Gazete Vatan Logo
Magazin Quentin Tarantino hakkında olay iddia! 'Dansçıya 10 bin dolar verdi'

Quentin Tarantino hakkında olay iddia! 'Dansçıya 10 bin dolar verdi'

Hollywood'daki bir striptiz kulübü çalışanı, dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Quentin Tarantino hakkında olay iddia! 'Dansçıya 10 bin dolar verdi'

Quentin Tarantino'nun yönettiği 'Once Upon a Time... in Hollywood' filminde, 'ayakkabı giymekten nefret ettiği için yalınayak dolaştığı' söylenen, hayatını kaybetmiş oyuncu Sharon Tate'i canlandıran Margot Robbie, bir sahnede görünen ayaklarının neden kirli olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

'TARANTINO, 'AYAKLARINI TEMİZLEME' DEDİ'

Güzel oyuncu, Vogue'un 'Life in Looks' adlı YouTube serisinin yeni bölümünde; "Bir oyuncu olan karakterim, kendini beyaz perdede görmek için bir sinema salonuna giriyor, botlarını çıkarıp ayaklarını uzatıyor ve filmi izlemek için yerleşiyor" diyerek sahneyi anlatmış şöyle devam etmişti:

“Ama ayaklarım kirliydi çünkü sette ayakkabısız dolaşıyordum. Filmde de kirli kalmasının sebebi ise Tarantino'nun 'Ayaklarını temizleme' demesiydi. Biri temizlemek için koştu, ancak Quentin; 'Hayır, temizlemeyin. Bu daha gerçek görünüyor. Böyle kalsın' dedi.”

KULÜP ÇALIŞANI ANLATTI

Kuzey Kaliforniya'dan kendini NorCal Lowlife adıyla tanıtan, Hollywood striptiz kulübü Crazy Girls'te kıdemli bir personel olan gizemli bir kişi, katıldığı 'Get in the Car' adlı podcast programında Quentin Tarantino'nun ayak fetişiyle ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Lowlife, bir keresinde yönetmenin söz konusu striptiz kulübünü ziyaret ettiğini ve özel bir oda ile mekandaki bir dansçının kendisine eşlik etmesini istediğini anlattı.

Özel odada yaşananları güvenlik kamerasından izlediğini itiraf eden Lowlife, "Tarantino, dansçının botlarını teker teker çıkardı ve ayaklarının altını yalamaya başladı" dedi.

Ünlü yönetmenin 30 dakika boyunca özel odada kaldığını belirten kaynak, "Köpük banyosu yaptığınızda ayaklarınızın nasıl göründüğünü bilirsiniz, değil mi? Kuru erik gibi. Dansçının ayakları da öyle görünüyordu" ifadelerini kullandı ve ekledi:

"Yanlış bilmiyorsam o dansçıya 10 bin dolar para verdi."

'CİDDİYE ALMIYORUM'

Ünlü yönetmen, geçmişte filmlerinde kadın ayaklarını çok fazla ön plana çıkarması sebebiyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu. 2021 yılında GQ'ya verdiği bir röportajda kendini savunan Tarantino, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Eleştirileri ciddiye almıyorum. Pek çok iyi yönetmenin filminde çok fazla ayak sahnesi var. Bu sadece iyi bir yönetmenlik. Benden önce, ayak fetişizmi konusunda öne çıkan kişi başka bir yönetmen olan Luis Buñuel'di. Hitchcock ve Sofia Coppola da bununla suçlanmıştı.”