Mayın Patlaması

Mayın Patlaması

Son dakika mayın patlaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mayın patlaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mayın patlaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mayın Patlaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mayın patlaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 323 mayın patlaması haberi bulunmuştur. Tüm mayın patlaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Üniversite öğrencilere cep telefonu ve bilgisayar desteği müjdesini vererek, "9 bin 500 lirayı geçmeyen telefon ve bilgisayar için 5 bin 500 liraya kadar teknoloji desteği vereceğiz. Bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz" dedi.
26.09.2023 Gündem
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu. Karabağ’da mayın patlaması sonucu 2 kişinin ölmesinin ardından olay yerine giden polis aracının geçişi sırasında mayın patlamış 4 polis ölmüştü. Operasyonlar sürerken Azerbaycan Savunma Bakanı, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüştü. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova'dan operasyonla ilgili yorumlar gelirken Ermenistan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama ise Erivan'ın 'U' dönüşünü gözler önüne serdi. Fransa Dışişleri Bakanlığından Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı terörle mücadele operasyonuna dair yapılan açıklamada, "Fransa, bu kabul edilemez saldırıya bölgenin güvenliğine yönelik oluşturduğu risklerle orantılı olarak güçlü bir yanıt verilmesi için Avrupalı ve ABD’li ortaklarıyla yakın iş birliği içinde çalışıyor” ifadeleri kullanıldı. BM Güvenlik Konseyi de acil toplantıya çağırıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karabağ’daki terörle mücadele operasyonun sona ermesini tek yolunun, Karabağ’daki yasadışı Ermeni silahlı güçlerin teslim olması ve Karabağ’daki sözde rejimin feshedilmesi olduğu bildirildi.
19.09.2023 Dünya
Aliyev: Ermenistan'ın barış istemediğini ve hala intikamcı fikirlerle yaşadığını görüyoruz
Aliyev: Ermenistan'ın barış istemediğini ve hala intikamcı fikirlerle yaşadığını görüyoruz Ermenistan işgalinden kurtarılan Laçın şehrini ziyaret eden Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, “Ermenistan'ın barış istemediğini ve hala intikamcı fikirlerle yaşadığını görüyoruz” ifadelerini kullanarak, “Kimsenin çağrısı, hiçbir beyanı, hiçbir girişim bizi durduramaz. Toprağımızdayız ve topraklarımızı koruyoruz” dedi.
21.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi zirvenin detaylarını anlattı: Tarihi hata...
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi zirvenin detaylarını anlattı: Tarihi hata... Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde ABD Başkan Biden ile yaptığı görüşmenin içeriğine de değindi. Erdoğan, Biden'a ''Terör örgütü YPG ile mi yoksa NATO müttefikiniz Türkiye ile hareket edeceksiniz?'' diye sorduğunu ancak cevap alamadığını söyledi. Erdoğan, "Terörün hedefi olan bir müttefikin yanında durmak yerine o müttefikin mücadele ettiği terör örgütlerini tercih etmek, tarihi bir hatadır." dedi.
17.06.2021 Siyaset
Güvenlik kaynaklarından Haseke iddiasına yalanlama
Güvenlik kaynaklarından Haseke iddiasına yalanlama "Suriye'nin kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait gözlem noktası yakınlarında mayın patlaması sonucu şehit ve yaralıların olduğuna" yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
6.04.2021 Gündem
MSB: Tel Abyad'daki patlamada 2 çocuk hayatını kaybetti
MSB: Tel Abyad'daki patlamada 2 çocuk hayatını kaybetti Milli Savunma Bakanlığı, Tel Abyad'ın Hafiyah köyünde, terör örgütü PKK/YPG'nin sivillerin kullandığı patika yola tuzakladığı mayının patlaması sonucu 2 çocuğun hayatını kaybettiğini bildirdi.
2.08.2020 Gündem
Çad'da mayın patlaması: 13 asker öldü
Çad'da mayın patlaması: 13 asker öldü Çad'ın Nijerya sınırında yola yerleştirilen mayının askeri araçların geçişi sırasında patlaması sonucu 13 askerin öldüğü bildirildi.
10.07.2020 Dünya
Diyarbakır şehitleri son yolculuğuna uğurlandı
Diyarbakır şehitleri son yolculuğuna uğurlandı Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan vatandaşlar, ‘Kahrolsun PKK’ sloganları ile son yolculuklarına uğurlandı
13.09.2019 Gündem
İran'da mayın patladı: 2 ölü
İran'da mayın patladı: 2 ölü İran'ın Irak sınırında yer alan Merivan kentinde, İran-Irak savaşından kalan mayının infilak etmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.
25.09.2018 Dünya
Kekük'te patlama! Ölü ve yaralılar var
Kekük'te patlama! Ölü ve yaralılar var Irak'ın Kerkük kentinin güneyindeki patlamada 3 kişi hayatını kaybetti.
12.05.2018 Dünya
TSK: Afrin'de mayın patlaması sonucu bir askerimiz şehit oldu
TSK: Afrin'de mayın patlaması sonucu bir askerimiz şehit oldu Afrin bölgesindeki arama tarama faaliyetleri esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir asker şehit oldu
3.05.2018 Gündem
Afrin'de sivil personel şehit oldu
Afrin'de sivil personel şehit oldu Afrin'de, mayın patlaması sonucu askeri araçta görevli bir sivil personel şehit oldu, üç asker yaralandı
1.04.2018 Gündem
Kendisi DEAŞ infazcısı, kızı ise PKK'lı terörist...
Kendisi DEAŞ infazcısı, kızı ise PKK'lı terörist... Akçakale ilçesinde terör örgütü YPG/PKK üyesi oldukları iddiasıyla Suriye uyruklu 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden Vatfa D.'nin terör örgütü DEAŞ'ın Rakka'daki kadın infazcısı olduğu, 14 yaşındaki kızının YPG/PKK'ya katıldığı öne sürüldü.
30.03.2018 Gündem
Afrin'de patlama: 7 ölü
Afrin'de patlama: 7 ölü Suriye'nin Afrin kentinde mayın patlaması sonucu aynı aileden 7 kişi hayatını kaybetti.
27.03.2018 Gündem
Yemen'de ordu 5 önemli bölgeyi ele geçirdi
Yemen'de ordu 5 önemli bölgeyi ele geçirdi Yemen ordusu, Taiz'de Husilerle çatışmaların ardından stratejik öneme sahip 5 mevziyi ele geçirdi. Taiz'de mayın patlaması sonucu 3 sivil öldü, 1 çocuk yaralandı.
4.02.2018 Dünya
Şırnak'tan acı haber haber: 1 şehit
Şırnak'tan acı haber haber: 1 şehit Şırnak Akçay' da yol kontrolü sırasında mayın patlaması sonucu 1 askerin şehit olduğu bildirildi
29.09.2021 Gündem
Iraklı savaş muhabiri mayın patlamasında öldü
Iraklı savaş muhabiri mayın patlamasında öldü Iraklı savaş muhabiri Rana el-Üceyli mayın patlaması sonucu hayatını kaybetti.
16.11.2017 Dünya
Esed rejiminin baş katili infaz edildi!
Esed rejiminin baş katili infaz edildi! Esed rejimine bağlı Muhaberat, Deyrizor'da rejimin en büyük katliamcı generallerinden biri olarak bilinen İsam Zahrettin'i infaz etti. Hama, Dera ve İdlib bölgelerindeki yüzlerce toplu katliama Zahrettin'in adı bulunuyor.
18.10.2017 Dünya
'Bu satırları okuyorsan hayatımı kaybetmişim demektir'
'Bu satırları okuyorsan hayatımı kaybetmişim demektir' Todd Weaver, 2010 yılının eylül ayında Afganistan’da askerdeyken mayın patlaması sonucunda hayatını kaybetti. Eşine ve kızına veda edememişti... Fakat Todd’un cenazesinden iki gün sonra Emma eşinin bilgisayarını açtı ve....
18.10.2017 Dünya
Bangladeş-Myanmar sınırına mayın döşendi
Bangladeş-Myanmar sınırına mayın döşendi Bangladeşli bir diplomat, Myanmar askerlerinin kendilerine sığınan Arakanlı Müslümanların ülkeye geri dönmesini engellemek için sınıra mayın döşediğini açıkladı.
7.09.2017 Dünya
Sınırda mayın patladı: 1 mühendis hayatını kaybetti
Sınırda mayın patladı: 1 mühendis hayatını kaybetti Kilis’in Suriye sınırında mayın patlaması sonucu bir mühendis hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Şehit eşinin sözleri yürekleri dağladı
Şehit eşinin sözleri yürekleri dağladı Lice’de PKK'lı teröristlerce yerleştirilen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Erkan Sakal'ın cenazesi memleketi Sivas'a getirildi
29.09.2021 Gündem
Şemdinli'de patlama: 4 sivil yaralı
Şemdinli'de patlama: 4 sivil yaralı Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 4 sivil mayın patlaması sonucu yaralandı.
13.07.2017 Yaşam
Musul'da Fransız gazeteci hayatını kaybetti!
Musul'da Fransız gazeteci hayatını kaybetti! Musul'da kentin batı yakasındaki çatışmaları takip ederken mayına basarak yaralanan Fransız gazeteci Villeneuve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
20.06.2017 Dünya
Bitlis’te mayın patladı: 1 asker yaralı
Bitlis’te mayın patladı: 1 asker yaralı Bitlis’in Hizan ilçe kırsalında mayın patlaması sonucu 1 asker yaralandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mayın Patlaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mayın patlaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.