Melek Baykal

Melek Baykal

Son dakika Melek Baykal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Melek Baykal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Melek Baykal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melek Baykal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melek baykal gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 melek baykal haberi bulunmuştur. Tüm melek baykal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manken ve türkücüyle oynamam dedim! Melek Baykal'dan Cennet Mahallesi itirafı
Manken ve türkücüyle oynamam dedim! Melek Baykal'dan Cennet Mahallesi itirafı Melek Baykal, geçtiğimiz gün katıldığı bir YouTube programında 'Cennet Mahellesi' dizisindeki rol arkadaşları Çağla Şıkel ve Alişan ilgili itiraflarda bulundu.
29.04.2024 Magazin
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var Usta sanatçı Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde de “Bir türlü iyileşemedim” diyerek MR çektireceğini duyurmuştu. Akın’dan iyi haber geldi.
13.09.2023 Magazin
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem
Kazım Akşar neden öldü, eşi kim? Oyuncu Kazım Akşar kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?
Kazım Akşar neden öldü, eşi kim? Oyuncu Kazım Akşar kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Usta oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti. Acı haberi duyuran Melek Baykal; "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah" ifadelerini kullandı. Peki, Kazım Akşar neden öldü, eşi kim? Oyuncu Kazım Akşar kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?
28.02.2023 Magazin
Oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti!
Oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti! Kalp krizi geçiren usta oyuncu Kazım Akşar 69 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi duyuran Melek Baykal; "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah" ifadelerini kullandı.
28.02.2023 Magazin
Elif Çetinel kimdir, neden öldü? Hayatını kaybeden Elif Çetinel’in hastalığı neydi, kaç yaşındaydı?
Elif Çetinel kimdir, neden öldü? Hayatını kaybeden Elif Çetinel’in hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? Devlet Tiyatrosu oyuncularından Tomris Çetinel ile 2021 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Nusret Çetinel'in kızları Elif Alara Çetinel'den acı haber geldi. Elif Alara Çetinel hayatını kaybetti. Peki, Tomris Çetinel kızı Elif Çetinel kimdir, kaç yaşında neden öldü? Tomris Çetinel kimdir?
4.11.2022 Magazin
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler… Fehmi Dalsaldı ve hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Fehmi Dalsaldı’nın bir süredir AIDS hastalığıyla savaştığını belirtti. İşte Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
21.03.2022 Televizyon
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor 2022 All Star’da Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri. Geçen hafta sürgün adasına giden Survivor Mert, eleme potasından çıkarken, yeni bölümde Sude ile arasında aşk olduğu iddialarıyla yeniden gündem oldu. Adayı karıştıran olay sonrasında Survivor Mert Öcal’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Mert Öcal hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Mert hakkında merak edilenler…
30.01.2022 Magazin
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Uzun zamandır yoğun bakımda olan büyük usta vefatıyla sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi.
31.08.2021 Magazin
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede önceki gece hayatını kaybeden Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, dün Teşvikiye Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Alişan kardeşine 'Ben şimdi sensiz ne yapacağım' sözleriyle veda etti.
22.07.2021 Magazin
Ayşenil Şamlıoğlu sette talihsiz bir kaza geçirdi!
Ayşenil Şamlıoğlu sette talihsiz bir kaza geçirdi! Bir süredir ‘Menajerimi Ara' dizisinde 'Peride' karakterine hayat veren usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, sevenlerini korkuttu. Sette talihsiz bir kaza geçiren Şamlıoğlu, başına gelenleri takipçileriyle paylaştı.
16.06.2021 Magazin
Melek Baykal kısa süreliğine veda etti!
Melek Baykal kısa süreliğine veda etti! Cennet Mahallesi'nin dizisinde ‘Pembe’ karakteriyle hafızalara kazınan Melek Baykal kısa süreliğine sosyal medyaya veda etti.
27.05.2021 Magazin
Melek Baykal şikayetçi oldu! 'Saçının röflesi olayım, aktıkça sürüneyim...'
Melek Baykal şikayetçi oldu! 'Saçının röflesi olayım, aktıkça sürüneyim...' Sanatçı Melek Baykal, telefonuna mesajlar atarak kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle Elif C.’den şikâyetçi oldu.
5.02.2021 Magazin
Melek Baykal: Tam 26 yılın sonunda boşanabildik
Melek Baykal: Tam 26 yılın sonunda boşanabildik Kanal D'de yayınlanan 'İyi Aile Babası' adlı diziyle ekranlara dönen Melek Baykal, sunucu-yazar Yelda Kırçuval'ın Instagram canlı yayınına konuk oldu.
19.12.2020 Magazin
İyi Aile Babası 1. bölüm fragmanı yayında!
İyi Aile Babası 1. bölüm fragmanı yayında! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” yarın akşam 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
3.12.2020 Televizyon
Yarın akşam başlıyor!
Yarın akşam başlıyor! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” yarın akşam 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
2.12.2020 Televizyon
İyi Aile Babası’nın izleyici ile buluşmasına iki gün kaldı!
İyi Aile Babası’nın izleyici ile buluşmasına iki gün kaldı! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı yeni dizisi İyi Aile Babası 03 Aralık Perşembe günü ilk bölümü ile ekrana gelecek.
1.12.2020 Televizyon
'İyi Ailesi Babası' Perşembe günü başlıyor!
'İyi Ailesi Babası' Perşembe günü başlıyor! İyi Aile Babası 1. Bölüm Fragmanı Yayında! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” Perşembe 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
29.11.2020 Televizyon
“İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu
“İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği yeni dizisi “İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu.
20.11.2020 Televizyon
"İyi aile babası" için stüdyoya girdiler!
"İyi aile babası" için stüdyoya girdiler! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği yeni dizisi “İyi Aile Babası”nın başrol oyuncuları Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu, dizinin müziğini seslendirmek için stüdyoya girdi.
10.11.2020 Televizyon
Yakında izleyici ile buluşuyor!
Yakında izleyici ile buluşuyor! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” yakında Kanal D'de başlıyor!
5.11.2020 Televizyon
'İyi Aile Babası' setinden ilk kareler geldi!
'İyi Aile Babası' setinden ilk kareler geldi! Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi yakında izleyici ile buluşacak...
4.11.2020 Televizyon
Ferhunde Hanım ve Kızları nerede ve ne zaman çekildi? Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları kim?
Ferhunde Hanım ve Kızları nerede ve ne zaman çekildi? Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları kim? Nostaljik dizi Ferhunde Hanım ve Kızları usta oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgi çekiyor. Türkiye'nin ilk günlük dizilerinden olan Ferhunde Hanım ve Kızları Türkiye'nin yayınlanan uzun soluklu dizilerinden biri. Nostalji kuşağı ile yeniden yayınlanmaya başlayan Ferhunde Hanım ve Kızları izleyici tarafından hala ilgiyle takip ediliyor. Peki, Ferhunde Hanımlar kaç yılında başladı? Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları kim? Ferhunde Hanım ve Kızları nerede ve ne zaman çekildi? İşte Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Melek Baykal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melek baykal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.