Manga

Manga

Son dakika manga haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan manga ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını manga haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manga gelişmeleri de dahil olmak üzere 367 manga haberi bulunmuştur. Tüm manga haberleri aşağıda listelenmiştir.
Naruto Filmleri İzleme Sırası...naruto Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Naruto Filmleri İzleme Sırası...naruto Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Naruto manga ve anime karakterlerinin yer aldığı çizgi kitap ve filmlerinden oluşan Japonya da doğan bir film ve kitap serisi olarak tanımlanmaktadır. Naruto, günümüzde tüm gençlerin oldukça dikkatini çekmesi sebebiyle oldukça fazla bölümlerden oluşan dizi haline gelmiştir. Seri oldukça heyecanlı ve izlenme rekorları kırmaktadır.
31.01.2024 Gündem
Jojo Filmleri İzleme Sırası...jojo Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Jojo Filmleri İzleme Sırası...jojo Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Ünlü Jojo Animenin bölümü 6 Ekim 2012 tarihinde yayınlanmıştır. Anime ve Manga dünyasının en çok sevilen eserleri arasında yerini kapan Jojo's bizarre Adventure, üzerinden yıllar geçse bile değerine değer katmaktadır. İlk kez 1993 ve 1994 yılları arasında yayınlamıştır. Orijinal video animasyon uyarlamasıyla ekrana yansıyan seri, çeşitli film ve dizilerden oluşarak varlığını eskitmeden gümünüze kadar gelmeyi başarmıştır. 
30.01.2024 Gündem
Dragon Ball Filmleri İzleme Sırası...dragon Ball Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Dragon Ball Filmleri İzleme Sırası...dragon Ball Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Dragon Ball serisi, bütün zamanların en popüler ve en tanınmış animelerinden biri olmaktadır. 30 yılı aşkındır kalıcı bir popülariteye sahip olan bu film, Amerikan dublajlı olan versiyonuna kadar çok kapsamlı bir izlenme oranına sahip olmaktadır. Dragon Ball, insanların izlemekten hala hoşlandığı bir klasiktir. Dragon Ball, abartılı olan güç fantezisini de pek çok kez büyük ekrana getirmiştir. 
27.01.2024 Gündem
A Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok A Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
A Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok A Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... A vitamini hayvansal ve bitkisel kaynaklı tüm besinlerde farklı oranlarda bulunmaktadır. Beyaz et, kırmızı et, balık ve deniz ürünleri, taze meyve ve sebzeler A vitamini içerir. 
13.01.2024 Sağlık
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
maNga performansıyla binlerce kişiyi hayran bıraktı!
maNga performansıyla binlerce kişiyi hayran bıraktı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğuyla ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında dün akşam Boğaz’ın kıyısında maNga’nın şarkıları yankılandı. maNga sahne performansıyla izleyiciye keyifli anlar yaşattı.
6.07.2023 Magazin
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı Dünyaca ünlü bu oyuna hemen katıl ve tamamen Türkçe'ye çevrilmiş içerikleri deneyimle!
14.12.2022 Advertorial
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Manga, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'yı kasıp kavurdu!
Manga, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'yı kasıp kavurdu! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi konserleri önceki akşam Türkiye’nin sevilen gruplarından biri olan maNga’yı ağırladı. Rock müzik şöleni ile binlerce dinleyici unutamayacakları bir gece yaşadı.
22.09.2022 Televizyon
Röportaj Adam Mahsun Karaca kimdir, nereli, kaç yaşında? Mahsun Karaca Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosuna mı katıldı?
Röportaj Adam Mahsun Karaca kimdir, nereli, kaç yaşında? Mahsun Karaca Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosuna mı katıldı? Mahsun Karaca Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosuna mı katıldı? Star TV ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2, sosyal medyada "Röportaj Adam" lakabıyla ünlenen Mahsun Karaca'yı transfer etti. Karaca, yeni sezonda Çok Güzel Hareketler ekibinde yer alacak. Peki, Röportaj Adam Mahsun Karaca kimdir, nereli, kaç yaşında?
19.09.2022 Televizyon
Manga konserinde Kenan Doğulu sürprizi! Ayakta alkışlandı
Manga konserinde Kenan Doğulu sürprizi! Ayakta alkışlandı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda ilk konserini veren maNga, iki saat boyunca sahnede kaldı. Ünlü müzik grubu, sevilen parçalarını konser alanını dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi.
8.09.2022 Magazin
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
YU-gİ-Oh!'un yaratıcısı Kazuki Takahashi denizde ölü bulundu!
YU-gİ-Oh!'un yaratıcısı Kazuki Takahashi denizde ölü bulundu! YU-gİ-Oh! adlı manga çizgi roman serisinin yaratıcısı Kazuki Takahashi 60 yaşında hayatını kaybetti. Dünyaca ünlü çizgi roman yazarı denizde ölü bulundu.
8.07.2022 Magazin
Darağacında üç fidan kim? Deniz Gezmiş kimdir? Deniz Gezmiş neden asıldı?
Darağacında üç fidan kim? Deniz Gezmiş kimdir? Deniz Gezmiş neden asıldı? Üç fidan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan anılıyor! 68 kuşağının devrimci gençlik önderleri Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idam edilişlerinin 50. yıl dönümünde düzenlenecek eylem ve etkinliklerle anılacak. Peki, Darağacında üç fidan kim? Deniz Gezmiş kimdir? Deniz Gezmiş neden asıldı? İşte Deniz Gezmiş son mektubu!
6.05.2022 Gündem
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız maNga grubunun solisti Ferman Akgül, önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Turnede olduğunu söyleyen Akgül, yeni film şarkıları ve müzik projeleri hakkında konuştu.
16.04.2022 Magazin
Türk Mukavemet Teşkilatı nedir? Türk Mukavemet Teşkilatı kurucusu kimdir, teşkilat ne zaman kuruldu?
Türk Mukavemet Teşkilatı nedir? Türk Mukavemet Teşkilatı kurucusu kimdir, teşkilat ne zaman kuruldu? Radyo Televizyon Üst Kurumu (RTÜK), Ayşenur Arslan'ın Halk TV'deki programında Türk Mukavemet Teşkilatı’na yönelik kullandığı sözlerle ilgili inceleme başlattı. Söz konusu gelişmenin ardından Türk Mukavemet Teşkilatı hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Türk Mukavemet Teşkilatı nedir? Türk Mukavemet Teşkilatı kurucusu kimdir, teşkilat ne zaman kuruldu?
10.02.2022 Gündem
Aralık ayında en çok dinlen albüm ve sanatçılar belli oldu
Aralık ayında en çok dinlen albüm ve sanatçılar belli oldu Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’un aralık ayında en çok dinlenenler listesi açıklandı. ‘Kan’ albümüyle Uzi, yerli albümler kategorisinin zirvede yer alan isim olurken, en çok dinlenen yerli sanatçılar arasında ise Edis listenin ilk sırasında yer aldı. ‘Churches’ adlı albümüyle yabancı albümler listesinde bir numara olan LP, aynı zamanda en çok dinlenen yabancı sanatçı da oldu.
7.01.2022 Kültür Sanat
Ferman Akgül ile Bettina Kuperman 10 yıl sonra evlendi!
Ferman Akgül ile Bettina Kuperman 10 yıl sonra evlendi! Manga Grubu’nun solisti Ferman Akgül, 10 yıldır birlikte olduğu iki çocuğunun annesi Danimarkalı Bettina Kuperman ile nikah masasına oturdu
29.12.2021 Magazin
Mustafa Fehmi Kubilay kimdir, kaç yaşında, neden ve nasıl öldü? Asteğmen Kubilay Menemen Olayı…
Mustafa Fehmi Kubilay kimdir, kaç yaşında, neden ve nasıl öldü? Asteğmen Kubilay Menemen Olayı… Atatürk’ün Cumhuriyete karşı bir suikast olarak tanımladığı, Mustafa Fehim Kubilay’ın şehit edilmesiyle sonuçlanan Menemen olayının üzerinden 31 yıl geçti. Kubilay 23 Aralık 1930’da İzmir’in Menemen ilçesinde öldürüldü. 92 yıldır, her 23 Aralık’ta Mustafa Fehmi Kubilay, Bekçi Hasan ve Şevki Bey anılıyor. Peki, Mustafa Fehmi Kubilay kimdir, kaç yaşında, neden ve nasıl öldü? Asteğmen Kubilay menemen olayı…
23.12.2021 Gündem
Menemen olayı nedir, Kubilay olayı nasıl ve ne zaman gerçekleşti? Menemen olayında Kubilay nasıl öldü, neden?
Menemen olayı nedir, Kubilay olayı nasıl ve ne zaman gerçekleşti? Menemen olayında Kubilay nasıl öldü, neden? Menemen Kubilay olayı nedir, Menemen olayların Kubilay nasıl ve neden öldü? 22 Aralık bugün Menemen Olayı’nın yıldönümü. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş sürecinin önemli olaylarından biri olan Menemen olayı ve detayları vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Yedek Subay Mustafa Fehmi Kubilay’ın ölümüyle sonuçlanan Menemen olayı nedir, nasıl ve ne zaman gerçekleşti? İşte Menemen Olayı gerçeği…
23.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş Kanal İstanbul tepkisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş Kanal İstanbul tepkisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Töreni'nde konuşarak, "Yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü ile Türkiye, yeni bir sıçrama dönemini daha başarıyla gerçekleştirmiş oluyor." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan makam aracı ile köprüden ilk geçişi yaptı.
13.11.2021 Siyaset
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
106 yıl önce yazıldı! Son Mektup
106 yıl önce yazıldı! Son Mektup Atalarımızın 106 yıl önce kahramanlık destanı yazdığı Çanakkale’den gelen son mektup yürekleri titretti. Şehit er Cebecioğlu İbrahim’in babasına Seddülbahir Cephesi’nden yazdığı mektuptaki satırları, cephede yüreklerinin vatan sevgisiyle nasıl çarptığını ve aile özlemlerini gözler önüne seriyor.
18.03.2021 Gündem
İsmail Soyberk hayatını kaybetti
İsmail Soyberk hayatını kaybetti Türk pop müzik tarihinin dünya çapında müzisyenlerinden biri olan İsmail Soyberk hayatını kaybetti. 80'li ve 90'lı yıllarda binlerce albümde stüdyo basçılığı yapmış olan İsmail Soyberk, 2000'li yıllarda önemli ölçüde piyasa albümlerinden uzaklaşmıştı.
13.01.2021 Yaşam
Mustafa Fehmi Kubilay kimdir (Şehit Kubilay)? 23 Aralık 1930 Menemen olayı nedir?
Mustafa Fehmi Kubilay kimdir (Şehit Kubilay)? 23 Aralık 1930 Menemen olayı nedir? Atatürk’ün Cumhuriyet karşı bir suikast olarak nitelediği, Mustafa Fehim Kubilay olayı ya da Menemen Kubilay olayının üzerinden 90 yıl geçti. Kubilay 23 Aralık 1930 günü İzmir’in Menemen ilçesinde öldürüldü. 90 yıl önceki ayaklanmada şehit edilen Mustafa Fehmi Kubilay, Bekçi Hasan ve Şevki Bey anılıyor. Menemen Kubilay olayı nedir? Mustafa Fehmi Kubilay kimdir?
23.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Manga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.