Masquerade

Masquerade

Son dakika Masquerade haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Masquerade ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Masquerade haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masquerade

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masquerade gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 masquerade haberi bulunmuştur. Tüm masquerade haberleri aşağıda listelenmiştir.
29 kişinin hayatını kaybettiği Beişktaş'taki gece kulübünün davası başladı! Sigortasız çalıştırdığı işçinin ölümüne 'takdir - i ilahi' dedi
29 kişinin hayatını kaybettiği Beişktaş'taki gece kulübünün davası başladı! Sigortasız çalıştırdığı işçinin ölümüne 'takdir - i ilahi' dediBeşiktaş'ta gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangına ilişkin, haklarında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açılan aralarında iş yeri sahiplerinin de bulunduğu 9 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanıklardan Çağatay Altunel suçsuz olduğunu iddia ederken, ‘Sayın hakim yaşanan olay takdiri ilahidir. Suçum yok, masumum. Locaların metal kısmını yapacaktım. İşimiz bitmişti. Yangın olmasa böyle bir olay yaşanmayacaktı.’ ifadelerini kullandı.
17.07.2024Gündem
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdiİstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki "Masquerade" adlı gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Valiliğinden binaya ilişkin izin ve denetim belgesi veren 14 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni talep etti. Valilik aralarında o dönemin Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılarının da olduğu 13 kişi hakkında soruşturma izni verdiğini açıkladı.
16.05.2024Gündem
Gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Binaya giriş izni verildi
Gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Binaya giriş izni verildiİstanbul'un Beşiktaş İlçesinde, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi. Apartman yöneticisi Lütfi Dörter, "Çok şükür bayramda evimizde olacağız" dedi.
10.04.2024Gündem
Beşiktaş'ta gece kulübü yangınıyla ilgili şoke eden detay! Binanın mimarı gerçeği itiraf etti
Beşiktaş'ta gece kulübü yangınıyla ilgili şoke eden detay! Binanın mimarı gerçeği itiraf ettiİstanbul'un Beşiktaş İlçesinde bulunan ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Binanın mimarı 'çıkış vardı, ben çizdim' diyerek gerçeği itiraf etti. Öte yandan Beşiktaş'taki yangın soruşturmasında 9 şüpheli tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. İşte detaylar...
5.04.2024Gündem
Yangın güvenlik uzmanı ‘Masquerade’ faciasının görüntülerini yorumladı!
Yangın güvenlik uzmanı ‘Masquerade’ faciasının görüntülerini yorumladı!İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde bulunan ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış görüntülerini yorumlayan Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa,‘ihmaller zinciri’ açıklamasında bulundu. Yasa,"Yönetmeliklere göre 4 yılda bir değiştirilmek zorundadır" dedi.
5.04.2024Gündem
Yangın faciasından kurtulan tek kişi o anları anlattı: 'Göz gözü görmüyordu'
Yangın faciasından kurtulan tek kişi o anları anlattı: 'Göz gözü görmüyordu'İstanbul Beşiktaş'ta 'Masquerade' isimli gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına, içeride yakalanarak yangın tüpüyle müdahalede bulunan ve sonrasında arka çıkıştaki yolu bulup kurtulan marangoz işçisi Ercan E.'nin ifadesi ortaya çıktı. İşçi Ercan E., "DJ kabininin arkasında çok şiddetli duman ve alevler yükseldi. O esnada elektrikler kesildi. İnsanlar bağırmaya başladı. İçerisi karanlık oldu göz gözü görmüyordu" dedi.
4.04.2024Gündem
Gece kulübünde yangın faciası! Yangının ilk çıkış görüntülüleri ortaya çıktı
Gece kulübünde yangın faciası! Yangının ilk çıkış görüntülüleri ortaya çıktıGece kulübünde meydana gelen yangında 29 kişi hayatını kaybetti. İstanbul’un en ünlü eğlence mekânlarından Masquerade Club’ta kaçak tadilat sırasında oksijen tüpünün patlamasıyla yangın çıktı. Faciada 29 işçi yanarak hayatını kaybetti. Köpükten ses yalıtım malzemeleri tutuşunca, iki katlı bodrumdaki gece kulübünü tamamen alevler sardı. İçeriye giren itfaiye ekipleri korkunç bir manzarayla karşılaştı, yaralı halde bulunan bazı işçiler de hastanede can verdi. Kaçak olduğu ortaya çıkan tadilatın yol açtığı yangınla ilgili iş yeri sahipleri, sorumlu müdür, işletme müdürü, muhasebeci, metal işleri sorumlusunun da olduğu toplam 9 kişi gözaltına alındı. Yangında hayatını kaybeden çalışanlardan Binali Çayır'ın alevlerin gece kulübünü sardığı anlarda kız arkadaşını arayarak 'dumandan boğuluyorum' dediği ortaya çıktı. Gece kulübünde yaşanan yangın faciasının ardından mekanda, geçmişte yaşanan cinayetler ve silahlı saldırılar da ortaya çıktı. Öte yandan İçişleri Bakan Ali Yerlikaya, yangının başladığı anlara ait görüntüleri yayınladı.
3.04.2024Gündem
Beşiktaş Gayrettepe'de hangi gece kulübünde yangın çıktı? Masquerade Club kimin? 2 Nisan yanan gece kulübü yangını!
Beşiktaş Gayrettepe'de hangi gece kulübünde yangın çıktı? Masquerade Club kimin? 2 Nisan yanan gece kulübü yangını!İstanbul Beşiktaş'ta 16 katlı binanın gece kulübü olan giriş katında yangın çıktı. 10 kişinin öldüğü 13 kişinin yaralandığı yangına çolk sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Saat 13:00 sularında meydana gelen yangın hangi gece kulübünde meydana geldi? Beşiktaş Gayrettepe'de yangın çıkan gece kulübü hangisi?
3.04.2024Gündem
Beşiktaş'da 29 kişinin öldüğü gece kulübünün yangın sonrası içinden görüntüler!
Beşiktaş'da 29 kişinin öldüğü gece kulübünün yangın sonrası içinden görüntüler!İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde 29 kişinin öldüğü 'Masquerade' isimli gece kulübünün yangın sonrasıiçeriden çekilen görüntüleri ortaya çıktı.
3.04.2024Vatan TV
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldıİstanbul’un Beşiktaş ilçesinde dün 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangın dünya basını manşetlerinde yer aldı.
3.04.2024Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli olduİstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024Gündem
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldı
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldıİstanbul’un tanınmış gece kulüplerinden birinde eğlendikten sonra çıkışta kavgaya karışan Özcan Şahin, bar önünde bekleyen kişilerin üzerine aracıyla daldı. Kavgayla ilgisi olmayan vale Ali Sedat Özkan ölürken, menajer Roşan Özbek yaralandı.
7.05.2023Yaşam
Hande Yener fit hali ile geceye damga vurdu!
Hande Yener fit hali ile geceye damga vurdu!Hande Yener, papçi Tepki ile düet yaptığı 'Olmazsan Olmaz' şarkısını ilk defa Masquerade Club'te seslendirdi. Beyonce'un İVY Park adlı son koleksiyonundan dizleri açık bir eşofman tercih eden popçu, dansları ve fit hali ile geceye damgasını vurdu.
19.12.2021Magazin
Sosyetede silahlı çatışma! Ünlü isimler firar etti
Sosyetede silahlı çatışma! Ünlü isimler firar etti7 Nisan’da İstanbul Ortaköy’de silahlı çatışma yaşanmıştı. 3 kişinin tutuklandığı soruşturmada, 11 kişi ise firari konumda. Firari şüpheliler arasında, cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Berent Akdemir ile ünlü işletmeci Tarkan Ahmet Atabey de yer alıyor.
19.04.2021Gündem
Rap dünyası Ivana Sert'e karşı! Bir taş da Eypio'dan
Rap dünyası Ivana Sert'e karşı! Bir taş da Eypio'danIvana Sert, aralıkta “Rap müzik balon. Hiç değer vermiyorum. Hikaye anlatıyorlar. Sanattan saymıyorum” diyen Ivana Sert'e bir tepki daha geldi.
6.02.2020Magazin
Jelena Karleusa: Şampiyon belli
Jelena Karleusa: Şampiyon belliKara Kartal’ın Sırp stoperinin şarkıcı eşi Jelena Karleusa, ilk İstanbul konserinde büyük ilgi gördü. Performansıyla izleyenleri kendisine hayran bırakan Karleusa, “Şampiyon yine Beşiktaş olacak” ifadelerini kullandı.
29.09.2017Beşiktaş
Tosic'ten çok kazanıyorum
Tosic'ten çok kazanıyorumBeşiktaş’ın yıldız futbolcusu Dusco Tosic’in şarkıcı eşi Jelena Karleusa, önceki gece İstanbul Gayrettepe’de Masquerade Club’te sahneye çıktı.
28.09.2017Magazin
Jelena paraya para demeyecek!
Jelena paraya para demeyecek!Beşiktaşlı Tosic'in şarkıcı eşi Jelena Karleusa'nın Türkiye'de sahne almaya başlayacağı öğrenildi. Jelena yenge, 1 saatte 50 bin TL alacak.
17.09.2017Magazin
Yıldız Tilbe’nin son hali hayranlarını üzdü
Yıldız Tilbe’nin son hali hayranlarını üzdüİstanbul'da sahne alan Yıldız Tilbe'nin kolundaki izlerin gitmediği görüldü.
15.12.2016Magazin
Sabaha kadar sahne
Sabaha kadar sahneYıldız Tilbe, önceki gece Masquerade Kulüp’te sahne aldı...
3.11.2016Magazin
Sevgilisi evli çıktı!
Sevgilisi evli çıktı!Evlilik hazırlıkları yaptığı sevgilisinin evli olduğunu öğrenen ünlü şarkıcı, konser öncesi konuyla ilgili soruları yanıtladı.
30.09.2016Magazin
Facebook Messenger'da yeni özellik
Facebook Messenger'da yeni özellikSosyal paylaşım sitesi Facebook, sohbet uygulaması Facebook Messenger üzerinde geliştirdiği yeni özellikleri açıkladı...
Tilbe farkı
Tilbe farkıŞarkıcı Yıldız Tilbe önceki akşam Gayrettepe Masquerade’de sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı...
3.03.2016Magazin
Yıldızlı geceler
Yıldızlı gecelerŞarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz akşam Gayrettepe’de bulunan Masquerade Club’de sahne aldı...
17.12.2015Magazin
Sporcuların gecesi
Sporcuların gecesiDünyaca ünlü Amerikalı boksör Floyd Mayweather Jr...
7.12.2015Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Masquerade ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masquerade haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.