Gazete Vatan Logo
Magazin Ekin Su, İngiliz Moda Ödülleri'ne damga vurdu!

Ekin Su, İngiliz Moda Ödülleri'ne damga vurdu!

Love Island'a katılıp birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, geceye sevgilisi Davide Sanclimenti ile katıldı. Uzun bir elbise tercih eden Ekin Su yarışmadan önce yaptırdığı göğüslerini sergilemeyi ise ihmal etmedi.

Ekin Su, İngiliz Moda Ödülleri'ne damga vurdu!

İngiltere'nin müstehcen yarışması Aşk Adası'na katılarak yarışmada birinci olan oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yarışma öncesinde pek çok dolgunun yanında göğüs dikleştirme operasyonu ve silikon işlemleri de yaptırmıştı.

Daha önce yarışmada bu sezon kimsenin cinsel ilişkiye girmediğini açıklayan Türk oyuncu son olarak İngiliz Moda Ödülleri 2022'ye katıldı.

Ekin Su geceye sevgilisiyle katıldı ve ince ip askılı derin dekolteye sahip bir elbise tercih etti. Göğüslerini sergileyen güzel oyuncu sosyal medyada da bol bol paylaşım yaptı.

Ekin Su Cülcüloğlu, İngiltere'de yayınlanan ve en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Love Island'a katıldıktan sonra tanındı. Türk oyuncu bu yarışmada birinci olunca merak edilmeye başladı.

EKİN SU CÜLCÜLOĞLU KİMDİR?

İngiltere'nin en çok izlenen yarışma programlarından Aşk Adası'na (Love Island) katılan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu ülkede en çok konuşulan isimler arasına girmişti. Ekin Su Cülcüloğlu 'Aşk Adası' yarışmacılarından Liam Llewellyn ile çıktığı randevuda kendisini anlatırken, Türkiye’deki bir dizide seri katili canlandırdığını söylemesiyle İngiliz basınında gündem yaratmıştı.

Haberin Devamı

Ekin Su Cülcüloğlu, 1996 yılında Ankara'da doğdu. Cülcüloğlu, Bilkent Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü bitirdi.

1.77 cm boyunda olan Ekin Su Cülcüloğlu, birçok defilede model olarak yer aldı. İngiltere’de ‘Love Island’ (Aşk Adası) yarışmasının şampiyonu olan Türk ekran yıldızı Ekin Su Cülcüloğlu (27), moda markası yüzü oldu. İngiltere’nin dünyaca ünlü moda sitesi ile 1 milyon Sterlin’e (21.7 Milyon TL) anlaştı. Bu, Aşk Adası tarihinde bir yarışmacının bir moda markasıyla yaptığı en büyük anlaşma oldu.

Ekin Su, yarışma boyunca markanın 27 ürününü giymiş, hepsi yok satmıştı.