Mehmet Helvacı

Mehmet Helvacı

Son dakika Mehmet Helvacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Helvacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Helvacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Helvacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet helvacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 344 mehmet helvacı haberi bulunmuştur. Tüm mehmet helvacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baklavacılar isyan etti! Artık üretmeyecekler
Baklavacılar isyan etti! Artık üretmeyecekler Baklava üreticileri fıstık fiyatlarını protesto etmek için fıstıklı baklava üretimine bir süre ara vereceklerini açıkladı. Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, "Bir süre fıstıklı ürünlere ara verelim, üretmeyelim. Ürünlerimizi cevizli, fındıklı yapalım. Halkımızı da yanımıza alarak bu girişimimizi tüm esnafımıza iletelim. Halkımız boş baklavaya değil, bol fıstıklı ve cevizli baklavalara layıktır" dedi.
30.05.2022 Ekonomi
Prof. Dr. Serap Helvacı son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Serap Helvacı son yolculuğuna uğurlandı Kanser tedavisi görürken dün hayatını kaybeden Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Serap Helvacı Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı. 
12.04.2022 Gündem
Prof. Dr. Serap Helvacı için tören... Eşi konuştu: Ben bu kampüse çok geldim ama böyle geleceğimi hiç düşünmedim
Prof. Dr. Serap Helvacı için tören... Eşi konuştu: Ben bu kampüse çok geldim ama böyle geleceğimi hiç düşünmedim Kanser tedavisi görürken dün hayatını kaybeden Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Serap Helvacı için veda töreni düzenlendi. Marmara Üniversitesi Rektörlüğü önünde düzenlenen törende konuşan Serap Helvacı'nın eşi Prof. Dr. Mehmet Helvacı "Ben bu kampüse çok geldim ama böyle geleceğimi hiç düşünmemiştim" dedi.
12.04.2022 Yaşam
Prof.Dr. Serap Helvacı hayatını kaybetti
Prof.Dr. Serap Helvacı hayatını kaybetti Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Serap Helvacı hayatını kaybetti. Sevenleri ve öğrencileri sosyal medye hesaplarından üzüntülerini dile getirerek, taziye mesajları yayınladı. Prof. Dr. Serap Helvacı için yarın saat 10.00'da Marmara Üniversitesi Rektörlüğü önünde bir veda töreni yapılacak. Helvacı aynı gün öğle namazına müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.
11.04.2022 Yaşam
Prof. Dr. Serap Helvacı kimdir? Serap Helvacı neden öldü, hastalığı nedir?
Prof. Dr. Serap Helvacı kimdir? Serap Helvacı neden öldü, hastalığı nedir? Prof. Dr. Serap Helvacı neden öldü, Serap Helvacı kimdir? Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin eski dekanı Prof. Dr. Serap Helvacı hayatını kaybetti. Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Mehmet Helvacı'nın eşi olan Serap Helvacı'nın vefatının ardından TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Galatasaray Kulübü ve GS Başkanı Burak Elmas da bir mesaj yayımladı.
11.04.2022 Gündem
Kayyuma doğru!
Kayyuma doğru! Başkan Mustafa Cengiz, ‘Galatasaray’ın menfaatleri seçimi göstermiyor’ dedi, ünlü hukukçu Mehmet Helvacı, tehlikeyi işaret etti
12.11.2019 Futbol
Helvacı'dan Galatasaray'a 'Kayyum' uyarısı!
Helvacı'dan Galatasaray'a 'Kayyum' uyarısı! Galatasaray’ın eski yöneticilerinden olan Hukuk Profesörü Mehmet Helvacı, Başkan Mustafa Cengiz’in açıklamalarını değerlendirdi. Mahkemenin ibrasızlık kararının durdurulması yönünde karar vermemesi halinde seçime gidileceğini söyleyen Helvacı, “Burada mahkeme, seçim yapılması için mevcut yönetim kurulunu da yetkilendirebilir, kendi atadığı kayyumu da görevlendirebilir” ifadelerini kullandı. Helvacı ayrıca Mustafa Cengiz’in seçim kararı alması gerektiğini de sözlerine ekledi.
26.03.2019 Galatasaray
Galatasaray'da 'sahte imza' krizi!
Galatasaray'da 'sahte imza' krizi! Galatasaray'da kulübe üyelik için başvuran Galatasaray Lisesi mezunu 210 kişinin 141'inin evraklarında sahte imza tespit edilmesi tartışma yarattı.
17.10.2018 Galatasaray
Mehmet Helvacı: Gelecek sezon men tehlikesi var
Mehmet Helvacı: Gelecek sezon men tehlikesi var Galatasaray’ın eski 2. Başkanı Mehmet Helvacı, UEFA’nın tekrar yargılamasıyla ilgili olarak, “Gelecek sezon men tehlikesi var” diye konuştu.
9.10.2018 Galatasaray
Derbiye yabancı hakem!
Derbiye yabancı hakem! GALATASARAY Divan Kurulu'nun Kasım ayı olağan toplantısı yapıldı.
24.09.2021 Galatasaray
Özbek:'Onlar G.Saray'ın başının belası'
Özbek:'Onlar G.Saray'ın başının belası' Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, UEFA'nın verdiği 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasının CAS (Spor Tahkim Mahkemesi) tarafından artırılmayacağını ve böyle bir olasılığın ortaya çıkmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Özbek, futbolcularla yapılan sözleşmeler için 'Galatasaray'ın başının belası' ifadesini kullandı.
19.03.2016 Galatasaray
'G.Saray'ın varlığı tehlikede'
'G.Saray'ın varlığı tehlikede' UEFA'nın, Galatasaray'ı 2015-2016 sezonunda finansal fair play kurallarını yerine getiremediği gerekçesiyle Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Yargı Komisyonuna sevk etmesi, camiada yankı buldu.
19.01.2016 Galatasaray
Adnan Polat'ı topa tuttu!
Adnan Polat'ı topa tuttu! Galatasaray Divan Başkanı İrfan Aktar'dan Adnan Polat'a: Mevlana'nın deyimi ile her söze cevabım var, lakin lafa bakarım, söyleyen kim?"
13.01.2016 Galatasaray
Adnan Polat'tan olay sözler!
Adnan Polat'tan olay sözler! Hürriyet’e röportaj veren Adnan Polat, eski başkan Ünal Aysal’dan şimdiki başkan Dursun Özbek’e, Galatasaray Lisesi’nden iadeyi itibara kadar çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
20.12.2015 Galatasaray
Yasa taslağı tamamlanıyor
Yasa taslağı tamamlanıyor TFF Başkanvekili Hüsnü Güreli başkanlığında oluşturulan komite, yasanın taslağında son aşamaya geldi.
30.07.2015 Futbol
Statü Ulusoy'u 60 bir kenara
Statü Ulusoy'u 60 bir kenara Haluk Ulusoy’un TFF seçimlerindeki adaylığı 2007’de kendi döneminde başlatılan statü değişimi nedeniyle zorda!
20.06.2015 Süper Lig
Statüyü Haluk Ulusoy değiştirmiş
Statüyü Haluk Ulusoy değiştirmiş Ulusoy ve Yarsuvat'ın isyanına ve mahkeme girişimine neden olan TFF ana statüsünün değişimine FIFA tarafından Ulusoy döneminde start verilmesi ilginç bir tesadüfü ortaya çıkarttı.
19.06.2015 Süper Lig
'G.Saray'da reform yapmaya geliyoruz'
'G.Saray'da reform yapmaya geliyoruz' Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, sarı kırmızılı kulübe resmen başkan adayı olduğunu ilk kez açıkladı.
24.04.2015 Galatasaray
G.Saray'da kritik zirve ertelendi
G.Saray'da kritik zirve ertelendi Galatasaray'da 23 Mayıs'da yapılacak seçim öncesi eski yöneticilerden Mehmet Helvacı'nın organize ettiği başkanlar zirvesi oluşmadan çatırdadı.
21.04.2015 Galatasaray
'G.Saray'ı birleştirmek istiyorum'
'G.Saray'ı birleştirmek istiyorum' Galatasaray’ın eski ikinci başkanı Prof. Dr. Mehmet Helvacı, Galatasaray Adası’nda başkan adaylarını bir araya toplayacak.
17.04.2015 Fenerbahçe
G.Saray'da yeni adaylar çıkacak
G.Saray'da yeni adaylar çıkacak Turgay Kıran'la yolları ayıran Alp Yalman, camiadaki Adnan Polat destekçilerini arkasına alıp yepyeni bir oluşumla seçime girmeye hazırlanıyor.
17.04.2015 Galatasaray
G.Saray'da başkanlar zirvesi
G.Saray'da başkanlar zirvesi Mehmet Helvacı'nın yaptığı çağrı sonrasında Sarı-Kırmızılı kulübün başkan adayları bir araya geliyor...
16.04.2015 Galatasaray
G.Saray'da bir başkan adayı daha!
G.Saray'da bir başkan adayı daha! Galatasaray'da 23 Mayıs'ta yapılacak seçim için Adnan Öztürk'ün ardından bir aday daha ortaya çıktı.
31.03.2015 Galatasaray
Borç - alacak farkı 831 milyon lira!
Borç - alacak farkı 831 milyon lira! Sarı kırmızılı kulübün 31 Aralık 2014 itibarıyla net borç alacak farkının 831,1 milyon lira olduğu açıklandı.
19.03.2015 Galatasaray
'Bu kural Türkler'e yarar'
'Bu kural Türkler'e yarar' Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, yabancı sınırlamasının kaldırılmasının zarar getirmeyeceğini söyledi.
10.01.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Helvacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet helvacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.