Mahinur Özdemir Göktaş

Mahinur Özdemir Göktaş

Son dakika Mahinur Özdemir Göktaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mahinur Özdemir Göktaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mahinur Özdemir Göktaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahinur Özdemir Göktaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahinur özdemir göktaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 mahinur özdemir göktaş haberi bulunmuştur. Tüm mahinur özdemir göktaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı destek programı için ödenek ayrıldı
Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı destek programı için ödenek ayrıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak projelerin değerlendirileceği Yaşlı Destek Programı'na (YADES 2024) başvuruların başladığını belirterek, bu yıl YADES için 11 milyon 278 bin lira ödenek ayırdıklarını bildirdi.
29.04.2024 Ekonomi
Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı! Detaylar açıklandı
Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı! Detaylar açıklandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak projelerin değerlendirileceği Yaşlı Destek Programı'na (YADES 2024) başvuruların başladığını belirterek, bu yıl YADES için 11 milyon 278 bin lira ödenek ayırdıklarını bildirdi.
28.04.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti!
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha Gül'ün Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası fuaye alanında düzenlenen sergiyi ziyaret etti.Bakan Göktaş, "Bizler de onların her türlü yanlarında olmak için gayret sarf ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIBA Kadınlar Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'yi tebrik etti.
14.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş, çocuklarla bayram ziyaretine gitti!
Bakan Göktaş, çocuklarla bayram ziyaretine gitti! Ramazan Bayramı nedeniyle devlet desteğindeki çocuklarla birlikte huzurevindeki vatandaşları ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,"Ellerinizi öpüp bayramınızı kutlamak istedik. Sizlerle bir arada olmak, büyüklerimizin duasını almak çok önemli" dedi.
10.04.2024 Gündem
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldı
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldı Binlerce kişinin beklediği ödemeler yapılmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Ramazan Bayramı dolayısıyla Nisan ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çekerek bugün hesaplara yatırıyoruz” dedi.
8.04.2024 Ekonomi
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı!
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlık bünyesinde görev yapacak 8 bin sözleşmeli personel alım sonuçlarının açıklandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan, " Sonuçlara Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı üzerinden ulaşabilirsiniz" dedi.
7.04.2024 Gündem
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla her ay yatırılan Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekerek yarın toplam 4,2 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
7.04.2024 Ekonomi
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor! Bakan Göktaş açıkladı
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor! Bakan Göktaş açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı'nın ödemelerini öne çekerek yarın hesaplara yatıracaklarını açıkladı.
3.04.2024 Ekonomi
591 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
591 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarına 591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi.
22.03.2024 Çalışma Hayatı
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemelerinin başladığını, hak sahibi 584 bin 941 haneye toplam 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacağını açıkladı.
21.03.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş açıkladı: Kamuda 49 bin 901 kişiyi istidam edeceğiz
Bakan Göktaş açıkladı: Kamuda 49 bin 901 kişiyi istidam edeceğiz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirterek, "Eğitimden istihdama, sağlıktan sosyal hizmetlere, konuttan ücretsiz seyahat hakkına kadar birçok alanda sizlere destek sağlamaya devam ediyoruz. Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" dedi.
18.03.2024 Çalışma Hayatı
Yaşlı ve engelli aylıkları banka hesaplarına yatırıldı
Yaşlı ve engelli aylıkları banka hesaplarına yatırıldı Mart ayına ilişkin toplam 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı.
16.03.2024 Ekonomi
Paralar hesaplara aktarılmaya başladı! Bakan Göktaş duyurdu
Paralar hesaplara aktarılmaya başladı! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.
15.03.2024 Ekonomi
Ramazan yardımı ve aile destek paketi verilecek mi? Ramazan yardımı başvurusu aktif mi, PTT ramazan hediyesi doğru mu 2024?
Ramazan yardımı ve aile destek paketi verilecek mi? Ramazan yardımı başvurusu aktif mi, PTT ramazan hediyesi doğru mu 2024? Aile Bakanlığı, Ramazan ayında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olacak Aile Destek paketi için başvuruların başladığını duyurdu. Söz konusu duyurusunun ardından sosyal medyada Aile Bakanlığı’nın ramazan yardımı yapacağı iddiaları dolaşıma girdi. Peki, Ramazan yardımı verilecek mi?
11.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş: Türkiye'ye güç veren tüm kadınlarla gurur duyuyoruz
Bakan Göktaş: Türkiye'ye güç veren tüm kadınlarla gurur duyuyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Türkiye'ye güç veren tüm kadınlarla gurur duyuyoruz. O kadınlar ki emeği, eserleri ve fikirleriyle toplumu yeniden inşa ederler. O kadınlar ki vefası, inancı ve azmiyle medeniyetimizin taşıyıcı gücüdürler. Türkiye işte bu kadınlarla güçlenecek, 'Türkiye Yüzyılı'nı bu kadınlar inşa edecektir" dedi.
8.03.2024 Gündem
Şehit ve gazi yakınları için atama başlıyor!
Şehit ve gazi yakınları için atama başlıyor! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 'Mart ayı içerisinde 500'ün üzerinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atamasını gerçekleştireceğiz.' dedi.
28.02.2024 Çalışma Hayatı
28 Şubat'ın yıl dönümünde siyasilerden mesajlar: 'Bin yıl sürecek' denilen zulüm çoktan kayboldu
28 Şubat'ın yıl dönümünde siyasilerden mesajlar: 'Bin yıl sürecek' denilen zulüm çoktan kayboldu Türk siyasi tarihinin kara lekelerinden biri olan ve "Postmodern Darbe" olarak adlandırılan 28 Şubat'ın yıl dönümü dolayısıyla siyasilerden peş peşe mesajlar geldi.
28.02.2024 Gündem
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Hemen kontrol edin
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Hemen kontrol edin Binlerce kişi bekliyordu. Destek ödemeleri vatandaşların hesaplarına aktarılmaya başladı. Bakan Göktaş detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Şubat ayına ilişkin 872,4 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını bildirdi.
20.02.2024 Ekonomi
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu 8 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bakan Göktaş kamu personeli alımı ile ilgili detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Cumhurbaşkanımızın imzaladığı kararname ile şimdiye kadar Bakanlığımıza bir seferde alacağımız en yüksek personel alımını gerçekleştireceğiz. Deprem bölgesine 8 bin sözleşmeli personel daha alacak, büyük ailemizi daha da genişleteceğiz" dedi.
19.02.2024 Gündem
Ekonomi Koordinasyon Kurulu: Deprem bölgesine yönelik adımlar devam edecek
Ekonomi Koordinasyon Kurulu: Deprem bölgesine yönelik adımlar devam edecek Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nca (EKK), "Türkiye'de geliştirilen ve kartlı ödeme sistemleri alanında ülkemizin markası olan Türkiye'nin Ödeme Yöntemi'ne (TROY) ilişkin son dönem gelişmeler Kurul üyeleriyle paylaşılmıştır. TROY'un kullanımında düzenli bir artış gözlenmekte olup, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın öncülüğünde TROY kullanımı yaygınlaştırılacaktır" açıklaması yapıldı.
19.02.2024 Ekonomi
2.392 memur atama müjdesi! Bakan Göktaş detayları açıkladı
2.392 memur atama müjdesi! Bakan Göktaş detayları açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Pazartesi günü 2 bin 392 engelli vatandaşımızı daha kamu kurumlarımıza yerleştiriyoruz. Böylelikle kamudaki engelli memur sayımızı 68 bin 396'ya çıkarmış olacağız" dedi.
17.02.2024 Çalışma Hayatı
Evlilik kredisi diğer illere ne zaman verilecek? 150 bin evlilik kredisi şartları nelerdir, faizsiz evlilik kredisini kimler alabilir? Adım adım evlilik kredisi başvurusu
Evlilik kredisi diğer illere ne zaman verilecek? 150 bin evlilik kredisi şartları nelerdir, faizsiz evlilik kredisini kimler alabilir? Adım adım evlilik kredisi başvurusu 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. Evlilik kredisi başvuru ekranı bu nedenle çok sık ziyaret ediliyor. Yeni evlenecek çiftlere aile kurmaları için aile ve destek fonu tarafından verilecek faizsiz evlilik kredisi başvuruları başlıyor. (aile.gov.tr) üzerinden alınacak olan başvurular hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, da açıklama yapmıştı. Peki, 150 bin TL evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır, yeni evlenenlere evlilik kredisi başvuru şartları neler? İşte aile.gov.tr evlilik kredisi başvurusu ve faizsiz 150 bin TL kredi şartları…
17.02.2024 Ekonomi
Gençlere 150 bin lira kredi desteği! Detaylar belli oldu, yaş ve gelir şartı
Gençlere 150 bin lira kredi desteği! Detaylar belli oldu, yaş ve gelir şartı Gençlere müjdeli haber verildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlenecek gençlere 150 bin lira kredi desteği verecek Aile ve Gençlik Fonu'na başvuru şartlarını açıkladı. Buna göre fona başvurabilmek için yaş ve gelir şartı getirildi. İşte detaylar...
13.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mahinur Özdemir Göktaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahinur özdemir göktaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.