Mare

Mare

Son dakika Mare haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mare ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mare haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mare

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mare gelişmeleri de dahil olmak üzere 372 mare haberi bulunmuştur. Tüm mare haberleri aşağıda listelenmiştir.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
1.04.2024 İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
1.04.2024 İddaa
PKK'lı canlı bomba yakalandı! Bakan Soylu duyurdu
PKK'lı canlı bomba yakalandı! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Azez Mare Bölgesinde PKK/KCK terör örgütü mensubu Ebu Ali kod Hasan Najjar, 1.8 kilo C-4 plastik patlayıcı canlı bomba yeleği ve çok sayıda mühimmat ile yakalandı.
11.08.2022 Gündem
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı Emmy Ödülleri'nin 2022 yılı için adayları açıklandı. Bu yıl en çok adaylık alan yapımlar 25 kategoriyle Succession ile 20 adaylıkla Ted Lasso ve The White Lotus dizileri oldu.
13.07.2022 Kültür Sanat
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında...
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında... Suriye’ye sınır ötesi harekât hazırlıkları sürerken Türkiye sınırına 3 kilometre mesafede bulunan Kamışlı'daki ABD askerleri uluslararası haber ajansı AFP'nin objektifine yansıdı. Fotoğraflarda ABD askerlerinin YPG'li teröristlerle birlikte Kamışlı'ya bağlı bir köyde devriye gezdiği görüldü
12.06.2022 Dünya
Bakan Soylu duyurdu! 1200 mahalle yabancılara ikamete kapatılıyor, 1 Temmuz'da başlıyor...
Bakan Soylu duyurdu! 1200 mahalle yabancılara ikamete kapatılıyor, 1 Temmuz'da başlıyor... Düzensiz göçmenlerle ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, yabancılara ikamet yasağı geliyor. O uygulamaya son verilecek, artık notere ev sahibiyle birlikte gidecek. Bakanlık harekete geçti, sahte olup olmadığı hemen ortaya çıkıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yabancı sayısı toplam nüfusun yüzde 25'ini geçen 781 mahallenin yabancılar için ikamete kapatıldığını belirterek, "1 Temmuz'dan itibaren oranın yüzde 20 olarak uygulanması sağlanacak. Böylelikle 1200 mahalle ikamete kapatılacak" dedi.
11.06.2022 Gündem
Türkiye harekât için düğmeye bastı! 30 kilometre boyunca...
Türkiye harekât için düğmeye bastı! 30 kilometre boyunca... Suriye’de sınır boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölge oluşturma ve Tel Rıfat ile Menbic’i terörden temizleme amaçlı harekat için sevkiyat başladı. Mühimmat ve lojistik destek malzemeleri taşıyan çok sayıda TIR Suriye tarafına geçti. Tel Rıfat’ta az sayıdaki Rusya güçleri ile YPG/PKK ile birlikte hareket eden Suriye rejim güçleri bu bölgeden çekildi. ABD tarafından YPG/PKK’ya verilen güdümlü tanksavar füzeleri ile ağır silahların ise Menbic’e taşındığı belirtildi.
11.06.2022 Gündem
Kaçak göçmenlerle ilgili yeni tedbirler! Ve yasaklandı! Bugün itibarıyla başlıyor
Kaçak göçmenlerle ilgili yeni tedbirler! Ve yasaklandı! Bugün itibarıyla başlıyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Göç Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Kaçak göçmenlerle ilgili atılan yeni adımları paylaşan Bakan Soylu, Valiliklere yazı gönderiyoruz. Taksiciler il dışına taşıdıkları yabancı yolcuların 'seyahat belgelerini' kontrol etmek zorunda olacak. Kaçak göçmeni bir ilden başka bir ile taşımaya kimse aracılık etmesin. Onun için böyle bir yükümlülüğü bugün itibarıyla getiriyoruz." dedi.
9.06.2022 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Miçotakis'e sert tepki: Yunanistan ateşle oynamaktadır
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Miçotakis'e sert tepki: Yunanistan ateşle oynamaktadır Milliyetçi Hareket Partisi genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Akdeniz ve Ege'de gerilimi tırmandıran Yunanistan ateşle oynamaktadır. ABD'nin Yunanistan'da kurduğu 9 askeri üs milli kimliğimize tehdittir. Miçotakis yönetimi denize dökülen vandal dedelerinden ders almamıştır. Bu gafil zihniyetin anlaşılan odur ki denizin dibini canı tekrar çekmektedir." dedi.
31.05.2022 Siyaset
Kartal açıklarında iki gemi çarpıştı
Kartal açıklarında iki gemi çarpıştı Kartal açıklarında iki kuru yük gemisi hafif şekilde çarpıştı. Kıyı Emniyeti ekipleri, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı kazaya ilişkin tutanak tutarken, kaza anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
29.05.2022 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Fırat Kalkanı bölgesinde 54 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Fırat Kalkanı bölgesinde 54 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonda 54 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
23.04.2022 Gündem
Acı haber geldi: 2 asker ve 1 polis şehit oldu
Acı haber geldi: 2 asker ve 1 polis şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 22 Nisan 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan P.Uzm.Çvş. Furkan Gök hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı. İlerleyen saatlerde MSB'den bir acı haber daha geldi. MSB, Piyade Teğmen Bekir Can Kerek şehit olduğunu duyurdu. Son dakika haberi olarak EGM, Fırat Kalkanı Bölgesinde teröristlerin saldırısında Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs'ün şehit olduğunu bildirdi.
22.04.2022 Gündem
PKK'lı teröristlerden Mare'ye roketli saldırı: 6 polis yaralı
PKK'lı teröristlerden Mare'ye roketli saldırı: 6 polis yaralı Suriye'nin Mare kasabasına PKK/YPG'li teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda zırhlı araçtaki 6 özel harekat polisi yaralandı. Polislerin durumlarının iyi olduğu bildirildi.
22.04.2022 Gündem
Suriye'de teröristlerden havanlı saldırı; 6 polis yaralı
Suriye'de teröristlerden havanlı saldırı; 6 polis yaralı Suriye'nin Mare kasabasına PKK/YPG'li teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda zırhlı araçtaki 6 özel harekat polisi yaralandı. Polislerin durumlarının iyi olduğu bildirildi.
22.04.2022 Gündem
Korkunç felaket sonrası yaşam tehlikede! Peru'da acil durum ilan edildi, 6 bin varil...
Korkunç felaket sonrası yaşam tehlikede! Peru'da acil durum ilan edildi, 6 bin varil... Peru’da petrol sızıntısının neden olduğu çevre felaketinin ardından 90 günlük ‘çevresel acil durum’ ilan edildi.
23.01.2022 Dünya
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Suriye’de 4 yaşındaki çocuğa tecavüzden YPG/PKK’lılar sorumlu tutuluyor
Suriye’de 4 yaşındaki çocuğa tecavüzden YPG/PKK’lılar sorumlu tutuluyor Suriye’nin kuzeyindeki Tel Rıfat ilçesinde 4 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz edildiğinin ortaya çıkmasının ardından olaydan terör örgütü YPG/PKK mensupları sorumlu tutuldu.
18.11.2021 Dünya
Tel Rıfat neresi, nerede? Tel Rıfat haritası!
Tel Rıfat neresi, nerede? Tel Rıfat haritası! Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı Harekât Bölgesi içinde bulunan Azez-Mare hattında Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) önceki gün düzenlenen saldırıcı sonucu 2 özel harekât polisi yaşamını yitirdi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Kendi göbeğimizi kendimiz keseriz, gerekeni yapacağız" ifadelerini kullanırken, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise "Gereken ne varsa yeri ve zamanı geldiğinde yapılacak" şeklinde konuştu. Peki, Tel Rıfat neresi, nerede? Afrin Tel Rıfat haritası…
14.10.2021 Gündem
TSK alarma geçti! Suriye’de harekat sinyali...
TSK alarma geçti! Suriye’de harekat sinyali... Türk Silahlı Kuvvetleri Fırat Kalkanı Harekât bölgesinde PKK saldırısı sonrasında alarma geçti. Terör örgütlerinin Tel Rıfat’taki askeri faaliyetleri yakın takibe alındı. Bölgedeki silahlı grupların mevzileri obüs topları, füze ve havanlarla vuruldu.
13.10.2021 Gündem
Fırat Kalkanı bölgesinde zırhlı araca saldırı: 2 polis şehit
Fırat Kalkanı bölgesinde zırhlı araca saldırı: 2 polis şehit Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde zırhlı araca PKK/PYD terör örgütünce güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu Gaziantep Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Cihat Şahin ve Fatih Doğan şehit oldu, 2 özel harekat polisi de yaralandı.
10.10.2021 Gündem
Can Yaman sevenlerini şaşırttı! İşte yeni dizisi...
Can Yaman sevenlerini şaşırttı! İşte yeni dizisi... Geçen yıl Özge Gürel ile başrol paylaştığı 'Bay Yanlış' dizisinde istediği başarıyı yakalayamayan Can Yaman, geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu İtalya'da sevenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yaman, Canale 5'te yayınlanacak olan Viola Come Il Mare adlı polisiye dizide başrol oynuyor. İşte detaylar...
15.09.2021 Magazin
Kate Winslet: 11 yaşımdan beri ona aşığım
Kate Winslet: 11 yaşımdan beri ona aşığım Kate Winslet: “Guy Pearce’a 11 yaşımdan bu yana aşığım. İlk kez bir araya geldiğimizde onu görünce ne kadar sevdiğimi açıklamam gerekmişti.”
17.04.2021 Magazin
Bakan Soylu'dan flaş Gara Operasyonu açıklaması
Bakan Soylu'dan flaş Gara Operasyonu açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Gara'ya giden HDP'li vekilin Ağrı milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir olduğunu açıkladı. Bakan Soylu ayrıca Gara bölgesinin PKK için çok önemli olduğunu belirterek, "Gara neyi ifade ediyor? Kandil koridoru, Suriye koridoru, Sincar koridoru, bu koridorun geçiş alanı Gara'dır. İkinci özelliğine Gara'nın Sözde Apollo Akademisi buradadır. Sağlık, eğitim, havacılık, hepsi buradaki alandadır. Bu alan savunması çok kolay, tepeleri olan bir alandır" dedi.
20.02.2021 Gündem
Bakan Soylu: Bulacağız ve onları imha edeceğiz!
Bakan Soylu: Bulacağız ve onları imha edeceğiz! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün Türkiye'de terör örgütü PKK'nın sayısını 320'nin altına kadar düşürdük. Yaz-kış operasyonlarımız devam ediyor. Eren-5'e başladık, mağara mağara giriyoruz. Bulacağız ve onları imha edeceğiz. Burada hiçbir tedirginliğimiz söz konusu değildir." dedi.
27.01.2021 Siyaset
Bakan Soylu: Türkiye, 4 milyon yabancıyı muhtemel zulüm ve ölümden kurtardı
Bakan Soylu: Türkiye, 4 milyon yabancıyı muhtemel zulüm ve ölümden kurtardı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye, İdlib'den Afrin'e, Azez'den Mare'ye, Cerablus'tan Resulayn'a kadar 8 bin 161 kilometrekare alanda zulmü durdurmuş, 1 milyon 750 bin insanın hayatını normalleştirmiş, terör örgütlerinden arındırmış, ikamet izni ile kalanlar hariç barındırdığı toplam 4 milyon yabancıyı, muhtemel bir zulüm ve ölümden kurtarmıştır" dedi.
18.12.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mare ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mare haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.