldu. Programın hazır cevap bölümünde belirli bir süre içerisinde kendisine sorulan sorulara yanıt veren ünlü isim, 'Aya Benzer' şarkısıyla meşhur olan dans figürünün kendisine ait olmadığını açıkladı.
11.12.2022 Magazin
Emina Jahovic: Mustafa mutlu olsun yeter
Emina Jahovic: Mustafa mutlu olsun yeter Emina Jahovic, 10 yıl evli kaldığı iki çocuğunun babası Mustafa Sandal ile 2018 yılında boşanmıştı. Emina Jahovic, Mustafa Sandal'ın geçtiğimiz haziran ayında sosyetik güzel Melis Sütşurup ile nikâh masasına oturması hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı. İş insanı Recep Ali Keydal ile birlikte görüntülenmesine açıklık getiren Sırp şarkıcı, evliliğe bakış açısını da anlattı.
7.11.2022 Magazin
Emina Jahovic'in açıklamaları dikkat çekti: Çocuklarımın kaderi bu!
Emina Jahovic'in açıklamaları dikkat çekti: Çocuklarımın kaderi bu! Emina Jahovic, 2018 yılında nikâh masasına oturduğu, oğulları Yaman (13) ve Yavuz'un (10) babası Mustafa Sandal'dan 2018'de sürpriz şekilde ayrılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda yaz sezonunu Bodrum'da açan 40 yaşındaki şarkıcı, eski eşine açtığı nafaka davası, özel hayatı ve çocukları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
3.08.2022 Magazin
Mustafa Sandal, eşi Melis Sütşurup'a plajda ders verdi!
Mustafa Sandal, eşi Melis Sütşurup'a plajda ders verdi! 52 yaşındaki popçu Mustafa Sandal, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Melis Sütşurup ile Roma'da nikah masasına oturdu, Marmaris'te de düğün yaptı. Şimdilerde tatilde olan çiftten sörf yapmayı çok seven Mustafa Sandal, bu tutkusunu eşine de aşıladı. İlk dersi eşine Mustafa Sandal verdi.
23.07.2022 Magazin
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup tatilde! Kaslarıyla şov yaptı...
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup tatilde! Kaslarıyla şov yaptı... Geçtiğimiz ay evlenen şarkıcı Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, Bodrum'da sezonu açtı. 52 yaşındaki ünlü popçu, kaslarıyla adeta gençlere taş çıkarttı
4.07.2022 Magazin
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup Marmaris'te düğün yaptı! Sonrasında...
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup Marmaris'te düğün yaptı! Sonrasında... Popçu Mustafa Sandal, kendisinden 19 yaş küçük Melis Sütşurup ile birkaç gün önce Roma'da nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift son olarak Marmaris'te düğün yaptı. Sandal ve Sütşurup'u bu mutlu günlerinde yakın dostları yalnız bırakmadı. Düğüne katılan Doğu Demirkol ise davetlileri güldürdü.
11.06.2022 Magazin
Mustafa Sandal'dan düğün öncesi aşk dolu mesaj!
Mustafa Sandal'dan düğün öncesi aşk dolu mesaj! Geçtiğimiz günlerde 52 yaşındaki popçu Mustafa Sandal, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Melis Sütşurup ile Roma'da nikah masasına oturdu. Mustafa Sandal, 11 Haziran'daki düğün öncesinde eşi Melis Sütşurup doğum gününü Instagram'dan kutladı. Sandal yaptığı paylaşıma, "Ya doğmasaydın, olmasaydın, hayatıma girip beni bulmasaydın! Hani bazen kader gelip de yapması gerekeni yapar ya... O yüzden iyi ki doğdun, kaderime ortak oldun..." notunu düştü. Ünlü popçunun aşk dolu mesajına eşi, "Kaderine, yoluna, hayatına ortak olmak çok özel, çok güzel. İyi ki" sözleriyle duygusal bir yanıt verdi.
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evlendi! Roma'da 'evet' dediler...
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evlendi! Roma'da 'evet' dediler... Emina Jahovic ile boşanan Mustafa Sandal uzun süredir aşk yaşadığı Melis Sütşurup ile İtalya'da evlendi. Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde nikah masasına oturan çiftin düğünü 11 Haziran'da Marmaris’te yapılacak.
5.06.2022 Magazin
Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup Roma'da evlendi!
Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup Roma'da evlendi! Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup İtalya'nın başkenti Roma'da nikah masasına oturdu. Çiftin düğünü 11 Haziran'da Marmaris'te yapılacak.
3.06.2022 Magazin
Afara'da Burcu Kıratlı’nın Bihter Ziyagil taklidi geceye damga vurdu!
Afara'da Burcu Kıratlı’nın Bihter Ziyagil taklidi geceye damga vurdu! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı “Afara”, canlı yayınlanan yedinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Burcu Kıratlı’nın Aşk-ı Memnu dizisinin iz bırakan karakterlerinden Bihter Ziyagil taklidi ise geceye damga vurdu. Kıratlı, Bihter Ziyagil’in, “Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar” replikleriyle hatırlanan o sahnesini alkışlar eşliğinde canlandırdı.
28.05.2022 Televizyon
Yasemin Sakallıoğlu: Donanımınız olmadığında sosyal medya yeterli olmuyor
Yasemin Sakallıoğlu: Donanımınız olmadığında sosyal medya yeterli olmuyor Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 'En'lerini belirledi. Komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu da, gecede ödül alan ünlüler arasındaydı. Ödül töreni sonrası soruları yanıtlayan Sakallıoğlu, "Donanımınız olmadığında ve hikayeyi karşı tarafa hissettiremediğinizde sosyal medya yeterli olmuyor." dedi.
28.05.2022 Magazin
Mustafa Sandal, yıllar önce başlayan korkusunu Melis Sütşurup için yendi!
Mustafa Sandal, yıllar önce başlayan korkusunu Melis Sütşurup için yendi! Popçu Mustafa Sandal (52) ve kendisinden 19 yaş küçük olan Melis Sütşurup, geçtiğimiz şubat ayında aile arasında düzenlenen sade bir nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Çift nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 3 Haziran'da evleneceği Melis Sütşurup için korkusunu yendi. Sandal, müstakbel eşi için yeniden eğitimlere başladı.
28.05.2022 Magazin
Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal çiftine milyonluk jest!
Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal çiftine milyonluk jest! Oğulları Yaman ve Yavuz'un annesi Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliği 2018'de sona eren Mustafa Sandal, geçtiğimiz şubat ayında aile arasında düzenlenen sade bir nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı attığı Melis Sütşurup ile nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. Sosyetik güzel Melis Sütşurup'un babası Cihan Sütşurup, ünlü çifte büyük jest yaptı.
6.05.2022 Magazin
Melis Sütşurup ile Mustafa Sandal evleniyor! Davetiye detayı...
Melis Sütşurup ile Mustafa Sandal evleniyor! Davetiye detayı... Popçu Mustafa Sandal (52) ile kendisinden 19 yaş küçük Melis Sütşurup, nikâh masasına oturuyor. 3 Haziran’da İtalya'nın başkenti Roma’da hayatlarını birleştirecek olan ünlü çift, düğünlerini 10-12 Haziran'daki hafta sonunda Muğla'nın Marmaris ilçesinde yapacak. Düğün davetiyesindeki 'Jest Oldu' detayı dikkat çekti.
25.04.2022 Magazin
Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup nişanlandı! Kıyafetiyle sosyal medyada olay oldu
Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup nişanlandı! Kıyafetiyle sosyal medyada olay oldu Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile sevgilisi Melis Sütşurup nişanlandı. Aile arasında yapılan nişan töreninden en özel anları, Melis Sütşurup Instagram hesabından paylaştı. Mustafa Sandal ise nişan töreninde giydiği siyah tişörtle sosyal medyanın adeta diline düştü. Ünlü ismin bazı hayranları Sandal'ın nişan töreninde siyah tişört giymesini eleştirdi.
19.02.2022 Magazin
Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evleniyor! Nikah tarihi belli oldu
Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evleniyor! Nikah tarihi belli oldu Nikah masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı Mustafa Sandal (52) ile kendisinden 19 yaş küçük Melis Sütşurup çifti, düğün tarihini netleştirdi. Sosyetik güzel, davetiyeyi sosyal medya hesabından paylaşarak, müjdeli haberi duyurdu.
18.02.2022 Magazin
Melis Sütşurup'tan Mustafa Sandal'a romantik kutlama!
Melis Sütşurup'tan Mustafa Sandal'a romantik kutlama! Sosyetik güzel Melis Sütşurup, romantik sosyal medya paylaşımı ile evlilik hazırlığı yaptığı popçu aşkı Mustafa Sandal'ın doğum gününü kutladı.
11.01.2022 Magazin
Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evleniyor!
Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evleniyor! Indira Elemes ile yaptığı "Yok Say" şarkısının tanıtımını yapan Mustafa Sandal, sevgilisi Melis Sütşurup ile evlenme hazırlığında olduğunu doğruladı. Mustafa Sandal 2 çocuğunun annesi Emina Jahovic'ten 2018'de boşanmıştı. Melis Sütşurup'un da boşandığı Yusuf Çakır'dan bir oğlu var.
26.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Melis Sütşurup ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melis sütşurup haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.