Akşener'in manevrası ters tepti, masa artık 5'li! 'CHP'yi bölmeye çalıştı yorumları var'
Akşener'in manevrası ters tepti, masa artık 5'li! 'CHP'yi bölmeye çalıştı yorumları var' İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sert bir açıklamayla 6'lı Masa'dan kalkmasının etkileri sürerken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Ankara'da kulislerdeki son gelişmeleri aktardı. Canova, "CHP'deki kulislere göre İYİ Parti'nin son çıkışı biraz CHP'nin kendi içine yönelik bir manevra olarak algılandı. Yani partiyi bölmeye, parçalamaya çalıştı yorumları var. Akşener'in bu manevrasının CHP'ye göre ters teptiği ve aksine partiyi konsolide ettiği konuşuluyor" dedi. Canova, masadaki 5 partinin bugün birlik mesajı vereceğini ve adayın Kılıçdaroğlu olarak açıklanacağını aktardı.
4.03.2023 Gündem
Mansur Yavaş kimdir? CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı
Mansur Yavaş kimdir? CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP ve İYİ Parti, 31 Mart Yerel Seçimleri için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Mansur Yavaş’ı gösterdi. Hem Ankara’daki hem de yurt genelindeki seçmenler Mansur Yavaş’ın biyografisini internet üzerinden araştırıyor. Peki, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş kimdir?
31.03.2019 Siyaset
Mısır'da eski futbolcu Hassan'a tehdit
Mısır'da eski futbolcu Hassan'a tehdit Sisi yönetimine yakınlığıyla bilinen milletvekili ve Zemalek Futbol Kulübü Başkanı Mansur, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Mısırlı eski
28.12.2016 Futbol
ABD'den flaş açıklama! Engelliyordu bombaladık...
ABD'den flaş açıklama! Engelliyordu bombaladık... ABD, Taliban lideri Mansur'a yönelik hava saldırısı düzenledi
29.09.2021 Gündem
Güzel Köylü'de 'Atatürk türküsü'
Güzel Köylü'de 'Atatürk türküsü' Güzel Köylü'de herkes bu duygulu sahneye kilitlendi. Hem okunan türkünün güzelliği hem de Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği şarkılardan birisi olması izleyicileri mest etti.
22.01.2015 Sinema-Dizi