Aşk Adası

Aşk Adası

Son dakika aşk adası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk adası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk adası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk Adası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk adası gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 aşk adası haberi bulunmuştur. Tüm aşk adası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saba Tümer ile Aşk Adası formatı nedir? Aşk Adası hangi kanalda yayınlanacak? Aşk Adası ne zaman başlıyor?
Saba Tümer ile Aşk Adası formatı nedir? Aşk Adası hangi kanalda yayınlanacak? Aşk Adası ne zaman başlıyor? Saba Tümer'in sunuculuğunu yapacağı Aşk Adası programı yakında başlıyor. İngiltere'nin en çok izlenen programlarından Aşk Adası fragmanı da yayınlandı. Too Hot to Handle uyarlaması olan Aşk Adası Gain platformunda yayınlanacak. Peki Aşk Adası formatı nedir? Aşk Adası yarışmacıları arasında kimler var? İşte detaylar...
15.02.2024 Magazin
Millie Court bikinili pozlarıyla olay yarattı!
Millie Court bikinili pozlarıyla olay yarattı! İngiltere’nin en çok izlenen realite şovlarından biri olan Aşk Adası (Love Island) yarışmasının şampiyonu Millie Court sosyal medyada beğeni toplayan bir paylaşıma imza attı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.
14.06.2023 Magazin
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak?
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak? Efsane olan dizilerden Aşk-ı Memnu film olarak ekranlara dönüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde olduğu dizinin filminde Farah Zeynep Abdullah Bihter'e hayat verecek. Dizide Behlül'ün kim olacağı merak edilirken o isimler gündeme geldi.
16.01.2023 Magazin
Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su Cülcüloğlu kıyafetiyle tepki topladı!
Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su Cülcüloğlu kıyafetiyle tepki topladı! Aşk Adası programıyla İngiltere'de oldukça popüler olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yarışmadan birinci çıktı. Kısa bir dinlenmeden sonra Dancing On Ice yarışmasına katılan Ekin Su yarışmadaki seksi kıyafetiyle tepki görürken jüriden de düşük puanlar aldı.
16.01.2023 Magazin
Ekin Su, İngiliz Moda Ödülleri'ne damga vurdu!
Ekin Su, İngiliz Moda Ödülleri'ne damga vurdu! Love Island'a katılıp birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, geceye sevgilisi Davide Sanclimenti ile katıldı. Uzun bir elbise tercih eden Ekin Su yarışmadan önce yaptırdığı göğüslerini sergilemeyi ise ihmal etmedi.
7.12.2022 Magazin
Ekin Su Cülcüloğlu Roma'da fiziğini sergiledi! Bir marka için poz verdi
Ekin Su Cülcüloğlu Roma'da fiziğini sergiledi! Bir marka için poz verdi İngiltere'nin merakla izlenen yarışması Aşk Adası'na giderek birinci olan Ekin Su Cülcüloğlu yarışma öncesinde pek çok dolgunun yanında göğüs dikleştirme operasyonu geçirmişti. Yarışma sonrası büyük teklifler alan Türk oyuncu son olarak Roma'da bir marka için pozlar verdi.
10.10.2022 Magazin
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
Love Island yarışmacısı Maura Higgins korkunç olayı anlattı! 'Eli eteğimin üzerindeydi...'
Love Island yarışmacısı Maura Higgins korkunç olayı anlattı! 'Eli eteğimin üzerindeydi...' Love Island adlı yarışmayla ünlenen Maura Higgins korkunç bir olay yaşadı. Daha önce komşusunun röntgenci çıktığını söyleyen Maura Higgins cinsel saldırıya uğradı. Love Island (Aşk Adası) yarışmacısı Maura Higgins, takside uyuyakaldıktan sonra taksici tarafından cinsel saldırıya uğradığını açıkladı.
11.08.2022 Magazin
Gemma Owen yarışmadan sonra paraya para demiyor!
Gemma Owen yarışmadan sonra paraya para demiyor! Aşk Adası yarışmasının en iddialı yarışmacılarından biri olan futbolcu Michael Owen’ın kızı Gemma Owen yarışma biter bitmez reklam anlaşmalarına imza attı.
9.08.2022 Magazin
Love Island şampiyonu Ekin Su tarzıyla dikkat çekti!
Love Island şampiyonu Ekin Su tarzıyla dikkat çekti! Love Island(Aşk Adası) adlı yarışma programını kazanan oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Yarışmada partneri olan David ile çok yakıştırılan Ekin Su bu sefer sevgilisi olmadan bir etkinlikteydi. Dekolteli tarzıyla dikkat çeken oyuncuya yorum yağdı.
7.08.2022 Magazin
Love Island birincisi oldu! Ekin Su Cülcüloğlu'na milyonluk teklif...
Love Island birincisi oldu! Ekin Su Cülcüloğlu'na milyonluk teklif... Geçtiğimiz günlerde yarışmayı kazanmak için her şeyi yapacağını söylediği mesajları ifşa olan Türk oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu, İngiltere'nin BBG Evi olarak adlandırılan Love Island'ı kazanan ismi oldu. Cülcüloğlu, yarışmadan sonra moda markalarıyla yaptığı anlaşmalar ve sponsorlu iş birlikler ile milyon dolarlar kazanmaya hazırlanıyor.
3.08.2022 Magazin
Ekin-Su Cülcüloğlu, 'Love Island'ı kazandı!
Ekin-Su Cülcüloğlu, 'Love Island'ı kazandı! Oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu, partneri Davide Sanclimenti ile "Love Island" (Aşk Adası) yarışma programının kazananı oldu. İkili, 50 bin sterlinlik ödülü paylaşacak
2.08.2022 Magazin
Love Island’ın eski yarışmacısı Ellie Brown 'Geri döndüm' notuyla paylaştı!
Love Island’ın eski yarışmacısı Ellie Brown 'Geri döndüm' notuyla paylaştı! İngiltere'nin sevilen programı Love Island'ın (Aşk Adası) eski yarışmacılarından Ellie Brown, İbiza’daki lüks tatiline başladığını yeşil bikinisiyle yaptığı paylaşımla takipçilerine duyurdu. Yeşil bikinisini dantelli bir elbise ile tamamlayan Brown’un paylaşımı hayranlarından tam not aldı.
14.07.2022 Magazin
Love Island programının eski yarışmacı Megan Barton Hanson'dan samimi itiraf!
Love Island programının eski yarışmacı Megan Barton Hanson'dan samimi itiraf! 6 sene önce Love Island (Aşk Adası) yarışmasının dördüncü sezonunda yer aldıktan sonra ünlenen Megan Barton Hanson, toplumsal tabuları yıkarak cinsel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hanson, hayatı boyunca cinsel ilişkiye girdiği en çılgın yeri itiraf etti.
26.06.2022 Magazin
Love Island yarışmasında hile krizi! Mesajlar sızdırıldı, Türk oyuncu Ekin Su ile...
Love Island yarışmasında hile krizi! Mesajlar sızdırıldı, Türk oyuncu Ekin Su ile... İngiltere'nin en çok izlenen yarışma programı Aşk Adası'nda (Love Island) Türk oyuncu Ekin Su krizi çıktı. Ekin Su’nun, şovu kazanmak için başka bir yarışmacıyla ilişki kurduğu ve ikilinin gizli bir anlaşma yaptığı iddia edildi. Mesajlar Twitter’da sızdırıldı.
25.06.2022 Magazin
Ekin Su 'Aşk Adası'nı karıştırdı!  Çılgına dönüp küfür etti...
Ekin Su 'Aşk Adası'nı karıştırdı! Çılgına dönüp küfür etti... İngiltere'de büyük bir ilgi gören 'Love Island' (Aşk Adası) yarışmasına katılıp ortalığı birbirine katan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu adından bahsettiriyor. Güzel oyuncunun son bölümde çılgına dönerek ettiği küfürler ise tüm dikkatleri üzerine çekti.
23.06.2022 Magazin
Türk yarışmacı Ekin Su Cülcüloğlu, İngiltere'yi karıştırdı! Partneriyle uzun süre öpüşüp...
Türk yarışmacı Ekin Su Cülcüloğlu, İngiltere'yi karıştırdı! Partneriyle uzun süre öpüşüp... İngiltere'de yayınlanan Aşk Adası isimli programa Türk yarışmacı Ekin Su Cülcüloğlu damga vurdu. Ekin Su'nun programda eşleştiği İtalyan yarışmacı Davide Sanclimenti ile tutkulu bir şekilde öpüşmesi izleyicilerin tepkisini çekti. Bazı izleyiciler, öpüşmenin gereğinden fazla uzun sürdüğünü söyleyip ciddi tepki gösterdi.
14.06.2022 Magazin
Aşk Adası'na gitmeye hazırlanan Ekin-Su Cülcüloğlu Jack Grealish'in ilgisini çekti!
Aşk Adası'na gitmeye hazırlanan Ekin-Su Cülcüloğlu Jack Grealish'in ilgisini çekti! İngiltere’nin popüler izdivaç programı olan Love Island'a katılmaya hazırlanan oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu ünlü futbolcu Jack Grealish'in dikkatini çekti. Futbolcu, güzel oyuncunun paylaşımlarını beğeni yağmuruna tuttu.
6.05.2022 Magazin
Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Ekin Su Cülcüloğlu boyu ve rol aldığı diziler
Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Ekin Su Cülcüloğlu boyu ve rol aldığı diziler "Kuzey Yıldızı İlk Aşk"ta rol alan oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu, 6 Haziran'da "Love Island" (Aşk Adası) adlı flört yarışmasına katılacak. Söz konusu gelişmenin ardından, Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
28.04.2022 Güzeller
Love Island yıldızı itiraf etti! "Geçmişte onları hep dolguyla destekliyordum"
Love Island yıldızı itiraf etti! "Geçmişte onları hep dolguyla destekliyordum" Love Island (Aşk Adası)'nın yıldızlarından Molly Smith, göğüs büyütme operasyonundan sonra göğsünü gere gere çekildiği bikinili pozunu paylaştı. Yaşadığı hisleri paylaşan Molly, "Geçmişte onları hep dolguyla destekliyordum" dedi.
31.12.2021 Magazin
Ünlü sunucu evinde ölü bulundu
Ünlü sunucu evinde ölü bulundu İngiltere'de ünlü TV sunucusu Caroline Flack Londra'daki dairesinde ölü bulundu. Flack'in intihar ettiği açıklandı.
16.02.2020 Dünya
ŞOK! Canlı yayında cinsel organ muayenesi!
ŞOK! Canlı yayında cinsel organ muayenesi! İngiltere'de bir programa katılan TV yıldızı Chris Hughes, canlı yayında testis muayenesi yaptırdı. Yayını izleyenler şoke oldu.
6.12.2018 Dünya
Meşhur olunca devlet memurluğundan vazgeçti!
Meşhur olunca devlet memurluğundan vazgeçti! Aşk Adası adlı televizyon programıyla şöhreti yakalayan Zara McDermott, çalıştığı devlet memurluğundan istifa ettiğini açıkladı.
21.11.2018 Magazin
Başkalarıyla eşleştirilince villanın banyosunda ilişkiye girdiler!
Başkalarıyla eşleştirilince villanın banyosunda ilişkiye girdiler! İngiltere'de yayınlanan ve bekar gençlerin gerçek aşkı aradığı Aşk Adası isimli programda birbirlerine aşık olan ancak başkalarıyla eşleştirilen çift, programı terk etmeden önce villanın banyosunda cinsel ilişkiye girdi.
20.07.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Aşk Adası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk adası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.