Kuruçeşme Açıkhava

Kuruçeşme Açıkhava

Son dakika Kuruçeşme Açıkhava haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kuruçeşme Açıkhava ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kuruçeşme Açıkhava haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuruçeşme Açıkhava

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuruçeşme açıkhava gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 kuruçeşme açıkhava haberi bulunmuştur. Tüm kuruçeşme açıkhava haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam konser maratonunu görkemli bir finalle noktaladı.
5.11.2023 Magazin
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı Kuruçeşme Açıkhava sahnesi Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel coşkulu bir konsere ev sahipliği yaptı. 90’ların unutulmaz isimlerinin sahneye çıktığı gecede Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.
31.10.2023 Magazin
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı!
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen, Boğaz’ın eşsiz manzarasında, doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde; sahne sırası önceki akşam bir kez daha Serdar Ortaç'ın oldu.
16.10.2023 Magazin
Efsanevi grup AC/DC 20 Ekim’de İstanbul’da
Efsanevi grup AC/DC 20 Ekim’de İstanbul’da Dünya rock müziğinin efsanevi grubu AC/DC, kuruluşunun 50. yılını büyük bir dünya turnesi ile kutluyor.
6.10.2023 Magazin
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ikinci kez sahnesinde ağırladı.
2.10.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Yaşar rüzgarı!
Kuruçeşme Açıkhava'da Yaşar rüzgarı! Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda VE Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde önceki akşam pop rüzgârı estirdi. Yağmurlu havaya aldırış etmeyen binlerce müziksever yağmurluklarla, popçunun şarkılarına eşlik ederek eğlenmeye devam etti.
1.10.2023 Magazin
Gökhan Özen hayranları yağmur dinlemedi! Konser alanını hınca hınç doldurdu
Gökhan Özen hayranları yağmur dinlemedi! Konser alanını hınca hınç doldurdu Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, unutulmaz bir geceye sahne oldu. Pop müziğin sevilen ismi Gökhan Özen, ikinci kez çıktığı Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde biletleri yine sold out oldu.
29.09.2023 Magazin
Gökhan Özen 7 yıl sonra Türkiye'ye döndü: İlk konserini verdi
Gökhan Özen 7 yıl sonra Türkiye'ye döndü: İlk konserini verdi Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki gün büyük bir buluşmaya imza attı.
3.09.2023 Magazin
Kuruçeşme Arena'da Haluk Levent rüzgarı
Kuruçeşme Arena'da Haluk Levent rüzgarı Türk rock müziğin güçlü sesi Haluk Levent, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı.
21.08.2023 Magazin
Yıldız Tilbe 13 bin kişiye konser verdi!
Yıldız Tilbe 13 bin kişiye konser verdi! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam Yıldız Tilbe’yi ikinci kez ağırladı.
14.08.2023 Magazin
71 yaşındaki İbrahim Tatlıses baba mı oluyor? Konserde açıkladı: 'Bir tane çocuk gelebilir'
71 yaşındaki İbrahim Tatlıses baba mı oluyor? Konserde açıkladı: 'Bir tane çocuk gelebilir' Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses Kuruçeşme Açıkhava konserleri kapsamında binlerce dinleyiciyle buluştu. Seyircisine keyifli saatler yaşatan Tatlıses, özel hayatıyla ilgili de konuştu. Yedi çocuğundan dokuz torunu olan İmparator açıklamasıyla herkesi şaşırttı.
12.08.2023 Magazin
Nil Karaibrahimgil Kuruçeşme Açıkhava’yı salladı!
Nil Karaibrahimgil Kuruçeşme Açıkhava’yı salladı! Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam sesi, şarkıları ve kostümleriyle müziğin sıra dışı ismi Nil Karaibrahimgil’i ağırladı.
11.08.2023 Magazin
Gökhan Türkmen bu yaz ikinci kez Kuruçeşme Açıkhava'yı salladı!
Gökhan Türkmen bu yaz ikinci kez Kuruçeşme Açıkhava'yı salladı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, dün akşam romantik aşk şarkılarının sevilen ismi Gökhan Türkmen’i ağırladı. Son dönemin en modern müzisyenlerinden olan Türkmen, bu yaz ikinci defa, Boğaz’ın eşsiz manzarasında, yazın doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde sevenleriyle buluştu.
31.07.2023 Magazin
Sefo, Müslüm Gürses’i andı! 'Hemen onu hatırladınız değil mi?'
Sefo, Müslüm Gürses’i andı! 'Hemen onu hatırladınız değil mi?' Sefo, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahne aldı.
30.07.2023 Magazin
Sefo’dan Müslüm Gürses tarzı! Neden böyle giyindiğini açıkladı
Sefo’dan Müslüm Gürses tarzı! Neden böyle giyindiğini açıkladı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam sahnesinde rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ağırladı. İstanbul'un eşsiz güzellikteki Boğaz manzarasına sahip Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, Sefo'nun enerjik performansıyla coşku dolu anlara tanıklık etti.
29.07.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde unutulmaz gece
Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde unutulmaz gece Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Afara - Bir Arabesk Müzikali ile bir kez daha Uğur Aslan’ı ağırladı. Sahnesinde dillere pelesenk olan arabesk parçalara hayat veren başarılı sanatçı, sevenlerine müzik dolu bir gece yaşattı.
24.07.2023 Magazin
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi!
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde dün akşam Nil Karaibrahimgil ile Boğaz renklendi.
20.07.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız'
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, arabesk ve fantezi müziğin başarılı ismi Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinde tükenen konserinde en sevilen şarkılarını müzikseverlerden oluşan dev korosuyla birlikte söyledi. Eşi Samar Dadgar, imzalı gri gömleğiyle göz kamaştıran ünlü sanatçı, şıklığıyla sevenlerinden tam not aldı.
19.07.2023 Magazin
Ahmet Şafak, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde
Ahmet Şafak, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, önceki akşam özgün Türk Müziği’nin güçlü sesi Ahmet Şafak’ı ağırladı. Binlerce müzikseverin koro halinde seslendirdiği şarkılar Boğaz’da yankılandı. Uzun bir aradan sonra İstanbul’da konser veren başarılı sanatçı, unutulmaz bir performansa imza attı.
18.07.2023 Magazin
Boğaz'ın ışıkları altında İzel-Çelik-Ercan'la müzik dolu gece!
Boğaz'ın ışıkları altında İzel-Çelik-Ercan'la müzik dolu gece! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava, dün akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel, Çelik, Ercan’ı ağırladı. Kuruçeşme seyircisiyle bu sezon ikinci kez buluşan fenomen grup geleneği bozmadı. Boğaz'ın muhteşem atmosferinde kalabalık orkestrası ve hitleriyle mekanı bir kez daha hınca hınç doldurdu.
17.07.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses: Dopingim sevenlerim
İbrahim Tatlıses: Dopingim sevenlerim İbrahim Tatlıses, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi.
16.07.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da unutulmaz gece yaşandı! Boğaz'da anadolu ezgileri
Kuruçeşme Açıkhava'da unutulmaz gece yaşandı! Boğaz'da anadolu ezgileri Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, dün anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı. ‘Kahramanlık Türküleri’ konseptiyle düzenlenen bu özel konserde, Türk Halk Müziği'nin birbirinden değerli sesleri Yavuz Bingöl ve Şükriye Tutkun bir araya geldi.
16.07.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da beşinci kez Serdar Ortaç coşkusu!
Kuruçeşme Açıkhava'da beşinci kez Serdar Ortaç coşkusu! Türk pop müziğin yıldız ismi Serdar Ortaç, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde geleneği bozmadı; Boğaz’ın muhteşem atmosferinde hitleriyle 5'inci kez mekanı hınca hınç doldurdu.
12.07.2023 Magazin
Boğaz’da Ajda Pekkan rüzgârı esti!
Boğaz’da Ajda Pekkan rüzgârı esti! Ajda Pekkan, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında üçüncü kez sevenleriyle buluştu.
10.07.2023 Magazin
maNga performansıyla binlerce kişiyi hayran bıraktı!
maNga performansıyla binlerce kişiyi hayran bıraktı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğuyla ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında dün akşam Boğaz’ın kıyısında maNga’nın şarkıları yankılandı. maNga sahne performansıyla izleyiciye keyifli anlar yaşattı.
6.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kuruçeşme Açıkhava ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuruçeşme açıkhava haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.