Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'G.Saray'ı birleştirmek istiyorum'

'G.Saray'ı birleştirmek istiyorum'

Galatasaray’ın eski ikinci başkanı Prof. Dr. Mehmet Helvacı, Galatasaray Adası’nda başkan adaylarını bir araya toplayacak.

'G.Saray'ı birleştirmek istiyorum'

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Helvacı, “Çok adaylı bir seçim için herkese ‘ne kadar güzel, çok adaylı bir seçim var’ diyor; ama bana kalırsa böyle bir seçim Galatasaray için çok da iyi olmaz. Adayları birleştirmek kişisel bir karar, buna müdahale etmek mümkün değil; ama en azından projeleri birleştirmek mümkün. Kim seçilerse, seçilen başkan etrafında bu projeleri yapacağız demenin bir mahsuru olduğunu sanmıyorum. Ayrıca Salı akşamı yapacağımız toplantı ilk ve son olmayacak. Sinerji yaratmak adına bu toplantıları sürdürme kararındayım. Amacım Galatasaray’da birlik oluşturmak. Galatasaray’ı birleştirmek bu dönemde çok daha önemlidir. Bu toplantı bu amaca hizmet edecek” dedi.

HAFTAYA NETLEŞİYOR

Helvacı başkan adaylığı konusunda ise gelecek haftayı işaret etti: “Başkan adaylığımı konusunda önümüzdeki hafta net bir şey söyleyebilirim. Ya benim ya da birilerinin yurt dışından gelmesi söz konusu olacak. Ancak o zaman net bir şey söyleyebilirim.”

GALATASARAY’IN SORUNLARI ÇÖZECEK GÜCÜ VAR

Haberin Devamı

Mehmet Helvacı, “Galatasaray’ın 2016-17 sezonunda Avrupa kupalarına gidememe riski olduğunu söylemiştim. Ama buna önlem alabileceğimizi biliyorum. Bunları çözmeden, bunları çözecek projeleri üreterek aday olmam gerekir. Benim amacım Galatasaray’a başarılı bir başkan olmak. Önemli olan Galatasaray’da başarıyla başkanlık yapmaktır. Ben Galatasaray başkanı olayım da ne olursa olsun dememek gerekir. Galatasaray’ın bu sorunları çözecek gücü vardır” dedi.