Margot Robbie

Margot Robbie

Son dakika Margot Robbie haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Margot Robbie ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Margot Robbie haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Margot Robbie

haberleri sayfasında son dakika yaşanan margot robbie gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 margot robbie haberi bulunmuştur. Tüm margot robbie haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
Margot Robbie'nin ayak fotoğrafına 8 milyonluk teklif!
Margot Robbie'nin ayak fotoğrafına 8 milyonluk teklif! Barbie filmi ile ününe ün katan Margot Robbie, gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncuya bu kez de ayak fotoğrafını satması için 250 bin sterlin (8.6 milyon TL) teklif edildi.
17.08.2023 Magazin
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak?
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak? Barbie Filmi bilet fiyatları ve ne kadar vizyonda kalacağı sorgulanıyor. Barbie filmi 21 Temmuz’da vizyona girdi. Oppenheimer’ı gişede ikiye katlayan Barbie Filmi uyum sağlayabileceği bir dünya bulmak isteyen macera dolu bir kadının hikayesini anlatıyor. Peki, Barbie Filmi bilet fiyatları ne kadar, Barbie filmi ne kadar vizyonda kalacak? İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Adana Barbie sinema fiyatları…
22.07.2023 Kültür Sanat
Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor?
Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor? Barbie, vizyona girdi. Başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling'in paylaştığı Barbie'nin çekimleri 2022 yılında başlamıştı. Peki, Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor?
21.07.2023 Kültür Sanat
"Barbie" filminin Avrupa prömiyeri yapıldı!
"Barbie" filminin Avrupa prömiyeri yapıldı! "Barbie" filminin Avrupa prömiyeri yapıldı. Etkinliğe başrol oyuncuları Margot Robbie ve Ryan Gosling başta olmak üzere pek çok ünlü isim katıldı. Ünlüler, galada pembe halıda yürüdü.
13.07.2023 Magazin
Quentin Tarantino hakkında olay iddia! 'Dansçıya 10 bin dolar verdi'
Quentin Tarantino hakkında olay iddia! 'Dansçıya 10 bin dolar verdi' Hollywood'daki bir striptiz kulübü çalışanı, dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.
29.05.2023 Magazin
Margot Robbie'nin makyajsız halini görenler inanamadı!
Margot Robbie'nin makyajsız halini görenler inanamadı! Met Gala'da şıklığıyla herkesin dikkatini çeken ünlü oyuncu Margot Robbie, New York sokaklarında boy gösterdi. Ünlü ismin makyajsız haline yorum yağdı.
4.05.2023 Magazin
'Barbie' akımı başladı! Dünyanın en ünlü bebeği canlandı
'Barbie' akımı başladı! Dünyanın en ünlü bebeği canlandı Sosyal medya akımlarına bir yenisi daha eklendi. Son günlerde sosyal medya platformlarına girenler sürekli olarak karşılarında pembe pırıltılı bir zeminin üzerine yazılmış kocaman ‘Barbie’ yazısıyla ve Margot Robbie’nin ışıltılı gülüşüyle karşılaşıyor. Hatta sürekli önümüze düşen bu paylaşımlar başka bir akımın daha kapısını açtı. 'Barbie akımı'
9.04.2023 Magazin
Margot Robbie'nin lakabının perde arkası ortaya çıktı!
Margot Robbie'nin lakabının perde arkası ortaya çıktı! Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' filmiyle ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak 'Babylon'un galasında eski bir okul arkadaşının kendisine Maggot (Kurtçuk) diye seslenmesiyle adından söz ettirdi. Oyuncu, bu lakabın nasıl ortaya çıktığını da anlattı.
18.01.2023 Magazin
Ekin Su, İngiliz Moda Ödülleri'ne damga vurdu!
Ekin Su, İngiliz Moda Ödülleri'ne damga vurdu! Love Island'a katılıp birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, geceye sevgilisi Davide Sanclimenti ile katıldı. Uzun bir elbise tercih eden Ekin Su yarışmadan önce yaptırdığı göğüslerini sergilemeyi ise ihmal etmedi.
7.12.2022 Magazin
Margot Robbie'den öpüşme itirafı!
Margot Robbie'den öpüşme itirafı! Dünyaca ünlü isim Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' fimiyle ilgili açıklamalarıyla adından söz ettirdi. Filmdeki öpüşme sahnesinin senaryoda olmadığını itiraf eden ünlü isim, Pitt'i öpmek için eline geçen fırsatı nasıl değerlendirdiğini anlattı.
6.12.2022 Magazin
Tarzan Efsanesi nerede çekildi? Tarzan Efsanesi oyuncuları kimdir, konusu nedir?
Tarzan Efsanesi nerede çekildi? Tarzan Efsanesi oyuncuları kimdir, konusu nedir? Tarzan Efsanesi oyuncu kadrosu ve konusu ilke nerede çekildiği merak konusu oldu. David Yates’in yönetmen koltuğuna oturduğu 2016 yapımı macera ve aksiyon türündeki filmin başrollerini Margot Robbie ve Alexander Skarsgard paylaşıyor. Peki, Tarzan Efsanesi oyuncuları ve konusu ne? Tarzan Efsanesi nerede çekildi?
11.07.2022 Televizyon
Melis Sezen'in Harley Quinn hayalini paylaştı!
Melis Sezen'in Harley Quinn hayalini paylaştı! “Sadakatsiz”in Derin’i Melis Sezen, karanlık karakterleri oynamayı sevdiğini söyledi. Gotik sinemaya hayran olan oyuncunun hayalindeki rol, Margot Robbie’nin canlandırdığı Harley Quinn.
1.04.2022 Magazin
Melis Sezen: Farkında olmadan cilve yapanlardanım
Melis Sezen: Farkında olmadan cilve yapanlardanım Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de Derin rolüyle hayatlarımıza giren Melis Sezen samimi açıklamalarda bulundu.
4.04.2021 Magazin
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular… 2020 Oscar Ödül Töreni’nin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Bu sene 92’incisi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’nde her zamanki gibi iddialı birçok film, oyuncu ve yönetmen yarışıyor. Peki 2020 Oscar ödül töreni ne zaman? 92. Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
9.02.2020 Gündem
2020 Oscar adayları belli oldu! 2020 Oscar adayları kimler? En film adaylar hangileri?
2020 Oscar adayları belli oldu! 2020 Oscar adayları kimler? En film adaylar hangileri? Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929 yılında Los Angeles’ta verilmeye başlanan Oscar ödülleri, bu yıl 92. Kez düzenlenecek.
13.01.2020 Gündem
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
'Aklımı başımdan aldı'
'Aklımı başımdan aldı' Avustralyalı aktris Margot Robbie (28) ile Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio (44), 2013 yapımı 'Para Avcısı' filminde evli bir çifti oynamıştı. Bu yıl Quentin Tarantino'nun 'Bir Zamanlar Hollywood'da' filminde başrolü paylaşan ikilinin uyumları takdir topluyor.
6.08.2019 Magazin
Sette alışveriş başkadır
Sette alışveriş başkadır Margot Robbie, önceki gün Los Angeles’ta objektiflere takıldı.
14.04.2019 Magazin
Çıplaklık açıklaması
Çıplaklık açıklaması Margot Robbie, W Magazine’e konuk oldu.
6.01.2019 Magazin
"30 adamın ortasında sevişme sahnesi çekmek utandırıcıydı"
"30 adamın ortasında sevişme sahnesi çekmek utandırıcıydı" Güzel oyuncu Margot Robbie, kendisine şöhret getiren filmle ilgili unutamadığı anları anlattı.
1.12.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Margot Robbie ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki margot robbie haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.