Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesi: Fatih Camii'ndeki yoğunluk havadan görüntülendi
Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesi: Fatih Camii'ndeki yoğunluk havadan görüntülendi İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazı öncesinde, çevrede yoğunluk yaşandı. Cenaze namazına katılmak isteyenler erken saatlerde camiye yürüdü.
24.06.2022 Gündem
Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenaze namazı öncesi yoğunluk!
Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenaze namazı öncesi yoğunluk! İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazı öncesinde, çevrede yoğunluk yaşandı. Cenaze namazına katılmak isteyenler erken saatlerde camiye yürüdü. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılıyor.
24.06.2022 Gündem
Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesinde büyük yoğunluk!
Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesinde büyük yoğunluk! İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazı öncesinde, çevrede yoğunluk yaşandı. Cenaze namazına katılmak isteyenler erken saatlerde camiye yürüdü.
24.06.2022 Gündem
Jahrein kimdir, ne dedi? Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu ne tweet attı?
Jahrein kimdir, ne dedi? Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu ne tweet attı? İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölüm haberinin ardından sosyal medya fenomeni Jahrein'in attığı bir tweet ile gündeme geldi. Peki, Jahrein kimdir, ne dedi? Jahrein Mahmut Ustaosmanoğlu ne tweet attı?
23.06.2022 Gündem
İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu hastaneye kaldırıldı
İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu hastaneye kaldırıldı İsmailağa Cemaatinin Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, yaşlılığa bağlı sebeplerle hastaneye kaldırıldı. Ustaosmanoğlu’nun bir haftadır hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.
19.04.2020 Yaşam
Cemaat lideri yoğun bakımda!
Cemaat lideri yoğun bakımda! İsmailağa Cemaati lideri 'Mahmut Efendi' hastanede
27.08.2013 Yaşam