Magdalena Andersson

Magdalena Andersson

Son dakika Magdalena Andersson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Magdalena Andersson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Magdalena Andersson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Magdalena Andersson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan magdalena andersson gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 magdalena andersson haberi bulunmuştur. Tüm magdalena andersson haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsveç'ten NATO üyeliğiyle ilgili flaş açıklama: 3'lü anlaşma yerine getirilecek
İsveç'ten NATO üyeliğiyle ilgili flaş açıklama: 3'lü anlaşma yerine getirilecek İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, İsveç'in NATO üyeliği için Türkiye ile yaptığı anlaşmaya değinerek, “İsveç, Finlandiya ve Türkiye arasındaki anlaşma yerine getirilecek, terör örgütlenmelerin önüne geçilecektir” dedi.
18.10.2022 Siyaset
İsveç'ten de Kuzey Akım'daki sızıntıların kaza olmadığı iddiası
İsveç'ten de Kuzey Akım'daki sızıntıların kaza olmadığı iddiası Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen’in ardından İsveç Başbakanı Magdalena Andersson da yaptığı açıklamada, Kuzey Akım boru hatlarında tespit edilen sızıntıların kaza olmadığını ve kasıtlı eylemlerden kaynaklandığını öne sürdü.
27.09.2022 Dünya
İsveç Başbakanı Andersson, istifa ediyor
İsveç Başbakanı Andersson, istifa ediyor İsveç Başbakanı Magdalena Andersson, parlamento seçimlerindeki yenilgisinin ardından istifa kararı aldığını açıkladı.
15.09.2022 Dünya
İsveç'te resmi olmayan sonuçlara göre sol blok seçimi önde götürüyor
İsveç'te resmi olmayan sonuçlara göre sol blok seçimi önde götürüyor İsveç’te düzenlenen genel seçimlerde sandıkların kapanmasıyla yayınlanan sandık çıkış anketine göre İsveç Başbakanı Magdalena Andersson'un da yer aldığı sol blok yüzde 50,6 muhalefetteki partilerden oluşan sağ blok ise yüzde 48 oy aldı.
11.09.2022 Dünya
İsveç genel seçimlerde oy verme işlemi başladı
İsveç genel seçimlerde oy verme işlemi başladı İsveç genel seçimlerinde halk sandık başında. İsveç medyasına göre mevcut Başbakan Magdalena Andersson’ın başkanlığını yaptığı Sosyal Demokrat İşçiler Partisi’nin kazanma şansı, göçmen karşıtı Demokratlar Partisi’ne göre daha yüksek.
11.09.2022 Dünya
İsveç Başbakanı Andersson  Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu!
İsveç Başbakanı Andersson Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu! İngiltere'nin yeni başbakanı ve Muhafazakar Parti'nin yeni lideri Liz Truss oldu. Yeni başbakana dünya liderlerinden tebrik mesajları gelirken İsveç'in yayınladığı mesaj sosyal medyanın gündemine oturdu.
6.09.2022 Dünya
NATO'da büyük şok! Sırlar hacklendi online satışa çıktı...
NATO'da büyük şok! Sırlar hacklendi online satışa çıktı... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken tüm dünyanın gözlerini çevirdiği NATO'da büyük bir kriz yaşanıyor. Bir hacker grubu tarafından online ortamda satışa çıkarılan gizli askeri bilgiler NATO'yu zor durumda bıraktı. Ukrayna'da kullanılan silahların tasarımlarının da yer aldığı 80 GB'lık dosya, halihazırda herkes tarafından görülebiliyor.
26.08.2022 Dünya
İsveç Başbakanı Magdalena Andersson Sol Parti’ye PKK tepkisi: Ortaklık yapmayı düşünmüyoruz
İsveç Başbakanı Magdalena Andersson Sol Parti’ye PKK tepkisi: Ortaklık yapmayı düşünmüyoruz NATO Madrid Zirvesi'nde İsveç ve Finlandiya'nın İttifak’a katılımını öngören Üçlü Muhtıra imzalanmış, terörle mücadele konusunda Türkiye ile dayanışma ve iş birliği sergileyecekleri taahhüdünde bulunmuştu. İsveç Başbakanı Magdalena Andersson, yaklaşan seçimler öncesi terör örgütü PKK’ya yakınlığıyla bilinen Sol Parti’yi eleştirdi. Koalisyon kapısını kapattığı Sol Parti için, “PKK bayrağı sallamaları hükümetin etkinliğini arttıran bir şey değil. Bu beni düşündürüyor” ifadelerini kullandı.
26.08.2022 Dünya
İsveç’ten Türkiye açıklaması: Türkiye ile NATO anlaşmasının şartları yerine getirilecektir
İsveç’ten Türkiye açıklaması: Türkiye ile NATO anlaşmasının şartları yerine getirilecektir NATO üyelik başvurusu yapan ve terör örgütlerine verdiği destek nedeniyle Türkiye’nin bu üyelik durumuna itirazda bulunduğu İsveç’ten konuyla ilgili kritik bir açıklama geldi. İsveç’ten gelen önemli açıklamayı Başbakan Magdalena Andersson, düzenlediği basın toplantısında yaptı.
16.08.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katılımına onay veren belgeleri imzaladı
ABD Başkanı Biden, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katılımına onay veren belgeleri imzaladı ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da düzenlenen imza töreni ile Finlandiya ve İsveç’in NATO'ya katılımına onay veren belgeleri imzaladı.
9.08.2022 Dünya
İsveçli vekillerin PKK/YPG'ye desteği hükümeti panikletti! Başbakan Andersson ve bakanlardan tepki...
İsveçli vekillerin PKK/YPG'ye desteği hükümeti panikletti! Başbakan Andersson ve bakanlardan tepki... NATO'ya katılım için Türkiye ile mutabakat imzalayan İsveç’te Sol Parti vekillerinin terör örgütü PKK/YPG’nin sözde bayraklarıyla kameralara poz vermesi Türkiye’ye bu örgütlere desteğin kesileceğine dair taahhütte bulunan hükümeti telaşlandırdı. Başbakan Andersson ve bakanlar görüntülerin kabul edilemez olduğunu söyledi.
7.07.2022 Dünya
İsveç Başbakanı kimdir, Magdalena Andersson kaç yaşında, hangi partiden?
İsveç Başbakanı kimdir, Magdalena Andersson kaç yaşında, hangi partiden? İsveç Başbakanı Magdalena Andersson dün yaptığı açıklamada, "Türkiye ile yaptığımız görüşmede uluslararası hukuka uyacağımızı belirttik, terörist olmayanın endişe duymasına gerek yok" açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesinin ardından aralarından dünya basınından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Erdoğan burada İsveç’in 73 teröristi iade edeceğini belirtti. Söz konusu gelişmenin ardından İsveç Başbakanı Magdalena Andersson hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, İsveç Başbakanı kimdir, Magdalena Andersson kaç yaşında, hangi partiden?
30.06.2022 Siyaset
Bahçeli'den 3'lü mutabakat yorumu: Stratejik bir kazanım, milli bir başarıdır
Bahçeli'den 3'lü mutabakat yorumu: Stratejik bir kazanım, milli bir başarıdır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, NATO liderler zirvesinde imzalanan 3'lü mutabakat ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "İsveç ve Finlandiya ile imzalanan muhtıra ülkemiz lehine stratejik bir kazanım, milli bir başarıdır" dedi.
29.06.2022 Siyaset
NATO’daki Türkiye zaferi PKK yanlısı vekili çılgına çevirdi! İsveç’i böyle tehdit etti
NATO’daki Türkiye zaferi PKK yanlısı vekili çılgına çevirdi! İsveç’i böyle tehdit etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Madrid'deki NATO liderler zirvesi öncesinde Stoltenberg, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinisto ve İsveç Başbakanı Magdalena Andersson'la görüşmesi Türkiye’nin zaferi ile sonuçlandı. NATO'ya üye olmak için Türkiye'nin taleplerini kabul eden İsveç'te PKK yanlısı Emine Kakabaveh bir kez daha gündem oldu. Yapılan anlaşmayı 'Kara gün' olarak nitelendiren Kakabaveh, İsveç hükümetini resmen tehdit etti.
29.06.2022 Dünya
Memorandum nedir, memorandum imzalamak ne demek? İşte Memorandumun anlamı…
Memorandum nedir, memorandum imzalamak ne demek? İşte Memorandumun anlamı… Memorandum ne demek, memorandum imzalamak nedir? Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasında Finlandiya ve İsveç'in NATO üyelik süreçleri hakkında üçlü memorandum imzalandı. Söz konusu gelişmenin ardından Memorandum hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Peki, Memorandum nedir, memorandum imzalamak ne demek? İşte Memorandumun anlamı…
29.06.2022 Gündem
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni...
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni... İspanya'nın başkenti Madrid'de başlayan NATO Zirvesi’nde, İsveç ve Finlandiya’nın başvurusuna Türkiye’nin koyduğu veto aşıldı. İki ülke terörle mücadelede Türkiye ile tam dayanışma ve işbirliği ile silah ambargosu olmayacağı garantisi verdiler. Türkiye de iki ülkenin üyeliği önündeki engelleri kaldırdı.
29.06.2022 Dünya
Mutabakatın çıktığı dörtlü zirve sonrası Türkiye'den ilk açıklama
Mutabakatın çıktığı dörtlü zirve sonrası Türkiye'den ilk açıklama İspanya’nın başkenti Madrid’te gerçekleştirilen Türkiye-İsveç-Finlandiya-NATO görüşmesinin ardından imzalanan momeranduma ilişkin Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada, “PKK ve uzantılarıyla mücadelede Türkiye’yle tam işbirliği” konusunda somut adım atıldığı kaydedildi. Öte yandan PKK ve uzantılarıyla mücadelede Türkiye’yle tam işbirliği, terörizmin tüm biçim ve tezahürleriyle mücadelede Türkiye’yle dayanışma sergilenmesi, PYD/YPG ve FETÖ'ye destek sağlamama taahhüdü verilirken bu madde ile FETÖ ilk kez uluslararası bir metne terör örgütü üyesi olarak girdi.
28.06.2022 Siyaset
NATO Karargahında 4'lü üyelik zirvesi sona erdi... 'Türkiye istediğini aldı' başlığıyla bildiri
NATO Karargahında 4'lü üyelik zirvesi sona erdi... 'Türkiye istediğini aldı' başlığıyla bildiri Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö, İsveç Başbakanı Andersson ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in katıldığı dörtlü zirve sona erdi. Görüşme sonrası liderler ortak bildiri imza törenine katıldı. 'Türkiye istediğini aldı' başlığıyla verilen ortak bildirinin detayları belli oldu
28.06.2022 Gündem
NATO'daki kritik 4'lü zirvenin ardından istişarelerin tarihi ve yeri belli oldu!
NATO'daki kritik 4'lü zirvenin ardından istişarelerin tarihi ve yeri belli oldu! Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö, İsveç Başbakanı Andersson ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile İsveç arasında düzenli siyasi istişarelerin yarın Ankara’da yapılacağını açıkladı.
28.06.2022 Siyaset
Tarihi NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miçotakis'e sert tepki: Bitti o iş...
Tarihi NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miçotakis'e sert tepki: Bitti o iş... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO zirvesi için İspanya'ya hareketi öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda konuştu. Erdoğan, İspanya ziyareti öncesi düzenlediği basın toplantısında "Bu sabah Sayın Biden ile de görüştük, bir araya gelme arzusunu ifade etti biz de olabilir dedik." dedi. Yunan Başbakan Miçotakis'e tepki gösteren Erdoğan, "İkili görüşme yapmam mümkün değil, bitti o iş." ifadelerini kullandı.
28.06.2022 Siyaset
NATO’da tarihi zirve! İsveç ve Finlandiya'nın üyeliği için son dakikaya kadar müzakere...
NATO’da tarihi zirve! İsveç ve Finlandiya'nın üyeliği için son dakikaya kadar müzakere... Soğuk Savaş’ın sona ermesinden sonra en kritik zirvelerden biri İspanya'nın başkenti Madrid'de gerçekleşecek. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg’in daveti üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Madrid’de NATO’ya üye olmak isteyen, ancak Türkiye’nin veto kartıyla karşı karşıya olan Finlandiya ve İsveç liderleriyle dörtlü bir zirvede bir araya gelecek. Türkiye, bu iki ülkeyle ilgili güvenlik kaygılarının giderilmediğini belirtiyor.
28.06.2022 Dünya
NATO zirvesi öncesi İsveç'ten PKK açıklaması: Bizim için de terör örgütü!
NATO zirvesi öncesi İsveç'ten PKK açıklaması: Bizim için de terör örgütü! İsveç Başbakanı Magdalena Andersson, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile düzenlediği ortak basın toplantısında, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeleri, "iyi ve yapıcı" olarak nitelendirdi. Andersson 'Avrupa Birliğinin terör örgütü listesindeki PKK bizim için de terör örgütüdür' ifadelerini kullandı.
27.06.2022 Dünya
Stoltenberg’den Türkiye açıklaması: Amacımız ilerleme kaydetmek
Stoltenberg’den Türkiye açıklaması: Amacımız ilerleme kaydetmek NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Madrid’de yapılacak NATO Liderler Zirvesi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Stoltenberg, İsveç, Finlandiya ve Türkiye arasında yapılacak toplantıya ilişkin “Amaç elbette Finlandiya ve İsveç konusunda ilerleme kaydetmek. Herhangi bir söz vermeyeceğim ama sizi temin ederim ki ilerlemeyi sağlamak için aktif olarak çalışıyoruz” dedi.
27.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı Andersson ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı Andersson ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Magdalena Andersson ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
25.06.2022 Siyaset
NATO üyesi olmak isteyen İsveç terör yasasını değiştiriyor!
NATO üyesi olmak isteyen İsveç terör yasasını değiştiriyor! Türkiye’nin, başta PKK “terör örgütlerine yuva olmakla” suçladığı İsveç, terörle mücadele yasasında önemli değişiklikler yapıyor. İsveç Başbakanı Magdalena Andersson, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile önceki günkü ortak basın toplantısında “Türkiye’nin endişelerini ciddiye alıyoruz ve bunları çözmeye çalışıyoruz” derken, Stoltenberg de İsveç’in halihazırda terörle mücadele mevzuatını değiştirmekte olduğuna vurgu yaptı.
15.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Magdalena Andersson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki magdalena andersson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.