Gazete Vatan Logo

Tarzan Efsanesi nerede çekildi? Tarzan Efsanesi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Tarzan Efsanesi oyuncu kadrosu ve konusu ilke nerede çekildiği merak konusu oldu. David Yates’in yönetmen koltuğuna oturduğu 2016 yapımı macera ve aksiyon türündeki filmin başrollerini Margot Robbie ve Alexander Skarsgard paylaşıyor. Peki, Tarzan Efsanesi oyuncuları ve konusu ne? Tarzan Efsanesi nerede çekildi?

Tarzan Efsanesi nerede çekildi? Tarzan Efsanesi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Tarzan Efsanesi bugün TRT 1 ekranlarında yayımlanacak. 2016 yapımı başrollerinde Margot Robbie ve Alexander Skarsgaard'ın oynadığı filmin yönetmeni David Yates'tir. Filmseverler Tarzan Efsanesi oyuncuları ve konusu merak ediliyor.

TARZAN EFSANESİ KONUSU

Ormanların Tarzan'ı olarak nam salan adam artık Greystoke Lordu John Clayton adıyla ve sevdiği kadınla medeniyette yaşamaya başlamıştır.

Üstelik meclisin ticari ataşesi olarak görev almak için Kongo'ya davet edilmiştir. Fakat arkasında alçakça planlar işlemektedir. Belçika Kralı'nın elçisi Leon Rom'un Clayton'u biri intikam oyununda piyon olarak kullanacaktır. Fakat kiminle ve ne ile dans ettiklerinden habersizdirler.

TARZAN EFSANESİ OYUNCULARI

Alexander Skarsgård

Margot Robbie

Christoph Waltz

Samuel L. Jackson

Djimon Hounsou

Ella Purnell

TARZAN EFSANESİ NEREDE ÇEKİLDİ?

ABD yapımı Tarzan Efsanesi filmi, İngiltere'nin yanı sıra iki farklı ülkede çekimlerini gerçekleştirdi. Çekimler, İtalya'nın Dolomoti Dağları'nda ve Afrika'nın Gabon Cumhuriyeti'nde yapıldı.

Haberin Devamı