Meb Başvuru

Meb Başvuru

Son dakika MEB başvuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MEB başvuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MEB başvuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meb Başvuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meb başvuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 756 meb başvuru haberi bulunmuştur. Tüm meb başvuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başöğretmenlik eğitimleri uzaltıldı mı? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı başvuruları ne zaman? MEB duyurdu!
Başöğretmenlik eğitimleri uzaltıldı mı? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı başvuruları ne zaman? MEB duyurdu! Öğretmenlik Kariyer Basamakları eğitimlerine başlayan 614 bin 390 bin öğretmenin yaklaşık yüzde 99’u eğitimlerini tamamladı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, "Eğitimini tamamlayan ve sınavını başarıyla geçen bütün öğretmenlerimiz, uzman öğretmenliğe başvurduysa uzman öğretmenliğe, başöğretmenliğe başvurduysa başöğretmenliğe geçiş yapacak. Yüksek lisans ve doktora yapan öğretmenlerimiz de sınavdan muaf olacak." dedi. Peki, Başöğretmenlik eğitimleri uzaltıldı mı? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı başvuruları ne zaman? İşte detaylar…
21.09.2022 Eğitim
MEB'de yeni dönem! Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu, zorunlu oluyor
MEB'de yeni dönem! Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu, zorunlu oluyor Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Uzun süredir gündemdeydi. Tamamen değişiyor. MEB son dakika olarak duyurdu. Zorunlu oluyor. Bakan Özer detayları tek tek açıkladı. Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliği tamamlanmak üzere. Aday öğretmenler 240 saat mesleki eğitim alacak. Süreç sonunda mülakat yapılmayacak. Eğitimlere katılmayanlar 3 yıl görev yapamayacak. Öğretmenlik kariyer mesleği haline getirilirken maaşlar da kariyer basamaklarına göre değişecek. Uzman öğretmen veya başöğretmen unvanı alanlara her unvan için ayrı ayrı olmak üzere bir derece verilecek. Kanunla, uzman öğretmenlere ödenen eğitim-öğretim tazminatı yüzde 20'den yüzde 60'a, başöğretmenlere ödenen eğitim-öğretim tazminatı ise yüzde 40'tan yüzde 120'ye yükseltildi.
9.02.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 81 ili kapsıyor, ilk kez oluyor, e-Devlet'ten...
MEB resmen duyurdu! 81 ili kapsıyor, ilk kez oluyor, e-Devlet'ten... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB son dakika olarak duyurdu. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. 81 ilde geçerli. Tek tek açıklandı. Bakan Özer MEB tarafından devreye alınan yeni uygulamayı açıkladı. Büyük kolaylık sağlanıyor. Her ay bir milyon vatandaşa ulaşılma hedefi bulunuyor. Millî Eğitim Bakanlığına bağlı 81 ilde faaliyet gösteren 996 halk eğitimi merkezinden 2022 yılı Ocak ayında 602 bin 282 vatandaş yararlandı. Ocak ayında kurslardan yararlanan vatandaşların yüzde 67’si kadınlardan oluşuyor. Öte yandan MEB sunmuş olduğu hizmetler sonrası verilen belge ve sertifikalara erişimi kolaylaştırmak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Halk eğitimi merkezleri tarafından düzenlenen kurslara ait alınan tüm sertifikalar e-Devlet üzerinden erişime açıldı.
2.02.2022 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Bugün başladı, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıflar...
MEB son dakika olarak duyurdu! Bugün başladı, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıflar... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve MEB resmen duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Uygulama bugün başladı. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıfları kapsıyor. Tamamen ücretsiz. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan açıklamada LGS ve YKS'ye girecek adayları ilgilendiren önemli detaylar açıklandı.  Öğrenci ve öğretmenlere sunulan kaynakların çeşitliliği artırılarak hazırlanan destek paketlerinin üçüncüsü erişime açıldı. İnternet üzerinden erişilebilen aralık ayı kaynak paketi ayrıca basılı olarak da tüm öğrencilere ücretsiz ulaştırılacak.
6.12.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu, yarın son gün, hemen...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu, yarın son gün, hemen... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Yeni karar resmen duyuruldu. Yarın sonra eriyor REBUS üzerinden yapılabiliyor. YLSY kapsamında Millî Eğitim Bakanlığı bursuyla yurt dışında lisansüstü öğrenim görmek isteyen öğrenciler için başvuru tarihi yarın sona eriyor.
31.10.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Bugün başlıyor ve...
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Bugün başlıyor ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından resmi açıklama yapıldı. Bugünden itibaren başlıyor. Çok sayıda öğrenci bekliyordu. MEB detayları paylaştı. Başvuru süreci 1 Kasım tarihine kadar devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada, "YLSY kapsamında 358 öğrenci, Millî Eğitim Bakanlığı bursuyla yurt dışında lisansüstü öğrenim görecek." denildi.
21.10.2021 Eğitim
İstihdam müjdesi!  5 bin 872 yeni personel alınacak
İstihdam müjdesi! 5 bin 872 yeni personel alınacak Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. 5 bin 872 kişiye işe alınacak. Detaylar belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı pansiyonlara 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli alınacağını duyurdu.
22.08.2021 Ekonomi
MEB sözleşmeli personel alacak! Başvurular 26 Nisan'da başlıyor!
MEB sözleşmeli personel alacak! Başvurular 26 Nisan'da başlıyor! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) KPSS ve sözlü sınav ile sözleşmeli personel alacak. Başvurular MEB tarafından istenilen belgelerle birlikte 26-30 Nisan 2021 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar yapılabilecek. Peki, MEB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MEB personel alımı başvuru şartları ne? İşte MEB personel alımı ilanı 2021 detayları
18.04.2021 Personel Alımı
MEB'den flaş iptal kararı! Bu yıl yapılmayacak
MEB'den flaş iptal kararı! Bu yıl yapılmayacak MEB harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar resmen duyuruldu. Bakan Selçuk'un imzasıyla iptal edildi. Bu yıl yapılmayacak. MEB tarafından alınan karar binlerce öğretmeni sevindirecek. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2021 yılında öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işleminin yapılmayacağını duyuruldu.
14.03.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Bugün son gün…
MEB resmen duyurdu! Bugün son gün… Binlerce kişi merakla bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı flaş kararı duyurdu. Süreç başladı. Tarihler tek tek belli oldu. 11 Şubat’ta başlamıştı. Başvuru yapmak isteyen adaylar için bugün son gün. Milli Eğitim Bakanlığı 500 engelli öğretmen alımı yapacak. Atama sonuçları yarın belli olacak.
15.02.2021 Eğitim
MEB'ten 15 Temmuz bilgi yarışması! Liseliler Çevrim İçi Bilgi Yarışması başvurusu nasıl yapılır?
MEB'ten 15 Temmuz bilgi yarışması! Liseliler Çevrim İçi Bilgi Yarışması başvurusu nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Liseliler Çevrim İçi Bilgi Yarışması" düzenlenecek. Peki, Liseliler Çevrim İçi Bilgi Yarışması başvurusu nasıl yapılır? İşte MEB 15 Temmuz bilgi yarışması başvuru ekranı...
7.07.2020 Eğitim
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları Bursluluk sınavı giriş belgeleri MEB tarafından erişime açıldı. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için geri sayım devam ederken sınav giriş belgesinin nasıl ve nereden alındığı, İOKBS bursunun ne kadar olduğu ile kaç soru sorulacağına dair detaylar da gündeme geldi. İşte bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları ile Bursluluk sınavı ne zaman, sorusunun yanıtı…
18.04.2024 Yaşam
LGS başvuruları başladı
LGS başvuruları başladı Milyonlarca öğrenci bekliyordu... 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'ta kadar "e-Okul" üzerinden yapılacağı açıklandı.
18.03.2024 Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Proje okullarına yönetici atama takvimi ve kılavuzu 2024! Proje okullarında yönetici atama EKYS şartı var mı?
Proje okullarına yönetici atama takvimi ve kılavuzu 2024! Proje okullarında yönetici atama EKYS şartı var mı? Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına yönetici görevlendirmesi için kılavuzunu yayımladı. 2024 Yılı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirmesi Kılavuzu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi olarak duyuruldu.
9.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024?
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024? Taşra teşkilatında eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında diğer hizmet sınıflarında görev yapan personellerin sınavsız unvan değişikliğine ilişkin sınavın ne zaman yapılacağı sorgulanıyor. Peki, 2024 MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman?
9.03.2024 Gündem
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavı atama duyurusu yayımlandı.  
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Bursluluk sınavı başvuruları ne zaman bitiyor 2024? Bursluluk sınavı başvurusu nasıl yapılır 2024?
Bursluluk sınavı başvuruları ne zaman bitiyor 2024? Bursluluk sınavı başvurusu nasıl yapılır 2024? Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'na (İOKBS) başvuru süreci açıklandı. Bursluluk sınavı için başvurular 13 Şubat 2024 - 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılabilir. Sınava http://www.meb.gov.tr veya https://e-okul.meb.gov.tr internet adreslerinden başvurulabilir. Bursluluk sınavı 21 Nisan 2024 günü saat 10.00'da yapılacak. Peki, Bursluluk sınavı başvuru nasıl yapılır 2024, bursluluk sınavı başvuru şartları nelerdir? İşte MEB İOKBS başvuru ekranı…
17.02.2024 Gündem
e okul güncelleme yap | E OKUL VBS güncelleme nasıl yapılır? e okula giremiyorum 2024
e okul güncelleme yap | E OKUL VBS güncelleme nasıl yapılır? e okula giremiyorum 2024 e-Okul güncelleme nasıl yapılır? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Kullanıcılar güncelleme nedeniyle e-Okul'a giremediğine yönelik paylaşımlar yapıyor. Peki, e-Okul'a giremiyorum, neden? E Okul VBS yenileme nasıl yapılır? İşte e okul güncelleme
10.01.2024 Eğitim
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak?
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağını açıkladı. Öğretmenler2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Sorularına yanıt aranırken öğretmen alan değişikliği şartları ve kontenjanları ile ilgili de araştırmalarına hız verdi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları MEB personel alımı 2023 başvurusu ne zaman? MEB sözleşmeli personel alımı kadro ve branş dağılımı ile ilgili ayrıntılar sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bünyesine katmak üzere 10 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanın ardından başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar ve başvuru şartları araştırılıyor.
20.09.2023 Personel Alımı
LGS 3. nakil başvuru tarihi ne, nakil başvurusu nasıl yapılır? MEB İl ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonuna nasıl başvurulur? LGS 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?
LGS 3. nakil başvuru tarihi ne, nakil başvurusu nasıl yapılır? MEB İl ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonuna nasıl başvurulur? LGS 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 LGS 2. nakil sonuçları açıklandı. LGS kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçlarının açıklanmasıyla nakiller ile herhangi bir liseye yerleşemeyen öğrenciler il ilçe nakil komisyonu başvuruları için araştırmalarını arttırdı. Peki, İl ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonu başvurusu nasıl yapılır? LGS 3. nakil başvurusu başladı mı, ne zaman başlıyor? LGS 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?
8.08.2023 Eğitim
MEB ATAMA SONUÇARI | MEB il içi tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmen 2023 MEB il içi yer değiştirme sonuçları (personel.meb.gov.tr)
MEB ATAMA SONUÇARI | MEB il içi tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmen 2023 MEB il içi yer değiştirme sonuçları (personel.meb.gov.tr) İl için atama tayin sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenlerin il içi atama başvurularının sona ermesiyle gündeme geldi. 17 Temmuz itibarıyla biten başvuru sürecinin ardından gözler sonuçlara çevrilmişti. MEBBİS il içi atama sonuçları için aramalar yoğunlaştı. Peki, MEB il içi tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? personel.meb.gov.tr MEB atama sonuçları 2023…
20.07.2023 Memur
MEB açıkladı! Başvuru süreci başladı
MEB açıkladı! Başvuru süreci başladı Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Yönetmeliği kapsamında 9 Temmuz'da gerçekleştirilecek görevde yükselme yazılı sınavı internet başvurusu ve onay süreci başladı.
29.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meb Başvuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meb başvuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.