Duygun Yarsuvat

Duygun Yarsuvat

Son dakika Duygun Yarsuvat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Duygun Yarsuvat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Duygun Yarsuvat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duygun Yarsuvat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duygun yarsuvat gelişmeleri de dahil olmak üzere 508 duygun yarsuvat haberi bulunmuştur. Tüm duygun yarsuvat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray döneminden, A Milli Takım'a, Eyüpspor'dan Okan Buruk, Şenol Güneş, Jorge Jesus ve Arda Güler'e kadar birçok konuya dair önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile girilen 4. yıldız yarışı ile ilgili itirafta bulundu.
18.11.2022 Şampiy10
Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Dursun Özbek’in kariyeri…
Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Dursun Özbek’in kariyeri… Galatasaray Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda Dursun Özbek, Eşref Hamamcıoğlu ile başkanlık koltuğu için yarıştı. Daha önce Galatasaray'da başkanlık koltuğunda oturan Dursun Özbek, Galatasaraylı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dursun Özbek ne iş yapıyor? İşte Dursun Özbek'in kariyeri ile ilgili detaylar…
11.06.2022 Futbol
Duygun Yarsuvat kimdir? Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat neden öldü, kaç yaşındaydı?
Duygun Yarsuvat kimdir? Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat neden öldü, kaç yaşındaydı? Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, 84 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Duygun Yarsuvat kimdir? Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat neden öldü, kaç yaşındaydı?
10.09.2021 Gündem
Galatasaray'ın eski başkanlarından Duygun Yarsuvat hayatını kaybetti
Galatasaray'ın eski başkanlarından Duygun Yarsuvat hayatını kaybetti Galatasaray'da şampiyonluk sevinci yaşayan eski başkanlardan Duygun Yarsuvat hayatını kaybetti.
10.09.2021 Galatasaray
Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli?
Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı yaşanıyor. Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu sosyal medyada en çok konuşulan, arama motorlarında araştırılan isimler arasında yer aldı. Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti, kariyeri, ve Galatasaray'da aldığı görevler merak konusu oldu. Peki, Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Serveti ne kadar? Ne iş yapıyor?
19.06.2021 Futbol
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler?
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler? Galatasaray'da merakla beklenen başkanlık seçiminin ne zaman yapılacağı belli oldu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın mayıs ayında yapılacağı duyuruldu. Toplantıda seçilen yeni başkan üyelerin kulübün idaresini devralacak. Peki, Galatasaray başkan adayları kimlerdir? Galatasaray’da başkanlık seçimi ne zaman?
15.04.2021 Gündem
Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Galatasaray Kulübü başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu nereli, ne iş yapıyor?
Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Galatasaray Kulübü başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu nereli, ne iş yapıyor? Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Kulübü başkanlığına resmen aday olduğunu sosyal medyadan yayınladığı video ile açıkladı. Hamamcıoğlu videoda, "Kim olduğumun cevabı Galatasaray'da gizli. Camiamızın iradeye ihtiyacı var o nedenle adaylığımı koyuyorum" ifadelerinde bulundu. Peki Eşref Hamamcıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.04.2021 Gündem
Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat yoğun bakıma kaldırıldı
Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat yoğun bakıma kaldırıldı Galatasaray'da kısa bir süre başkanlık yapmasına rağmen şampiyonluk sevinci yaşayan Duygun Yarsuvat'ın 1 haftadır hastanede olduğu öğrenildi.
19.12.2020 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak kimdir, nerelidir?  Abdurrahim Albayrak kaç yaşında?
Abdurrahim Albayrak kimdir, nerelidir? Abdurrahim Albayrak kaç yaşında? Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ın corona virüs testi pozitif çıktı. Bir yandan Abdurrahim Albayrak'a destek mesajları gelirken öte yandan Abdurrahim Albayrak’ın hayatını merak edenler internette araştırma yapıyor. Peki Abdurrahim Albayrak kimdir, nerelidir? Abdurrahim Albayrak kaç yaşında? İşte detaylar…
23.03.2020 Gündem
Ali Cengiz oyunları
Ali Cengiz oyunları Mahkeme kararına rağmen olağanüstü seçime gidilmemesinin kendisi için sürpriz olmadığını dile getiren Yarsuvat, “Bekliyorduk zaten... Ali Cengiz oyunları ile 30 dava açtılar. Şimdi mahkeme kararını tanımıyorum demek, ne demek... Başkan seçime giremez” diye konuştu.
13.11.2019 Galatasaray
Son 9 başkanın tamamı şampiyonluk gördü!
Son 9 başkanın tamamı şampiyonluk gördü! Süper Lig'de 22. zaferini ilan eden Galatasaray'da son 9 başkanın tamamı en az 1 şampiyonluk gördü.
20.05.2019 Galatasaray
Galatasaray'da tarihi süreç başladı! Resmen...
Galatasaray'da tarihi süreç başladı! Resmen... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve kurmayları, genel kurulda yapılan ibrasızlık oylamasıyla ilgili tedbir kararı aldırmak üzere dün mahkemeye başvuru yaptı.
2.04.2019 Galatasaray
Mustafa Cengiz'den önemli açıklamalar
Mustafa Cengiz'den önemli açıklamalar Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) arasındaki, kulüplerin borçlarının yapılandırılmasına en az ihtiyaç duyanın kendileri olduğunu söyledi.
9.01.2019 Galatasaray
Galatasaray'da kriz üstüne kriz!
Galatasaray'da kriz üstüne kriz! Galatasaray Lisesi’nin 150. kuruluş yıldönümü etkinliğinde sarı-kırmızılı kulübün başkanı beklediği ilgiyi göremeyince çok sinirlendi. Gecede ne protokole davet edilen, ne konuşması için söz verilen Cengiz tepkisini organizasyonda 15 dakika kalarak gösterdi.
14.12.2018 Galatasaray
Galatasaray Ali Sami Yen'i mezarı başında andı
Galatasaray Ali Sami Yen'i mezarı başında andı Galatasaray, 113. kuruluş yılı etkinlikleri içinde kulübün kurucusu Ali Sami Yen mezarı başında anıldı.
12.10.2018 Galatasaray
Galatasaray'da ultrAslan gerginliği!
Galatasaray'da ultrAslan gerginliği! Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Duygun Yarsuvat, Divan Kurulu Toplantısı’nda yönetimi eleştirdi. Taraftar grubu Ultraslan’ın ürünlerinin kulüp mağazalarında satılmasını eleştiren Yarsuvat, “Bu kişilere satılan ürünlerin parası hangi yoldan verildi?” diye konuştu. Yarsuvat’a cevap veren Başkan Mustafa Cengiz, “Bu ürünler için para verilmedi, bedava” dedi.
10.10.2018 Galatasaray
Cengiz: "Yanlış yaptığımda edebimle geri çekilirim"
Cengiz: "Yanlış yaptığımda edebimle geri çekilirim" Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 22 Eylül'de, çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 29 Eylül'de düzenlenmek üzere karar aldıkları olağanüstü genel kurul toplantısını ertelemeyeceklerini söyledi.
12.09.2018 Galatasaray
Duygun Yarsuvat patladı! Olağanüstü Genel Kurul'u iptal edin...
Duygun Yarsuvat patladı! Olağanüstü Genel Kurul'u iptal edin... Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulunu, 22 Eylül'de, çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 29 Eylül'de düzenlenmek üzere karar aldığı olağanüstü genel kurul toplantısını iptal etmeye çağırdı.
12.09.2018 Galatasaray
Galatasaray Prandelli'ye 36.8 milyon lira ödeyecek
Galatasaray Prandelli'ye 36.8 milyon lira ödeyecek Galatasaray'ın eski teknik direktörü İtalyan Cesare Prandelli, Sarı-Kırmızılı kulüpten 7 milyon euro (36.8 milyon lira) alacak.
17.05.2018 Galatasaray
Hollanda'ya Türk damgası! 16 yıl sonra...
Hollanda'ya Türk damgası! 16 yıl sonra... G.Saray’da Ünal Aysal yönetiminde mali işlerde görev yapan Işıtan Gün’ün, Tarık Çamdal’ın üçte bir maliyetine Fortuna Sittard’ı satın alması kulübün kaderini değiştirdi. 2002’den beri 2. Lig’de düşmeme mücadelesi veren Fortuna, çağ atlarken ülkede en çok konuşulan kulüplerden biri oldu
10.05.2018 Futbol
Adnan Polat: Galatasaray başkanlığına aday değilim
Adnan Polat: Galatasaray başkanlığına aday değilim Galatasaray eski başkanlarından Adnan Polat, düzenlediği basın toplantısında başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıkladı.
17.04.2018 Galatasaray
Dursun Özbek gerçeği ortaya çıktı!
Dursun Özbek gerçeği ortaya çıktı! 'Mayıs ayında yeniden aday olacak mısınız?' sorularını yanıtsız bırakan ve kafaları karıştıran Dursun Özbek'in kulis çalışmalarına başladığı öğrenildi.
3.04.2018 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni başkanı Candan Erçetin mi olacak?
Galatasaray'ın yeni başkanı Candan Erçetin mi olacak? Habertürk yazarı Meriç Müldür, Galatasaray'la ilgili sıcak gelişmeyi köşesine taşıdı.
29.03.2018 Galatasaray
Cumhuriyet Gazetesi davasında flaş gelişme
Cumhuriyet Gazetesi davasında flaş gelişme Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarına yönelik aralarında Akın Atalay, Murat Sabuncu ve Ahmet Şık'ın da bulunduğu 2'si tutuklu 20 sanığın yargılandığı davada, tahliye talepleri reddedildi.
16.03.2018 Gündem
Galatasaray'da eski başkanlar galibiyete inanıyor
Galatasaray'da eski başkanlar galibiyete inanıyor Galatasaray'ın eski patronları, Kadıköy'deki 19 yıllık galibiyet hasretinin dineceğini düşünüyor.
16.03.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Duygun Yarsuvat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duygun yarsuvat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.