Ekin Su Cülcüloğlu

Ekin Su Cülcüloğlu

Son dakika ekin su cülcüloğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekin su cülcüloğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekin su cülcüloğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekin Su Cülcüloğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekin su cülcüloğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 ekin su cülcüloğlu haberi bulunmuştur. Tüm ekin su cülcüloğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak?
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak? Efsane olan dizilerden Aşk-ı Memnu film olarak ekranlara dönüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde olduğu dizinin filminde Farah Zeynep Abdullah Bihter'e hayat verecek. Dizide Behlül'ün kim olacağı merak edilirken o isimler gündeme geldi.
16.01.2023 Magazin
Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su Cülcüloğlu kıyafetiyle tepki topladı!
Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su Cülcüloğlu kıyafetiyle tepki topladı! Aşk Adası programıyla İngiltere'de oldukça popüler olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yarışmadan birinci çıktı. Kısa bir dinlenmeden sonra Dancing On Ice yarışmasına katılan Ekin Su yarışmadaki seksi kıyafetiyle tepki görürken jüriden de düşük puanlar aldı.
16.01.2023 Magazin
Ekin Su, İngiliz Moda Ödülleri'ne damga vurdu!
Ekin Su, İngiliz Moda Ödülleri'ne damga vurdu! Love Island'a katılıp birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, geceye sevgilisi Davide Sanclimenti ile katıldı. Uzun bir elbise tercih eden Ekin Su yarışmadan önce yaptırdığı göğüslerini sergilemeyi ise ihmal etmedi.
7.12.2022 Magazin
Ekin Su Cülcüloğlu Roma'da fiziğini sergiledi! Bir marka için poz verdi
Ekin Su Cülcüloğlu Roma'da fiziğini sergiledi! Bir marka için poz verdi İngiltere'nin merakla izlenen yarışması Aşk Adası'na giderek birinci olan Ekin Su Cülcüloğlu yarışma öncesinde pek çok dolgunun yanında göğüs dikleştirme operasyonu geçirmişti. Yarışma sonrası büyük teklifler alan Türk oyuncu son olarak Roma'da bir marka için pozlar verdi.
10.10.2022 Magazin
Love Island birincisi Ekin Su Cülcüloğlu'nun sevgilisinden olay hareket
Love Island birincisi Ekin Su Cülcüloğlu'nun sevgilisinden olay hareket Tüm dünyada ilgi ile izlenen Love Island 2022 yarışmasının kazananı Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Cülcüloğlu bu kez de yarışmadaki flörtü Davide Sanclimenti'nin yaptığı şey ile olay oldu.
16.09.2022 Magazin
Ekin Su canlı yayında dekoltesinin azizliğine uğradı!
Ekin Su canlı yayında dekoltesinin azizliğine uğradı! Love Island yarışmasına katılan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüoğlu yarışmayı kazandı. Son günlerde bol kazançlı teklifler alan Ekin Su canlı yayın sırasında göğüs dekoltesinin azizliğine uğradı. Elbisesi aşağı kayan Ekin Su Cülcüloğlu son anda eliyle göğsünü kapadı.
9.08.2022 Magazin
Love Island birincisi oldu! Ekin Su Cülcüloğlu'na milyonluk teklif...
Love Island birincisi oldu! Ekin Su Cülcüloğlu'na milyonluk teklif... Geçtiğimiz günlerde yarışmayı kazanmak için her şeyi yapacağını söylediği mesajları ifşa olan Türk oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu, İngiltere'nin BBG Evi olarak adlandırılan Love Island'ı kazanan ismi oldu. Cülcüloğlu, yarışmadan sonra moda markalarıyla yaptığı anlaşmalar ve sponsorlu iş birlikler ile milyon dolarlar kazanmaya hazırlanıyor.
3.08.2022 Magazin
Ekin-Su Cülcüloğlu, 'Love Island'ı kazandı!
Ekin-Su Cülcüloğlu, 'Love Island'ı kazandı! Oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu, partneri Davide Sanclimenti ile "Love Island" (Aşk Adası) yarışma programının kazananı oldu. İkili, 50 bin sterlinlik ödülü paylaşacak
2.08.2022 Magazin
Ekin Su 'Aşk Adası'nı karıştırdı!  Çılgına dönüp küfür etti...
Ekin Su 'Aşk Adası'nı karıştırdı! Çılgına dönüp küfür etti... İngiltere'de büyük bir ilgi gören 'Love Island' (Aşk Adası) yarışmasına katılıp ortalığı birbirine katan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu adından bahsettiriyor. Güzel oyuncunun son bölümde çılgına dönerek ettiği küfürler ise tüm dikkatleri üzerine çekti.
23.06.2022 Magazin
Türk yarışmacı Ekin Su Cülcüloğlu, İngiltere'yi karıştırdı! Partneriyle uzun süre öpüşüp...
Türk yarışmacı Ekin Su Cülcüloğlu, İngiltere'yi karıştırdı! Partneriyle uzun süre öpüşüp... İngiltere'de yayınlanan Aşk Adası isimli programa Türk yarışmacı Ekin Su Cülcüloğlu damga vurdu. Ekin Su'nun programda eşleştiği İtalyan yarışmacı Davide Sanclimenti ile tutkulu bir şekilde öpüşmesi izleyicilerin tepkisini çekti. Bazı izleyiciler, öpüşmenin gereğinden fazla uzun sürdüğünü söyleyip ciddi tepki gösterdi.
14.06.2022 Magazin
Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Ekin Su Cülcüloğlu boyu ve rol aldığı diziler
Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Ekin Su Cülcüloğlu boyu ve rol aldığı diziler "Kuzey Yıldızı İlk Aşk"ta rol alan oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu, 6 Haziran'da "Love Island" (Aşk Adası) adlı flört yarışmasına katılacak. Söz konusu gelişmenin ardından, Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
28.04.2022 Güzeller

Benzer Haber Etiketleri

Ekin Su Cülcüloğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekin su cülcüloğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.