Mehmet Görmez

Mehmet Görmez

Son dakika mehmet görmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet görmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet görmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Görmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet görmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 730 mehmet görmez haberi bulunmuştur. Tüm mehmet görmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Filistin ve Gazze halkı başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında zor günler geçiren, zulme uğrayan tüm kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun diye dua ediyoruz" dedi.
19.01.2024 Gündem
Fatma Şahin'in babası, son yolculuğuna uğurlandı
Fatma Şahin'in babası, son yolculuğuna uğurlandı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in hayatını kaybeden babası Mustafa Kıymık (83), kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenazeye, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yanı sıra valiler ve siyasiler de katıldı.
2.07.2023 Gündem
Türkiye aşkına, vatan uğruna! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, binler Saraçhane Meydanı'na akın ediyor...
Türkiye aşkına, vatan uğruna! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, binler Saraçhane Meydanı'na akın ediyor... 15 Temmuz 2016 günü Türkiye, demokrasisine yönelen büyük tehlikeyi canlarını ortaya koyan halkın verdiği destansı mücadele sayesinde bertaraf etti. Millet iradesini hiçe sayan cuntacıların girişimi, sokaklara dökülen halk tarafından tarihin çöplüğüne gömüldü. O gün şehit ve gazi olan kahramanların anısı ise yaşatılmaya devam ediyor.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde “Türkiye Aşkına” temasıyla Türkiye genelinde ve yurt dışında binlerce anma etkinliği düzenleniyor.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Saraçhane Meydanı’nda gerçekleşecek etkinliklere katılacak ve millete seslenecek.
Etkinliğe MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılacak.
15.07.2022 Gündem
TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Türkiye bu hain tertibi boşa çıkardı
TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Türkiye bu hain tertibi boşa çıkardı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "15 Temmuz, darbelerle oluşan tarihi dönemin kapatıldığının tescil edildiği bir gecedir. Bu yönüyle 15 Temmuz'a çok net bir şekilde halk hareketi diyebiliriz. Böyle bir hareket dünya tarihinde de yoktur" dedi.
15.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, İDE'nin bahar dönemi açılış konferansına katıldı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, İDE'nin bahar dönemi açılış konferansına katıldı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Bu manada modern çağın metaverse ve diğer alemlerdeki enformasyon bilgi iddiasına rağmen büyük bir cahiliye okyanusu içinde yüzdüğünü söyleyebiliriz" dedi.
8.02.2022 Siyaset
Sezai Karakoç son yolculuğuna uğurlandı
Sezai Karakoç son yolculuğuna uğurlandı Şair, yazar Sezai Karakoç, Şehzadebaşı Camii'nde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
17.11.2021 Yaşam
İnanılmaz olay! Para kaptıranlar arasında ünlü basketçi Semih Erden de var…
İnanılmaz olay! Para kaptıranlar arasında ünlü basketçi Semih Erden de var… Yüksek kâr payı vaadi ile para toplayan saadet zincirlerinden biri bu kez ünlü basketbolcu Semih Erden’i tuzağa düşürdü. Şebekeye kaptırdığı 1,4 milyon lirasını alamayan Erden gibi 15 kişinin şikâyeti sonrası 4 kişi hakkında 150’şer yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı. Aynı kişiler hakkında Malatya’da açılan davanın 3 sanığında biri de Malatya TEM Şube’de görevli bir polis memuru. Tutuklu polis memuru Celaleddin Ari, rüşvet alarak, başka kişilere ait kişisel bilgileri şebekeye sızdırmakla suçlanıyor.
7.10.2020 Yaşam
Ayasofya mozaikleri ne olacak? Ayasofya freskleri ve mozaikleri ile ilgili görüşler
Ayasofya mozaikleri ne olacak? Ayasofya freskleri ve mozaikleri ile ilgili görüşler Danıştay 10. Dairesi, Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair 24 Kasım 1934 tarihli Bakanlar Kurulu kararını iptal etti. Hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya'nın Diyanet İşleri Başkanlığına devredilerek ibadete açılmasına yönelik Cumhurbaşkanlığı Kararını imzaladı ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Ayasofya mozaikleri ne olacak? Ayasofya freskleri ibadete engel mi? İşte Ayasofya'nın değer biçilemeyen mozaikleri ile ilgili merak edilenler...
10.07.2020 Gündem
Eski Diyanet İşleri Başkanı Görmez'in annesi 'corona'dan öldü
Eski Diyanet İşleri Başkanı Görmez'in annesi 'corona'dan öldü Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in annesi, Sıdıka Görmez, corona virüs ile mücadeleye yenik düştü. Görmez'in annesinin vefatını Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.
20.04.2020 Yaşam
Ramazan ne zaman? | 2020 Ramazan İmsakiyesi belli mi?
Ramazan ne zaman? | 2020 Ramazan İmsakiyesi belli mi? Ramazan ne zaman? 2020 Ramazan İmsakiyesi belli oldu mu? 2020 yılının başlamasına sayılı günler kala merak edilen konular arasındaki yerini aldı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan ‘’2020 resmî tatiller takvimi’’ sonrası vatandaşların merakı giderilmiş oldu. Peki, Ramazan ne zaman? 2020 Ramazan İmsakiyesi belli mi?
20.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük Ankara Camisi'nin açılışını yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük Ankara Camisi'nin açılışını yaptı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mabetlerin ilim, hikmet ve fazilet merkezi olarak toplumu diri, canlı ve ayakta tuttuğunu belirterek, "Camilerimizi sadece namaz kılınıp dağılınan ibadet mekanlarına dönüştürmek ona yapılacak en büyük saygısızlıktır. Camilerin süsü cemaatidir, özellikle de gençlerdir." dedi.
10.05.2019 Siyaset
Eski Bakan Ayhan için cenaze namazı kılındı
Eski Bakan Ayhan için cenaze namazı kılındı Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan (80) için Ankara Hacı Bayram Camisi'nde cenaze namazı kılındı.
8.05.2018 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş oldu
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş oldu Diyanet İşleri Başkanlığı'nda Mehmet Görmez'in istifasının ardından başkanlığa Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Erbaş atandı.
29.09.2021 Gündem
Diyanet'ten açıklama: Bu bir 'Afet'tir!
Diyanet'ten açıklama: Bu bir 'Afet'tir! Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in görevden ayrılmasından sonra Diyanet İşleri Başkanlığı'na vekâlet eden Dr. Ekrem Keleş, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı arasındaki ilişkiyi 'Afet' olarak değerlendirdi.
30.08.2017 Magazin
Son dakika: Bayram tatili 10 gün!
Son dakika: Bayram tatili 10 gün! Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Bekir Bozdağ açıklama yaptı. Bozdağ, bayram tatilinin 10 gün olacağını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyarmıştı! Diyanet'te ince ayar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyarmıştı! Diyanet'te ince ayar! Diyanet İşleri Başkanlığı, birimlerin görevlerini yeniden belirleyen bir yönerge yayınladı. “Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı” adlı yeni birim, iç karışıklık, uyuşturucuyla mücadele, göçmenler ve doğal afet hallerinde din hizmetlerini ilgili kurum ve kuruluşlarla planlayacak
29.09.2021 Gündem
İşte Mehmet Görmez’in yeni görevi
İşte Mehmet Görmez’in yeni görevi Emekliliğini isteyerek Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan ayrılan Mehmet Görmez’in yeni görevinin netleştiği konuşuluyor.
29.09.2021 Gündem
Abdullah Gül'den Mehmet Görmez açıklaması
Abdullah Gül'den Mehmet Görmez açıklaması 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevinden ayrılan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile ilgili resmi Twitter hesabından açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Görmez'den veda konuşması
Mehmet Görmez'den veda konuşması Diyanet İşleri Başkanlığı görevinden emekliliğe ayrılan Mehmet Görmez, veda konuşması yaptı. Görmez, "Üzerimde hakkı olan herkesten helallik diliyor, herkese hakkımı helal ediyorum" dedi
29.09.2021 Gündem
Diyanet İşleri Başkanının emeklilik dilekçesi kabul edildi
Diyanet İşleri Başkanının emeklilik dilekçesi kabul edildi Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez emekliye ayrıldı.
29.09.2021 Gündem
‘Büyük bir ızdırap duyuyorum’
‘Büyük bir ızdırap duyuyorum’ Diyanet İşleri Başkanlığı dün yayınladığı ‘FETÖ’ raporunda, örgütün eleman kazanmak için yöntem olarak yanlış dini bilgileri doğruların arasına saklayarak verdiklerini belirtti
29.09.2021 Gündem
Mehmet Görmez ayrılık iddiası için ilk kez konuştu
Mehmet Görmez ayrılık iddiası için ilk kez konuştu Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, görevden ayrılacağının sinyalini verdi: 'Yeri zamanı geldiği zaman teslim edilir. Diyanet İşleri Başkanlığı gibi bir makamdan sonra talip olduğum bir görev vardır o da ilimdir. Hem aziz milletimizin hem de İslam dünyasının ilmi hayatına katkıda bulunmak için bir gayret içinde olacağım' dedi.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Görmez Diyanet'in FETÖ raporunu açıkladı
Mehmet Görmez Diyanet'in FETÖ raporunu açıkladı Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez Diyanet'in FETÖ raporunu açıklıyor. Görmez "FETÖ örgütlü bir din istismarı hareketi" dedi.
29.09.2021 Gündem
Görmez’in yerine Aşıkkutlu mu gelecek?
Görmez’in yerine Aşıkkutlu mu gelecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarıyla Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in görevinden ayrılmayı talep ettiği netlik kazanırken, gözler nelerin yaşandığına ve ayrılması halinde Görmez’in yerine kimin geleceğine çevrildi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan 'Mehmet Görmez' sorusuna bir açıklama daha!
Erdoğan'dan 'Mehmet Görmez' sorusuna bir açıklama daha! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in görevden ayrıldığı iddialarına ilişkin yaptığı açıklamaların tartışılması üzerine, "Zaten tartışılması için kurdum bu cümleyi" dedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Görmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet görmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.