Manisa Valiliği

Manisa Valiliği

Son dakika Manisa Valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Manisa Valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Manisa Valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manisa Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manisa valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 manisa valiliği haberi bulunmuştur. Tüm manisa valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manisa'da ikinci kez yangın çıkan geri dönüşüm tesisi mühürlendi
Manisa'da ikinci kez yangın çıkan geri dönüşüm tesisi mühürlendi Manisa'da, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde, geçen yıl haziran ayında sonra dün yine yangın çıkan, geri dönüşüm tesisi mühürlendi. İlk yangında tesise 7 milyon 330 bin lira ceza kesilmiş ve mühür işleminin yapılabilmesi amacıyla tesisteki malzemelerin bertarafı için süre verilmişti.
9.01.2024 Gündem
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu?
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu? Yaşar Karadeniz, Sakarya’da yaşanan kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmeye başlandı. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'in hayatı ve kariyeri sorgulanıyor. Peki, Yaşar Karadeniz kimdir? Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
28.12.2023 Gündem
Manisa'da 100. yılda 100 bisikletli bisiklet turu yapıldı
Manisa'da 100. yılda 100 bisikletli bisiklet turu yapıldı Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Manisa Valiliği koordinesinde '100. yılda 100 bisikletli' bisiklet turu gerçekleştirildi. Ellerindeki Türk bayraklarıyla şehir turu atan bisikletliler büyük ilgi gördü.
28.10.2023 Yaşam
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
İbrahim Tatlıses, Muğla'nın ardından Manisa'da da tekerlekli sandalyeyle konser verdi
İbrahim Tatlıses, Muğla'nın ardından Manisa'da da tekerlekli sandalyeyle konser verdi Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan İbrahim Tatlıses, Muğla’nın ardından Manisa’da da tekerlekli sandalyeyle konser verdi. Seslendirdiği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Tatlıses, kaza sonrası hastaneden kaçtığını anlatması ise güldürdü.
8.09.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa Büyükşehir Belediyesinin açılışını gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa Büyükşehir Belediyesinin açılışını gerçekleştirdi Toplu açılış töreni ve 2022 yılı kuru üzüm taban fiyatını açıklamak üzere Manisa'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdiği miting sonrası Manisa Büyükşehir Belediyesinin yeni hizmet binasının da açılışını gerçekleştirdi.
20.08.2022 Siyaset
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Manisa'da
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Manisa'da Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Manisa Valiliği ile Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
28.07.2022 Gündem
Petrol fışkırdı! Daha fazlası olduğu düşünülüyor, 5 kilometrelik fay hattı boyunca...
Petrol fışkırdı! Daha fazlası olduğu düşünülüyor, 5 kilometrelik fay hattı boyunca... Manisa'nın Salihli ilçesinde çiftçi Mustafa Yüksel'e ait zeytin bahçesinde kuyudan çıkan siyah ve yanıcı maddenin yüzde 6'sının, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından yapılan incelemede çok kaliteli petrol olduğunun tespit edilmesini bölgedekiler büyük sevinçle karşıladı.
1.06.2022 Yaşam
Su bulmak için kuyu açtı, kaliteli petrol çıktı!
Su bulmak için kuyu açtı, kaliteli petrol çıktı! Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Yağbasan Mahallesi'nde çiftçi Mustafa Yüksel'in zeytin tarlasında su bulmak için açtığı kuyudan çıkan siyah ve yanıcı maddenin Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından yapılan incelemesi sonucunda yüzde 94'ü su, yüzde 6'sı ise çok kaliteli petrol olduğu belirlendi. AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, "TPAO yetkilileri kısa sürede sahaya gelerek bölgede rezerv tespit çalışması için kuyu açma çalışması başlatacak." dedi.
31.05.2022 Yaşam
Manisa Valiliği'nden Turgutlu'da yakalanan 2 PKK'lı ile ilgili açıklama
Manisa Valiliği'nden Turgutlu'da yakalanan 2 PKK'lı ile ilgili açıklama Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yakalanan 2 PKK'lının, Manisa Valiliği'nce yapılan açıklamada, orman yangınlarıyla irtibatlı olduklarına dair herhangi bir bilgi ya da bulgunun söz konusu olmadığı bildirildi. Açıklamada, "Terör operasyonu neticesinde gözaltına alınan şahısların devam eden orman yangınlarıyla irtibatlı olduklarına dair herhangi bir bilgi ya da bulgu söz konusu değildir" denildi.
29.07.2021 Gündem
Cami hoparlöründen okundu! Soruşturma başlatıldı
Cami hoparlöründen okundu! Soruşturma başlatıldı Manisa'nın Yunusemre ilçesi Mesir Camii hoparlöründen okunan kasidede geçen 'Oruç tutmayanın başın ağrısı' cümlesi sosyal medyada tepkilere neden olurken, Manisa Valiliği okunan kasideye ilişkin soruşturma başlattı.
10.05.2021 Gündem
Uzaktan eğitim kararı! Valilik duyurdu
Uzaktan eğitim kararı! Valilik duyurdu Manisa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ortaokulların 5, 6 ve 7. sınıflarında, lise hazırlık ile 9,10 ve 11. sınıflarda tam zamanlı uzaktan eğitime geçilmesine karar verildi.
7.04.2021 Eğitim
Ölen yaşlı kadını gelini dövmüş! Video ortaya çıkınca mezarı açıldı
Ölen yaşlı kadını gelini dövmüş! Video ortaya çıkınca mezarı açıldı Manisa'da, 24 gün önce hayatını kaybeden Fadime Arslan'ın (88) mezarı, gelini F.A. (61) tarafından öldüresiye dövüldüğüne dair videoların ortaya çıkması nedeniyle açıldı. Arslan'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, görüntüler üzerine gözaltına alınan gelin F.A., jandarmadaki ifadesinin ardından savcılık talimatın üzerine serbest bırakıldı.
5.04.2021 Gündem
Soma'da maden ocağında göçük: 3 ölü
Soma'da maden ocağında göçük: 3 ölü Manisa'nın Soma ilçesinde özel bir maden ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 4 işçiden 3'ü yaşamını yitirirken 1'i de yaralı olarak kurtarıldı.
10.04.2020 Gündem
Görüntü tepki çekmişti! O polis görevden uzaklaştırıldı
Görüntü tepki çekmişti! O polis görevden uzaklaştırıldı Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bir polis 65 yaş üstündeki kişiye kötü davrandığı gerekçesiyle açılan soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırıldı.
26.03.2020 Yaşam
Manisa'da korkutan deprem! İstanbul ve İzmir'de de hissedildi...
Manisa'da korkutan deprem! İstanbul ve İzmir'de de hissedildi... Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, İzmir'de de hissedildi. Gelen son dakika haberine göre Manisa Valiliği, merkez üssü Akhisar ilçesi olan 4,8 büyüklüğündeki depreme ilişkin herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını bildirdi.
24.02.2020 Gündem
Manisa'da korkutan deprem!
Manisa'da korkutan deprem! Gelen bir son dakika haberine göre, Manisa’nın Akhisar ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.
23.02.2020 Gündem
Son dakika | Manisa'da deprem: İzmir ve Bursa da sallandı
Son dakika | Manisa'da deprem: İzmir ve Bursa da sallandı Son dakika gelen bilgisine göre Kandilli Manisa'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. AFAD ise depremin büyüklüğünü 5.2 olarak açıkladı. Deprem Manisa ve çevre illerde kuvvetle hissedildi.
18.02.2020 Gündem
Manisa'da peş peşe depremler
Manisa'da peş peşe depremler Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4,8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından bazı vatandaşlar panik yaşadı.
4.02.2020 Gündem
Manisa'da bir deprem daha
Manisa'da bir deprem daha Kandilli Rasathanesi'nden açıklanan son dakika bilgisine göre Manisa'nın Akhisar ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gün içinde Manisa'da 3 tane 4 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.
2.02.2020 Gündem
Manisa Akhisar'da 4.7 büyüklüğünde deprem!
Manisa Akhisar'da 4.7 büyüklüğünde deprem! Manisa Akhisar'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İzmir ve çevresinde hissedildi. Bugün öğle saatlerinde Manisa'da 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti.
28.01.2020 Gündem
Manisa'da korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Manisa'da korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi Manisa'nın Akhisar ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.01.2020 Gündem
Valilik uyardı! Dolandırıcılık başladı
Valilik uyardı! Dolandırıcılık başladı Otomotiv şirketi Volkswagen'in Manisa'ya kuracağı fabrikada iş bulma vaadiyle dolandırıcılık olaylarına rastlanmaya başlandı. Manisa Valiliği bu konuyla ilgili olarak vatandaşları uyardı.
15.01.2020 Gündem
İstanbul'da kar yağacak mı? İstanbul'da okullar tatil mi?
İstanbul'da kar yağacak mı? İstanbul'da okullar tatil mi? Soğuk havalar yurdun büyük kesimini etkisi altına alırken Meteoroloji'den peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ankara dahil olmakla birlikte İç Anadolu ve birçok ilde kar yağışı etkili oluyor. İstanbul'da ise sağanak yağışlı ve fırtınalı hava kendisini gösterirken, vatandaşlara "tedbirli olun" çağrısı geldi. Valiliklerden "Okullar tatil edildi" açıklamaları da gelmeye başladı. İBB fırtınanın bilançosunu açıklayarak, "Rüzgar nedeniyle 128 ağaç yıkıldı. 8 araç da hasar gördü." ifadelerini kullandı.
7.01.2020 Yaşam
Yine aynı olay! Otobüs küle döndü
Yine aynı olay! Otobüs küle döndü Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, seyir halindeki yolcu otobüsü motor kısmından alev alarak yandı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, otobüs ise kullanılmaz hale geldi.
3.08.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Manisa Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manisa valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.