Mayıs

Mayıs

Son dakika Mayıs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mayıs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mayıs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mayıs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mayıs gelişmeleri de dahil olmak üzere 51.625 mayıs haberi bulunmuştur. Tüm mayıs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayraktar TB3 bir aşamayı daha başarıyla geçti
Bayraktar TB3 bir aşamayı daha başarıyla geçti Yerli ve milli Bayraktar TB3 31. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Baykar, resmi sosyal medyasından o uçuşu paylaştı. Paylaşımda toplam uçuşun 295 saat olduğu belirtildi. İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
Aşk kapıyı çalınca 12 burç böyle tepki veriyor: Astrolog Aygül Aydın Mayıs'ın şanslı 3 burcu geldi
Aşk kapıyı çalınca 12 burç böyle tepki veriyor: Astrolog Aygül Aydın Mayıs'ın şanslı 3 burcu geldi Aşk kapıyı çaldığında 12 burcun tepkisi ne olurdu? Astrolog Aygül Aydın, tüm gündemin dışına çıkıp burçlar kuşağındaki bu eğlenceli konuya el attı. 25 Nisan günlük yorumlarında ise, herkese bir önerisi var: Hayatındaki en yetkili kişi sensin ve başkalarının sana saygı duymasını talep etmek yerine saygı görmediğin yerlerden uzak durma seçeneğini değerlendirmelisin. İşte Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
25.04.2024 Astroloji
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Trabzonspor kupa maçı ne zaman, Trabzonspor Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Trabzonspor kupa maçı ne zaman, Trabzonspor Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası maçı hangi kanalda, saat kaçta? Trabzonspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Karagümrük kupa maçı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselmek isteyen Trabzonspor, Fatih Karagümrük’ü konuk ediyor. Trabzonspor çeyrek finalde Başakşehir’i mağlup ederek adını yarı finale yazdırmıştı. İşte, ZTK yarı final maçının detayları…
24.04.2024 Şampiy10
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu Türkiye'deki organize sanayi bölgeleri içinde birçok ilki hayata geçiren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin, bu yıl ulusal çapta 3’ncüsünü düzenleyeceği Türkiye’nin “Sanayi” temalı tek Gençlik Koşusu için başvurular devam ediyor.
24.04.2024 Adana
Trafik sigortasında yeni dönem! Arabası olan milyonları ilgilendiriyor
Trafik sigortasında yeni dönem! Arabası olan milyonları ilgilendiriyor Trafik sigortası için yeni dönemin şifreleri açıklandı. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem mayıs ayı itibarıyla başlıyor. Buna göre trafik sigortasında aylık artış maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki yeni dönem fiyatları nasıl etkileyecek?
24.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatları için yön aşağı! 1 Mayıs'ı işaret etti: 3500 lira...
Altın fiyatları için yön aşağı! 1 Mayıs'ı işaret etti: 3500 lira... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İsrail-İran gerginliği ile yükseliş trendini güçlendiren altın gram fiyatı yeni haftaya satıcılı girdi. Yaz sezonu yaklaşırken özellikle düğün yapacaklar altın fiyatları tarafında araştırmalarını sıklaştırdı. Altın almalı mı satmalı mı? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Alım fırsatı verecek seviyeler hangileri? Gram ne zaman 3 bin 500 lira olacak? İşte altın ile ilgili tüm detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama Bakan Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı. İstanbul Valisi Davut Gül geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamada, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılıp yapılmayacağına ilişkin, "Taksim sadece 1 Mayıs değil, bu tür etkinliklerin tamamına kapalı. Taksim'in dışındaki herhangi bir alanda kutlanacak" demişti.
23.04.2024 Gündem
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, Ankaragücü deplasmanında sahaya çıktı.
23.04.2024 Şampiy10
Mayıs ayı aile destek parası ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi mayıs ayı ne zaman hesaplara yatacak?
Mayıs ayı aile destek parası ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi mayıs ayı ne zaman hesaplara yatacak? Nisan ayı Aile Destek Programı ödemeleri Ramazan Bayramı’ndan önce hesaplara yatırıldı. Mayıs ayının gelmesine az bir süre kala, ödemelerden faydalanan vatandaşlar mayıs ayı aile destek ödemelerine çevrildi. Peki, mayıs ayı Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak, mayıs ayı aile destek parası mayıs ayının kaçında hesaplara yatacak?
23.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe Beko-Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda? TYH Avrupa Ligi Play Off çeyrek final
Fenerbahçe Beko-Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda? TYH Avrupa Ligi Play Off çeyrek final Monaco-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve kanalda? Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin play-off çeyrek final mücadelesinde deplasmanda Monaco'yla karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beko, Monaco'yu play-off çeyrek final serisinde mağlup etmek istiyor.
23.04.2024 Şampiy10
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı Antalya'da eşini keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ'a 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 'eşi kasten yaralama' suçundan 15 ay hapse çarptırıldı. Sanık Akdağ,"Olay günü tartıştığımız, itiştiğimiz doğrudur ancak öldürme niyetiyle hareket etmedim" dedi.
23.04.2024 Gündem
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı?
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşku tüm yurtta kutlanırken bir sonraki gün olan 24 Nisan’da okulların tatil olup olmadığı da sorgulanıyor. Öğrenciler ve velileri 24 Nisan'ın resmi tatil olup olmadığını merak ediliyor. Peki, 24 Nisan okullar tatil mi, 24 Nisan’da okullar ve üniversiteler var mı?
23.04.2024 Yaşam
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi?
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Salı gününe gelmesi nedeniyle borsanın çalışma durumu sorgulanıyor. Resmi tatil olduğundan salı günü hangi kurumların tatil olup kapalı olduğu merak ediliyor. Peki, 23 Nisan borsa açık mı, kapalı mı, resmi tatil mi?
23.04.2024 Yaşam
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "13'üncü Çalışma Meclisi’ni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Adanalı çiftçiler hasat başlamadan taban fiyat ve prim desteğinin açıklanmasını bekliyor
Adanalı çiftçiler hasat başlamadan taban fiyat ve prim desteğinin açıklanmasını bekliyor Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, buğday hasadı başlamadan çiftçilerin beklentilerini karşılayacak şekilde fiyat ve prim desteğinin açıklanmasını istediklerini söyledi.
22.04.2024 Adana
Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü
Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, yarın MKE Ankaragücü’ne konuk olacak.
22.04.2024 Fenerbahçe
Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü
Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü Komedyen Hasan Can Kaya, halı saha maçında düşerek sakatlandı. Artan ağrılar üzerine hastaneye giden Kaya'nın omuzunda kırıklar tespit edildi.
21.04.2024 Magazin
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu Galatasaray Kulübü, olağan seçimli genel kurulun 18 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 25 Mayıs'ta yapılacağını duyurdu.
20.04.2024 Galatasaray
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Şişli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
20.04.2024 Gündem
ABİDE sınavı ne zaman, MEB'in ABİDE uygulama nedir?
ABİDE sınavı ne zaman, MEB'in ABİDE uygulama nedir? Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) araştırmasının 2024 uygulaması, 81 ilden yaklaşık 230 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Peki, ABİDE uygulaması nedir, ne zaman başlıyor?
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mayıs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mayıs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.