Quentin Tarantino

Quentin Tarantino

Son dakika Quentin Tarantino haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Quentin Tarantino ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Quentin Tarantino haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Quentin Tarantino

haberleri sayfasında son dakika yaşanan quentin tarantino gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 quentin tarantino haberi bulunmuştur. Tüm quentin tarantino haberleri aşağıda listelenmiştir.
Quentin Tarantino hakkında olay iddia! 'Dansçıya 10 bin dolar verdi'
Quentin Tarantino hakkında olay iddia! 'Dansçıya 10 bin dolar verdi' Hollywood'daki bir striptiz kulübü çalışanı, dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.
29.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncu evlat acısıyla yıkıldı!
Ünlü oyuncu evlat acısıyla yıkıldı! Quentin Tarantino'nun yönettiği Rezervuar Köpekleri filmiyle parlayan ünlü oyuncu Michael Madsen'n oğlu Hudson Madsen, yaşadığı Hawaii'de hayatını kaybetti.
25.01.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Sonny Chiba koronavirüse yenik düştü!
Ünlü oyuncu Sonny Chiba koronavirüse yenik düştü! Ünlü oyuncu Sonny Chiba, koronavirüs nedeniyle 82 yaşında yaşamını yitirdi. Chiba, Quentin Tarantino’nun “Kill Bill” film serisinde Hattori Hanzo karakterini canlandırmıştı.
20.08.2021 Dünya
Melis Sezen: Farkında olmadan cilve yapanlardanım
Melis Sezen: Farkında olmadan cilve yapanlardanım Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de Derin rolüyle hayatlarımıza giren Melis Sezen samimi açıklamalarda bulundu.
4.04.2021 Magazin
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi Gangster filmlerinin bir numaralı isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Al Pacino rol aldığı filmlerle hafızalara kazındı. Amerikan filmlerinin ikonik isimlerinden olan Al Pacino son olarak Scorsese'nin, en destansı eseri olarak adlandırılan gangster filmi The Irishman filmi ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood’u ile beyaz perdede boy gösterdi. Peki, Al Pacino kimdir? İşte en iyi 10 Al Pacino filmi...
9.06.2020 Gündem
Quentin Tarantino baba oldu
Quentin Tarantino baba oldu Oscar ödüllü ABD'li yönetmen Quentin Tarantino (56) ile kendisinden 20 yaş küçük İsrailli şarkıcı eşi Daniella Pick'in bir oğulları oldu.
24.02.2020 Magazin
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular… 2020 Oscar Ödül Töreni’nin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Bu sene 92’incisi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’nde her zamanki gibi iddialı birçok film, oyuncu ve yönetmen yarışıyor. Peki 2020 Oscar ödül töreni ne zaman? 92. Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
9.02.2020 Gündem
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
Usta oyuncu Robert Forster hayatını kaybetti
Usta oyuncu Robert Forster hayatını kaybetti Karakter rollerinin usta oyuncusu Robert Forster hayatını kaybetti. Robert Forster, aralarında Quentin Tarantino'nun yönettiği ve kendisine Oscar adaylığı getiren Jackie Brown'un da yer aldığı bini aşkın filmde rol almıştı.
12.10.2019 Dünya
İşte gişenin yeni lideri!
İşte gişenin yeni lideri! Tarantino'nun yeni filmi Once Upon a Time In Hollywood, gişenin yeni lideri oldu.
27.08.2019 Televizyon
'Aklımı başımdan aldı'
'Aklımı başımdan aldı' Avustralyalı aktris Margot Robbie (28) ile Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio (44), 2013 yapımı 'Para Avcısı' filminde evli bir çifti oynamıştı. Bu yıl Quentin Tarantino'nun 'Bir Zamanlar Hollywood'da' filminde başrolü paylaşan ikilinin uyumları takdir topluyor.
6.08.2019 Magazin
Quentin Tarantino ile Daniella Pick evlendi
Quentin Tarantino ile Daniella Pick evlendi Unutulmaz filmlere imza atan yönetmen Quentin Tarantino, 35 yaşındaki İsrailli şarkıcı Daniella Pick'le romantik bir törenle evlendi.
29.11.2018 Magazin
Kaşıkçı operasyonunu krala bağlı tim yaptı!
Kaşıkçı operasyonunu krala bağlı tim yaptı! Riyad’dan 15 kişilik özel bir ekip ayrı gruplar halinde 1 ve 2 Ekim’de İstanbul’a geldi. Ekip yaklaşık 20 saat İstanbul’da kaldı. 13 kişi iki özel uçak ile diğer 2 kişi ise tarifeli uçakla Suudi Arabistan’a döndü. Reuters’a konuşan iki Türk yetkili, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice’ye bıraktığı cep telefonuna bağlı bir Apple Watch saat taşıdığını, akıbeti konusunda bu saatten gelen verilerin önemli ipuçları verebileceğini açıkladı.
11.10.2018 Gündem
Leo’nun göbek sorunu
Leo’nun göbek sorunu Oscar ödüllü aktör Leonardo DiCaprio, Malibu sahillerinde arkadaşı Vivi Nevo ile görüntülendi.
2.09.2018 Magazin
Margot Robie sete indi
Margot Robie sete indi Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt’in başrol olduğu Quentin Tarantino filmi ‘Once Upon A Time In Hollywood’tan ilk Margot Robbie görseli yayınlandı.
7.08.2018 Magazin
Efsaneler buluşması
Efsaneler buluşması Leonardo DiCaprio ile Brad Pitt’i bir araya getiren yeni Quentin Tarantino filmi ‘Once Upon A Time In Hollywood’tan ilk fotoğraf geldi.
28.06.2018 Magazin
Yeniden çalışabilirim
Yeniden çalışabilirim Uma Thurman, Quentin Tarantino ile 2003 yılında çektikleri ‘Kill Bill’ filmi çekimleri esnasında geçirdiği otomobil kazasında kalıcı boyun ve diz yaralanması geçirmesine rağmen yeniden Tarantino’yla çalışabileceğini açıkladı.
7.05.2018 Magazin
Cesur sahneleri olay oldu!
Cesur sahneleri olay oldu! Hollywood yıldızı Uma Thurman, 'The Con Is On' (İngilizler Geliyor) adlı komedi filmindeki cesur sahneleri ile yapım daha vizyona girmeden gündem oldu.
6.05.2018 Magazin
Ünlü çift böyle yakalandı!
Ünlü çift böyle yakalandı! Yönetmen Quentin Tarantino, önceki akşam nişanlısı Daniela Pick ile beraber Craigs adlı mekanda yemek yedi.
16.11.2017 Magazin
'Romantikliğim sadece 5 dakika sürdü'
'Romantikliğim sadece 5 dakika sürdü' 54. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında Antalya’da bulunan ve festivalin açılışında onur ödülü takdim edilen dünyaca ünlü oyuncu Christopher Walken, festivalin ikinci günü gerçekleştirilen söyleşide sinemaseverlerle bir araya geldi.
24.10.2017 Kültür Sanat
Tarantino: Cinsel tacizden haberdardım!
Tarantino: Cinsel tacizden haberdardım! Ünlü yapımcı Harvey Weinstein ile beraber çalışan yönetmen Quentin Tarantino, 'Weinstein'ın uyguladığı şiddetten haberi olduğunu' açıkladı.
21.10.2017 Dünya
Opera  benim gizli  silahım
Opera benim gizli silahım Yeni Gelin dizisinin Afet’i Ece İrtem opera mezunu bir oyuncu. Sesini de kullanacağı bir rol beklediğini anlatan İrtem “Opera, oyunculuk için gizli silahım” diyor.
20.10.2017 Arşiv
Evlilik yolunda
Evlilik yolunda Kült filmlerin yönetmeni Quentin Tarantino (54), 2009 yılından beri birlikte olduğu ve geçtiğimiz günlerde nişanlandığı Daniella Pick (33) ile objektiflere yansıdı.
16.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Quentin Tarantino ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki quentin tarantino haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.